-
Πρόσεχε την ορθογραφία σου!
-
Φτεη το αλάτι, διαβρώνει το γαλβανίζωμα του κρανίου και επηρεάζη τον εγκέφαλο
-
αλατολαστιχα..
-
Έχουμε διαβρωθεί εντελώς μου φαίνεται...
-
Που να πιάσουν και οι ζέστες
-
καλαμαριά είναι εντός προγράμματος χιόνωσης...
-
Η χιόνωση είναι σαφής στην περιοχή σας. Στην δική μου την περιοχή δεν βλέπω προκοπή (ούτε Προκόπη, φτου φτου).
-
αντε να παω αύριο για ξύλα, αλυσίδες...
-
Nα προσεχετε τα παπουτσια σας γιατι αυτο το αλατι μου ακουγεται πολυ επικινδυνο!!!Δεν καταλαβαινει ουτε απο γαλβανιζωματα ουτε απο τιποτα,το βλεπει το χιονι και αλλαζει δρομο!
-
Aσπρα ολα εδω πανω!
-
O Παπαγεωργόπουλος φταίει που δεν το στρώνει....
-
ελα εδω πανω με γερανη...
-
-
OK χιονάει ακόμα το έχει στρώσει παντού εκτός από τον δρόμο. Το πρόγραμμα αλατίσματος των δρόμων του Ατσαλάκωτος ηταν αποτελεσματικό. Ελπίζω να έχει διαβρώσει και τα θεμέλια του παλατιού του και να καταρεύσει. Τότε θα δούμε πραγματικά άσπρη μέρα
-
Κέντρο ρίχνει πατσαβούρια. Θερμοκρασία 2 βαθμοί.
-
ριχνει αλλα δεν στρωνει κατω,και μακαρι να μην στρωσει γιατι θα ταλαιπωρηθουμε ακομη πιο πολυ σε μια πολη που ασφυκτια
-
λεωνίδα θα πας αύριο στο καϊμακτσαλαν?
εγώ θα ξεκινσηω στις 8. -
Όχι, αύριο θα βρεθούμε στις 10-11 στο Κεδρινό Λόφο με αυτούς που πήγαν στη πίστα των Σερρών για να μάθουν οδήγηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης
8 είναι αργά, ιδίως αν ο δρόμος έχει χιόνια από χαμηλά και πηγαίνεις σιγά.
-
χιονια εμαθα οτι εχει τωρα μονο απο τον παλαιό παντελεήμωνα. εγώ ήθελα να ξεκινησω νωρίτερα... τα κορίτσια όμως πως να πείσω... επίσης 2ος λόγος είναι να σηκωθεί λίγο ο ήλιος, να κυκλοφορήσει ο κόσμος... να μην έχει πάγο κάτω σε κρυφά σημεία... πρώτη μέρα αύριο. ελπίζω να είναι καλή...
καλά να περάσετε εσείς εδώ!
-
Πυλαια-Παπανικολαου κ πισω 1 ωρα κ 25 λεπτα!!! Ηταν πραγματικα απολαυστικο!!!Στο ανεβασμα εξω απο το Ανατολια τα σπιρτα κανουν εργα κ δινουν μια το ενα ρευμα κ μια το αλλο!Οπως καταλαβαινετε πουτ@@α η κατασταση!Στο γυρισμο λεω για να γλιτωσω την ταλαιπωρια στο ιδιο σημειο κ πιθανο εβγα στο κατεβασμα απο Χορτιατη ας παω απο την αλλη μερια!Τι το θελα;;;40 λεπτα κολλημενος στο Φιλυρο μεχρι να βγω περιφερειακο χωρις κανεναν απολυτως προφανη λογο!!!
Ο περιφερειακος προς ανατολικα κυριλλε,προς δυτικα κλασσικα μποτιλιαρισμα πριν την ανηφορα!
Κ ολα αυτα επειδη οι ιδιοφυιες στην οδοντιατρικη στελνουν τους φοιτητες στο παπανικολαου για να παρακολουθησουν γναθοχειρουργικη!Αφου δεν τους στελνουν κ στην Αθηνα,κατι ειναι κ αυτο...
Καλημερα...
Posts προς Θεσσαλονικείς