-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αιδοίο η πόλη σήμερα...ναι,χτες ήταν καλύτερα...
κάτσε, έχουμε ένα μήνα ακόμη για να τελειώσουν οι γιορτές
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Corsadi απο Auto Rina τα πηρες και τα εβαλες κιολας ή τα πηρες απο αλλου και τα εβαλες εκει?
Εχω ακουσει καλα λογια και για τους 2,χωρις να εχω αμεση εμπειρεια ειτε απο φιλους ειτε απο πρωσωπικη εμπειρεια
Σε ευχαριστω για την πληροφοριαAuto Rina ειναι πισω απο το πλαισιο?Σε μια αντιπροσωπεια διπλα?
Απο Auto Rina την αγορασα κ εκει εγινε κ η τοποθετηση.Ναι,εκει που λες ειναι.Κ η αντιπροσωπεια Auto Rina ειναι!
Ok φιλε μου
Σε ευχαριστω παρα πολυ -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ξερει κανείς που μπορώ να βρω καλά ξύλα για το τζάκι? να είναι ξερά, κ μεσές κατά προτίμηση. αγοράζει κανείς από εσάς από κάποιον καλό ξυλέμπορο? δε θέλω να είναι μούσκεμα...
Εγώ πέρνω από το βενζινάδικό μου.Τα έχει σε 15κιλες τσάντες και είναι βολικές στην μεταφορά.....
θα δοκιμασω αν ειναι από εκεί. νομίζω θυμαμαι ποιο ειναι το βενζινάδικό σου.
ευχαριστώ πολύ. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ξερει κανείς που μπορώ να βρω καλά ξύλα για το τζάκι? να είναι ξερά, κ μεσές κατά προτίμηση. αγοράζει κανείς από εσάς από κάποιον καλό ξυλέμπορο? δε θέλω να είναι μούσκεμα...
Έχει 2 ξυλάδικα στη γωνία Όλγας + Μοσχονησίων (πριν τη Νομαρχία). Έχουν και χλωρά και ξερά, με διαφορετική τιμή προφανώς.
Εγώ πέρνω από το βενζινάδικό μου.Τα έχει σε 15κιλες τσάντες και είναι βολικές στην μεταφορά.....
Τόσο πολύ ακρίβυνε η βενζίνη;
από εκείνον τον 'Φοιτά' έπαιρνα παλιά. φέτος δεν πήρα ακόμα. θα δοκιμάσω αν είναι 2-3 ξυλάδικα, κ μετά θα πάρω περισσότερα.
ευχαριστώ πολύ! -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Auto Rina ειναι πισω απο το πλαισιο?Σε μια αντιπροσωπεια διπλα?
Αμέσως μετά το Πλαίσιο. Είναι αντιπροσωπεία, Daihatsu και δίπλα έχει και μια Alfa Romeo.
-
Παιδιά ξέρει κάνεις πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο; Έχω πάει στα γνωστά μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρ(ον)ικών και στα διάφορα υπέρ-σούπερ-ντούπερ-πολυκαταστήματα και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.
Καμιά ιδέα;
ΥΓ. Αύριο θα γίνει ο χαμός στην πόλη...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Auto Rina ειναι πισω απο το πλαισιο?Σε μια αντιπροσωπεια διπλα?
Αμέσως μετά το Πλαίσιο. Είναι αντιπροσωπεία, Daihatsu και δίπλα έχει και μια Alfa Romeo.
Eίχε. Στη θέση της autorina
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Παιδιά ξέρει κάνεις πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο; Έχω πάει στα γνωστά μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρ(ον)ικών και στα διάφορα υπέρ-σούπερ-ντούπερ-πολυκαταστήματα και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.Καμιά ιδέα;
Ταπεινη μου γνωμη, να μην παρεις τετοια σκουπακια Ειναι αρκετα αδυναμα απο οσα εχω δει... σχεδον διακοσμητικος ο ρολος τους
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδιά ξέρει κάνεις πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο; Έχω πάει στα γνωστά μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρ(ον)ικών και στα διάφορα υπέρ-σούπερ-ντούπερ-πολυκαταστήματα και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.
