-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παιδια πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι χειμαρρος. Μιλαμε μπορει να καθεται να γραφει ωρες ατελειωτες για να αποδειξει οτι εχει δικιο. .Περα απο λαθος.
Δεν χρειαζεται να αποδειξω οτι εχω δικιο σε εσας. Δεν υπαρχει περιπτωση αλλαγης πορειας για εσας, ουτε καν αυτο ειναι το θεμα και ο λογος που ειμαι εδω.
-
gavriil1
To οτι μερικοι Αμερικανοι πηγαν στο φεγγαρι δεν μου λεει τιποτα. Τι σχεση εχουν οι ελαχιστοι επιστημονες με την μαζα του Αμερικανικου λαου.
Σας παιρνουν τα λεφτακια και πανε διακοπες στο φεγγαριΑ τουλαχιστον σε εκανα να αποδεχθεις οτι υπαρχουν τουλαχιστον ΜΕΡΙΚΑ αμερικανακια που δεν ειναι ηλιθιοι, βοδια, προβατα και αλλα διαφορα ζωα της ζουγκλας.
By the way, ο επιστημονας της Αιθιοποιας οσο Αινσταιν και να'ναι χωρις τα gazilions που πληρωνουν οι ΗΠΑμερικανοι πολιτες, δεν προκειτε ουτε μυγα να σκωτωσει ως επιστημονικο κατορθωμα.
Αλλα για σενα αυτα ειναι ψηλα γραμματα, αρα παμε πισω στην πρωτη παραγραφο που ειναι κατι και αυτο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
gavriil1 θέλω μια απάντηση, αν γίνεται....ΓΙΑΤΙ γράφεις σ' αυτό το φόρουμ;
.
Διοτι απλα ειστε απιστευτο entertainment για μενα.
Δεν το καταλαβες ακομη?
-
Ένα ολόκληρο φόρουμ (πλην μερικών ψύχραιμων εξαιρέσεων) σε κοροϊδεύει....
Χμμμμ...
Γιατι εγω τωρα βλεπω ακριβως το αντιθετο, μαλλον ειναι επειδη ειμαι αμερικανακι.
-
Είναι κάποιο βίτσιο, συνταγή γιατρού ή ένας τρόπος για να προσφέρεις στην χώρα που ζεις και προσπαθείς να την διαφημίσεις;Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....
Σιγα να μην θελουν/χρειαζοντε οι ΗΠΑ διαφημηση σε εσας...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
σε οσους εχουν μηνει να ανναρωτιουντε εαν πραγματι υπαρχει αντιΗΠΑμερικανισμος στην Ελλαδα σε βαθμο ρατσισμου.
Εμεις δεν ειμαστε ρατσιστες γκαμπυ.
Εσεις ειστε Αμερικανοι.....Bottom line, οι ΗΠΑμερικανοι ειναι βοδια και κακοι ανθρωποι, εσεις οι Ελληνες εισαστε ανωτεροι και εξυπνωτατοι and very very special.
Thank you, thank you, thank you.
Παρακαλω μανδαμ δε κανει τιποτες......
Τωρα να σε ρωτησω κατι απλο, εαν μπορεις να απαντησεις φυσικα:
(εκτος των αλλων χιλιων δυο επιτευγματων) Πως αυτα τα βοδια πηγα στο φεγγαρι οταν 'ειχαμε πηγαδια στην Ελλαδα' ακομη για νερο και υπηρχαν δυο καναλια στην τηλεοραση (για οσους ειχαν τηλεοραση)?
Το κακο δεν ειναι οτι πηγαν οι Αμερικανοι στο φεγγαρι.
Το κακο ειναι οτι πηγαν μονο κανα δυο....
Θα επρεπε να πανε ολοι και ο τελευταιος να καταστρεψει το διαστημοπλοιο....Εγω λεω παντως οτι ηταν στημενο, κινηματογραφημενο στο Χολυγουντ. Εσυ?
