-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ετσι και εφτυνα τον φραπε στο λαπτοπ θα σας το χρεωνα
θα με πνιξετε απογευματιατικααν και στο βιντεακι του Bill φαινονται ξεκαθαρα
τα καλυτερα παιδια του 4ΤΦΒΕ μητσος, λατρεια σε μια συνηθισμενη μερα τους at the beach
περιτριγυρισμενη απο τα ανωνυμα..... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να βαλω και εικονα στο απο πανω;Αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα, τόσο παλιά που νομίζω δεν τα είδα ποτέ.
ετσι και εφτυνα τον φραπε στο λαπτοπ θα σας το χρεωνα
θα με πνιξετε απογευματιατικαΜπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα παρόμοιο προϊόν για να τυλίξεις και να προστατεύσεις το λαπτοπ
από κινδύνους στο εργασιακό περιβάλλον σου.Είναι διαθέσιμο σε ένα κατάστημα που ξέρω στην Ερμού (σε όροφο).
Τα αντικείμενα που τυλίγεις με το ειδικό προϊόν παραμένουν πλήρως λειτουργικά όπως βλέπεις στη φωτογραφία. -
Το εντός παρενθεσεως είναι το κλειδί...
-
-
Τη είναι αυτοί ρε!! Πρώτα, γραφουν 28 ξεκινάνε δρομολόγια θεσσαλονίκη - Σποράδες με το Αλκυόνη, σε τηλεφωνα με είπαν ότι σήμερα θα ξέρουν τιμές αλλά τελικά το κάνανε Σάββατο ότι θα μάθουν τελικά τη θα γίνει!
Και να θες να κανονησεις δε σε αφήνουν! Σαν να σε λεμε πάνε Βόλο και σκάσε!
1 πλοίο ολόκληρη η Θεσσαλονίκη και τη πλοίο κοτσαμ Θεόφιλος λεμε!
-
Είναι τραγικό το ζήτημα αυτό...
Πριν μερικά χρόνια υπήρχε και ο Διαγόρας, τώρα, πίτσες μπλε...
-
ποιος Διαγορας
εποχες με El Greco, και MIlena που φτανανε μεχρι Κρητη και πισω
και περνουσαν απο κυκλαδες
χωρια τα του Ανατολικου αιγαιου
χωρια τα δελφινια για σποραδεςτωρα τον πουλο
-
Κανενα αργο να βαλουν αν ειναι να μην εχουμε ... τσουναμι στα Πλαγια!!!8-)
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κανενα αργο να βαλουν αν ειναι να μην εχουμε ... τσουναμι στα Πλαγια!!!8-)Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ναι ναι, ολα για τη Χαλκιδικη κ τα πριν
διοδια ρεεε, τωρα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ποιος Διαγοραςεποχες με El Greco, και MIlena που φτανανε μεχρι Κρητη και πισω
Τουρνε και κρουαζιερες εφτιαχνες η δουλευες ως μουτσος και τα ξερεις?
Σκυλοπνιχτες θυμαμαι ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ποιος Διαγορας
εποχες με El Greco, και MIlena που φτανανε μεχρι Κρητη και πισω
Τουρνε και κρουαζιερες εφτιαχνες η δουλευες ως μουτσος και τα ξερεις?
Σκυλοπνιχτες θυμαμαι ...
στα αμπαρια σκλαβος ρε συ
αξιοπλοα μαχιμια ηταν αυτα!!!! -
Τώρα θυμήθηκα και τον Άνεμο, άλλος σκυλοπνίχτης και αυτός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι τραγικό το ζήτημα αυτό...Πριν μερικά χρόνια υπήρχε και ο Διαγόρας, τώρα, πίτσες μπλε...
Αν θυμάμαι καλα παλια ειχες παει Κάλυμνο απο εδω με το αυτοκίνητο, να σου πω την αληθεια το σκυλομετανιωσα που δεν πηγα και εγω τότε αλλα βασίστηκα στο next year! Τωρα για Πειραια κλπ δε μου αξιζει το κοπο (προτιμάω Φολέγανδρο που ειναι στο άμεσο στόχο απο εκεί)!
Τελος καμια Λευκαδα με βλεπω αν δεν βαρεθω κ λιώσω σε κανενα καμπινγκ Αμμουλιανη-Σιθωνία (κάνοντας πρώτα μια παράκαμψη απο Χωλομοντα)!
Μιλενα-Δημητρουλα, ααα ρε εποχές!
-
GA
Αξέχαστες εποχές, ΝΟΤ.Ναι, με τον Διαγόρα μπήκα Κάλυμνο και βγήκα Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καμπινγκ Αμμουλιανη-Μιλενα-Δημητρουλα, ααα ρε εποχές!
για δωσε info γιαυτο... καλο?, πανω στην παραλια?
ναι, και Δημητρουλα, (δεν ειχα μπει ποτε) το ονομασε ετσι ο Αγουδημος οταν τους εκανε τα χατηρια ο Ανδρεας, προς τιμην της Μιμης
-
Ειχα παει Καλοκαιρη του 10, Αλυκιες παιζει να ειναι πιο απο τις ωραιοτερες παραλιες που εχω παει γενικα
το καμπινγκ χωρίζεται σε 2 τμηματα απο ενα δρομο (χωρις κινηση γιατι τελειωνει στο επομενο Beach Bar, κατω τροχόσπιτα πανω σκηνές, βεβαια κ πανω εισαι καμια 40 μετρα απο την παραλια! Τωρα εχει τεχνητή σκια παντου με εκεινα τα πρασινα υφάσματα (πως λεγονται), προσωπικά ειχα πετύχει κατι σαν παλια καλαμωτή με απιστευτη σκια=
απίστευτο λιώσιμο απο κατω! Στα μείον οτι χρεώνει ρεύμα θες δεν θες (αυτοκίνητα μενουν εξω)! Μπανια-Τουαλέτες ΟΚ (μετα το Πλατανητσι ολα καλα είναι)
Καθημερινές χαλαρα ΣΚ ντου απο παντού!
-
Τι μου θύμησες τώρα ... 18 χρονών - άνεμος - ανδροπαρέα και 20 μέρες σε Κω - Πάρο Μύκονο ....
-
Στην αργοναυτικη εκστρατεια ηταν κανενας σας?
-
Μπααα ήταν πιο παλιά εγώ είμαι νεότερος να φανταστείς υπηρετούσα στη ναυμαχία της Σαλαμίνας !!!
-
Ημουν τοτε στο ΚΑΠΗ Καμινιων και βλεπαμε τα παλικαρια να φευγουν για την μαχη!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς