-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Aθηνα Θεσσαλονικη μεσω Βουκουρεστιου....
Μπλα μπλα μπλα....
Ερωτηση δημοσιογραφου προς τον τοτε υποψηφιο προεδρο G.W.Bush:
Ποιος ειναι ο προεδρος του Πακισταν?Παυση μερικων δευτερολεπτων.....
Ο Στρατηγος.....
Ποιος Στρατηγος??
Ο Στρατηγος Αλη.... something
Ευτυχως δεν ειπε Αλη πασας ή μωχαμετ Αλι....
Αποτελεσμα:
Αυτον τον ανθρωπο εξελεξαν προεδρο τους....
Τα συμπερασματα δικα σας....
-'O αμερικανικός λαός είναι ο πιο έξυπνος αμερικανικός λαός στον κόσμο'.
-'Το ολοκαύτωμα ήταν μια άθλια περίοδος στην ιστορία του έθνους μας.Εννοώ της ιστορίας αυτού του αιώνα.Αλλά όλοι ζήσαμε σ'αυτόν τον αιώνα.Εγώ δεν έζησα σ'αυτόν τον αιώνα'.
-'Τα περισσότερα προιόντα πο εισάγουμε,έρχονται από το εξωτερικό'.
-'Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.Το βλέπω όλη την ώρα όταν έρχονται άνθρωποι και μου λένε:μη μας απογοητεύσεις άλλη φορά'
-'Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορές δεν συμφωνώ'
-'Πιστεύω ότι το ανθρώπινο γένος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με τα ψάρια...'
Τα παραπάνω σοφά λόγια προέρχονται από την μουσούδα του χαρισματικού ηγέτη Γεώργιου Θάμνου του μικρότερου.
-
Μια και το γυρίσαμε στην πλάκα....
The following questions and answers were actually collected from SAT tests given in Springdale, Arkansas in 2000 to 16-year-old students. (Don't laugh too hard - one of these kids may be the President someday.)
Q: In a democratic society, how important are elections?
A: Very important. Sex can only happen when a male gets an election.Q: Name a major disease associated with cigarettes.
A: Premature Death.Q: How can you delay milk turning sour?
A: Keep it in the cow.Q: What is a 'terminal illness'?
A: When you are sick at the airport.Q: What is a turbine?
A: Something an Arab wears on his head.Q: What is a Hindu?
A: It lays eggs.Υ.Γ.
Τα έβαλα επειδή έχουν πλάκα (είναι-δεν είναι αληθινά) τα παραπάνω. Φυσικά έχουν κυκλοφορήσει και αντίστοιχα με πρωταγωνιστές Ελληνόπουλα, κλπ. -
Το τρίτο πάντως είναι λογικό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το τρίτο πάντως είναι λογικό.Πράγματι! Αυτός που το είπε μάλλον θα πάει για πρόεδρος!
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Μια και το γυρίσαμε στην πλάκα....Αυτό είναι το θέμα,ότι ο άνθρωπας δεν αστειευόταν,κατέθετε ψυχή όταν τα ξεστόμιζε...
Για κλάματα είναι,όχι για γέλια.
Τουλάχιστον αυτά που πόσταρες εσύ προέρχονται από -άρηδες και όχι από -αντάρηδες
-
Υποψιάζομαι ότι τα περισσότερα ήταν αστεία. Του γράφουν αστεία του Μπους οι ειδικοί του επιτελείου του βάσει της νεωτερικής αρχής ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι και διασκεδαστικός.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Aθηνα Θεσσαλονικη μεσω Βουκουρεστιου....
Μπλα μπλα μπλα....
Ερωτηση δημοσιογραφου προς τον τοτε υποψηφιο προεδρο G.W.Bush:
Ποιος ειναι ο προεδρος του Πακισταν?Παυση μερικων δευτερολεπτων.....
Ο Στρατηγος.....
Ποιος Στρατηγος??
Ο Στρατηγος Αλη.... something
Ευτυχως δεν ειπε Αλη πασας ή μωχαμετ Αλι....
Αποτελεσμα:
Αυτον τον ανθρωπο εξελεξαν προεδρο τους....
Τα συμπερασματα δικα σας....
-'O αμερικανικός λαός είναι ο πιο έξυπνος αμερικανικός λαός στον κόσμο'.
-'Το ολοκαύτωμα ήταν μια άθλια περίοδος στην ιστορία του έθνους μας.Εννοώ της ιστορίας αυτού του αιώνα.Αλλά όλοι ζήσαμε σ'αυτόν τον αιώνα.Εγώ δεν έζησα σ'αυτόν τον αιώνα'.
-'Τα περισσότερα προιόντα πο εισάγουμε,έρχονται από το εξωτερικό'.
