-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
ΑΛΛΑ επειδή κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν, θα έρθει νέος Παπαγεωργόπουλος σύντομα.sad but true
-
Ε και τί στην ευχή βγήκαν στο δρόμο οι ψηφοφόροι της πόλης να το γιορτάσουν? Πολύ κίνηση και σήμερα
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΑΛΛΑ επειδή κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν, θα έρθει νέος Παπαγεωργόπουλος σύντομα.
sad but true
διαφωνώ...ο λαός ψηφίζει το μη χείρον...αν κατεβαίνουν στην πολιτική μόνο κουμάσια...ότι και να ψηφίσεις θα μυρίζει άσχημα...
-
Σαν να φυσάει ενα αεράκι στην πόλη???
(7 μποφόρ έπιασε max στο κέντρο)
-
Mαματος καιρος!!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
:yahoo:
Mαματος καιρος!!!!Οχι για οσους κυκλοφορουν με το ποδηλατο
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Σαν να φυσαει λιγακι όντως ...Έπεσε κλαδί στο πάρκινγκ στη δουλειά... Ευτυχώς που δεν περνούσε άνθρωπος από κάτω εκείνη την ώρα... γιατί... Και επίσης ευτυχώς δεν είχε και αμάξι...
Άντε βρε... καλό καλοκαίρι!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σαν να φυσαει λιγακι όντως ...
Έπεσε κλαδί στο πάρκινγκ στη δουλειά... Ευτυχώς που δεν περνούσε άνθρωπος από κάτω εκείνη την ώρα... γιατί... Και επίσης ευτυχώς δεν είχε και αμάξι...
Τι λέει η νέα θέση Μάρκο;
-
Γείτονα την άκουσες την βόμβα που έσκασε χθες το βράδυ στα μέρη μας?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν να φυσαει λιγακι όντως ...
Έπεσε κλαδί στο πάρκινγκ στη δουλειά... Ευτυχώς που δεν περνούσε άνθρωπος από κάτω εκείνη την ώρα... γιατί... Και επίσης ευτυχώς δεν είχε και αμάξι...
Τι λέει η νέα θέση Μάρκο;
Ότι σου είχα πει από κοντά... τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γείτονα την άκουσες την βόμβα που έσκασε χθες το βράδυ στα μέρη μας?δεν ενιωσα τπτ....
-
Bόμβα λέει ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, όχι δονητη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Bόμβα λέει ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, όχι δονητηπολλα ξερεις εσυ!!!
-
Παιδιά SOS. Περπατούσα πριν 5 λεπτά στην Τσιμισκή. Συνάντησα πολλούς που μιλούσαν μόνοι τους . Η δε πλειοψηφία των κοπελιών είχαν σηκωμένη μούρη μέχρι τα σύννεφα (...του Μόντε Κάρλο). Γενικά όταν βλέπω καμιά γλυκούλα χαμογελάω αλλά σπάνια βρίσκω ανταπόκριση. Έξω έβρισκα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό
:φρεσκαδούρα:
-
Οτι μερικές εχουν ψωνιστεί ειναι το μονο σίγουρο!! θυμήθηκα το σκηνικό που περπατούσα δίπλα δίπλα με την κοπελα μου σε στενο πεζοδρόμιο κ ερχετε αντίθετα μια που η μύτη ειχε φτάσει στα ουράνια όπως είπε κ ο κον! Κανω στο πλάι (πέρασα μπροστα απο την κοπέλα μου) αλλα μάλλον δεν τις έφτασε τις άλλης που ήθελε να βγω κ στο δρόμο για να περπατάει αυτη στην μέση του πεζοδρομίου οπότε άφησα αραχτός κ λαιτ να τρακάρουν οι ώμοι μας! Κανει μετά ενα ΩΩΧΧ η άλλη κ σκάσαμε στα γελια με την κοπέλα μου! (τουλάχιστον για την κοπέλα μου εκανε χώρο μετα)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
... αλλα μάλλον δεν τις έφτασε τις άλλης που ήθελε να βγω κ στο δρόμο για να περπατάει αυτη στην μέση του πεζοδρομίου οπότε άφησα αραχτός κ λαιτ να τρακάρουν οι ώμοι μας! Κανει μετά ενα ΩΩΧΧ η άλλη κ σκάσαμε στα γελια με την κοπέλα μου! (τουλάχιστον για την κοπέλα μου εκανε χώρο μετα)Τί μου θύμησες. Σε ίδια φάση δύο ταγάρια περιδιέβαιναν την Τσιμική (σαν Μανχάταν ένα πράμα...) και δεν μαζευόντουσαν. Θεωρούσαν αυτονόητο ότι θα μαζευτεί ο βλάκας... Αμ δε συνεχίζω την ευθεία πορεία μου, σφίγγομαι και λίγο και να σου το ταγάρι στο έδαφος. Συνέχισα απρόσκοπτα βεβαίως
-
χα χα τον ξάπλωσες
Ωραίος!!!!
-
την
-
εμμ ταγάρια ειπες κ μπερδεύτηκα, ακομα καλύτερα πάντως!! Μήπως κ βάλουν λιγο μυαλό!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Οτι μερικές εχουν ψωνιστεί ειναι το μονο σίγουρο!! θυμήθηκα το σκηνικό που περπατούσα δίπλα δίπλα με την κοπελα μου σε στενο πεζοδρόμιο κ ερχετε αντίθετα μια που η μύτη ειχε φτάσει στα ουράνια όπως είπε κ ο κον! Κανω στο πλάι (πέρασα μπροστα απο την κοπέλα μου) αλλα μάλλον δεν τις έφτασε τις άλλης που ήθελε να βγω κ στο δρόμο για να περπατάει αυτη στην μέση του πεζοδρομίου οπότε άφησα αραχτός κ λαιτ να τρακάρουν οι ώμοι μας! Κανει μετά ενα ΩΩΧΧ η άλλη κ σκάσαμε στα γελια με την κοπέλα μου! (τουλάχιστον για την κοπέλα μου εκανε χώρο μετα)+1
Xθες μπαινω στο λεωφοριο και καθομαι ορθιος μπροστα απο μια κοπελια που ηταν στραμενη προς τα μενα(στις θεσεις δηλαδη που ειναι αναποδα),ενω εγω κοιταζα εξω το μπαζο νομιζε οτι κοιταζω αυτην,σηκωθηκε και εκατσε ορθια λιγο ποιο πισω απο μενα.
Posts προς Θεσσαλονικείς