-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χθες το έβλεπα αυτό και σκεφτόμουν να ρωτήσω αν πήγε κανείς! Να το δοκιμάσουμε και αυτό λοιπόν.Προσθέτοντας στην πτώση των τιμών που ανέφερε ο JimClark (στο ποσειδώνιο υπήρχε ένα μαγαζί που έπαιζε στο 2-2,5 ευρώ πέρσι και τώρα καμιά 4-5 αν μετρήσουμε και της Ανθέων), να πω ότι και στην παραλία-Νίκης υπάρχει πλέον μαγαζί με 2 ευρώ φραπέ. Φυσικά, σε μαγαζιά με φθηνό φραπέ μην πηγαίνετε, γιατί κλέβουν στο ζύγι ή νοθεύουν με κάτι άλλο.
Η το Sea to See η το Queen στο Ποσειδώνιο είχαν ξεκινήσει με 2-2.5€ τον καφέ και μάλιστα έχει πάνω από χρόνο απ ΄ότι θυμάμαι να μου λέγαν. Από ποιότητα δεν ξέρω γιατί έχω πολύ καιρό να πάω.
Στην παραλιακή πάντως το Via Mare Δευτέρα-Παρασκευή έχει (εδώ και 3-4 χρόνια) τον φραπέ στα 2€ και κάπου εκεί και τους espresso κλπ , όπως και τα ποτά, μπύρες είναι με μειωμένες τιμές ενώ ΣΚ στα 4€ ο φραπες και αναλόγως και τα υπόλοιπα. Ο φραπες είναι καλός, Nescafe παίρνουν και βάζουν τη σωστή ποσότητα, για τους άλλους δυστυχώς δεν ξέρω γιατί δεν πίνω. Το κάπως αρνητικό για μερικούς είναι ότι έχει μόνο stand και 2 καναπέδες μόνο μέσα, δεν έχει κανονικά τραπέζια γι αυτό και ανέκαθεν είχε αυτές τις χαμηλές τιμές.
Τα ίδια ισχύουν και για το Barazza εδώ και κάτι μήνες που βρίσκεται δίπλα, νομίζω +50 λεπτα πιο ακριβό είναι ενώ στο λιμάνι υπάρχει το mast το οποίο πλέον έχει κανονικά τραπέζια έξω και όχι stand όπως παλαιότερα αλλά από τιμές δεν ξέρω. Πέρυσι το καλοκαίρι πάντως και εκέι καθημερινές τον είχαν στα 2.5€ με επίσης μειωμένες τιμές σε ποτά, με 5€ έπαιρνες απλό ουίσκι. -
Τρομερός 'σεναριογράφος' ο πάτερ !!!
-
Ρισπεκτ στην πρωταπριλιατικη google -
http://www.alterthess.gr/content/diamar ... so-apo-ble
Θυμάστε τι λέγαμε κάποιοι για το μαγαζί αυτό;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
http://www.alterthess.gr/content/diamartyria-ekso-apo-bleΘυμάστε τι λέγαμε κάποιοι για το μαγαζί αυτό;;
3 παστες 15,5€ (για να πληρωθουν οι μισθοι βεβαιως)
-
Είσαι όπως φαίνεται και εσύ ένας από τους ζηλόφθονες, που το κατηγορούσαν άδικα....
-
Έχει βάλει μια σειρά από μικρούς πάγκους κατά μήκος της πλαϊνής βιτρίνας όπου με λιγότερο από ένα ευρώ παίρνεις στο χέρι τον καφέ και κάθεσαι εκεί, κάτι σαν σελφ σέρβις.
-
τα προιόντα του παραμένουν παρα πολύ καλά ασχετα απο τις εργασιακές σχέσεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα προιόντα του παραμένουν παρα πολύ καλά ασχετα απο τις εργασιακές σχέσειςΔε διαφωνω, γουστα ειναι αυτα. Απλα** δεν ειναι ζαχαροπλαστης**, συναρμολογει ετοιμα υλικα.