-'Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.Το βλέπω όλη την ώρα όταν έρχονται άνθρωποι και μου λένε:μη μας απογοητεύσεις άλλη φορά'
-'Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορές δεν συμφωνώ'
-'Πιστεύω ότι το ανθρώπινο γένος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με τα ψάρια...'
Τα παραπάνω σοφά λόγια προέρχονται από την μουσούδα του χαρισματικού ηγέτη Γεώργιου Θάμνου του μικρότερου.
τα εχω ξαναδιαβασει, αλλα καθε φορα που τα διαβαζω γελαω
-
ΟΙ Αμερικη και δη οι αμερικανοι ειναι σε κατασταση συψης.Τους εχουν εγκλοβισει σε μια φουσκα που ειναι ετοιμοι να σκαση.Βρισκονται σε χειροτερη κατασταση απο αυτους που παιδευουν.
-
Ο χρήστης koutsou έγραψε:
ΟΙ Αμερικη και δη οι αμερικανοι ειναι σε κατασταση συψης.Τους εχουν εγκλοβισει σε μια φουσκα που ειναι ετοιμοι να σκαση.Βρισκονται σε χειροτερη κατασταση απο αυτους που παιδευουν.δε θα το ελεγα σε καμια περιπτωση..
εκτος αν εννοεις κατι που δεν καταλαβα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υποψιάζομαι ότι τα περισσότερα ήταν αστεία. Του γράφουν αστεία του Μπους οι ειδικοί του επιτελείου του βάσει της νεωτερικής αρχής ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι και διασκεδαστικός.Διασκεδαστικός, άντε να είναι. Γελοίος να μην είναι.
-
Κατέβασα 17 βιβλία και ομιλίες του Νόαμ Τσόμσκυ (στα αγγλικά).
Τρομερός λόγος και επιχειρήματα βόμβες.
Που μπορώ να τ' ανεβάσω; (11 ΜΒ συνολικά) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατέβασα 17 βιβλία και ομιλίες του Νόαμ Τσόμσκυ (στα αγγλικά).
Τρομερός λόγος και επιχειρήματα βόμβες.
Που μπορώ να τ' ανεβάσω; (11 ΜΒ συνολικά) -
-
http://www.megaupload.com/?d=RQWLHHEX
Αν δεν σας αφήνει να το κατεβάσετε, δοκιμάστε αργότερα.
-
Επειδή το megaupload την παίζει, πάρτε το αρχείο από εδώ (8,4 ΜΒ):
http://briefcase.pathfinder.gr/file/_ma ... 589/540597
Επίσης μια κατά τα φαινόμενα πολύ ενδιαφέρουσα νέα ταινία που προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι ΗΠΑμερικάνοι δεν διστάζουν να μπλέκουν σε πολέμους και το πόσο έχει διεισδύσει ο στρατιωτικός παράγοντας στην κοινωνική ζωή των ΗΠΑ:
Why we fight
http://www.imdb.com/title/tt0436971/ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης μια κατά τα φαινόμενα πολύ ενδιαφέρουσα νέα ταινία που προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι ΗΠΑμερικάνοι δεν διστάζουν να μπλέκουν σε πολέμους και το πόσο έχει διεισδύσει ο στρατιωτικός παράγοντας στην κοινωνική ζωή των ΗΠΑ:Why we fight
http://www.imdb.com/title/tt0436971/Βάζω στοίχημα ότι θα βομβαρδιστεί το Ιράν τον Οκτώβριο, έχει κάποιος διαφορετική γνώμη;
-
Βάζω στοίχημα οτι σε 20 χρόνια max ,θα σκάσει η τρίτη πυρηνική κατά πάσα πιθανότητα στο Ισραήλ.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Βάζω στοίχημα οτι σε 20 χρόνια max ,θα σκάσει η τρίτη πυρηνική κατά πάσα πιθανότητα στο Ισραήλ.Ούτε αυτοί που ψοφάνε να γίνουν 'μάρτυρες' δέν θα τους άρεσε να αφανιστούνε Γιάννη.
Ετσι πιστεύω -
Αν τους κόψουν όλα τα φτερά τότε δεν έχουν τίποτε να χάσουν.
Αν δεν μπορώ να το έχω εγώ , δε θα το έχεις και εσύ. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αν τους κόψουν όλα τα φτερά τότε δεν έχουν τίποτε να χάσουν.
Αν δεν μπορώ να το έχω εγώ , δε θα το έχεις και εσύ.Νομίζεις ότι αυτοί που κυβερνάνε τόν κόσμο έχουνε πέσει από τά δέντρα;Νομίζεις ότι σήμερα θα μάθουνε μέχρι ποιό σημείο θα προχωρήσουνε;
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)