Eσυ λες κι αλλες μαλακιες πολυ πιο χοντρες.....
Aς μη το κανουμε θεμα λοιπονΕ φυσικα ειναι ετσι. Απο βοδια τι περιμενεις να ψηφισουν? Ενα βοδι φυσικα.
Μπραβο γκαμπυ...
Αρχιζεις να αποκτας αυτογνωσια....
(Κατι ειπε ο TRAVELLER για κτηνιατρο.....)Βοδια τα αμερικανακια, το αντιθετο εσεις. Οι σουπερ Ελληνες.
Σωστα?
Aμπσολουτλυ
Που σε ρε Κριεζα τοσο καιρο?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ένα ολόκληρο φόρουμ (πλην μερικών ψύχραιμων εξαιρέσεων) σε κοροϊδεύει...
.
Χμμμμ...
Γιατι εγω τωρα βλεπω ακριβως το αντιθετο, μαλλον ειναι επειδη ειμαι αμερικανακι.
Tα @@@ιδια σου βλεπεις....
-
gavriil1 θέλω μια απάντηση, αν γίνεται....
ΓΙΑΤΙ γράφεις σ' αυτό το φόρουμ;
.
Δεν το καταλαβες ακομη?
.
Χμμμμ...
Τα παραπάνω είναι μια έμμεση παραδοχή οτι μπαίνεις μόνο και μόνο για ειρωνευτείς να 'σπάσεις πλάκα' και να κοδοϊδέψεις ένα ολόκληρο φόρουμ. Δεν έχεις τη παραμικρή διάθεση να προσφέρεις τίποτα παρα μόνο να κάνεις το γούστο σου και να τα κάνεις όλα μαντάρα. Και το παραδέχεσαι κι απο πάνω. Μιλάμε δηλαδή για στρατευμένο trolling!
Ειλικρινά μετά τις παραπάνω εξομολογήσεις σου δε βλέπω το λόγο γιατί δεν έχεις αποβληθεί ακόμα από το φόρουμ. -
....Ξανα, οι ΗΠΑ θελουν Δημοκρατια, Ελευθερια, Καπιταλισμο (ή version αυτου) για ολο τον κοσμο. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεται?Απ'οτι φενεται, ναι.
Κι αφού το θέλουν οι ΗΠΑ, θα γίνει, έ, φίλε;
Ή με το καλό - ή με το ζόρι, έ, φίλε;hrdoukas, ίσως δεν αξίζει τον κόπο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
.
Δεν το καταλαβες ακομη?
.
Χμμμμ...
Τα παραπάνω είναι μια έμμεση παραδοχή οτι μπαίνεις μόνο και μόνο για ειρωνευτείς να 'σπάσεις πλάκα' και να κοδοϊδέψεις ένα ολόκληρο φόρουμ. Δεν έχεις τη παραμικρή διάθεση να προσφέρεις τίποτα παρα μόνο να κάνεις το γούστο σου και να τα κάνεις όλα μαντάρα. Και το παραδέχεσαι κι απο πάνω. Μιλάμε δηλαδή για στρατευμένο trolling!
Ειλικρινά μετά τις παραπάνω εξομολογήσεις σου δε βλέπω το λόγο γιατί δεν έχεις αποβληθεί ακόμα από το φόρουμ.Μας κατηγορείς άδικα
Μα να διώχναμε τη μασκότ μας??? -
Εγώ απορώ γιατί κουράζεστε-πνεύμα αντιλογίας και ειρωνίας ξέρετε τι σημαίνει, ωρέ;!!
Αν κάποιος δεν κατανοεί οτι οι ηπα φρόντισαν να καταστρέψουν με κάθε τρόπο οτιδήποτε τους 'φάνηκε' απειλή και την υποστηρίζει, τότε εσείς βρε τι κάθεστε εδώ και κάνετε τα νεύρα σας κρόσια;
Έλεγα να διαβάσω καμιά 10αριά σελίδες του τόπικ αλλά δεν παλεύεται!
