-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φανταζεστε μετα απο χρονια να ειναι ο Gab προεδρος και εμεις να ενθυμουμαστε με νοσταλγια τα χρονια που ειχαμε την τιμη να μιλαμε μαζι του?Κι ο 'krus' θα λέει. 'Τι λέτε ρε κάποτε έτρωγα μπριζόλες με αυτόν'.
(Σπύρο εγώ θα ντρεπόμουν αν το είχα κάνει αυτό. )
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
φερνω τον δημητρη φυλακτο ενισχυσειςΝΑΙ !!!!!!!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
φανταζεστε μετα απο χρονια να ειναι ο Gab προεδρος και εμεις να ενθυμουμαστε με νοσταλγια τα χρονια που ειχαμε την τιμη να μιλαμε μαζι του?
OK enough with the 'Gabe for President'. Δεν ειναι δυνατον να γινει καποιος Προεδρος των ΗΠΑ αφου εχει γεννηθει, οχι στις ΗΠΑ.
Δηλαδή ΟΥΤΕ ο Terminator μπορεί να γίνει Πρόεδρας;
πωπω ζημιααααα! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εξω ο Μπούς,μέσα ο Γαβριήλ ρε Σπύρο;
Μία η άλλη είναι αυτό.Yeah baby!
ο τυπος ειναι κορυφη μιλαμε, τουλαχιστον για τις αποψεις που εκφραζει, ασχετα αν διαφωνουμε!
Ο παρων προεδρος ειναι απλα ενας πιθηκος που εμαθε να περπαταει ορθιος!
On the other hand, εγω ειμαι real! Σωστα? Συναναστρεφομαι με τον λαο και το κανω με αληθινο/πραγματικο τροπο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
φανταζεστε μετα απο χρονια να ειναι ο Gab προεδρος και εμεις να ενθυμουμαστε με νοσταλγια τα χρονια που ειχαμε την τιμη να μιλαμε μαζι του?
Κι ο 'krus' θα λέει. 'Τι λέτε ρε κάποτε έτρωγα μπριζόλες με αυτόν'.
]
φανταζεσαι, να βγει καμια μερα με τους φιλους του και να το πει και κλασσικα ολοι θα του λενε αντε απο'δω ρε ψευτη και τετοια
-
OK enough with the 'Gabe for President'. Δεν ειναι δυνατον να γινει καποιος Προεδρος των ΗΠΑ αφου εχει γεννηθει, οχι στις ΗΠΑ.
τι????
συμβαινουν αυτα τα πραγματα στον καπιταλισμο???
ok then, we'll change that stupid law!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**4 post σε 27 δευτερόλεπτα!!! **Σε έσκισε.
-
ρε σεις αυτός την ψώνισε! Να δείτε που θα κάνει και πρόβες τον προεδρικό ορκο μπροστά στον καθρέφτη
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μην γινεσαι κακος πλιζ. Δεν ειναι τοσο μαυρα τα πραγματα οσο τα νομιζεις.
-
Αυτό σου ζητάω να κάνεις στα πλαίσια της συζήτησης, να μου δείξεις ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ για τον καπιταλισμό, τους liberals, κλπ, και ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, όχι να κάνεις 'ελιγμούς' και να μου λες ότι 'ξέρεις αν δεν ήμουν υπέρ, δε θα ζούσα εδώ'!! Το ξέρω ότι είσαι υπέρ, δεν αμφιβάλλω, αλλά θέλω να μου πείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ στο οποίο είσαι υπέρ και ΓΙΑΤΙ. Και γιατί βρίζεις κάποιον αποκαλώντας τον liberal. Απλά, να μου δώσεις να καταλάβω ζητάω, μπας και σ'εχω παρεξηγήσει, ρε παιδί μου!!
Μπορείς;
Μάλλον χλωμό, ε; Το γιατί στο εξήγησα.Πρωτον, εαν το λιμπεραλ εναι βρυσια για σενα, τοτε you're making my point for me.
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις;
To liberal εσύ το χρησιμοποιείς σαν να είναι βρισιά.
**
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, λοιπόν. **Όπως σου είπα είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σου είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ν'απαντήσεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ LIBERAL κατά τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη (γι αυτό και μας παραπέμπεις στα λεξικά!!!)
Δευτερον, σου εχω ηδη απαντησει στο παραπανω. Αλλα απο οτι φενετε καιγεσαι για διαμαχη καπιταλισμου vs everything else. Τι εγινε? Διαβασες κανα καινουργιο βιβλιο απο Τσομσκι και αποστηθησες κανα δυο ντουζινες επιχειρηματα αλα-Σοβιέτ και θες να το δηξεις ?
ΔΕΝ έχεις απαντήσει. Αν έχεις, κάνει copy-paste το κομμάτι που έγραψες ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ το ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-ΦΤΩΧΩΝ στις ΗΠΑ, και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ που το 1% του πληθυσμού κατέχει το 38% του πλούτου, και στα άλλα που έγραψα, και θα σε παραδεχτώ.
Όπως είπα, όμως, χλωμό.
Μόνο 'εξυπναδούλες' διαβάζω από σένα τόσα χρόνια...... -
Ναι ε? Shit!
Ρε γμτ.
Ρε παιδιά τι λέτε δε βάζουμε ένα χεράκι να αλλάξει αυτός ο άδικος νόμος.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ρε σεις αυτός την ψώνισε! Να δείτε που θα κάνει και πρόβες τον προεδρικό ορκο μπροστά στον καθρέφτηΊσως νομίζετε ότι αστειεύομαι. Εγώ πάντως, θα τον ψήφιζα.-
Gabe, για vice-president σου επιτρέπεται να πας?
-
Μην γινεσαι κακος πλιζ. Δεν ειναι τοσο μαυρα τα πραγματα οσο τα νομιζεις.
Δε γίνομαι είμαι.
-
By the way Krus and kouk, next time οι μπριζολες on me στην Αθηνα.
-
Ειδες όμως ε; Οταν έρχεται ο gabe στο φόρουμ, ξεχνάμε γκρίνιες, ξεχνάμε κόντρες και περνάμε πολύ όμορφα!Και μερικοί κάνουν και τσάμπα διατριβή!....
-
Δηλαδή ΟΥΤΕ ο Terminator μπορεί να γίνει Πρόεδρας;
πωπω ζημιααααα!Ναι...που λες. Καποιοι μιλησαν για amendment αλλα με την δημοτικοτητα του Τερμινειτορ σην Καλιφορνια να μην εινια στα υψη, δεν προκειτε.
-
ρε σεις αυτός την ψώνισε! Να δείτε που θα κάνει και πρόβες τον προεδρικό ορκο μπροστά στον καθρέφτη
Ίσως νομίζετε ότι αστειεύομαι. Εγώ πάντως, θα τον ψήφιζα.-
Gabe, για vice-president σου επιτρέπεται να πας?
μα και εγω μιλαω σοβαρα!
εστω και vice μια χαρα θα ειναι! -
Τι θα γίνει μ'αυτό που ζήτησα, πρέπει να πληρώσω;
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
gavriil1
Θα υπογράψεις ένα αυτόγραφο να το βάλω κορνίζα στο γραφείο πλιζ;;; -
α δλδ με δημοτικοτητα στα ύψη έχουμε ελπίδες;
Προχώρα τότε!ι ο δρόμοι ανοιχτοί!
-
ρε σεις αυτός την ψώνισε! Να δείτε που θα κάνει και πρόβες τον προεδρικό ορκο μπροστά στον καθρέφτηΤωρα χαλας το αστειο και την διαθεση μας για αυτο. Γιατι ξενερωνεις την κατασταση?
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)