-
πάλι τουμπαρισμένο στον περιφερειακό, μετά το τούνελ με κατεύθυνση δυτικά.
είχε και πυροσβεστική, ελπίζω να μην έχουμε πάλι κανα δυσάρεστο... -
Βρέχει?!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βρέχει?!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
τώρα πρέπει να σταμάτησε. έριχνε τουλάχιστον 4 ώρες
-
-
Ο αιώνιος άχρηστος μαλάκας
-
-
-
Πάντως επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά, έχει καταπληκτική φωνή και αποδίδει πολύ ωραία τον Στελάρα! Κατά τα άλλα...
ΥΓ: Απορώ που έμαθε ιππασία με τα γκέμια στον αέρα...
-
Καλοκαίρι 2006 ή 2007, κάτι τέτοιο. Αμφιθέατρο Ασπροβάλτας, αφιέρωμα στον Καζαντζίδη. Βοηθάω στον ήχο. Αφού έχει αρχίσει για κανένα μισάωρο η εκδήλωση, καταφτάνει ο εν λόγω, ανεβαίνει στη σκηνή, διακόπτει την ορχήστρα και βγάζει ένα λογύδριο για τον Στελάρα και μπλαμπλαμπλα.
Κατόπιν, μάγεψε το κοινό με τη μαγευτική (#not) φωνή του σε ρεπερτόριο πόνου και ξενιτιάς, αλλά προς καλή μας τύχη έγινε ένα τοπικό μπλακάουτ και τον έκοψε πάνω στην κορώνα. Χωρίς να χάσει μιλισεκόντ εξαφανίστηκε ακριβώς όπως εμφανίστηκε, αφού δεν έιχε πλέον κάποιο πρακτικό όφελος η παρουσία του. Μετά από κανένα 15λεπτο αποκαταστάθηκε το ρεύμα και συνεχίστηκε η εκδήλωση.
-
Μάιος 2001 βρίσκομαι στον Λευκό Πύργο όπου τα παοκια πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας μετά από τη νίκη με 4-2 επί του μεγάλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μη με ρωτήσετε τι έκανα εκεί πέρα, για τον χαβαλέ πήγα.
Σε κάποια φάση ενώ το γλέντι κορυφώνεται σκάει ο Πανίκας (βουλευτής νομίζω τότε) μέσα στο πλήθος, στον πυρήνα των πανηγυρισμών, πάνω σε ένα σκουτεράκι κορνάροντας (ίσα που ακουγόταν όταν έφτανε πίσω σου). Δεν θυμάμαι τι μηχανάκι ήταν, μικρό πάντως, 50αράκι, σαν jog νομίζω. Τέτοιο στυλ.
Μόλις αντιλαμβανόμαστε την παρουσία του απόλυτου άρχοντα της πολιτικής σκηνής της πόλης, πιάνουμε το μηχανάκι με τον Πανίκα πάνω και το σηκώνουμε στα χέρια και τον μεταφέρουμε ακριβώς κάτω από τον Λευκό Πύργο όπου γινόταν το πανηγύρι με τα καπνογόνα κλπ με τον Ψωμιάδη να πρωτοστατεί. -
^νεοελληνορθόδοξη γυφτιά υποκουλτούρα.
-
Κάτσε καλά πάρτυ η ιατρική σήμερα.
-
Δεν μας καλεσες ομως...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ακόμα παίζει.....όλοι οι καλοί χωράνε....
-
Τετοια ωρα νανακια... Καλη επιτυχια Βασιλη!
-
Φίλε υπήρχαν και σαύρες αλλά ειδικά σήμερα ερχόντουσαν αυτοβούλως και μου λέγαν τα ονοματά τους και μου δίναν και το τηλλεφωνο τους ακτύπητα μωρά.
-
αργά πέφτει η δουλειά....
-
Παλι καλα που δεν ηταν ο Κουπεας εκει δηλαδη. Οι μισες γκαστρωμενες θα εφευγαν!
-
-
στην τσάντα τι να κουβαλάει άραγε..?.
Posts προς Θεσσαλονικείς