-
26ο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα
http://www.alterthess.gr/content/26o-ki ... dikaiomata -
Θα μας ενημερώσουν για την καταπίεση της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Θα μας ενημερώσουν για την καταπίεση της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα;Κάνε καμιά βόλτα στα χωριά γύρω από τη Φλώρινα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κάνε καμιά βόλτα στα χωριά γύρω από τη Φλώρινα...
επειδή με πέφτει μακρια η Φλώρινα... τί γίνεται εκει?
-
Εδώ και πολλά χρόνια το ανθελληνικό φίδι ανενοχλητο εκκολαπτεται ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ και πολλά χρόνια το ανθελληνικό φίδι ανενοχλητο εκκολαπτεται ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
ναι ε?
Αν με χρειαστείτε ποτε για εθνοκαθάρσεις κλπ... φωναξτε με. Θα κάνω τον Μενγκελ να φαινεται αθωα παιδούλα. Τον εχθρο τον σέβομαι... τα φίδια οχι και τόσο. -
Aegean: Νέες πτήσεις εξωτερικού από Θεσσαλονίκη και άνοιγμα στα Βαλκάνια
Δεν ήξερα αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στα Αεροπλάνα.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
lol...από εκεί είμαι...για πες μου να μάθω τί γίνεται
-
Ψάχνω στεγασμένο πάρκινγκ για ενοικίαση στην περιοχή Μαρτίου-Δελφών.
Να μην έχει γατιά μέσα για φύλαξη.....
Να υπάρχει σταθερή θέση -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ψάχνω στεγασμένο πάρκινγκ για ενοικίαση στην περιοχή Μαρτίου-Δελφών.
Να μην έχει γατιά μέσα για φύλαξη.....
Να υπάρχει σταθερή θέσηκυριακο μεσα στη Σνωκ δεν υπαρχει ενα...?
-
Ακριβώς απέναντι μένω.... Παλιά ήταν στρωματάδικο. Ο ιδιοκτήτης από πέρυσι μου λέει ότι δεν λειτουργεί σαν επιχείριση πια. Έχω δει κάποιες λίγες φορές να μπαινοβγαίνουν άυτοκίνητα. Τώρα τι κάνουν, κανείς δεν ξέρει. Πλέον οι κάτοικοι της περιοχής δε σέβονται καν την είσοδο και παρκάρουν μπροστά. Το άλλο στην Καρακάση ενώ έχει άδειες θέσεις, μου είπε ότι είναι γεμάτο
Για εφοριακό με πέρασε;;
Πέρυσι το είχα κάτω από το Μασούτη, σε ιδιόκτητο που πούλησε το αμάξι του. Αλλά είχε μια γάτα μέσα που έκανε την κουκούλα μουν@.... . Οπότε ποιος ο λόγος να πληρώνω παρκινγκ, αλλά να το σκεπάζω κιόλας. Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες την ήθελαν γιατί έδιωχνε λέει τα ποντίκια που τρώνε τα καλώδια.
Γίνονται και τα έργα του μετρό, και έχει παραγίνει το θέμα. Μέχρι νεωτέρας το αφήνω στο παρκινγκ της πεθεράς μου... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
lol...από εκεί είμαι...για πες μου να μάθω τί γίνεται
κι εγώ θέλω να μάθω τι γίνεται....
-
Τρία σημαντικά έργα για την πόλη της Θεσσαλονίκης
http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=16&article_id=55514
Το τρίτο έργο είναι αυτό που θα μας κάνει την διαφορά. -
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Το τρίτο έργο είναι αυτό που θα μας κάνει την διαφορά.Αυτός που σκέφτηκε το τρίτο έργο ξέρει καλά την Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι δεν τον πειράζει που σε κάθε βροχή η περιοχή πλημμυρίζει και ευτυχώς τα νερά χύνονται με ορμή στη θάλασσα αφήνοντας μόνο λάσπες στις πλάκες της παραλίας.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το άλλο στην Καρακάση ενώ έχει άδειες θέσεις, μου είπε ότι είναι γεμάτοΔεν τα έμαθες;
Όσο για τα έργα πνοής, όλοι οι Θεσσαλονικείς είναι με κομμένη την ανάσα για το πώς θα ενώσουν ανισόπεδα και ισόπεδα την περιφερειακή με τη Στρατού/Β.Γεωργίου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ζορζ αν την θυμάσαι πριν 15 χρόνια όταν ήταν ακόμα αλάνα με χώμα, χωρίς μπάρα στην είσοδο, με καταλαβαίνεις πλήρως... Είχαμε αυτήν, το δασάκι μετά το Παλατάκι (όχι του ΠΑΟΚ ρε νεούδια), το άνοιγμα πάνω στον Περιφερειακό στο Σειχ-Σου και μετά πήγαινες κατά Ωραιόκαστρο μεριά.Πριν 15 χρόνια ήμουν στο σχολείο και έπαιζα μπάσκετ και Quake 2 με τους κολλητούς. Πριν 10 χρόνια όμως...
Το τρίτο έργο είναι αυτό που θα μας κάνει την διαφορά.Κατάλαβε κανείς τι θα κάνουν στη Πλατεία Διοικητηρίου;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το άλλο στην Καρακάση ενώ έχει άδειες θέσεις, μου είπε ότι είναι γεμάτο
Δεν τα έμαθες;
Ναι το έχω διαβάσει κρίμα τίποτα δεν γλυτώνει τελικά. Μαλλον θα φερουν το ζεπελιν να σκαναρει ολα τα κλειστα parking.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κατάλαβε κανείς τι θα κάνουν στη Πλατεία Διοικητηρίου;Συγκοινωνιακό πολυτροπικό κέντρο ρε συ, το γράφει.
-
Επιτέλους 'τροπική' Αριστοτέλους ...
-
και ετσι να γινει, αυτοι θα βαλουν τραπεζο-καθισματα και στην πισινα!
Posts προς Θεσσαλονικείς