Βέβαια η μόνη τοποθέτηση είναι οτι Yeahh, america fucks them all, money, oil, ola dika mas!!
Αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά είχαν στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ (αλλά εκεί τον ήπιαν κανονικότατα!) ,
αν αναρωτηθεί ποτέ πόση δυστυχία προκάλεσε η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού (εννοώ με το συγκεκριμένο τρόπο...) στους λαούς των χωρών της Α. Ευρώπης αλλά και τις ανακατατάξεις λόγω εκατομμυρίων προσφύγων,
αν αναρωτηθεί ποτέ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ 'εγκατέστησε' τη χούντα στην Ελλάδα και μας πήγε 30 χρόνια πίσω!!!,
αν αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ υπάρχει το Κυπριακό, ποιός το συντηρεί και γιαποιούς λόγους
αν αναρωτηθεί ποτέ ποιά άλλη χώρα έχει πρόεδρο που κάνει πόλεμο για να φύγει ο λεκκές απ τα τσιμπ@υκι@ ή βρίζει αγνοώντας ανοικτά μικρόφωνα,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι στο διάολο έγινε και ποιός βοήθησε την Τουρκία να γίνει δύναμη και να μας καιει η ανάσα της,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά έχουν οι Ισραηλινοί στο Λίβανο, ποιούς σκοτώνουν στις πολυκατοικίες και ΠΟΙΟΣ βρίσκεται από πίσω
τότε καθίστε να ασχολειθείτε - εγώ προσωπικά απαξιώ, μόνο και μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να κάνει διάλογο
Όταν απαντήσει στο δικό μου ποστ, θα κόβει μια μια πρόταση και θα κανει κάτι ανούσιες ερωτήσεις τύπου 'Εσύ πού ξέρεις οτι ποιοί είναι πίσω απ το Ισραήλ, πού ξέρεις οτι έχασαν στο Βιετνάμ, έχεις στοιχεία; '
Ε αυτό το διάλογο δεν τον έχω καθόλου ανάγκη και απορώ τι μπήκα εδώ πρωί πρωί και άντε τώρα μ αυτά τα νεύρα να κατέβω πολεοδομία...
ΝΑΙ έχουν και καλά οι αμερικάνοι, μουσική (τζαζ,μπλουζ) τέχνη, επιστήμη, όμως ρε συ Γαβριήλ αυτή την αμερική υπερασπίζεσαι;
Το στίγμα σου βέβαια το έδωσες μόλις στην προηγούμενη σελίδα
ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΝΩΣΤΟ Ή ΑΓΝΩΣΤΟ!!!
κάπως έτσι δε το γραψες;
-
Ελεος. Πνιγηκατε στην Νεα Ορλεανη και ο Μπους σας εγραψε στα παλια του τα παπουτσια(εμ βεβαια οι φτωχοι να πανε να πνιγουν)
Έλα ρε red ακούς τη προπαγάνδα των χίππυς ....... τσάμπα μπανάκι κάνανε και εμείς οι σκατοευρωπάιοι το κάναμε θέμα.
Επανανλαμβάνω ...... είναι κρυφοβάζελος !!!!!!!!!!
-
Ναι ετσι ακριβως εγραψα. Οτι ξερω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οικονομικα, λογιστικα οπως και οτιδηποτε υπαρχει γνωστο ή αγνωστο στον ανθρωπο.
Τη τύφλα σου τη μάυρη δε ξέρεις !!
Talking bo@#$cs as usual !!!
-
ililias
Δεν είναι κόπος, ένα κουμπί θα πατήσουν.
Να σου πω Ηλία, αν (μέχρι χτές) υπήρχε θέμα απομάκρυνσής του, η γνώμη μου ως η γνώμη ενός απλού χρήστη θα ήταν ξεκάθαρα ΟΧΙ. Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου) και εν πάσει περιπτώσει ο καθένας έχει ότι απόψεις γουστάρει και μπορεί να επιμένει γι'αυτές όσο θέλει.
