-
Η συμπεριφορα τους στο δρομο, η αναρτηση τους και το τιμονι τους και των δυο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ο κινητηρας της corolla βγαζει φωτιες αντιθετα με το polo! Η αναρτηση της ειναι και λιγο καλυτερη απο το polo καθως και τα φρενα της και εννοειται καλυτεροι χωροι. Επειδη θα τα παρεις μεταχειρισμενα μεγαλο ρολο παιζει η αξιοπιστια τους(καμια σχεση με polo) γι'αυτο καρφι για corolla. 2001 εννοεις το προηγουμενο μοντελο ή αυτο που κυκλοφορει προ-facelift; Πες μας ομως και τι το χρειαζεσαι για ποσα κυβικα μιλαμε ποσα χιλιομετρα κτλ.
Α καλωσορισες!
-
[quote='enginekiller']Η συμπεριφορα τους στο δρομο, η αναρτηση τους και το τιμονι τους και των δυο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ο κινητηρας
Αν και αργησα λιγο να απαντησω...
Λοιπον:Καταρχην καλως σας βρηκα!
Το θελω για φυσιολογικη κινηση μεσα στην πολη,ταξιδια δεν κανω συχνα(αν οχι καθολου)αλλα ωςθα την παω και την βολτα εκτος Αθηνας(προφανως)!Οσο για τα κυβικα λεω για το 1.300 με 6ταχυτητες ,το μοντελο πριν το λιφτιν.Αυτο που θελω ειναι ενα κανονικο αυτοκινητο να κινουμαι και να εχει και το νευρο του λιγο οταν το θελω(τωρα εχω ενα γκολφ του 91)και να μην το παρω και σε λιγο καιρο λεω να το πουλησω γιατι ειναι ναυαγιο!Σκεφτηκα το κορολα γιατι μου αρεσει εμφανισιακα και λενε οτι τουοτα ειναι εγγυηση τα αυτοκινητα.
Μαλλον τελικα σε αυτο θα καταληξω..
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! -
1)Φιλε μου τα εχεις μπερδεψει λιγο με το corolla. Το υπαρχον μοντελο προ facelift δεν ηταν 1300αρι αλλα 1400αρι. 1300αρι ηταν το προηγουμενο μοντελο μεχρι το 2000 οπου μπηκε ο 1400αρης κινητηρας με 95 αλογα αρα αν οντως ειναι του 2001 αυτο που λες θα ειναι αυτο ή θα ειναι ενα απο τα πρωτα του υπαρχοντος μοντελου προfacelift. Επισης κανενα απο τα παραπανω δεν εχει 6αρι κιβωτιο! Προσπαθησε να καταλαβεις ποιο απο τα 3 ειναι.
2)Αν το αυτοκινητο το θες κυριως για την πολη κατα ποσο θα σε βολεψει η corolla ειδικα αν μενεις σε καμια μεγαλη πολη σε αντιθεση με το polo. Θα σου προτεινα να δεις υπαρχοντα θεματα με συγκριτικα εδω μεσα(απλως απειρα!!!) η ανοιξε ενα δικο σου θεμα και πες μας χρηματα που μπορεις να διαθεσεις και τι περιπου ψαχνεις. Πιστεψε με μεχρι μεθαυριο θα εχεις 100 προτασεις και πιθανον να εχεις καταληξει κιολας! -
Άμα είναι 1.3 G6 είναι το προfacelift του προηγούμενου μοντέλου δηλαδή το πολύ 2000 (μπορεί και 99).
enginekiller 6άρι είχαν τα G6 corolla και το 1.3 και μετά το 1.4vvtiΑυτό που λες όμως corolla 2001 ή Polo 2004? τι κυβικά το polo γιατί το 2004 1.4 100hp (αντίστοιχη δύναμη με το 1.4 vvti corolla) είναι σημαντικά ακριβότερο επειδή είναι πιο καινούριο....
