-
Από σήμερα η Δ.Α άρχισε να κοβει κλησεις στα παρκαρισμενα δικυκλα στην Πλ.Αριστοτελους..Μακαρι να μην ατονισει το μετρο...
-
Κ που να τα βάλουν?? Στο δρόμο μαζι με τα αυτοκίνητα??
Οι νομιμες θεσεις σταθμευσεις για δίκυκλα σχεδον δεν υπάρχουν, στα γρήγορα θυμάμαι την γωνιά Τσιμισκη-Π.Π. Γερμανου κ καπου σε μερικα σημεία στην Μητροπόλεως αλλα προσωπικά πολυ σπανία εχω βρει ήμερα άδειες θέσεις!
-
Ναι αλλα ειναι πεζοδρομος και τα μηχανακια που ανεβοκατεβαινιουν απο την Εγνατια μεχρι την Τσιμισκή δεν ειναι και ωραιο πραγμα...
-
Τελικα και στη Θεσ/νικη οι επιβατες του ΟΑΣΘ που ειναι 65 ετων και ανω,γεννηθεντες εως 31/12/1946 δικαιουνται απο 1ης Φεβρουαρίου μειωμενο εισιτηριο...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Κ που να τα βάλουν?? Στο δρόμο μαζι με τα αυτοκίνητα??
........Ας τα βάλουν, όπου γουστάρουν. Αλλά όχι στα πεζοδρόμια.
-
Καλα αν ξεκινήσουν με το γράψιμο κ τα βάζουν στο δρομο θα γελάει κ το παρδαλό κατσίκι γιατι 10 θέσεις θα μείνουν όλες κ ολες για τα αυτοκίνητα στο κέντρο!
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ναι αλλα ειναι πεζοδρομος και τα μηχανακια που ανεβοκατεβαινιουν απο την Εγνατια μεχρι την Τσιμισκή δεν ειναι και ωραιο πραγμα...Δεν ειπαμε να κατεβαίνει απο Εγνατια μεχρη Τσιμισκη αλλα να χωροθετηθεί μια γωνια π.χ πάνω απο την Τσιμισκή που να επιτρέπεται η στάθμευση κ μετα ας γράψουν ολα ταλλα παράνομα μηχανάκια!
-
Το θέμα δεν είναι ότι τα παρκάρουν κιόλας αλλά ότι κάνουν και βόλτες στην Αριστοτέλους...
-
Εχω φρικάρει με την περίπτωση των γυφτοειδών (άντρες στην κατευθυνση προς Καλαμαριά, γυναίκες στην κατευθυνση προς Θεσ/νίκη) που στέκονται στα φαναρια Ανδριανουπόλεως με Κυδωνιών και Κυδωνιών με Πόντου στην Καλαμαριά και ορμάνε σαν πλήθος για να πλένουν τα παρμπριζ. Τα ζώα ούτε από όχι καταλαβαίνουν ούτε τίποτα άλλο και είναι και επιθετικοί.
Θυμωσα πολύ σήμερα το μεσημέρι με τα σιχάματα! -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Εάν είναι και ιδιοκτησίας του μαντρά απέναντι δεν είναι και θέμα Δημοτικής Αστυνομίας ως προς το παρκάρισμα 'εμπορευματος'?
δεν εχει κανενα πωλειται στα αμαξια, οποτε υποθεσεις κανουμε
βεβαια απο τις πινακιδες μπορει να τον βρηκαν και να τον ειδοποιησουν
προφανως τα αυτοκινητα ανηκουν σε καποιον μαντρά, μιας και σημερα σε 8 απο τα 11 ολα τα αυτοκόλλητα ειχαν αφαιρεθει επιμελως!!!!
ενα αυτοκινητο ειχε μετακινηθει κιολαςαρα βρηκαν ποιανου ειναι, ως οφειλαν μιας και πινακιδες υπηρχαν, κι αυτος εμφανιστηκε
το πιο πιθανο ειναι να κανει αυτο που ειπε ο leonp, να τα αλλαξει μερος
αλλα το προβλημα θα παραμεινει,
10 αμαξια που καταλαμβανουν θεση παρακαρισματος, πιθανοτατα χωρις τελη,
χωρις καμια ελπιδα να πουληθουν μιας και ειναι παλια,
μερικα και εστια ρυπανσης, μιας και αρχισαν να 'φυτρωνουν'καμια ιδέα
-
κλειστη η Τσιμισκη
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
κλειστη η Τσιμισκηδεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεινει καθε τρεις και λιγο η τσιμισκη
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
κλειστη η Τσιμισκη
δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεινει καθε τρεις και λιγο η τσιμισκη
...... Υπερβολική κίνηση στον Τερκενλή μήπως ...
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
κλειστη η Τσιμισκη
δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεινει καθε τρεις και λιγο η τσιμισκη
Μισό λεπτό να συνδεθούμε με τον κον5 που έχει κάνει εκτενές ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις.
-
Την προηγούμενη φορά όμως, πετούσε χαρταετό....
Δεν είναι αξιόπιστος.. Μια φορά στα 10 χρόνια περνάω με το αμάξι από τσιμισκή, και αυτός είχε ρεπό... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Την προηγούμενη φορά όμως, πετούσε χαρταετό....
Δεν είναι αξιόπιστος.. Μια φορά στα 10 χρόνια περνάω με το αμάξι από τσιμισκή, και αυτός είχε ρεπό...Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν μέρα Σάββατο...
-
Καλημέρα.Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να κάνω μια ερώτηση.Σε λίγες μέρες μετακομίζω στη Σταυρούπολη, η δουλειά μου όμως είναι κοντά στο ΙΚΕΑ.Το πρωί θα ξεκινάω στις 7.00 και θα γυρνάω στις 3.30.Πώς είναι η κίνηση εκείνες τις ώρες στον περιφερειακό?Να συμπληρώσω οτι θα μεταφέρω και τα παιδιά μου προς και απο το σχολείο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
και η χαζη ερωτηση :
γιατι δεν μετακομιζεις ανατολικα;
-
Ο χρήστης klouzeau έγραψε:
Καλημέρα.Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να κάνω μια ερώτηση.Σε λίγες μέρες μετακομίζω στη Σταυρούπολη, η δουλειά μου όμως είναι κοντά στο ΙΚΕΑ.Το πρωί θα ξεκινάω στις 7.00 και θα γυρνάω στις 3.30.Πώς είναι η κίνηση εκείνες τις ώρες στον περιφερειακό?Να συμπληρώσω οτι θα μεταφέρω και τα παιδιά μου προς και απο το σχολείο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.η κινηση εκεινη την ωρα ειναι στα αντιθετα ρευματα, οποτε δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα στον περιφερειακο
-
Popolaros, επειδή τα οικόπεδα εκεί είναι πιο φτηνά μπόρεσα και αγόρασα ενα οικοπεδάκι και έκανα ενα σπιτάκι(μικρό).Οπότε δεν προβλέπεται να φεύγω απο'κει.
Cyberguy, ευχαριστώ.
-
klouzeau
Είναι όπως τα λέει ο Cyberguy. Επίσης με την τιμή της βενζίνης στα ύψη η κίνηση του περιφερειακού έχει πέσει. Επίφοβες είναι οι βροχερές ημέρες μόνο που όλο και κάτι θα έχει γίνει. Πάντως καλύτερα πριν ξεκινάς να ακούς ραδιόφωνο (το ρδ θεσσαλονίκη λέει για την κίνηση) ή να μπαίνεις στο http://rrits.lab.rcm.gr/ για να είσαι σίγουρος.
Posts προς Θεσσαλονικείς