Βέβαια κατα καιρούς διάφοροι χρήστες επεσήμαναν οτι ο συγκεκριμένος το ΜΟΝΟ που κάνει είναι προκαλεί για να προκαλέσει, ενδεχομένως χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αντικείμενο της συζήτησης.
Εγώ ήμουν από τους καλοπροαίρετους που πίστευα οτι απλώς ήταν παθιασμένος με την αποψή το που κατα 90φεύγα% ήταν αντίθετη με αυτή της πλειοψηφίας των υπολοιπων μελών του φορουμ.
Τώρα βέβαια δεν έχει σημασία τι γνώμη είχα, γιατί ο ίδιος παραδέχτηκε οτι μπαίνει μέσα για να μας κοροϊδέψει. ΜΟΝΟ γι'αυτό.
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμος του Trolling τότε ποιός είναι;
Και για το φέρω στο πλαίσιο της 'παραβολής του καφενείου ' (TM by nass). Αν έχεις έναν πελάτη που μπαίνει κάθε απόγευμα στον καφενε, παραγγέλνει ένα υποβρύχιο, στήνεται στη μέση και αρχίζει να λογομαχεί έντονα για οτιδήποτε με τους πελάτες τι θα πεις; 'Αστονα μωρε τον γραφικό, τι να του πεις; πλάκα έχει, ανεβάζει και την πελατεία' Εγώ θα συμφωνούσα...
Αν όμως γυρίσει και σου πει ξεκάθαρα ενώπιον όλων 'κοίταξε να δεις εγώ εδώ μέσα έρχομαι μόνο και μόνο για να σας κοροϊδέψω' έχεις δύο επιλογές. 'Η τον πιάνεις γιακά και κώλο ή δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Και η δεύτερη επιλογή είναι σεβαστή. Αν όμως εμφανιστεί αργότερα κανενας άλλος με παρόμοια συμπεριφορά (αλλά με πιο μπας κλας περιτίλυγμα) και αρχίσει το trolling είναι μαλακία να τον διώξεις... -
Είναι κάποιο βίτσιο, συνταγή γιατρού ή ένας τρόπος για να προσφέρεις στην χώρα που ζεις και προσπαθείς να την διαφημίσεις;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....
Σιγα να μην θελουν/χρειαζοντε οι ΗΠΑ διαφημηση σε εσας...
Τότε ρε γαβρίλο γιατί μας σπάς τα ούμπαλα ????
Ξέρω τι χρείαζεσε για να χαλαρώσεις λιγάκι αλλά άμα σου το γράψω ποιός ακούει τον Κούκο μετά.Πάντως η ιδέα μου περιλάμβάνει κρέβατι/καναπέ (ή τελος πάντων κάτι αναπαυτικό) τη παλάμη σου και μερικές χαρτοπετσέτες.
Try it you might find it amazingly refreshing and revitalizing. Your president(s) doing it for years.
Γαβρίλε θα σου έγραφα κιάλλα αλλά θα πρέπει να φύγω αλλιώς
θα μου ζεσταθεί ο φραπές ναουμ,
θα τσαντιστεί το κολλητάρι μου στο τάβλι ναουμ,
θα πλερώσει ο Μπάμπης για τσου καφέντες ναουμΦιλούρες μάγκα μου ναούμ
PS. Πραγματικά είναι καιρός να κάνεις μια καλύτερη γνωριμία με την πουλχερία και τα πέντε ορφανά !!!!
Over and out
-
εχω πει πολλες φορες, οτι ειναι αδυνατο να μιλησει κανεις σοβαρα μαζι του. Απο εκει και περα μονο πλακα μπορεις να κανεις και να γελας με τις ανιστορητες και απυθμενες βλακειες που λεει.
οποιος τον παιρνει στα σοβαρα, δεν εχει μαθει τιποτε τοσο καιρο!