(αυτο εχει συνεπεια το αυξημενο κοστος).Ο ζαχαροπλαστης τα φτιαχνει μονος του. (ριχνοντας το κοστος)
Ασε που οι τιμες του ειναι φωτια. Μαλλον πρεπει να μειωσει κι'αλλο τους μισθους, για να γινει πιο ανταγωνιστικος
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Είσαι όπως φαίνεται και εσύ ένας από τους ζηλόφθονες, που το κατηγορούσαν άδικα....Το παραδεχομαι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τα προιόντα του παραμένουν παρα πολύ καλά ασχετα απο τις εργασιακές σχέσεις
Δε διαφωνω, γουστα ειναι αυτα. Απλα** δεν ειναι ζαχαροπλαστης**, συναρμολογει ετοιμα υλικα.
(αυτο εχει συνεπεια το αυξημενο κοστος).Ο ζαχαροπλαστης τα φτιαχνει μονος του. (ριχνοντας το κοστος)
Ασε που οι τιμες του ειναι φωτια. Μαλλον πρεπει να μειωσει κι'αλλο τους μισθους, για να γινει πιο ανταγωνιστικος
δεν μπορω να ξέρω τι κάνει μέσα στα εργαστηριά του
το αποτέλεσμά του ομως το βρίσκω πάρα πολύ καλό. τα ψωμιά του μ'αρέσουν πολύ και πιστευω αξίζουν τη διαφορά .επίσης πρέπει να είναι το μόνο ζαχαροπλαστείο που στην κρεμα ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί κανονική βανίλια (βρίσκεις τους σπορους)
και οπως ξαναείπα οποιος πιστευει οτι μπορεί να το κάνει καλύτερα και φτηνότερα ας το κάνει
-
+1 στον j marr.
Eφοσον δε δουλευει η μανα μου,δε μ αφορα(σαν καταναλωτη προφανως) τι γινεται πισω απο τα ταμεια και τις βιτρινες.Σαν προιον,μ αρεσει και τελος -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και οπως ξαναείπα οποιος πιστευει οτι μπορεί να το κάνει καλύτερα και φτηνότερα ας το κάνειΤο να έχεις απλήρωτους τους εργαζόμενούς σου για να είσαι ανταγωνιστικός(με αυτές τις τιμές τι ανταγωνιστικός βέβαια..), είναι εκτός από παράνομο και ανήθικο.
+1 στον j marr.
Eφοσον δε δουλευει η μανα μου,δε μ αφορα(σαν καταναλωτη προφανως) τι γινεται πισω απο τα ταμεια και τις βιτρινες.Σαν προιον,μ αρεσει και τελοςΕαν δούλευε όμως η μάνα σου, θα σε αφορούσε...
Εύγε νεοέλληνα. Έτσι θα αλλάξουμε τα χάλια που έχουμε ως έθνος... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
και οπως ξαναείπα οποιος πιστευει οτι μπορεί να το κάνει καλύτερα και φτηνότερα ας το κάνει
Το να έχεις απλήρωτους τους εργαζόμενούς σου για να είσαι ανταγωνιστικός(με αυτές τις τιμές τι ανταγωνιστικός βέβαια..), είναι εκτός από παράνομο και ανήθικο.
+1 στον j marr.
Eφοσον δε δουλευει η μανα μου,δε μ αφορα(σαν καταναλωτη προφανως) τι γινεται πισω απο τα ταμεια και τις βιτρινες.Σαν προιον,μ αρεσει και τελοςΕαν δούλευε όμως η μάνα σου, θα σε αφορούσε...
Εύγε νεοέλληνα. Έτσι θα αλλάξουμε τα χάλια που έχουμε ως έθνος...Κλασσικα,διαφωνουμε.
Και μονο που χρησιμοποιεις την πασπαρτου ''προσβολη'' και με αποκαλλεις νεοελληνα δε βλεπω λογο να συζητησω..Τελος παντων.
Να κατεβω σε πορεια με τους εργαζομενους,δε γινεται..
Να οργανωσω κινημα υποστηριξης των εργαζομενων,δε γινεται κ δεν εχει νοημα γιατι σαν αυτους ειναι χιλιαδες ανα την ελλαδα...
