-
Λέω και εγώ.
-
Ο σεισμός εγινε το σαββατοκυριακοδευτερο, δλδ το τριήμερο(δε θυμαμαι ακριβως)... εκτός κ αν εγινε σεισμός κ προχθες βράδυ...
-
Kai ego to akousa olo to vradi sxedon kai nomiza oti oneirevomoun!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ο σεισμός εγινε το σαββατοκυριακοδευτερο, δλδ το τριήμερο(δε θυμαμαι ακριβως)... εκτός κ αν εγινε σεισμός κ προχθες βράδυ...Νομίζω ότι είναι λόγω της ανομβρίας και της χαμηλής στάθμης του νερού στο φράγμα του Αλιάκμονα. Χιλιάδες τόνοι νερού λιγότερο προκαλούν τους επιφανειακούς σεισμούς στη περιοχή, όπως στο σεισμό της Κοζάνης που ΟΛΟΙ οι σεισμοί ήταν στη σειρά, δίπλα στη λίμνη του Αλιάκμονα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ο σεισμός εγινε το σαββατοκυριακοδευτερο, δλδ το τριήμερο(δε θυμαμαι ακριβως)... εκτός κ αν εγινε σεισμός κ προχθες βράδυ...Έγινε. Το διάβασα τελικά. Άσε που αποκλείεται να κουνήθηκα μόνος μου.
(και στο κρεβάτι μόνος μου ήμουν όταν κουνήθηκα ).
-
Είμαι που λέτε σήμερα στο 12 και κατεβαίνω κέντρο. Κάθομαι, και αρχίζω να κόβω φάτσες. Σε κάποια φάση, μπαίνει μια απίστευτη γκόμενα, και εγώ μένω μλκς. Με βλέπει, την βλέπω, με κοιτάζει, την κοιτάζω κτλ κτλ. Οπότε αρχίζει να με πλησιάζει, εγώ να έχω μείνει, φτάνει δίπλα μου, μου χαμογελάει και μου λέει:
το εισητήριο σας παρακαλώ.
Ζονγκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είμαι που λέτε σήμερα στο 12 και κατεβαίνω κέντρο. Κάθομαι, και αρχίζω να κόβω φάτσες. Σε κάποια φάση, μπαίνει μια απίστευτη γκόμενα, και εγώ μένω μλκς. Με βλέπει, την βλέπω, με κοιτάζει, την κοιτάζω κτλ κτλ. Οπότε αρχίζει να με πλησιάζει, εγώ να έχω μείνει, φτάνει δίπλα μου, μου χαμογελάει και μου λέει:το εισητήριο σας παρακαλώ.
Ζονγκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είμαι που λέτε σήμερα στο 12 και κατεβαίνω κέντρο. Κάθομαι, και αρχίζω να κόβω φάτσες. Σε κάποια φάση, μπαίνει μια απίστευτη γκόμενα, και εγώ μένω μλκς. Με βλέπει, την βλέπω, με κοιτάζει, την κοιτάζω κτλ κτλ. Οπότε αρχίζει να με πλησιάζει, εγώ να έχω μείνει, φτάνει δίπλα μου, μου χαμογελάει και μου λέει:το εισητήριο σας παρακαλώ.
Ζονγκ.
Έπρεπε να πεις:
Δεν πάμε για κανένα καφέ να συνέλθω πρώτα;(στο πιο πονηρό)
--- το εισητήριο για την καρδιά μου;
--- μα πώς ομόρφυναν έτσι οι ελεγκτές...(τραγουδώντας γνωστό άσμα)
'πάρε την καρδιά μου... πάρ' και τα λεφτά μου...' -
Σάββατο βράδυ διασταύρωση Δελφών-Μακεδονίας-Καλλιδοπούλου 3 η ώρα αλκοτέστ! Είχαν σταματήσει καμιά 7-8 αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και ταξιτζήδες! Μπράβο!
-
απορώ γιατί φύτεψαν ένα σωρό δεντράκια στο** πάρκο της Ν. Ελβετίας**
και μέσα σε 1 εβδομάδα άρχισαν να τα ξυλώνουν....
σήμερα δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
απορώ γιατί φύτεψαν ένα σωρό δεντράκια στο** πάρκο της Ν. Ελβετίας**και μέσα σε 1 εβδομάδα άρχισαν να τα ξυλώνουν....
Χαριλιωτης εισαι αγαπητε?
-
ΚΟΡΒΕΤ ακουσα
Εγω την οδηγησα...και θα την ξαναοδηγησω!
Πολυ καλη ηταν! -
έχουν ξηλώσει καμιά 10αρια μπασκέτες στο ποσειδώνιο!!
να ελπίζουμε σε αντικατάσταση με καινούργιες??
-
Λογικά ναι
-
[τρώγομαι με τα ρούχα μου]Αει στο διάολο και το Ποσειδώνιο και οι μπασκέτες του. Τόσα χρόνια δεν μπορούσαν να κάνουν ένα καλό τάπητα παραπάμνω...και το νερό δεν είναι κρύο. Πήραν και τις σκάλες που είχαν για να βάζουμε τα διχτάκια στις μπασκέτες. Και το τρίποντο σε μερικά σημεία είναι πιο μακριά. Ουστ στο Ποσειδώνιο, τη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών.[/φαγώθηκα με τα ρούχα μου]
-
Βασικά και μόνο που ήταν-είναι τζάμπα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
απορώ γιατί φύτεψαν ένα σωρό δεντράκια στο** πάρκο της Ν. Ελβετίας**
και μέσα σε 1 εβδομάδα άρχισαν να τα ξυλώνουν....
Χαριλιωτης εισαι αγαπητε?
yeap
-
Πριν καμιά ώρα εθεάθη γνωστός πράκτορας να περπατάει στην Τσιμισκή με σακίδιο στην πλάτη και περίεργο υποχθόνιο χαμόγελο. Τελικά καθάρισε τον Άδη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πριν καμιά ώρα εθεάθη γνωστός πράκτορας να περπατάει στην Τσιμισκή με σακίδιο στην πλάτη και περίεργο υποχθόνιο χαμόγελο. Τελικά καθάρισε τον Άδη;Ρε με παρακολουθείς
Το ηξερα
Δεν τον καθάρισα ΑΚΟΜΑ -
δεν σε παρακολουθώ. Ξέρω πάντα που είσαι. Το ρολόι σου τι λέει;
Posts προς Θεσσαλονικείς