-
ένα split επειγόντως Σπύρο...μαμήθηκε το θέμα...
-
Χρηστικότατη τη βρίσκω! Όπως κι αν είναι κατάλληλο το πίσω κάθισμα για αθλοπαιδειές...
Αν κάνει ο καθένας τουμπεκί, δεν θα έχει πλάκα πια, σωστά; Οπότε παρακαλώ συνέχισε! -
Kάτι ξέρανε κάποιοι επαρχιώτες που καβάλαγαν τον γάιδαρο κι όχι μόνο δεν ρώταγαν αν θα τον γουστάρει η γυναίκα αλλά την άφηναν να ακολουθεί με τα πόδια (ή να πηγαίνει μπροστά αν είχε νάρκες ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Kάτι ξέρανε κάποιοι επαρχιώτες που καβάλαγαν τον γάιδαρο κι όχι μόνο δεν ρώταγαν αν θα τον γουστάρει η γυναίκα αλλά την άφηναν να ακολουθεί με τα πόδια (ή να πηγαίνει μπροστά αν είχε νάρκες ).με αποτελείωσες... (αλλά λες και την πικρή αλήθεια )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Kάτι ξέρανε κάποιοι επαρχιώτες που καβάλαγαν τον γάιδαρο κι όχι μόνο δεν ρώταγαν αν θα τον γουστάρει η γυναίκα αλλά την άφηναν να ακολουθεί με τα πόδια (ή να πηγαίνει μπροστά αν είχε νάρκες ).Καλό! Αλλά καλά της κάνανε, μήπως ...την είχανε διαλέξει κιόλας; Από προξενιό τους την φορτώσαν...
-
HighFidelity δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχεις και σε ενοχλεί που οδηγάω τρία αυτοκίνητα στα 19 μου.... Ότι και να είναι να το προσέξεις....
Ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω με το Rav. Δεν έχω αυταπάτες. Αν ήθελα άγριο εκτός δρόμου θα αγόραζα 3 Niva θα τα έφτιαχνα και με τα ρέστα θα αγόραζα lancia Y.
Κρίμα πάντως 30 χρονών και να κάνεις λες και είσαι 8.
Α και σκάφος δεν έχω... -
Δεν έχω πρόβλημα καλέ μου άνθρωπε να οδηγάς και 50 αυτοκίνητα στα 19 σου! Ούτε δικά μου είναι, ούτε δικά σου εξάλλου! Να 'ναι καλά οι γονείς σου και να τα...χιλιάσεις! Δεν σε ρώτησε και κανένας τι οδηγείς εξάλλου ή πόσα οδηγείς... Εσύ ήρθες σαν τσουτσου και το ξεφούρνισες! Αν θυμάσαι ποτέ δεν ρώτησα τι οδηγεί ο οποιοσδήποτε από όσους πόσταραν εδώ... Οπότε τι συγχίζεσαι; Ας πρόσεχες! Λίγο δουλεματάκι θα σου κάνει καλό να μην κοκορεύεσαι, είσαι ακόμη 19 έχεις μέλλον μπροστά σου και κυρίως, πρέπει να ιδρώσεις και λίγο τον κ~λο σου για να δίνεις και συμβουλές! Μην το παίζεις και υπεράνω με λεφτά που δεν έβγαλες μόνος σου, δεν είναι όμορφο!
Επίσης, δεν σου είπε κανένας να πάρεις Niva ή Υ. Για την ακρίβεια, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ! Ας πάρει κάνας άλλος... Για την ακρίβεια, ό,τι κι αν θελήσεις να πάρεις, πρέπει να δώσει και το ΟΚ ο μπαμπάς, οπότε, μην ψάχνεσαι και πολύ... Μόλις αυτές τις αποφάσεις μπορείς να τις παίρνεις μόνος σου, εδώ (μπορεί να...) είμαστε τα ξαναλέμε....Πρώτα ο θεός...
