-
Στις συλληψεις που κανανε προχθες παντως πιασανε τον πιο ασχετο κοσμο..
Το τραγικο ειναι οτι εχουν μεσα και μια κοπελιτσα η οποια ερχοταν στις καταληψεις μονο για να βρει γκομενο..
markvag
- 1
-
εγινε σεισμός χθες?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
οντως ειμαστε λιγοι οι ακροδεξιοι αναρχικοι...
Πιστεύετε ότι αυτοί οι 'αναρχικοί' που κάνουν τα επεισόδια συνήθως είναι πραγματικά αναρχικοί;;;; Γιατί τότε δεν συλλαμβάνονται ποτέ;;;
(ο άδης είπε κι ένα σωστό... )
O πεζόδρομος της Καλαμαριάς είναι Πανεπιστημιακό άσυλο
-
τι ψευτης....και η παραλια εκει κατω ετσι ειναι...αφου δε μπορουν να γραψουν κανεναν...
-
Βροχούλα
να προστατεψει και τα δαση από τους κωλοεμπρηστες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι ψευτης....και η παραλια εκει κατω ετσι ειναι...αφου δε μπορουν να γραψουν κανεναν...Να μην αναφέρουμε την Αρετσού...
-
Αυτή που είναι λίγο πιο κάτω από την Μητρόπολη Καλαμαριάς
-
Υπάρχει άραγε κάποια εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας; Με περιπολίες ας πούμε;
-
Για το Σειχ-Σου υπάρχει σίγουρα.
Συμμετείχε κάποτε μια φίλη της ξαδέρφης μου. -
ξέρει κανείς πόσο απέχει η θεσσαλονίκη από τον Άγιο Αθανάσιο στο Βόρρας- Καϊμακτσαλάν?
-
το βρήκα... 135 χλμ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ξέρει κανείς πόσο απέχει η θεσσαλονίκη από τον Άγιο Αθανάσιο στο Βόρρας- Καϊμακτσαλάν?
130 χλμ περίπου
ξέχασα να κάνω refresh κ δεν είχα προσέξει το ποστ σου...
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
-
Οι εμπρηστες οπου να'ναι θα χτυπήσουν και τη Θεσσαλονίκη δυστυχως
στο δασος κοντα στο Ωραιόκαστρο βρεθηκαν γκαζακια, διαφοροι μηχανισμοί κλπ
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξέρει κανείς πόσο απέχει η θεσσαλονίκη από τον Άγιο Αθανάσιο στο Βόρρας- Καϊμακτσαλάν?Πέτρο από το σπίτι μου (λίγο πριν την οδό Αιγαίου) κάθε φορά έκανα 142 χλμ μέχρι το πάρκινγκ του χιονοδρομικού. Αφαιρούμε 18 χλμ. που απέχει το χιονοδρομικό από τον Αγ.Αθανάσιο και έχουμε 124 χλμ.
-
Θα ανέβω Θεσσαλονίκη στις αρχές Οκτώμβρη και για 4 μέρες.
Εχετε να μου προτείνετε κανα καλό ξενοδοχείο με παρκιν εώς 100 ευρώ/βράδυ? -
Περιοχή;
-
θα προτιμούσα κάπου σχετικά κοντά στο κέντρο.
Για διακοπές ανεβαίνω,ε να μπορώ να βγω με τα πόδια το βράδυ να πιω ενα ποτάκι -
το κέντρο έχει γίνει απόλαυση με το αμάξι!!
έργα παντού
-
μα κάτι τέτοια έχω ακούσει κι εγώ γι αυτό ψάχνω με παρκιν και ας μην ειναι απαραίτητα κέντρο.
Αλωστε σκοπεύω ολη μέρα να γυρίζω στις γύρω περιοχές με το αμάξι και το βράδυ να βγαίνω με τα πόδια θεσσαλονική. -
Γερή στούκα στον περιφερειακό, ρεύμα προς δυτικά, πριν κανένα μισάωρο. Οκτάβια5 έσκασε με δύναμη στην μπαριέρα και γύρισε. Οδηγός δν ξέρω σε τι κατάσταση είναι...
Posts προς Θεσσαλονικείς