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
enginekiller 6άρι είχαν τα G6 corolla και το 1.3 και μετά το 1.4vvti
Νομιζα οτι μονο το 1.6 ειχε 6αρι
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
enginekiller 6Üñé åß÷áí ôá G6 corolla êáé ôï 1.3 êáé ìåôÜ ôï 1.4vvti
Íïìéæá ïôé ìïíï ôï 1.6 åé÷å 6áñé
Ôï G6 Ýâãáéíå ìüíï 1300 êê. Ôï G6R Ýâãáéíå óôá 1600 êê.
Êáß ôá äýï åß÷áí 6Üñé êáé ìðÜñåò èüëùí.
-
Και τωρα γιατι εχουν 5αρι;; Κλαψ!
παντως εγω το ειπα επειδη ειδα αυτο: http://www.honestjohn.co.uk/index.php?url=/carbycar/index.htm και καταλαβαινω οτι το 1.3 ειχε 5αρι και το 1.6 6αρι και μετα το 2000 το 1.4 ειχε 5αρι και το 1.6 6αρι παλι. Κοιτα το λιγο. -
[quote='enginekiller']1)Φιλε μου τα εχεις μπερδεψει λιγο με το corolla. Το υπαρχον μοντελο προ facelift δεν ηταν 1300αρι αλλα 1400αρι.
Τωρα με προβληματισες αρκετα!Το μοντελο που θελω ειναι αυτο στη σελιδα αλλα γραφει οτι ειναι του 2002.Ξερεις μεχρι ποτε κυκλοφορουσε αυτο το μοντελο(αυτο δεν ειναι το beforeliftin)?
http://www.mobile.com.gr/car_details.asp?car_id=1157
Τελικα θελω το 1400 vvti g6 και μου ειπαν οτι αυτο το μοντελο το εβγαλε η αγγλια,ξερει κανει αν ισχυει αυτο??Απλως νομιζα οτι 1400 εβγαινε μονο το καινουριο μοντελο(αυτο που κυκλοφορει ,afterfacelifting)Στην αθηνα μενω αλλα δεν με νοιαζει να παρω ενα μικρο αυτοκινητο.Οσο για το Polo ειδα και αλλες συζητησεις και ολοι λενε οτι βγαζουν προβληματα(εστω και μικρα).Ηθελα να δωσω μεχρι 10.000 αφρο,αλλα τελικα αν παω στο 1.400 vvti βλεπω οτι βγαινει γυρω στα 12.500,οποτε το σκεφτομαι τι να κανω.
Να το παρω απο ιδιωτη λες η εκθεση? -
το quote παει στην υπογραφή σου.
το service manual για yaris εχει βγει εδώ και 10 μέρες από την Ηαynes.
Θα το βρείτε σε 2 μεγάλα βιβλιοπωλεία στην ΑθήναΕυχαριστω φιλε αλλα τι εννοεις οτι βγηκε πριν 10 μερες;;;;; Δεν υπηρχε μεχρι τωρα;;; Δηλαδη μετα απο τοσα χρονια βγαινουν στην αγορα;;; Δηλαδη για corolla που ψαχνω και για το c4 περισσοτερο δεν υπαρχει περιπτωση;;;;;;;
EDIT:Αλλωστε το ζηταω εδω μηπως το εχει καποιος ηλεκτρονικα για να μην το αγορασω
τα manual πάντα βγαίνουν στη δύση ενός μοντέλου.Τώρα βγήκε και απότι ακούω είναι πολύ καλό.Το corolla και το c4 θα αργήσουν.....
ps:πολλά ζητάς
-
Ο χρήστης kokorikoko έγραψε:
1)Φιλε μου τα εχεις μπερδεψει λιγο με το corolla. Το υπαρχον μοντελο προ facelift δεν ηταν 1300αρι αλλα 1400αρι.
