-
Ε οχι και τυπικος. Ουτε στο Corolla ουτε στο yaris που εχω ειναι ετσι και ουτε και στο aygo που οδηγησα. Στο avensis ηταν παααρα πολυ σκληρος.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ε οχι και τυπικος. Ουτε στο Corolla ουτε στο yaris που εχω ειναι ετσι και ουτε και στο aygo που οδηγησα. Στο avensis ηταν παααρα πολυ σκληρος.αντε καλα , σιγα μην μαλωσουμε τωρα.....
-
Μου δοθηκε η ευκαιρια στην εκθεση να οδηγησω το Avensis 1.8 και παρατηρησα οτι ο συμπλεκτης ηταν πααααρα πολυ σκληρος. Ετσι ειναι σε εσας η ειχε κανα προβλημα αυτο που οδηγησα;;;Στο δικο μου μια χαρα ειναι...ελεφρυς ελαφρυς.....στα 26000χλμ.
-
Μάλλον ήταν ταλαιπωρημένο το αυτοκίνητο του test drive. Στο Avensis που οδήγησα πρόσφατα με 15.000Km ήταν μια χαρά πούπουλο.
Το ίδιο και στο Corolla μου με 42.000Km. -
Κι εμενα και στο Corolla μου και στο yaris μου ειναι ενταξει και στο aygo Που οδηγησα ακομα πιο ελαφρυς. Δεν ετυχε καποιος αλλος να οδηγησει το avensis της εκθεσης; Ηταν οντως υπερβολικα σκληρος. Μαλλον ειχε αυτο προβλημα αφου ολοι λετε οτι σε εσας δεν ειναι...
-
Κι εμενα και στο Corolla μου και στο yaris μου ειναι ενταξει και στο aygo Που οδηγησα ακομα πιο ελαφρυς. Δεν ετυχε καποιος αλλος να οδηγησει το avensis της εκθεσης; Ηταν οντως υπερβολικα σκληρος. Μαλλον ειχε αυτο προβλημα αφου ολοι λετε οτι σε εσας δεν ειναι...Αρκετα πιθανο μιας και τα εκθεσιακα ειναι 'σκισμενα' ουτος η αλλως....
-
Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το owners manual της τελευταίας corolla σε ψηφιακή μορφή; Κυρίως το θέλω για να δω πως συναρμολογείται το εσωτερικό. Έτσι δεν με πειράζει αν είναι πχ της αμερικάνικης έκδοσης... Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κι εμενα και στο Corolla μου και στο yaris μου ειναι ενταξει και στο aygo Που οδηγησα ακομα πιο ελαφρυς. Δεν ετυχε καποιος αλλος να οδηγησει το avensis της εκθεσης; Ηταν οντως υπερβολικα σκληρος. Μαλλον ειχε αυτο προβλημα αφου ολοι λετε οτι σε εσας δεν ειναι...
Αρκετα πιθανο μιας και τα εκθεσιακα ειναι 'σκισμενα' ουτος η αλλως....
Τι προβλημα ομως μπορει να ειχε δηλαδη; Να μην ειχε λιπανθει η ντιζα;
-
Απ ο,τι ξερω δεν εχει ντιζα ,ειναι υδραυλικος.Η σκληροτητα οφειλεται στο οτι εχει σκληρηνει το πλατω η τα ελατηρια του πλατω.Κακη χρηση δηλ. με σπιναρισματα κλπ.
-
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το owners manual της τελευταίας corolla σε ψηφιακή μορφή; Κυρίως το θέλω για να δω πως συναρμολογείται το εσωτερικό. Έτσι δεν με πειράζει αν είναι πχ της αμερικάνικης έκδοσης... Ευχαριστώ πολύhttp://www.users.on.net/~bmrogers/2004.zip Εδώ είναι το service manual της ΖΖΕ130 (αμερικάνικη έκδοση) αντίστοιχο του τελευταίου corolla που κυκλοφορεί εδώ. Αυτά που σε ενδιαφέρουν για το εσωτερικό είναι σχεδόν ίδια....
Μπορείς να μπεις και εδώ αν θέλεις έχει αρκετές πληροφορίες για το πως λύνεται το εσωτερικό... (θέλει πρώτα εγγραφή) http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1150
-
Αρκετα πιθανο μιας και τα εκθεσιακα ειναι 'σκισμενα' ουτος η αλλως....
Τι προβλημα ομως μπορει να ειχε δηλαδη; Να μην ειχε λιπανθει η ντιζα;
Νομιζω δεν εχει ντιζα....ειναι υδραυλικος αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Αν το αμαξι ειχε πολλα χλμ και ατσαλα δουλεμενο στο δισκο σκληραινουν τα ελατηρια με αυτο το αποτελεσμα.Σε ολα τα αμαξια με το περασμα του χρονου και των χλμ ο συμπλεκτης σκληραινει λιγο ή πολυ.
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το owners manual της τελευταίας corolla σε ψηφιακή μορφή; Κυρίως το θέλω για να δω πως συναρμολογείται το εσωτερικό. Έτσι δεν με πειράζει αν είναι πχ της αμερικάνικης έκδοσης... Ευχαριστώ πολύ
http://www.users.on.net/~bmrogers/2004.zip Εδώ είναι το service manual της ΖΖΕ130 (αμερικάνικη έκδοση) αντίστοιχο του τελευταίου corolla που κυκλοφορεί εδώ. Αυτά που σε ενδιαφέρουν για το εσωτερικό είναι σχεδόν ίδια....
Μπορείς να μπεις και εδώ αν θέλεις έχει αρκετές πληροφορίες για το πως λύνεται το εσωτερικό... (θέλει πρώτα εγγραφή) http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1150
1000000000000 ευχαριστώ !!!
-
ερωτηση : ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ?????
υπαρχει λυση ή συμβιβαζομαστε???? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ερωτηση : ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ?????
υπαρχει λυση ή συμβιβαζομαστε????ποια φώτα?
βάλε κιτ χενον.
απο 180 μεχρι 350 ευρω ανάλογα με τι τύπο λάμπες φοράς. -
και θα αλλαξει κατι με τα χενον????
εγω μιλαω για τον χωρο φωτισης....... με τα μεσεα τα φωτα δεν βλεπεις τιποτε....... -
εγω μιλαω για τον χωρο φωτισης....... με τα μεσεα τα φωτα δεν βλεπεις τιποτε.......Όντως, αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα και στην TS.
Τα μεσαία φώτα είναι απαράδεκτα.
Θα δούμε τι θα γίνει -
Ο χρήστης syele έγραψε:
εγω μιλαω για τον χωρο φωτισης....... με τα μεσεα τα φωτα δεν βλεπεις τιποτε.......Όντως, αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα και στην TS.
Θα δούμε τι θα γίνειA καλααα ...... απο οτι φαινεται ολα τα toyota εχουν καποιο προβλημα με τη διαχυση του φωτος της μεσαιας σκαλας ........
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θα δούμε τι θα γίνειτο ερωτημα ειναι : υπαρχει λυση????
-
Αλλαξε αμαξι.. τι περιμενες με το χρεπι που μαζεψες.......
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αλλαξε αμαξι.. τι περιμενες με το χρεπι που μαζεψες.......
δικια μου επιλογη ηταν νομιζεις???
TOYOTA FORUM