Να κανουμε μποικοταζ?Δεκτο,αλλα ποιοι θα ακολουθησουν με τη μηδενικη οργανωση μας σαν καταναλωτες,αρα παλι τρυπα στο νερο.Και αν θες να το πω κ αλλιως ηρθα πριν εφτα μηνες θεσ/νικη,ετυχε να φαω απο εκει και με εντυπωσιασε το ψωμι του,η τιμη του ψωμιου μου φαινεται οκ-->κατι παρομοιο σε γευση δε βρηκα-->αν ειμαι εκει κοντα θα ψωνισω...Απλο ειναι.Εσυ Κυριακο ''Παλαιοελληνα'' αφησες απληρωτα τα ΙΚΑ,ΤΕΒΕ κλπ,επειδη στη μανα μου εκοψαν 600 κ 700 ευρω το μηνα?
σορυ -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Και μονο που χρησιμοποιεις την πασπαρτου ''προσβολη'' και με αποκαλλεις νεοελληνα δε βλεπω λογο να συζητησω..Τελος παντων.Εγώ δεν θα σε πω νεοέλληνα, αλλά η στάση σου είναι επιεικώς απαράδεκτη.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το να έχεις απλήρωτους τους εργαζόμενούς σου για να είσαι ανταγωνιστικός(με αυτές τις τιμές τι ανταγωνιστικός βέβαια..), είναι εκτός από παράνομο και ανήθικο.
.το ηθικό δεν έχει καμιά σημασία είναι κάτι που αφορά τον ιδιοκτήτη ατομικά
το παράνομο αφορά τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, την επιθεώρηση εργασίας κλπ και οχι τον κάθε 'αλληλέγγυο'
και στην τελική κανείς δεν γουστάρει να κάνει τη βόλτα του (στον ασχημο για στιγμή πεζόδρομο) και να βλέπει και τις ανθυγιεινές μάπες των ηλθιων διαμαρτυρομένων με τα πανό
και νομίζω οτι γραφτηκε εδώ οτι ατομο που δουλευε εκει δεν είχε προβλημα. τι γίνεται και τι φτάνει παραέξω δεν μπορείς να ξέρεις
σπο ´κει και πέρα
το ble δεν είναι ανταγωνιστικό ως προς τις τιμές, είναι ως προς την ποιοτητα των προιόντων του που οπως έχω γράψει τα θεωρώ πάρα πολύ καλά/καλύτερα απο πολλά ζαχαροπλαστεία
δεν έχω δοκιμάσει τα πάντα ούτε μου άρεσαν ολα απο αυτά που δοκίμασα αλλα πολλά για μένα αξίζουν ειδικά τα ψωμιά του.
οποιος το βρίσκει ακριβό απλά δεν παίρνει
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και μονο που χρησιμοποιεις την πασπαρτου ''προσβολη'' και με αποκαλλεις νεοελληνα δε βλεπω λογο να συζητησω..Τελος παντων.
Εγώ δεν θα σε πω νεοέλληνα, αλλά η στάση σου είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Ισως,αλλα δειξε μου που ειμαι λαθος.
Ξεκαθαριζω,μαλακια του ble Και των χιλιαδων αντιστοιχων περιπτωσεων ανα την ελλαδα.Μου δημιουργησε μια αρνητικη γευση η ιστορια.Αλλα ειμαι ΠΕΛΑΤΗΣ,οχι η επιθεωρηση εργασιας.Ας παει το κρατος,η αστυνομια,ο εισαγγελεας να του κλεισει το μαγαζι,να τον κλεισει κ αυτον μεσα.Εγω τι να κανω ακριβως?..Μακαρι να ηταν ολοι καλοπληρωμενοι,αλλα κ η μανα μου καθε πρωι στις 6 ξυπναει και σε σχεση με περυσι παιρνει 500-700 ευρω λιγοτερα τον μηνα,ηρθε κανενας να δειξει αλληλεγγυη στις απεργιες τους?Δε νομιζω.Οι πιο πολλοι ειπαν ελα μωρε με τους Δ.Υ καθονται και τους πληρωνουν(μπορω σημερα μονο να σου βρω εδω μεσα 2-3 τετοιες αποψεις,σε σημερινα ποστ)..Οποτε ή ειμαστε ολοι μαζι ενωμενοι σε μερικα πραγματα ή κανενας. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
1)και στην τελική κανείς δεν γουστάρει να κάνει τη βόλτα του (στον ασχημο για στιγμή πεζόδρομο) και να βλέπει και τις ανθυγιεινές μάπες των ηλθιων διαμαρτυρομένων με τα πανό
2)και νομίζω οτι γραφτηκε εδώ οτι ατομο που δουλευε εκει δεν είχε προβλημα. τι γίνεται και τι φτάνει παραέξω δεν μπορείς να ξέρεις
3)οποιος το βρίσκει ακριβό απλά δεν παίρνει
- το θέμα του άσχημου πεζόδρομου είναι όντως σημαντικό, έχει και πολλές σκατόφατσες η πόλη
- έχω χάσει κάτι, είχαμε εδώ κάποιον που να δούλεψε εκεί? μόνο φίλους έχουμε
- πολύ σωστό
socratesn τι αγχώθηκες με τη μάνα σου δε κατάλαβα είσαι καλά σήμερα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο ζαχαροπλαστης τα φτιαχνει μονος του. (ριχνοντας το κοστος)Φυσικά και ΔΕΝ συμβαίνει αυτό ακόμα και στο μικρότερο συνοικιακό εργαστηριο! Και η απαντηση έτοιμη στην άκρη των χειλιών! 'Οι πρώτες ύλες και τα παγια κρατικά κόστη'. Μπορεί να έχει και δίκιο βεβαια!
