-
Σου αρέσει το αρούρις εξωτερικά;
-
θελω να ρωτησω τα εξης για το Auris:
κατασκευαζεται στην ιαπωνια, στην αγγλια ή στην τουρκια?
εχει ακουστει κανενα προβλημα?
με τα λαδια τιποτα?
γενικοτερη εικονα ποιοτητας κατασκευης, προβληματων και αξιοπιστιας?
καθε ποτε γινονται τα σερβις (λαδια και συνολικα)?
κοστος αυτων?
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, καλοδεχουμενη.Θα σε βοηθήσει το autobild της τρέχουσας εβδομάσας. Έχει συγκριτικό test μεταξύ Cuore και Aygo. Μεταξύ μας παντως προτιμώ το Cuore χίλιες φορες. Το Aygo δεν έχει και μεγάλη σχέση με την Toytota..
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
θελω να ρωτησω τα εξης για το Auris:
κατασκευαζεται στην ιαπωνια, στην αγγλια ή στην τουρκια?
εχει ακουστει κανενα προβλημα?
με τα λαδια τιποτα?
γενικοτερη εικονα ποιοτητας κατασκευης, προβληματων και αξιοπιστιας?
καθε ποτε γινονται τα σερβις (λαδια και συνολικα)?
κοστος αυτων?
οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, καλοδεχουμενη.Θα σε βοηθήσει το autobild της τρέχουσας εβδομάσας. Έχει συγκριτικό test μεταξύ **Cuore **και Auris. Μεταξύ μας παντως προτιμώ το Cuore χίλιες φορες. Το Aygo δεν έχει και μεγάλη σχέση με την Toytota..
Συγκριτικό μεταξύ cuore και aygo έχει, τον φίλο τον ενδιαφέρει το auris.
-
Αυτά παθαίνει κάποιος όταν διαβάζει γρήγορα !! :-))))
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είσαι παραδοσιακός αγοραστής Toyota, κακώς στα γράφω αυτά, αφού αυτό θα παρεις, γιατί 'οτι και να λέγεται, τα Toyota είναι τα καλύτερα, δεν σπάνε , δεν χαλάνε και α-π-ο-κ-λ-ε-ί-ε-τ-α-ι να είναι ίδιο με τα Citroen/Peugeot που είναι ένα μάτσο χάλια και τρέχεις στα συνεργεία...'.
Αν του αρέσει η εμφάνιση για παράδειγμα,γιατί να μην το επιλέξει?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Αν είσαι παραδοσιακός αγοραστής Toyota, κακώς στα γράφω αυτά, αφού αυτό θα παρεις, γιατί 'οτι και να λέγεται, τα Toyota είναι τα καλύτερα, δεν σπάνε , δεν χαλάνε και α-π-ο-κ-λ-ε-ί-ε-τ-α-ι να είναι ίδιο με τα Citroen/Peugeot που είναι ένα μάτσο χάλια και τρέχεις στα συνεργεία...'.
Αν του αρέσει η εμφάνιση για παράδειγμα,γιατί να μην το επιλέξει?
Αν του αρέσει η εμφάνιση, θέλει τα 6 χρόνια εγγύησης (που δεν είναι και λίγο πράγμα...) και έχει τα παραπάνω χρήματα να το προτιμήσει!
Αλλά να γνωρίζει πως το κάνει ΓΙ'ΑΥΤΟ και όχι γιατί είναι Toyota και είναι...διαφορετικό από τα άλλα! -
Ναι,το ίδιο λέμε,απλά δεν είδα αυτή την άποψη στο αρχικό σου πόστ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου αρέσει το αρούρις εξωτερικά;αν υπηρχε ο αρουραιος οταν αγοραζα το γκολφ.. δεν θα υπηρχε κανενα διλημμα.. αρουραιος με κλειστα ματια.. αλλα τωρα ειναι λιγο ασυμφορο.. αν δωσω το γκολφ θα παρω 14 χιλιαρικα και το auris στην εκδοση που μου αρεσει κανει 20 (με πινακιδες και χρωματα 21)..
-
Τόσο πολύ σου αρέσει ρε Βασίλη;
-
ε φοβερο ειναι. το καλυτερο αμαξι στην κατηγορια αυτη τη στιγμη. δεν υστερει σε τιποτα. πρεπει να το σεβαστουμε..
-
Άντε καλά...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι θες να μάθεις;1)αξιοπιστία?
2)ποιό πακέτο συμφέρει?το sport ίσως?γενικά ότιδήποτε πρέπει να ξέρω για το aygo.
ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γρηγόρη, για το auris ρώτησε το παιδί....
Πάει πρέπει να δω τον οφθαλμίατρό μου!
Κανείς για το Aygo ρε παιδιά; Εχω απάντηση έτοιμη!
:
εγώ!!
την είδα την απάντηση αν και ξόφαλτσα με πήρε κι εμένα!
αυτό που λές με την αξιοπιστία του aygo με προβληματίζει.
δηλαδή δεν είναι πιό αξιόπιστο απο το 107?
-
Corola 2002 3d, 1.4. Τρίζει και το δικό σας ρε παιδιά?
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Γρηγόρη, για το auris ρώτησε το παιδί....
:
εγώ!!
