-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ειχα ανοιξει ενα θεμα για να γραφουμε για τον χουλιγκανισμο κλπ στα γηπεδα,αλλα κλειδωθηκε απο τον μοντ λογω του οτι θα προκαλουσε αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων..
Τον καλω να το ανοιξει και αν υπαρχουν βρισιες,προκλητικα σχολια κλπ,να σβηνονται και να επιβαλλονται οι προβλεπομενες 'ποινες' απο τον κανονισμο λειτουργιας του φορουμ...Για να πουμε τι;Να τσακωθουμε και εκει;Δεν υπαρχει λογος.Αστο να παει στο καλο.Καλυτερα ειναι ετσι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για να πουμε τι;Να τσακωθουμε και εκει;Δεν υπαρχει λογος.Αστο να παει στο καλο.Καλυτερα ειναι ετσι.Γιατί; Αφού όλοι οι χούλιγκανς συγκεντρώθηκαν στο* -Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!*, στο Το “κόλπο” της “Αττικής Οδού” με τα e-pass !!!! κ.α. Ειδικά ο τρελός του χωριού, ο άντρας ο βαρβάτος, ο πέσε και πάρε 10 ψάρακα, ο όλα τα ξέρω-όλα τα μαχαιρώνω, ο 18888άκιας, ο Ευχαριστώ, ξέρουμε όλοι ποιός...
-
Gay friendly η θεσσαλονίκη!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει οτι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε».
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειχα ανοιξει ενα θεμα για να γραφουμε για τον χουλιγκανισμο κλπ στα γηπεδα,αλλα κλειδωθηκε απο τον μοντ λογω του οτι θα προκαλουσε αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων..
Τον καλω να το ανοιξει και αν υπαρχουν βρισιες,προκλητικα σχολια κλπ,να σβηνονται και να επιβαλλονται οι προβλεπομενες 'ποινες' απο τον κανονισμο λειτουργιας του φορουμ...Για να πουμε τι;Να τσακωθουμε και εκει;Δεν υπαρχει λογος.Αστο να παει στο καλο.Καλυτερα ειναι ετσι.
+1 Δεν νομίζω ότι πέρα από πλάκα και μάχες μπορεί να γίνει εποικοδομητικός διάλογος. Η κατάσταση είναι τόσο αδικαιολόγητη που πλέον δεν έχει καν ενδιαφέρον.
-
Brooklyn bus riders get real-time bus tracking via cellphone
Τώωωρα; Πάω να κάψω τη Metrocard μου
ΟΑΣΘ pwns MTA! -
κανα κλειδαραδικο να πουλαει σοβαρα λουκετα ασφαλειας εχεις καποιος στο νου?
πρακτικερ,λερου μερλιν σε μια βολτα που εκανα εχουν κατι master λουκετα ,τα οποια δε με γεμισαν και πολυ το ματι
σε καποιους κλειδαραδες που πηγα ειχαν τις γνωστες κινεζιες και κατι abus στα 40-50 Ε,αλλα δυο -τρεις τυπους
χρειαζομαι μακρυλαιμο λουκετο να μη κοβεται και να μη σπαει ευκολα με ασφαλειας κλειδι -
Μικρά λουκέτα MASTER είχα πάρει για τον στρατό και μου είχαν φανεί πολύ καλά σε σχέση με άλλα. Χρειάστηκε να ανοίξω μια φορά ένα (είχα κλείσει τα κλειδιά στον φοριαμό ) και δεν τα καταφέραμε αν και παιδευόμασταν για κανένα μισάωρο. Ήρθε βέβαια μετά ένας ΡΠ που φάνηκε να το κατέχει το άθλημα και μέσα σε μισό λεπτό το είχε ανοίξει. Από τότε κατάλαβα ότι το να κλειδώνω τον φοριαμό μου ήταν απλά χάσιμο χρόνου!
