-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα βγήκα με την Ιταλίδα μου βόλτα και ενώ έκανα στην Ν.Παραλία κάποια ανοιγματάκια μπουμπουνίζοντάς την μπαίνοντας στην Ανθέων μου την έπεσε από δεξιά περιπολικό Astra με δύο νεαρούς αστυνομικούς κάνοντας σήμα με την σειρήνα και χαμογελώντας.Μου λένε'είσαι για κόντρα ?' Είμαι τους λέω αλλά δεν θα με γράψετε.Μου λένε ''οχι σκίστο ,κάψτο....'Στο φανάρι με την Θ.Σοφούλη βρίσκομαι πρώτος και αυτοί με διάφορους ελιγμούς φτάνουν και αυτοί στην πρώτη σειρά κάνοντας μου νόημα''δώστα όλα''.Ξεκίνησα αέρα πατέρα και φρενάροντας πίσω από τα αυτοκίνητα που στέκονταν στο επόμενο φανάρι αυτοί πανηγύριζαν έχοντας βάλει την σειρήνα μέχρι που έστριψαν στο επόμενο στενό αριστερά......... -
αγημα κτλ κτλ... στεφανια...οχι του θανατα...
τεσπα, τα παιδια που ειναι αστυνομικοι κανουν το καλυτερο για τους εαυτους τους...
-
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚ
-
Ο κολλητός μου είναι στην Καμάρα ακόμα?
-
δε πηγε γιατι σηκωθηκε στις 12...
ειχα παει ομως στο σπασιμο της ιντερσατ επι μπατμαν...
-
Αμα αρχήσουμε και τα οπαδικά εδώ, γαμήθηκε...
-
αμα το μαγαζακι του μΠαοκ δεν βγαινει... να κλεισει
pffffffffff.... βγηκαν να διαδηλωσουν για τα χρεη του. Αμα χρωσταει τι οπαδοι ειστε? Βαλτε το χερι στην τσεπη και σκαστε τα -
-
κορσερ εισαι ασχετος, προκλητικος και επικινδυνος..εισαι ενας δουρειος ιππος της πολης μας! ελπιζω να παρεις συντομα ενα μπραβο (φαιατ)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κορσερ εισαι ασχετος, προκλητικος και επικινδυνος..εισαι ενας δουρειος ιππος της πολης μας! ελπιζω να παρεις συντομα ενα μπραβο (φαιατ)ειμαι ρε... κωλογυφτοι....
-
μιλησε ο λορδος του χορτιατη...
-
Οι οπαδοι του Παοκ διαμαρτυρονται για τα χρεη της ομαδας που ανερχονται σε 20 εκατομυρια Ευρώ,υστερα απο τις τροποποιησεις με το κρατος
τα αρχικα χρεη ηταν πολλαπλασιαΓιατι το κρατος με τις ρυθμισεις του να διαγραφει χρεη σε επιχειρηματιες ποτε δεν το εχω καταλαβει
επιχειρησεις ειναι οφειλουν να πληρωνουν
Αμα εγω και ο καθενας μας χρωσταει ενα ευρω στο κρατος ειναι ικανο να μας δεσμευσει το σπιτιαυτο ισχυει για ολες τις ομαδες,οχι μονο για τον Παοκ και για τον Αρη και τον Ηρακλη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:Συμφωνα με πληροφοριες της ΕΥΠ, ο γνωστος 'bad luck' Funky, εθεαθη να κατευθυνεται με Ιθπανικο κουβα στο γνωστο σε ολους Washpark. Συνεπεια αυτου του δυσαρεστου γεγονοτος αναμενεται να ξεσπασει μπουρινι της απογευματινες ωρες στην περιοχη της Θεσσαλονικης. Παρακαλουνται οι κατοχοι πλυμμενων αυτοκινητων να βρουν αμεσα καταλλυμα...
Ναι, είναι αλήθεια λοιπόν. Αύριο μην περιμένετε λιακάδες και λοιπά ανοιξιάτικα φαινόμενα όπως σήμερα.
Ο 'funk luck' έκανε πλύσιμο της π...ας με 4 ευρώ μέσα-έξω. Μου άρεσε πολύ η φάση του washpark. Λίγο μεράκι να έχεις, με ελάχιστα φράγκα το κάνεις gg.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:
Συμφωνα με πληροφοριες της ΕΥΠ, ο γνωστος 'bad luck' Funky, εθεαθη να κατευθυνεται με Ιθπανικο κουβα στο γνωστο σε ολους Washpark. Συνεπεια αυτου του δυσαρεστου γεγονοτος αναμενεται να ξεσπασει μπουρινι της απογευματινες ωρες στην περιοχη της Θεσσαλονικης. Παρακαλουνται οι κατοχοι πλυμμενων αυτοκινητων να βρουν αμεσα καταλλυμα...
Ναι, είναι αλήθεια λοιπόν. Αύριο μην περιμένετε λιακάδες και λοιπά ανοιξιάτικα φαινόμενα όπως σήμερα.
Ο 'funk luck' έκανε πλύσιμο της π...ας με 4 ευρώ μέσα-έξω. Μου άρεσε πολύ η φάση του washpark. Λίγο μεράκι να έχεις, με ελάχιστα φράγκα το κάνεις gg.
4 ευρω ρε? Μα ποιος εισαι? O FLASH GORDON?
-
Δες ξανά τι πλύσιμο έκανα όμως...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Οι οπαδοι του Παοκ διαμαρτυρονται για τα χρεη της ομαδας που ανερχονται σε 20 εκατομυρια Ευρώ,υστερα απο τις τροποποιησεις με το κρατος
τα αρχικα χρεη ηταν πολλαπλασιαΓιατι το κρατος με τις ρυθμισεις του να διαγραφει χρεη σε επιχειρηματιες ποτε δεν το εχω καταλαβει
επιχειρησεις ειναι οφειλουν να πληρωνουν
Αμα εγω και ο καθενας μας χρωσταει ενα ευρω στο κρατος ειναι ικανο να μας δεσμευσει το σπιτιαυτο ισχυει για ολες τις ομαδες,οχι μονο για τον Παοκ και για τον Αρη και τον Ηρακλη
Ετσι ακριβως... εγω σοβαρολογουσα οταν ελεγα να κλεισει...
-
σου αξιζει ενα bravo...
-
Που σκουριάζει και δεν φρενάρει. Να πάς στον γεροδιάολο μπιτζαμοκρατορα του Χορτιάτη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Συμφωνα με πληροφοριες της ΕΥΠ, ο γνωστος 'bad luck' Funky, εθεαθη να κατευθυνεται με Ιθπανικο κουβα στο γνωστο σε ολους Washpark. Συνεπεια αυτου του δυσαρεστου γεγονοτος αναμενεται να ξεσπασει μπουρινι της απογευματινες ωρες στην περιοχη της Θεσσαλονικης. Παρακαλουνται οι κατοχοι πλυμμενων αυτοκινητων να βρουν αμεσα καταλλυμα...
Eγώ όταν έχω ορέξεις, το κάνω τζιτζι από έξω με περίπου 3 ευρώ, και άλλο μισό ευρώ για την σκούπα μέσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ όταν έχω ορέξεις, το κάνω τζιτζι από έξω με περίπου 3 ευρώ, και άλλο μισό ευρώ για την σκούπα μέσα.
φτώχεια καταραμένη
καλά ρε, αφού η σκούπα παίρνει ένα ευρώ, όχι μισό, ποιον κοροϊδεύεις?
Posts προς Θεσσαλονικείς