-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
'Μετακινούμαι με το λεωφορείο γιατι έτσι μου αρέσει!!!'
Διαφημιστικό ΟΑΣΘ που εμφανίζεται στο σύστημα αναγγελίας στάσεωνΤο είδα και εγώ τώρα το βράδυ και έσκασα στα γέλια! Πόση ώρα μπορεί να έφαγαν για να το σκεφτούν???
-
Kαλά ως επιχείρημα είναι εντελώς πρόχειρο και γελείο...
-
Το πιο πολυσήμαντο πάντως είναι το 'αγαπητέ επιβάτη, φρόντισε για την ασφάλειά σου'.
Διακριτικά προειδοποιεί τους επιβάτες και για το ενδεχόμενο κλοπής του πορτοφολιού τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Το πιο πολυσήμαντο πάντως είναι το 'αγαπητέ επιβάτη, φρόντισε για την ασφάλειά σου'.Διακριτικά προειδοποιεί τους επιβάτες και για το ενδεχόμενο κλοπής του πορτοφολιού τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής
Στο μετρό του Λονδίνου (ξέρεις εκεί που όλοι διαβάζούν βιβλία και εφημερίδες για να αποφύγουν το eye contact-αρρωστημένη κατάσταση-) γράφει μέσα στους συρμούς Please dont play with your mobile phone in public, για να μην προκαλέσεις τους κλέφτες....κατάντια
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Το πιο πολυσήμαντο πάντως είναι το 'αγαπητέ επιβάτη, φρόντισε για την ασφάλειά σου'.
Διακριτικά προειδοποιεί τους επιβάτες και για το ενδεχόμενο κλοπής του πορτοφολιού τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής
Στο μετρό του Λονδίνου (ξέρεις εκεί που όλοι διαβάζούν βιβλία και εφημερίδες για να αποφύγουν το eye contact-αρρωστημένη κατάσταση-) γράφει μέσα στους συρμούς Please dont play with your mobile phone in public, για να μην προκαλέσεις τους κλέφτες....κατάντια
Εκεί έχουν και 'please keep feet off seats' - στην Ελλάδα οι σχετικές ταμπέλες κρίνονται περιττές
Πάντως η δουλειά με τις κλοπές στα λεωφορεία έχει παραγίνει.....
Ας προσέχουμε και εμείς όσο μπορούμε. -
To show συνεχίζεται και σήμερα το πρωί...
ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΡΑΥΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ - ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΚΤΙΡΙΑ....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σήμερα στο λεωφορείο έγραφε 'Μη χρησιμοποιείς το κινητό σου, δείξε σεβασμό στους συνεπιβάτες σου' ή κάπως έτσι τέλος πάντων!
-
Τα λεωφορεια εχουν βελτιωθει απειρως σε σχεση με πριν απο καποια χρόνια. Αυτο που εχει πλακα ειναι το συστημα που θα λεει σε ποση ερχεται το λεωφορειο. Ηδη λειτουργει στην σταση Αλυσιδα στην Παπαναστασιου. Εκει κοντα μενουν οι γονεις μου και ειχα παει την Παρασκευη το πρωι (καταληψη στο ΑΠΘ). Φευγω κατα τις 11 το πρωι:
Ειμαι στη σταση 10:46 -> 10 Χαριλαου 6'
10:48 -> 10 Χαριλαου 5'
10:50 -> 10 Χαριλαου 4'
10:52 -> 10 Χαριλαου 3'
10:53 -> φαινεται το λεωφορειο να στριβει μπροστα στο εργοστασιο, κολλαει στο φαναρι.
10:54 -> 10 Χαριλαου 2' και το λεωφορειο εφτασεΣε διαστημα 8' μολις μια φορα εδωσαν σωστη πληροφορια
ΥΓ teris ειχα δωσει 3 σελιδες πριν ζωντανα την ειδηση (εξω απο το γραφειο μου εγινε η ομορφια) στη σελιδα 190 μου φαινεται
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**Θεσσαλονίκη: Κατασκευή πλωτού πάρκινγκ στην παραλιακή **
Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό;
Ναι, μην παρκάρετε εκεί όταν έχει αέρα...