-
.
Δεν το καταλαβες ακομη?
Εγω σας τα 'λεγα πριν ερθει η γουρνοπούλα, αλλά δε μ' ακούγατε......
-
Κάτι ακόμα.
Οι ΗΠΑ έγιναν υπερδύναμη ΜΕΤΑ τον Β' ΠΠ. Στηριζόμενες στο ότι η βιομηχανική τους υποδομή έμεινε ανέπαφη από βομβαρδισμούς ανέλαβαν την κατασκευή του συνόλου σχεδόν των υλικών και εφοδίων που χρειάζονταν οι σύμμαχοι. Από πλοία και αεροπλάνα μέχρι κονσέρβες.
Δηλαδη λες οτι οι ΗΠΑμερικανοι εγιναν δυναμη λογο του οτι οι αλλοι αγοραζα οπλα απο αυτους? Αυτο λες?
Κοίτα, το καταλαβαίνω οτι είσαι φανατικός. Επίσης καταλαβαίνω οτι αισθανεσαι πως οι ΗΠΑ ηταν πάντα υπερδύναμη. Λογικό...
Αλλά αν διαφωνείς οτι οι ΗΠΑ έγιναν υπερδύναμη μετά τον Β' ΠΠ...Houston we have a problem!
Ναι, λόγω του Bold έγιναν οι ΗΠΑ υπερδύναμη και λόγω των κεφαλαίων που τους έγιναν έτσι διαθέσιμα.
Αν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις, δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να στο εξηγήσω. Καλύτερα διάβασε κάποιο βιβλίο!
ΟΚ, ΟΚ.
-
Δεν ειπα ποτε οτι οι ΗΠΑ ηταν παντα υπερδυναμη. Δηλωνω ρεαλιστης, το αντιθετο απο εσας. Remember?
-
Λογο των bold, ΟΚ, σιγουρα ΚΑΙ ετσι ειναι. Ομως με τα υπολοιπα που εγραψες ακουστηκε σαν να εννοησες οτι οι ΗΠΑ εκαναν λεφτα και δυναμη απο το να πουλανε οπλα. Γενικα βιομηχανια ναι, μονο απο στρατιωτικη βιομηχανια, οχι.
-
βεβαίως και το έχεις πει. 'Οι ΗΠΑ είναι υπερδυναμη τα τελευταία 100 χρόνια'. Ούτε 60 δεν είναι. Για να ξέρουμε και τι λέμε.
-
Η Ford σταμάτησε εντελώς την παραγωγή πολιτικών αυτοκινήτων και κατασκεύαζε μόνο τζιπ. Ο Henry Ford, πρώην εναντίον της συμμετοχής των ΗΠΑ στον πόλεμο, έγινε μετά ένθερμος υποστηρικτής της. Το ίδιο και με τα ναυπηγεία κλπ κλπ.
Οπότε ναι, με την πολεμική βιομηχανία έκαναν οι ΗΠΑ τα κέρδη και μετά χρησιμοποίησαν τα ίδια εργοστάσια για να παράγουν άλλα προϊόντα.
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ililiasΔεν είναι κόπος, ένα κουμπί θα πατήσουν.
Να σου πω Ηλία, αν (μέχρι χτές) υπήρχε θέμα απομάκρυνσής του, η γνώμη μου ως η γνώμη ενός απλού χρήστη θα ήταν ξεκάθαρα ΟΧΙ. Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου) και εν πάσει περιπτώσει ο καθένας έχει ότι απόψεις γουστάρει και μπορεί να επιμένει γι'αυτές όσο θέλει.
Βέβαια κατα καιρούς διάφοροι χρήστες επεσήμαναν οτι ο συγκεκριμένος το ΜΟΝΟ που κάνει είναι προκαλεί για να προκαλέσει, ενδεχομένως χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αντικείμενο της συζήτησης.