-
Ο βασιλιας των λουκετων ειναι η Φιλανδικη ABLOY,εχει και με κοντο αλλα και με μακρυ λαιμο,αν εισαι απο Θεσσαλονικη θα τα βρεις απεναντι απο το αγαλμα του Κωνσταντινου στο Βαρδαρι(στον παραλληλο που εχει η Εγνατια και βγαζει στην Λαγκαδα) ειναι ενα μικρο μαγαζι.Τα λουκετα αυτα ειναι η επιτομη του λουκετου,αγορασα μερικα χωρις να τα χρειαζομαι απλως και μονο για να τα χαζευω.Ειναι ομως πανακριβα αλλα εχουν μοναδικα κλειδια με κωδικους κλπ,μονο αν τα πιασεις στα χερια σου θα καταλαβεις την ποιοτητα τους.
(να μην ληφθει σαν διαφημηση,ειναι η προσωπικη μου γνωμη απλα και μονο)
-
Και οι παρουσιαστές Ε.Κωνσταντίνου και Χ.Δόκαλης αποσπασμένοι στην TV 100 από την καθαριότητα...
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z1DJaSpOYn
Seleo.gr News -
-
ΟΟυυ ρε ρουφιάνε Γκιουγκιουλελεκα μη τυχόν δεν καλύψεις τα φιλαράκια σου!! Ασε τους να γελάσουμε λιγο!!
Κ αυτες οι αποσπάσεις σαν καραμέλες μοιραζοντε!
-
Ο Γκιουλέκας μάλλον θα είναι ο επόμενος δήμαρχος γιατί δυστυχώς ο Μπουτάρης είχε δηλώσει ότι δεν θα ξανακατέβει.
-
Ξέρουμε αν υπάρχει καμιά κινητοποίηση στο κέντρο σήμερα;;;
Πάσης φύσης ανταποκριτές(κίνησης, φρεσκαδούρας, ταραχοποιών), καλούνται να απαντήσουν... -
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για σήμερα, εγώ θα κατέβω λογικά κατά τις 10-10.30. Αν δω τίποτα θα σε ενημερώσω.
-
πάτερ μέσα έπεσες
Πριν 2 λεπτά έκλεισε η Τσιμισκή από τη ΧΑΝΘ.
edit: άνοιξε. Μάλλον άσκηση ετοιμότητας
-
Ε, τις ασκήσεις ετοιμότητας δεν τις ανακοινώνουν στο salonicanews.com και στα λοιπά βορειοελλαδίτικα σάιτς. Αυτό κάνω κάθε πρωί πριν φύγω με όχι 100% επιτυχία πάντως.
-
Μπουταρη,καλεσε αυτους τους παρουσιαστες που προσεληφθησαν ως οδοκαθαριστες στα καθηκοντα τους..ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ Ας ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥς!!!
γκιουλεκα κατι ηξερε ο λαος της Θεσ/νικης που τοσες τετραετιες εβγαζε δεξιο δημαρχο και σε καταψηφισε...Μηπως και η θητεια σου στη βουλη ηταν κλαιν -μαιν???
Πραγματι ο Μπουταρης ανακοινωσε οτι δν θα ειναι υποψηφιος ξανα,αλλα αν το Πα.Σο.Κ βαλει εναν ανταγωνιστικο υποψηφιο για δημαρχο,ισως να ξανακερδισει...
Αλλα μεγαλο ρολο θα παιζει τα εργα που θα κανει ο Μπουταρης για την πολη,γιατι αν δεν κανει...ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα δημοτικο παρκινγκ που διαφημιζοταν οτι θα κατασκευαζοταν κοντα στα δικαστηρια/βαρδαρι....ξερετε τι παιζει με αυτο???
-
Εχει κανενας υπόψιν τη ζουπερ επίσημους είχαμε σήμερα με λεωφορείο + συνοδεία συμπαθητικών αστυνόμων που βρίζανε μπροστά απο το Λ.Π. όποιον δεν έκανε μεσα σε 1,5sec στην άκρη!
-
θενκς sv, σε βολτα στον Λ.Π. κοιτούσε ο κοσμος ενα καημένο κύριο με gillera που τον έβριζε πραγματικά ο Ζητας γιατί δεν κατάλαβε που να κάνεις στην ακρη
-
Αγαπητοί συμπολίτες ξανά κλειστή η Τσιμισκή!
Μ'αρέσει γιατί αποκτάμε και εμείς αέρα πρωτευούσης
edit: πριν 1 λεπτό άνοιξε. Μα τί στην ευχή
Posts προς Θεσσαλονικείς