-
-
Εδώ και καιρό
-
Αν δεν βαριεστε να ψαχνετε καπου μεσα στο φορουμ ειχα κανει ενα σχεδιαγραμμα για το πως μπορει να παει κανεις εκει.
Για τζαμπα μια χαρα ειναι και κοντα στην πολη.
-
Εχω πάει με αρκετά οχήματα εκεί,η πίστα είναι ψιλοχάλι όμως.
Υ.Γ:Γιατί νομίζω οτι έχω ξαναγράψει για το Αιγίνιο σαυτό το φόρουμ? -
-
Αν δεν δω μετροπόντικα, δεν το πιστεύω.
Γιατί τρύπες έχουμε ξαναδεί!Εξακολουθώ να επιμένω πως Μετρό που έχει σχεδιαστεί είναι επιεικώς γελοίο, αλλά τέλος πάντων...
Ίδωμεν!
-
Περιμέντε να τελειώσουν πρώτα οι Δημοτικές,και μετά άμα δέν μαζέψουν τίς πινακίδες,σημαίνει ότι προχωράμε σε καλό δρόμο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν δεν δω μετροπόντικα, δεν το πιστεύω.
Γιατί τρύπες έχουμε ξαναδεί!Εξακολουθώ να επιμένω πως Μετρό που έχει σχεδιαστεί είναι επιεικώς γελοίο, αλλά τέλος πάντων...
Ίδωμεν!
Δεν κόβω ότι θα το προλάβεις, charmak66 και ας φτάσεις και τα 80 έτη ζωής!!!
Συμφωνώ για τη χάραξη απίστευτα, όπως και γενικά για τη φάση του μετρό στη Θεσσαλονίκη, αλλά τέλος πάντων...
-
Πάντως βγήκε απόφαση και επιτρέπει στα ταξί να χρησημοποιούν, και επισήμως πια, τις λεωφορειολωρίδες λόγω των έργων του μετρό.
-
Και φαντάζομαι ότι θα χρησιμοποιούν τις λεωφορειολωρίδες όχι μόνο στα σημεία των έργων του μετρό, έτσι; Εμείς οι απλοί οδηγοί γιατί να μην τις χρησιμοποιούμε; Δεν θα επιβαρύνουμε κανέναν...
Βρε δεν πάνε του χελ, οι καραγκιόζηδες...
-
Γερή στούκα χθες κατά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου ενώνεται ο δρόμος της Χαλκιδικής με την Περιφερειακή προς Δυτικά...
Cayenne μπορντώ πεσμένη από τα αριστερά (έλειπαν τα δύο λάστιχά της) με χτυπημένο μπροστά προφυλακτήρα και τσακισμένη αρκετά από τα αριστερά και πιο μπροστά ένα κόκκινο Ibiza Cupra επίσης τσακισμένος ο μπροστά προφυλακτήρας.
Τροχαία, ασθενοφόρο, χώμα για χυμένα λάδια και άλλα 2-3 αυτοκίνητα που δεν ξέρω αν και κατά πόσο συμμετείχαν...Πάντως, παρέα γρήγορων πρέπει να ήταν αν κατάλαβα καλά...
-
μυριζω κοντρα???
-
Ε αφου δεν μυρισες παϊδακια παλι καλα
-
Μπορντώ καγιέν?? Πάρε ενα μαυρο άνθρωπε μου να περνάς απαρατήρητος..
-
-
Σε ποιο σημείο είναι; Μοναστηρίου;
-
Χθές την είδα πρώτη φορά στο παρκάκι στη γωνια Εγνατίας και Ιωνος Δραγούμη.
-
στουκα ειχε και το σαββατο αν δε κανω λαθος στο ρευμα επιστροφης απο χαλκιδικη πριν το Κοσμος...
ενας εφυγε δεξια, περασε το κιγκλιδωμα και επεσε στο χαντακι κατω...δε ξερω τι ηταν...και 50 μετρα παρακατω ενα φροντερα μαυρο καβαλησε το διαχωριστικο και κοιτουσε προς χαλκιδικη μερα μεσημερι...
δε ξερω αν ειχε απωλειες..
-
Στούκα σήμερα στο ρεύμα προς Ανατολικά στο ύψος του Αγιόυ Παύλου.
Καινούργιο Clio χτύπησε από πίσω ενα παλιό Corsa και οι 2 σώοι και αβλαβείς αλλά στο Clio ανοιξαν οι αερόσακοι...Καλή ταρίφα....
Φυσικά το απόλυτο χάος δεν κινούνταν τπτ τα πράγματα γινότανε ακόμα χειρότερα από διάφορα Fiat και Group Vag που σταματούσαν δεξιά με τα καπώ ανοιχτά
Βασικά σήμερα δεν κινούνταν τίποτα ούτε το πρωΐ ούτε το μεσημέρι...
Χάλια κατάσταση -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βασικά σήμερα δεν κινούνταν τίποτα ούτε το πρωΐ ούτε το μεσημέρι...
Χάλια κατάστασηκατσε να δεις τι εχει να γινει απο Παρασκευη και επειτα που ξεκιναει και η Δ.Ε.Θ.Μεχρι και αδεια σκεφτομαι να παρω, να φυγω να γλιτωσω απο το απολυτο χαος που θα επικρατει στους δρομους...
Posts προς Θεσσαλονικείς