Τωρα με προβληματισες αρκετα!Το μοντελο που θελω ειναι αυτο στη σελιδα αλλα γραφει οτι ειναι του 2002.Ξερεις μεχρι ποτε κυκλοφορουσε αυτο το μοντελο(αυτο δεν ειναι το beforeliftin)?
http://www.mobile.com.gr/car_details.asp?car_id=1157
Τελικα θελω το 1400 vvti g6 και μου ειπαν οτι αυτο το μοντελο το εβγαλε η αγγλια,ξερει κανει αν ισχυει αυτο??Απλως νομιζα οτι 1400 εβγαινε μονο το καινουριο μοντελο(αυτο που κυκλοφορει ,afterfacelifting)Στην αθηνα μενω αλλα δεν με νοιαζει να παρω ενα μικρο αυτοκινητο.Οσο για το Polo ειδα και αλλες συζητησεις και ολοι λενε οτι βγαζουν προβληματα(εστω και μικρα).Ηθελα να δωσω μεχρι 10.000 αφρο,αλλα τελικα αν παω στο 1.400 vvti βλεπω οτι βγαινει γυρω στα 12.500,οποτε το σκεφτομαι τι να κανω.
Να το παρω απο ιδιωτη λες η εκθεση?Το μοντελο που λες ειναι το προηγουμενο μοντελο. Το υπαρχον μοντελο βγηκε το 2002 και εγινε facelift το 2004. το δικο σου ειναι απο τα τελευταια πριν βγει το υπαρχον μοντελο το 2002. Τα corolla που ερχονται στην Ελλαδα κατασκευαζονται ειτε Ιαπωνια ειτε Αγγλια ειτε Τουρκια. Το οτι ειναι Αγγλια δεν ειναι και το καλυτερο σε θεμα αξιοπιστιας αλλα το οτι ειναι απο τα τελευταια δεν ειναι κακο γιατι θα ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αφου τοτε εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα αλλα τα 12.000 μου φαινονται πολλα. Τοτε που θα το αγορασε και αυτος επειδη εβγαινε το καινουργιο θα το πηρε και αυτος φτηνα. Η τιμη μου φαινεται τσιμπιμενη και με 12.000 μπορεις ανετα να παρεις κατι καλο και καινουργιο. Απο ιδιωτη θα ειναι πιο φτηνα αν βρεις αλλα αν σκεφτεσαι να δωσεις τοσα παρε κατι καινουργιο.
-
λοιπόν enginekiller
το στρογγυλοφάναρο ανάμεσα στις διάφορες 3d εκδόσεις υπήρχε και αυτή με το διακριτικό G6 (1,3 87hp) η οποία είχε προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος,μια μικρή μαύρη αεροτομη με 6αρι κιβώτιο και έβγαινε σε κοκκινο,μαυρο και μπλε χρώμα!!(το κόκκινο έχω )
όλα αυτά το 97
λίγους μήνες αργότερα βγήκε και σε 1.6 με τα διακριτικά G6Rγύρω στο 99 αν θυμάμαι καλά η Τοyota τα τραβάει ένα λίφτινκ στα μπροστά φανάρια και έβαλε νέους κινητήρες!
1,4 vvti 98hp---G6
1.6 vvti 110hp--G6R
πάλι με το 6αρι στις συγκεκριμένες εκδόσειςαπό κει και πέρα ξέρετε
-
Το 1.3 που εχεις εσυ εχει 6αρι; Δηλαδη αυο το G6 και G6R δεν ειναι προ και μετα lift ε;
-
Το μοντελο που λες ειναι το προηγουμενο μοντελο. Το υπαρχον μοντελο βγηκε το 2002 και εγινε facelift το 2004.