Καμιά ιδέα;
Ταπεινη μου γνωμη, να μην παρεις τετοια σκουπακια Ειναι αρκετα αδυναμα απο οσα εχω δει... σχεδον διακοσμητικος ο ρολος τους
+100000
Πριν καμια 10αρια χρονια ηταν μοδα τα σκουπακια
Ειχε και πασιγνωστη διαφημιση
ειχαμε παρει το πιο δυνατο της σειρας τοτε,το πιο ακριβο και πραγματικα ρουφουσε μονο σκουπιδια και ψυχουλα απο λειες επιφανειες
Ουτε σκεψη να καθαρισει χαλια,αλλα και στην μοκρτα του αυτοκινητου που δοκιμασα δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος,και συν τοις αλλοις τελεινε νωρις η μπαταρια τουΒεβαια τωρα θα ειναι μαλλον πιο εξελιγμενα αλλα και παλι δεν θα προτιμουσα κατι τετοιο
-
Σκεφτόμουν για σκουπάκι που να τροφοδοτείται απ' ευθείας από την πρίζα του αυτοκινήτου, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα αυτονομίας...
Μια ηλεκτρική σκούπα θα ήταν πολύ καλύτερη ιδέα αλλά δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να βρω ρεύμα στο πεζοδρόμιο
-
Μηπως να αγορασεις μια μπαλαντεζα καλυτερα;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μηπως να αγορασεις μια μπαλαντεζα καλυτερα;Εχει και πλυντηρια με σκουπες,με 50λεπτα- 1 Ε καθαριζεις το εσωτερικο
Αλλη λυση ειναι να μην το καθαριζεις ποτε -
Μπαλαντέζα από τον 6ο ή 7ο όροφο στο πεζοδρόμιο; Θα 'χε πλάκα......
Μάλλον θα πάω σε πλυντήριο εσωτερικού χώρου....αλλά υπάρχει κάποιο όπου θα καθαρίσω το εσωτερικό του αυτοκινήτου εγώ και όχι ο υπάλληλος;
-
υπάρχει... washpark...
-
Εμένα χρήσιμα μου φαίνονται τα ηλεκτρικά σκουπάκια. Ειδικά αυτά που έχουν 2 στόμια, ένα αρκετά λεπτό ώστε να μπαίνει μέσα σε σχισμές. Ότι είναι αδύναμα, είναι όντως, αν έχεις ένα αμάξι χάλι μαύρο απο μέσα . Αν το καθαρίζεις κάθε μια δύο βδομάδες είναι αρκετό και αυτό το μικρό ηλεκτρικό σκουπάκι πάντως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αιδοίο η πόλη σήμερα...Και σήμερα. Να'ναι καλά για άλλη μια φορά το scooter.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
υπάρχει... washpark...Yπαρχει κι ενα στην Παπαναστασίου, πάνω απ'την Εγνατία, στο ύψος του Ιπποκρατείου. (δίπλα σε μια αντιπροσωπεία, νομίζω Citroen).
Eπίσης και στον Auto Κάλτσιο (στροφή για Cosmos)..
Αλλά αν γενικά είναι καθαρό το αυτοκίνητο, μπορείς και μ'ενα σκουπάκι σπιτιού να το κάνεις περιστασιακά. Αντέχει η μπαταρία του για ένα πέρασμα (σήμερα το'κανα).
-
Βροχούλα σήμερα...
Γύρω στις 17:30 σήμερα, στην Εθν. Αντιστάσεως, ρεύμα προς Θεσ/νίκη (παίζει να λέγεται ήδη Λ. Γεωργικής Σχολής εκεί, ήταν σε σημείο λίγο μετά το ΙΚΕΑ με κατεύθυνση προς κέντρο), στη μέση του δρόμου ασημί Polo τρακαρισμένο μπροστά, είχε σταματήσει με τη μούρη να κοιτάει τα ερχόμενα αυτοκίνητα....
Κώνοι σε εκείνο το σημείο, και δύο τύποι παραπέρα έπιναν κάτι να συνέλθουν, μάλλον δεν πρέπει να είχαμε τραυματισμούς.
Λίγο παρακάτω με αλάρμ και κατά το ήμισυ πάνω σε πεζοδρόμιο, σκουρόχρωμο αυτοκίνητο τριών όγκων είχε υποστεί χειρουργική αφαίρεση+ανάπλαση του πίσω μέρους...ίσως έβαλε το χεράκι τουι το Polo, ίσως όχι.
-
Απο Παρασκευή πρωί 5 η ώρα γίνονται μονόδρομοι 26ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση απο κόμβο Δικαστηρίων μέχρι Βαρδάρι και Δωδεκανήσου απο Βαρδάρι μέχρι Πολυτεχνείου
-
Για πόσο καιρό και για ποιό λόγο?
Posts προς Θεσσαλονικείς