-
Για διαλεξτε παρακαλω.
Επισης, ας επεμβη καποιος απο τους επαγγελματιες που υπαρχουν στο Forum Να μας βρουν φωτογραφιες απο ολα τα μοντελα γιατι καποια μπορει να μην τα εχουν δει καποιοι απο εμας!!!!
Ευχαριστω.
-
Για διαλεξτε παρακαλω.
Επισης, ας επεμβη καποιος απο τους επαγγελματιες που υπαρχουν στο Forum Να μας βρουν φωτογραφιες απο ολα τα μοντελα γιατι καποια μπορει να μην τα εχουν δει καποιοι απο εμας!!!!
Ευχαριστω.
-
Για διαλεξτε παρακαλω.
Ευχαριστω.
-
Γ... τα υπουργεια μου!!!
Καποιος να βαλει και το 407 γιατι δεν ξερω πως γινεται.
Done !![kouk]
-
και το ψηφισα μολις το βαλατε!
-
αυτή είναι η επίσημη λίστα των υποψηφίων αυτοκινήτων???
Σπύρος
-
Οχι Σπύρο! Είναι η επίσημη λίστα του επίσημου Megane98hp!!
Εγω....Σειρά 1!!! Ο προπομπός πολλών και διάφορων που θα δούμε στο άμεσο μέλλον!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι Σπύρο! Είναι η επίσημη λίστα του επίσημου Megane98hp!!Εγω....Σειρά 1!!! Ο προπομπός πολλών και διάφορων που θα δούμε στο άμεσο μέλλον!!!
τι να πω, δε με καλύπτει κάποιο από αυτά για καλύτερο της χρονιάς... το Prius ίσως, αλλά κι αυτό μόνο λόγω των τεχνολογικών καινοτομιών του και του πώς κατάφεραν τα Τζαπάνια να τις χωρέσουν σε όχημα που να μοιάζει με κανονικό αυτοκίνητο
Σπύρος
-
Λογικά η 'μάχη' θα δοθεί μεταξύ Focus και Prius. Πιο πιθανό είναι να βγει το Focus
-
Ψήφισα BMW 1 ...λόγω φιλοσοφίας κατασκευής (πισωκίνητη )
Αντικειμενικά όμως το Prius είναι αξιοθαύμαστο τεχνολογικά , αν και οδηγικά δεν με συγκίνησε καθόλου όταν το οδήγησα.
-
focus....... οι τυπαδες δεν αστειευονται.......
-
Ψήφησα FOCUS...λόγω ευρωπαικής καταγωγής.
Η ψήφος μου,θά πήγαινε στό PRIUS,άν στό παρελθόν υπήρχε από τήν επιτροπή,ίση αντιμετώπιση ανάμεσα σέ ευρωπαικά καί μή-ευρωπαικά αυτοκίνητα. -
focus και από μένα...
-
[list:1ueva65g]C4[/list:u:1ueva65g]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:n138emit]C4[/list:u:n138emit]Ρέ σείς!!!
Αυτόν εδώ,πρέπει νά τόν τσίμπησε μύγα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[list:23t3q1a7]C4[/list:u:23t3q1a7]
Ρέ σείς!!!
Αυτόν εδώ,πρέπει νά τόν τσίμπησε μύγα!!![list:23t3q1a7] [/list:u:23t3q1a7][list:23t3q1a7]Ti να ψηφισω ρε Ανδρεα?Την BMW που βγαλανε το Μ1 κυνηγωντας να φτασουνε το Golf οπως και η A class απ την αλλη?Ναι μεν εχουν τεραστια τεχνογνωσια στα πολυτελη αλλα μεχρι εκει Ειναι φυση αδυνατο να χτυπησουν εταιριες με τεραστια πειρα στα χατσμπακ.[/list:u:23t3q1a7][list:23t3q1a7]Στην ουσια η BMW ειναι μια 318 χτυπημενη στο περιπτερο απο μπρος και απο τανκς πισω [/list:u:23t3q1a7][list:23t3q1a7]Που πατε ρε καραμητροι [/list:u:23t3q1a7]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτή είναι η επίσημη λίστα των υποψηφίων αυτοκινήτων???Σπύρος
Μη βαρατε ρε παιδια. Απο τους 4τροχους τα πηρα τα αμαξια αυτα. Ειναι στη πρωτη σελιδα της ιστιοσελιδας.
Ειμαι αθωος!!!
-
Βρε παιδιά πώς ψηφίζουμε C4 07 ???
-
Focus αλλά όχι και με το χέρι στην καρδιά. Αν στη θέση του βάλουμε το απερχόμενο.... το ψηφίζω 'με δύο χέρια'.
Και τα Prius, 407 είναι άξια για τον τίτλο πάντως.
Για την BMW δεν ξέρω. Εκεί που μου αρέσει η μούρη της και τα όσα διαβάζω για το στήσιμο της, θυμάμαι την τιμή της και το πλαινό μέρος και 'ξενερώνω'.
-
Ψήφησα BMW γιατί μου άρεσε πολύ η φιλοσοφία της για μικρομεσαιο (μόνο στις διαστάσεις ) hatchback, δηλαδή διαμήκης κινητήρας πίσω από τον εμπρός άξονα-κίνηση πίσω και το βρίσκω πολύ όμορφο (όπως και όλα τα καινούρια BMW)
Εναλλακτικά Prius, που έμπασε αυτήν την τεχνολογία στην ευρεία παραγωγή. (με κάποιες, λίγες ενστάσεις)
Το Focus φαίνεται πως διατηρεί ό,τι καταξίωσε τον 'πρόγονο' του αλλά θα ήθελα περισσότερη τόλμη, τόσο στο σχέδιο, όσο και στα υπόλοιπα.
Για τον ίδιο λόγο και τα άλλα δεν πιστεύω πως θα πρέπει να διακριθούν, όχι γιατί δεν είναι καλά αμάξια, αλλά γιατί νομίζω πως το COTY υπάρχει ως θεσμός για να οδηγεί την αυτοκίνηση μπροστά.. αυτά!
Αυτοκινητο του 2005!!!