Εγώ ήμουν από τους καλοπροαίρετους που πίστευα οτι απλώς ήταν παθιασμένος με την αποψή το που κατα 90φεύγα% ήταν αντίθετη με αυτή της πλειοψηφίας των υπολοιπων μελών του φορουμ.
Τώρα βέβαια δεν έχει σημασία τι γνώμη είχα, γιατί ο ίδιος παραδέχτηκε οτι μπαίνει μέσα για να μας κοροϊδέψει. ΜΟΝΟ γι'αυτό.
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμος του Trolling τότε ποιός είναι;
Και για το φέρω στο πλαίσιο της 'παραβολής του καφενείου ' (TM by nass). Αν έχεις έναν πελάτη που μπαίνει κάθε απόγευμα στον καφενε, παραγγέλνει ένα υποβρύχιο, στήνεται στη μέση και αρχίζει να λογομαχεί έντονα για οτιδήποτε με τους πελάτες τι θα πεις; 'Αστονα μωρε τον γραφικό, τι να του πεις; πλάκα έχει, ανεβάζει και την πελατεία' Εγώ θα συμφωνούσα...
Αν όμως γυρίσει και σου πει ξεκάθαρα ενώπιον όλων 'κοίταξε να δεις εγώ εδώ μέσα έρχομαι μόνο και μόνο για να σας κοροϊδέψω' έχεις δύο επιλογές. 'Η τον πιάνεις γιακά και κώλο ή δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Και η δεύτερη επιλογή είναι σεβαστή. Αν όμως εμφανιστεί αργότερα κανενας άλλος με παρόμοια συμπεριφορά (αλλά με πιο μπας κλας περιτίλυγμα) και αρχίσει το trolling είναι μαλακία να τον διώξεις...Χρήστο, δεν είναι έτσι.
Ο Γαβριήλ, δυστυχώς, αυτά που λέει τα πιστευει.
Τα περί 'επίτηδες τα κάνω' είναι αντίδραση στο ομαδικό κράξιμο που πέφτει (όχι άδικα).Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είναι όπως τα λές, ακόμα και να είχε το καφενείο ( ) τέτοιο πελάτη, ο καφετζής δεν θα τον έδιωχνε. Αν κάποιος θέλει μια τέτοια συζήτηση (ένας εναντίον σχεδόν όλων) πως θα του το στερήσεις?
'Αλλωστε, τι κάνει? Δεν βρίζει. Απλά οι απόψεις του είναι ακροδεξιές. Θα έδιωχνες κάποιον για αυτό τον λόγο? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Αλλωστε, τι κάνει? Δεν βρίζει. Απλά οι απόψεις του είναι ακροδεξιές. Θα έδιωχνες κάποιον για αυτό τον λόγο?
Σε καμία περίπτωση.
Αν δεις πιο πάνω......αν (μέχρι χτές) υπήρχε θέμα απομάκρυνσής του, η γνώμη μου ως η γνώμη ενός απλού χρήστη θα ήταν ξεκάθαρα ΟΧΙ. Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου) και εν πάσει περιπτώσει ο καθένας έχει ότι απόψεις γουστάρει και μπορεί να επιμένει γι'αυτές όσο θέλει.
Τώρα σχετικά μ'αυτό
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είναι όπως τα λές, ακόμα και να είχε το καφενείο ( ) τέτοιο πελάτη, ο καφετζής δεν θα τον έδιωχνε. Αν κάποιος θέλει μια τέτοια συζήτηση (ένας εναντίον σχεδόν όλων) πως θα του το στερήσεις?
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά το να επιδιώκεις μια αντιπαράθεση με το σύνολο ενός φόρουμ (διευκρίνιση: όχι να υπερασπίζεσαι τη γνώμη σου εναντιον όλων αλλά να επιδιώκεις αντιπαράθεση) νομίζω οτι εμπίπτει σ'αυτό που ο κανονισμός περιγράφει ως 'δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)'
Τώρα βέβαια αν εσας σας φτάνει εμένα μου περισεύει...
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)