Πάντως, πιστεύω, ότι και αυτό το πάρκινγκ να γίνει (ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ!), οι Θεσσαλονικείς πάλι θα κάνουν σβούρες για παρκάρισμα
Απόδειξη αυτού, ότι σε ώρες αιχμής, το υπαίθριο -και φτηνό- πάρκινγκ της ΔΕΘ (Αγγελάκη) έχει κενές θέσεις, ενώ την ίδια στιγμή στην περιοχή επικρατεί το διπλοπαρκάρισμα!!!
+20BHP
Πολύ χαρακτηριστικά, ο μέσος ελληνάρας ενώ χρυσοπληρώνει για ένα ποτάκι στα όρθια στο εκάστοτε τρέντι στέκι της Νίκης (τώρα είναι το Λουλάκι?) είναι αρκετά τσίπης για να τριπλοπαρκάρει σε όποια τρύπα βρει, παρά να πληρώσει λίγο για να αφήσει το αμάξι του στο πάρκινγ της πλ. Ελευθερίας ή του ΟΛΘ ή του πολυόροφου. (οκ, του ΟΛΘ τουλάχιστον δεν είναι ανοιχτό όλες τις ώρες).
Ο λαος θελει δωρεαω παρκινγκ
Πληρωνουμε τελη ταξινομησης κατα την αγορα,ετησιο τελος κυκλοφοριας,φορους στην βενζινη,τεραστια ποσα συνολικα και το κρατος πρεπει να μας προσφερει δωρεαν παρκινγκ οπου ειναι εφικτοΕγώ που ΔΕΝ κατεβαίνω με αυτοκίνητο στο κέντρο, μπορώ να πάρω σε μετρητά την αντίστοιχη δαπάνη που μου αναλογεί;
κατι ακουγεται οτι η δημοτικη αστυνομια θα επιβαλλει προστιμα στους κατοικουν που αφηνουν τα σκουπιδια τους εξω απο τον καδο,ασχετα αν ο καδος ειναι γεματος και δεν υπαρχει αλλος ελευθερος
Το προστιμο θα ανερχεται μεχρι και 8.000 ΕΕντελώς Αρβύλα FM ακούγεται αυτό. Τι θα κάνουν, θα βάλουν φρουρούς σε κάθε κάδο ή θα εξετάζουν κάθε σακκούλα εκτός κάδου στο CSI:Δεντροπόταμος για να ανακαλύψουν ποιός την πέταξε εκεί;
να ξερετε οτι κανουν ελεγχο με ρανταρ στο δρομο που ενωνει τον χαλκιδικης με το αεροδρομιο...
Εδώ λες;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα λεωφορεια εχουν βελτιωθει απειρως σε σχεση με πριν απο καποια χρόνια. Αυτο που εχει πλακα ειναι το συστημα που θα λεει σε ποση ερχεται το λεωφορειο. Ηδη λειτουργει στην σταση Αλυσιδα στην Παπαναστασιου. Εκει κοντα μενουν οι γονεις μου και ειχα παει την Παρασκευη το πρωι (καταληψη στο ΑΠΘ). Φευγω κατα τις 11 το πρωι:
Ειμαι στη σταση 10:46 -> 10 Χαριλαου 6'
10:48 -> 10 Χαριλαου 5'
10:50 -> 10 Χαριλαου 4'
10:52 -> 10 Χαριλαου 3'
10:53 -> φαινεται το λεωφορειο να στριβει μπροστα στο εργοστασιο, κολλαει στο φαναρι.
10:54 -> 10 Χαριλαου 2' και το λεωφορειο εφτασεΣε διαστημα 8' μολις μια φορα εδωσαν σωστη πληροφορια
ΥΓ teris ειχα δωσει 3 σελιδες πριν ζωντανα την ειδηση (εξω απο το γραφειο μου εγινε η ομορφια) στη σελιδα 190 μου φαινεται
Το σύστημα είναι πιλοτικό, θα διορθωθεί σιγά σιγά αλλά με την κίνηση στο κέντρο δεν νομίζω να είναι απολύτως ακριβές ποτέ
-
Εδώ και μερικού μήνες τα τζιμάνια του ΟΑΣΘ , έκαναν στάση λεωφορείου στην Πολυτεχνείου.....