Θα συμφωνήσω αλλα σκεφτομαι κατι απλό ... ηθικά καταδικαστεα αυτη η τακτική της εταιρίας και δεν ψωνίζω πλέον απ' αυτούς ... ποιο και πόσο επιθυμητό είναι το αποτελεσμα? Με ποιον τρόπο εγω ο καταναλωτής θα πιάσω το αυτάκι του αθλιου όποιου επιχειρηματία και θα τον πείσω ότι 'ναι, σε πληρώνω για αυτα που προσφερεις, αλλά δώσε ότι αναλογεί στους εργαζόμενους σου'? Κοινώς να παρω την θεση του κρατικού λειτουργού που θα αποδώσει δικαιοσύνη! Δεν γίνεται!
Για μενα ... πάνω απο τα πεντανόστημα γλυκά του θα ήθελα να κρέμονται πιστοποιητικά έγκρισης απο τα ΙΚΑ, ΕΛΑΣ, Επιθεώρηση Εργασίας, Υγειονομικό, ΔΟΥ και άλλα 30 Υπουργεία ...Τεσπα! Το σοκολοτένιο του κεικ είναι ωραιότατο! Μπορώ όμως να ζήσω και χωρίς αυτο αν 'βοηθάει' τους απλήρωτους εργαζόμενους που μου είναι αγνωστοι αλλα θα μπορούσαν να είναι και γνωστοί μου! Το ίδιο βεβαια θα πρέπει να κανω και στο πολυκαταστημα εργαλείων που δουλεύουν με 300€ '6ωρα' ή στο σουπερμαρκετ που η 4ωρη εργασία κοστολογηθηκε με 270€!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
socratesn τι αγχώθηκες με τη μάνα σου δε κατάλαβα είσαι καλά σήμερα?
Oπως παντα ειμαι..
Δεν αγχωθηκα απλα ο κυρ80 διαφωνησε με το οτι αγοραζω ενω τους χρωστανε..Και του ειπα και στη μανα μου καθε μηνα κοβουν,μη πας να πληρωσεις ΙΚΑ τον αλλο μηνα..Εκανα μια αναλογια ισως αποτυχημενηα και @ζορζ οσο λαθος ειμαι εγω,αλλο τοσο λαθος ειναι κ αυτοι που ποσταραν εδω μεσα δικαιωμενοι σε στυλ ''τα λεγαμε εμεις,να το το παλιομαγαζο το μπλε χρωσταει σε υπαλληλους κ ειναι κ ακριβο''
ενα μηνα πριν που ειχαμε παρομοια συζητηση,αλλοι λεγαμε για γευσεις κ αλλοι λεγανε για τιμες και εργασιακες σχεσεις.Τι ακρη να βγει ετσι..και για να μην παρεξηγηθω,οσα λεει ο κωστας ακριβως απο πανω με εκφραζουν πληρως.Ισως εγραψα ορισμενα πραγματα με εντονο υφος,αλλα καλυφθηκα πληρως τωρα
Posts προς Θεσσαλονικείς