Το ίδιο αμάξι είναι ακριβώς, γιατί να είναι πιο αξιόπιστο;
Να μην σε προβληματίζει τίποτα, μια χαρά αξιόπιστα είναι τα τρίδυμα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Corola 2002 3d, 1.4. Τρίζει και το δικό σας ρε παιδιά?1,6 της κοπέλας μου, τρίζει στα πίσω πλαϊνά λιγάκι και αρκετούτσικα στο στερεοφωνικό από πάνω.
-
Ο χρήστης The Butcher έγραψε:
ε φοβερο ειναι. το καλυτερο αμαξι στην κατηγορια αυτη τη στιγμη. δεν υστερει σε τιποτα. πρεπει να το σεβαστουμε..Τι να σεβαστούμε ακριβώς; Το ότι το ίδιο αμάξι , η Toyota Ελλας το πουλάει στους ιθαγενείς ακριβότερα από όλη την Ευρώπη (άντε πλην Πορτογαλίας-Δανίας...);
Το καλύτερο της κατηγορίας; Καλύτερο ΠΟΥ; Ασε, ρητορική ερώτηση: είναι Toyota, έχει 6 χρόνια εγγύηση και....εεεεε....αυτάααααα!Γρηγόρη, για το auris ρώτησε το παιδί....
:
εγώ!!
Είπα εγώ πως το Aygo είναι αναξιόπιστο; Μια χαρά είναι! Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όσο αξιόπιστα είναι το 107 και το C1, μιας και πρόκειται για τα ΙΔΙΑ αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Corola 2002 3d, 1.4. Τρίζει και το δικό σας ρε παιδιά?
1,6 της κοπέλας μου, τρίζει στα πίσω πλαϊνά λιγάκι και αρκετούτσικα στο στερεοφωνικό από πάνω.
μια από τα ίδια.Αγγλία δεν φτιάχνεται?
-
Προφανώς και αστειεύεστε!
Είναι ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ COROLLA , ωρέ παληκάρια;Α πα πα.... Δεν γίνεται, με τίποτε! Ως γνωστόν, για τα Corolla, όπως και για ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα Toyota, ισχύουν τα παρακάτω αξιώματα:
- Είναι Toyota.
- ΔΕΝ χαλάνε, δεν σπάνε, δεν τρίζουν, όπως ΟΛΑ τα υπόλοιπα.
- Εχουν 6 χρόνια εγγύηση (όχι όμως επειδή δεν χαλάνε, δεν σπάνε, δεν τρίζουν...).
- Επειδή έχουν 6 χρόνια εγγύηση (αλλά όχι επειδή δεν χαλάνε κλπ), πωλούνται ΠΑΝΤΑ ακριβότερα.
- Αν και είναι ακριβότερα, θα πουληθούν, γιατί δεν χαλάνε κλπ κλπ κλπ(ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον όσοι τ' αγοράζουν...)
Πάνω σ' αυτά τα αξιώματα βγαίνουν και κάποια θεωρήματα:
- Κάθε Toyota είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ (το θεώρημα ισχύει μόνον στην Ελλάδα, όπου κορυφαίο είχε θεωρηθεί και το Starlet πχ γι' αυτό και κάποιοι ακόμη δίνουν ένα σκασμό λεφτά και τ' αγοράζουν μεταχειρισμένα...)
- Κάθε Toyota επιστρέφει τα παραπάνω χρήματα στην μεταπώληση. Το θεώρημα αυτό ισχύει καθώς υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να τα χρυσοπληρώσουν σαν μεταχειρισμένα. Νομίζουν πως αυτό που θ' αγοράσουν, δεν θα σπάσει, χαλάσει. Το θεώρημα αναφέρεται απευθείας στο αξίωμα 3. Επίσης αναφέρεται απευθείας και στο Chief Executive Director...
- Κάθε Toyota όταν βγαίνει, τα περιοδικά το στέλνουν στην κορυφή της κατηγορίας γιατί δεν σπάει δεν χαλάει και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα υπόλοιπα... Ετσι η καλή Toyota Hellas, δίνει στα περιοδικά διαφήμιση... Μετά από λίγο καιρό, τα περιοδικά αποκαθιστούν σιγά σιγά την αλήθεια, γιατί θέλουν κι από τους άλλους διαφήμιση.
- Αν κάποιο Toyota (βλ. σχετική βιβλιογραφία: *Auris, Be stupidly expensive, Petheno Apoania, McGraw Hill, 2007 *), τιμολογηθεί ακριβά και οι ιθαγενείς δεν αγοράζουν, οποιαδήποτε μείωση τιμής πρέπει να περάσει στα ψιλά, καθότι n Toyota ως premium ( ) εταιρεία δεν κάνει ΠΟΤΕ εκπτώσεις και προσφορές. Συγκυριακές μειώσεις τιμών και μειώσεις επιτοκίων, είναι στρατηγικές κινήσεις και όχι ξεπούλημα.
-
Το δικό μου τρίζει κυρίως σε 2 σημεία : στο στερεοφωνικό, αλλά αυτό δεν είναι αντικειμενικό στο συγκεκριμένο αμάξι καθώς το έχω αλλάξει ίσα με 5-6 φορές, και η πόρτα του συνοδηγού εσωτερικά, αλλά και πάλι αυτή έχει αλαχτεί μετά από τρακάρισμα, και δεν είμαι σίγουρος πως αυτός που την άλλαξε έχει κάνει την καλύτερη δουλειά... Κατά τα άλλα λίγα πράγματα. Δεν θυμάμαι να τρίζει ιδιαίτερα από κάπου αλλού.
TOYOTA FORUM