Αποτέλεσμα το πρωί μπλοκάρει η Πολυτεχνείου , (μένει μόνο μια λωρίδα) και στην συνέχεια η Τσιμισκή και ούτω καθ΄εξής.Μία πολύ καλή λύση για το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ήταν να φύγουν τελείως από το κέντρο τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Είναι αργοκίνητα, τεράστια, ασυντήρητα, και ρυπογόνα..... -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Μία πολύ καλή λύση για το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ήταν να φύγουν τελείως από το κέντρο τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Είναι αργοκίνητα, τεράστια, ασυντήρητα, και ρυπογόνα.....Kαι πως θα κατεβαίνουμε στο κέντρο; Με ελικόπτερο;
edit:
Eίναι όντως ρυπογόνα, ίσως φταίει το πετρέλαιο (θέρμανσης;).
Τεράστια, χμ, να τα κάνουμε πιο μικρά γιατί δεν είναι ποτέ γεμάτα.
Αργοκίνητα. Ε; -
Εδώ και μερικού μήνες τα τζιμάνια του ΟΑΣΘ , έκαναν στάση λεωφορείου στην Πολυτεχνείου.....
Αποτέλεσμα το πρωί μπλοκάρει η Πολυτεχνείου , (μένει μόνο μια λωρίδα) και στην συνέχεια η Τσιμισκή και ούτω καθ΄εξής.Μία πολύ καλή λύση για το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ήταν να φύγουν τελείως από το κέντρο τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Είναι αργοκίνητα, τεράστια, ασυντήρητα, και ρυπογόνα.....μήπως καλύτερα να έφευγαν από το κέντρο τα αυτοκίνητα που αντί για 4 άτομα μεταφέρουν 1 το καθένα, είναι ασυντήρητα επίσης κ τέλος είναι ΑΠΕΙΡΑ?
1 άτομο σε αυτοκίνητο για 4. αυτό αν είναι γελοίο. κάθε πρωί στο κέντρο της πόλης το ίδιο φαινόμενο. όπου υπάρχουν ΜΜΜεταφοράς πρέπει να προτιμούνται.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Τελικά αυτή η πόλη παίρνει ότι της αξίζει...+1
-
Είναι αργοκίνητα, τεράστια, ασυντήρητα, και ρυπογόνα.....Ζμπόινγκ
-
Η καλυτερη λυση ειναι να απαγορευτουν τα λεωφορεια και τα αμαξια εκτός απο τα δικα μας...
-
των ηρακληδέων?
τότε μπορεί να λυθεί το κυκλοφοριακό (πλάκιτσα) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καμπούμ. Μετά είναι να απορεί κανείς;
-
Εγω που εχω κατι καινουργια κολπα που μου τα εδωσε ο Peter o Parker ναι ναι αυτος που κανει τον Spiderman δεν θα εχω προβλημα αν φυγουν τα αστικα απο το κεντρο ετσι κι αλλιως τα κτιρια ειναι πολυ πυκνα για να πιανεται ο ιστος μου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καμπούμ. Μετά είναι να απορεί κανείς;
Εσεις πείτε ότι είναι ευέλικτα, μικρούλια, καλοσυντηρημένα και ότι δεν ρυπαίνουν. Επίσης βάλτε λίγο τα μυαλουδάκια σας να σκεφτούν πως μετακινείται ο κόσμος στα συγκεκριμένα οχήματα, και αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.
Τα Ζμπόινγκ και τα Καμπούμ ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που κατοικούν στην πόλη και δυστυχώς της στιγματίζουν με την ύπαρξη τους.
Στο ιστορικό κέντρο της πόλης πρέπει να κινούνται μόνο μικρά πουλμανάκια που θα πέρνουν τον κόσμο από σταθμούς μετεπιβίβασης.
Ειδικά τώρα που γίνονται τα έργα του Μετρό δεν υπάρχει άλλη λύση.
Πέρνεις το απαράδεκτο (ξανατονίζω) λεωΦΟΡΕΙΟ του ΟΑΣΘ (άραγε περνάνε ΚΤΕΟ ) πηγαίνεις στην ΧΑΝΘ και από εκεί η με τα ποδαράκια σου, η με μικρά λεωφορεία κινείσαι στο κέντρο. Οι Δυτικοί κάνουν το ίδιο από την άλλη μεριά.
Posts προς Θεσσαλονικείς