Χαιρομαι που εβγαλα ακρη τουλαχιστον με το μοντελο!Αρχικα ηθελα κατι μεχρι 10.000 και γιαυτο εψαχνα μοντελο του 2001 που τα δινουν με 9.000 ευρο και γυρω στα 50.000χλμ.Απλως μετα μου αρεσε η ιδεα του κινητηρα 1400 vvti me 98αλογα.Θα το ψαξω περισοτερο μηπως το βρω απο ιδιωτη οσο μπορω.Για να εβλεπα για καινουριο που λες τα μοντελα που αρεσουν(206 - Polo - Leon)ολα πανε πανω απο 14.000ευρω γιαυτο και κοιταω τα μεταχειρησμενα και βλεπω το corolla γιατι ειναι ενα αυτοκινητο που παντα ηθελα απλως τοτε δεν μπορουσα να το παρω και τωρα σταματησε να βγανει αυτο το μοντελο!
-
Το 1.3 που εχεις εσυ εχει 6αρι; Δηλαδη αυο το G6 και G6R δεν ειναι προ και μετα lift ε;ναι,6αρι έχει
οι εκδόσεις G6 k G6R είναι ΚΑΙ μετά το facelift!!!!!
απλά με vvti κινητήρες (1,4&1,6) -
Στην αγγελία λέει κατασκευή 6/2002... Το δικό μου είναι με άδεια 7/2002 και είναι το πιο καινούριο από αυτό ... Κάτι λάθος παίζει γιατί το Ε12 κυκλοφόρησε από τις αρχές αν θυμάμαι καλά του 2002.
Επίσης τα 12.500 είναι πολλά! με τόσα βρίσκεις την πιο καινούρια corolla (σαν και αυτή που έχω εγώ) -
Στην αγγελία λέει κατασκευή 6/2002... Το δικό μου είναι με άδεια 7/2002 και είναι το πιο καινούριο από αυτό ... Κάτι λάθος παίζει γιατί το Ε12 κυκλοφόρησε από τις αρχές αν θυμάμαι καλά του 2002.
Επίσης τα 12.500 είναι πολλά! με τόσα βρίσκεις την πιο καινούρια corolla (σαν και αυτή που έχω εγώ)Και εγω εκει εχω κωλησει και ειχα χαθει τελειως με τα μοντελα!το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι το πηρε ακριβως πανω στην αλαγη η οτι ειχε ξεμινει κανα μοντελο και το πηρε αυτος.Τωρα θα αρχισω τι βολτες για να τα βλεπω και απο κοντα να βγαλω καποια ακρη γιατι αλλιως δεν γινεται.Τα 12.000 και εμενα μου φαινονται πολλα και εχεις δικιο στο οτι μετα καλυτερα ενα καινουριο.Τα περισοτερα του 2001 ειναι γυρω στις 9.000 ευρω.κατι τετεοιο προσπαθω να βρω.Τα χλμ.για 50.000 σου φαινονται πολλα?Να περιμενα να βρω ενα με πιο λιγα?
-
Ο χρήστης kokorikoko έγραψε:
Επίσης τα 12.500 είναι πολλά! με τόσα βρίσκεις την πιο καινούρια corolla (σαν και αυτή που έχω εγώ)Και εγω εκει εχω κωλησει και ειχα χαθει τελειως με τα μοντελα!το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι το πηρε ακριβως πανω στην αλαγη η οτι ειχε ξεμινει κανα μοντελο και το πηρε αυτος.Τωρα θα αρχισω τι βολτες για να τα βλεπω και απο κοντα να βγαλω καποια ακρη γιατι αλλιως δεν γινεται.Τα 12.000 και εμενα μου φαινονται πολλα και εχεις δικιο στο οτι μετα καλυτερα ενα καινουριο.Τα περισοτερα του 2001 ειναι γυρω στις 9.000 ευρω.κατι τετεοιο προσπαθω να βρω.Τα χλμ.για 50.000 σου φαινονται πολλα?Να περιμενα να βρω ενα με πιο λιγα?
