-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς γίνεται και τα δύο φύλα να γκρινιάζουν ότι δεν φτάνουν;γκρινιαζουν οι γυναικες για λειψανδρια; λολ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ωραίοι οι Αθηναίοι... Ζούνε κάτω και έρχονται και γ@μ@νε στην Θεσσαλονίκη
Κατάλαβες φίλε μου; Εδώ δεν φτάνουν για μας, και κάνουμε και εισαγωγή γαμπρώνε...
Δηλαδής άμα ήταν καλοί, γιατί δεν τους κρατούσανε οι Αθηναίες;;
Πώς γίνεται και τα δύο φύλα να γκρινιάζουν ότι δεν φτάνουν;
Ντιντίδες και τζιβιτζιλούδες...
-
Funky αυτα ειναι αυθορμητα συναισθηματα...
-
Βέβαια χθες έζησα το απερίγραπτο.
Πρώτοι καφέδες μετά το κρεβάτι του πόνου.... Και είναι η κουμπάρα σπίτι να με δει, και λέμε άντε αφού βγήκα το πρωί, να πάμε και για έναν απογευματινό. Και δεν ήθελε γιατί δεν ήταν με φόρμα, άβαφτη κλπ. Σε λίγο θα πάμε με κάθε επισημότητα. Βέβαια εγώ πάλι με φόρμα θα είμαι...
Έχουν ξεφύγει οι δικές μας εδώ πάνω.
Πάνε για καφέ και ρίχνουν μια πρόχειρη αλεπού.... -
Παντα ετσι ηταν τα μωρα σας!!!!
Προσεγμενα και στην πενα!!! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Βέβαια χθες έζησα το απερίγραπτο.
Πρώτοι καφέδες μετά το κρεβάτι του πόνου.... Και είναι η κουμπάρα σπίτι να με δει, και λέμε άντε αφού βγήκα το πρωί, να πάμε και για έναν απογευματινό. Και δεν ήθελε γιατί δεν ήταν με φόρμα, άβαφτη κλπ. Σε λίγο θα πάμε με κάθε επισημότητα. Βέβαια εγώ πάλι με φόρμα θα είμαι...
Έχουν ξεφύγει οι δικές μας εδώ πάνω.
Πάνε για καφέ και ρίχνουν μια πρόχειρη αλεπού....Και μετα αναρωτιέστε γιατι ανεβαινουμε να σας τα πηδηξ@υμε.. .
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κι εγώ θέλω Σαλόνικα ρε γμτ...
4 μήνες Αθήνα δεν με ενθουσίασε καθόλου, δεν καίγομαι να ξαναπάω. Τώρα Κομοτηνή πάλι δεν με τρελένει. Ντάξει έχει ζωή ώντας φοιτητούπολη αλλά αυτά τα χω περάσει οπότε δεν μου κάνουν και τόσο κλικ η Θεσσαλονίκη όμως έχει κάτι το διαφορετικό. Από βδομάδα θα κατέβω σίγουρα.Όταν είσαι στρατιώτης χωρίς ΔΝ τι μπορείς να δεις απο την αθηνα ;
Το Χαϊδάρι και το γκάζι ;
-
Τι μπρουτάλ αγόρια
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τι μπρουτάλ αγόριαΜπα, δεν χρειάζεσαι να είσαι μπρουταλ, αρκεί να είσαι λιγότερο μετροσεξουαλ απο τα καρντασια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κι εγώ θέλω Σαλόνικα ρε γμτ...
4 μήνες Αθήνα δεν με ενθουσίασε καθόλου, δεν καίγομαι να ξαναπάω. Τώρα Κομοτηνή πάλι δεν με τρελένει. Ντάξει έχει ζωή ώντας φοιτητούπολη αλλά αυτά τα χω περάσει οπότε δεν μου κάνουν και τόσο κλικ η Θεσσαλονίκη όμως έχει κάτι το διαφορετικό. Από βδομάδα θα κατέβω σίγουρα.Όταν είσαι στρατιώτης χωρίς ΔΝ τι μπορείς να δεις απο την αθηνα ;
Το Χαϊδάρι και το γκάζι ;
Μια χαρά ΔΝ υπήρχε...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω μια ταβερνουλα με τελειο κοτοπουλο..Σε μια μικρη πλατειουλα ηταν αρκετα κεντρικα...!!!
Το πρωτο μου κοτοπουλο στην Θεσσαλονικη..Και ηταν μουρλια!!!Τι παπαρα με εχει πιασει σημερα...Το ονειρο....!!!
ΔΕΣΚΑΤΗ
-
To γωνιακό στη Μαρτίου?
-
Μπορεί να εννοεί της Ναυαρίνου που έχει κλείσει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι μπρουτάλ αγόρια
Μπα, δεν χρειάζεσαι να είσαι μπρουταλ, αρκεί να είσαι λιγότερο μετροσεξουαλ απο τα καρντασια
Οι Θεσσαλονικιές ή οι βλάχες φοιτήτριες που προσαρμόζονται σε πριν την εξεταστική του Ιανουαρίου είναι το πρόβλημα. Είτε για καφέ, είτε για μπουζούκια ντύνονται το ίδιο. Και αντί όλα αυτά τα χρόνια να πέσουν οι απαραίτητες χριστοπαναγίες από τα συνομήλικα αγοράκια, προσαρμόστηκαν και αυτά. Οπότε συμφωνούμε απόλυτα. Οι δε εισαγόμενοι κλαρινογαμπροί εντυπωσιάζονται από τις καλοντυμένες και μασκαρεμένες νεανίδες... Όταν όμως δουν το τέρας που κοιμήθηκαν το πρωί, τότε είναι αργά...
-
**Τέλος το πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας
**
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134θα ηθελα να ριξω κατι γαλλικά τώρα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
**
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134θα ηθελα να ριξω κατι γαλλικά τώρα...
Ναι τωρα σε επιασε ο πονος!
Καλα κανουν να το δωσουν στον δημο και να γινει παρκο να παει ο κοσμος βολτα τα σκυλια και τα παιδια τους . -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
**
Και σένα τι σε νοιάζει...? 150cc
-
σημερινή...εντυπωσιακή νεφωση...
-
επιτελους η πλατεια ελευθεριας θα γινει πλατεια
με μια πεζοδρομημενη Νικης παμε για ενα απο τα ωραιοτερα παραλιακα μετωπα (το 2ο μετα απ' την βαρκελωνη οπως ειπε καπου ο gto).
5 πανεμορφα χιλιομετρα! -
Βασικά η ΠΕ ήθελε ενα μεγάλο υπόγειο πάρκινγκ και απο πάνω ας είναι οτι θέλει.
Posts προς Θεσσαλονικείς