Τα 50Κ χλμ δεν ειναι πολλα για μεταχειρισμενο. Το να βρεις ενα με λιγοτερα θα ειναι πολυ απιθανο, με τσιμπημενη τιμη και 'υποπτο'. Παντως με 12Κ μπορεις να παρεις χαλαρα κατι πιο προσφατο. Θα σου ξαναπροτεινα ομως να δεις και πιο φτηνες εκδοσεις μικροτερων για να παρεις καινουργιο εκτος και αν ειναι το πρωτο σου οποτε καλυτερα μεταχειρισμενο. Η προσπαθησε μηπως κοψεις κατι απο την τιμη γιατι εφοσον και αυτος το πηρε πανω στην αλλαγη θα το πηρε με αρκετα χαμηλοτερη τιμη! Σε τιμες μεταχειρισμενων αυτου του μοντελου βλεπω 2Κ κατω τουλαχιστον. Ισως αν ψαξεις απο ιδιωτη να βρεις ποιο προσιτη τιμη.
-
50.000κμ με βιβλιαράκι από αντιπροσωπεία και αφού το κοιτάξει και μηχανικός πριν το αγοράσεις είναι μια χαρά... Εγώ μια τέτοια θα σου πρότεινα 1.4 G6 του 2001. Το 2002 corolla που έχω εγώ είχε αρκετά προβλήματα νεότητας και θα έλεγα να το αποφύγεις...
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
τα manual πάντα βγαίνουν στη δύση ενός μοντέλου.Τώρα βγήκε και απότι ακούω είναι πολύ καλό.Το corolla και το c4 θα αργήσουν.....ps:πολλά ζητάς
Μα νομιζα οτι αυτα τα manual τα εχουν και οι μηχανικοι στα συνεργεια αλλωστε νομιζω οτι για αυτους εχουν γραφτει οποτε λογικα θα ερχεται με το μοντελο και οχι στη δυση του. Εκτος και αν δεν διαρεουν αλλα απιθανο μου φαινεται.
billll συμφωνω οτι το corolla 2002 θα ειχε προβληματα νεοτητας και γιάυτο δεν πρεπει να παιρνουμε νεο αδοκιμαστο αυτοκινητο αλλα λογικα ολα εκεινα τα προβληματα θα διορθωθηκαν απο τον ιδιοκτητη αφου ηταν στην εγγυηση τοτε. Ασε που ακομα θα ειναι στην εγγυηση. -
50.000κμ με βιβλιαράκι από αντιπροσωπεία και αφού το κοιτάξει και μηχανικός πριν το αγοράσεις είναι μια χαρά... Εγώ μια τέτοια θα σου πρότεινα 1.4 G6 του 2001. Το 2002 corolla που έχω εγώ είχε αρκετά προβλήματα νεότητας και θα έλεγα να το αποφύγεις...Να σου πω τελικα σε αυτο το μοντελο θα οαω,εφοσον λες οτι και τα χλμ.ειναι ενταξει και η τιμη του απο ιδιωτη και μαντρες(παραδοξος)ειναι καλη γυρω στις 9.000ευρω και οι περισοτεροι εχουν βιβλιο σερβις οποτε τωρα το μονο που ελπιζω ειναι να μου βγει καλο τελικα!Το μονο που δεν ξερω αν πρεπει να ανυσηχω ειναι οτι οι μαντρες εχουν ταριφα τα 50.000,σπανια βλεπω μοντελο να εχει διαφορετικα χλμ.και αναρωτιεμαι αν τα πειραζουν η απλως περνουν τα μοντελα μονο με βαση τα χλμ.(εγκυκλοπεδικα το ρωταω αυτο!)
Φιλε engikiller εχεις δικιο στο οτι προφανως θα εχουν διορθωσει τα προβληματα αλλα λογω οικονομικου κυριως θα προτιμησω την σιγουρη λυση του 2001!
Μολις καταφερω να το καταληξω θα σας πω τα νεοτερα!
TOYOTA FORUM