Κοίτα ρε τι ψωνάρες μιλάνε για κόμπλεξ...Αχουυυ! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα καλέ μου άνθρωπε να οδηγάς και 50 αυτοκίνητα στα 19 σου! Ούτε δικά μου είναι, ούτε δικά σου εξάλλου! Να 'ναι καλά οι γονείς σου και να τα...χιλιάσεις! Δεν σε ρώτησε και κανένας τι οδηγείς εξάλλου ή πόσα οδηγείς... Εσύ ήρθες σαν τσουτσου και το ξεφούρνισες! Αν θυμάσαι ποτέ δεν ρώτησα τι οδηγεί ο οποιοσδήποτε από όσους πόσταραν εδώ... Οπότε τι συγχίζεσαι; Ας πρόσεχες! Λίγο δουλεματάκι θα σου κάνει καλό να μην κοκορεύεσαι, είσαι ακόμη 19 έχεις μέλλον μπροστά σου και κυρίως, πρέπει να ιδρώσεις και λίγο τον κ~λο σου για να δίνεις και συμβουλές! Μην το παίζεις και υπεράνω με λεφτά που δεν έβγαλες μόνος σου, δεν είναι όμορφο!
Επίσης, δεν σου είπε κανένας να πάρεις Niva ή Υ. Για την ακρίβεια, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ! Ας πάρει κάνας άλλος... Για την ακρίβεια, ό,τι κι αν θελήσεις να πάρεις, πρέπει να δώσει και το ΟΚ ο μπαμπάς, οπότε, μην ψάχνεσαι και πολύ... Μόλις αυτές τις αποφάσεις μπορείς να τις παίρνεις μόνος σου, εδώ (μπορεί να...) είμαστε τα ξαναλέμε....Πρώτα ο θεός...
Κοίτα ρε τι ψωνάρες μιλάνε για κόμπλεξ...Αχουυυ! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κοίτα ρε τι ψωνάρες μιλάνε για κόμπλεξ...Αχουυυ!Να προσθέσω μερικά ακόμη να μην μείνεις παραπονεμένος;
Καλά είναι...
-
Εγώ δε συγχίζομαι. Οι δημοσιεύσεις μου είναι από την αρχή χιουμοριστικές( όπως αμέσως κατάλαβε ο Storm) αφού όπως ξαναείπα δε χρειάζομαι αυτοκίνητο για να βγάλω γκόμενα και γενικώς δε χρειάζομαι καν γκόμενα αφού έχω ήδη σχέση και προβλέπεται να την έχω για πολλά χρόνια ακόμα...
Ακόμα δε νομίζω να είπα ότι είναι δικά μου τα αυτοκίνητα. Ότι τα οδηγώ είπα.
Ούτε εσένα σε ρώτησε κανείς τι οδηγείς αλλά ήρθες εδώ σαν δεύτερος μεσσίας να μας ανοίξεις τα μάτια και να μας πεις ότι τα χιουντάι διώχνουν τις γκόμενες και να μας πεις πόσο καλό είναι το αυτοκίνητό σου... Βέβαια έγραψες ότι μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα.. Δεν είσαι σίγουρος...Και μία ακόμα ερώτηση.... Το γεγονός ότι δεν είναι δικά μου τα αυτοκίνητα μειώνει την αξία τους;;;;;;
-
Έλεος, σταματήστε... , έχετε εξωκοίλει
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ δε συγχίζομαι. Οι δημοσιεύσεις μου είναι από την αρχή χιουμοριστικές( όπως αμέσως κατάλαβε ο Storm) αφού όπως ξαναείπα δε χρειάζομαι αυτοκίνητο για να βγάλω γκόμενα και γενικώς δε χρειάζομαι καν γκόμενα αφού έχω ήδη σχέση και προβλέπεται να την έχω για πολλά χρόνια ακόμα...Ούτε οι δικές μου δημοσιεύσεις είναι...δραματικές! Κι εγώ πλάκα κάνω και μάλιστα επειδή σε συμπάθησα, σε σένα ήταν λίγο πιο χοντρούτσικη... Αλλά επειδή είσαι άνθρωπος με χιούμορ θα την εκτιμήσεις είμαι σίγουρος!
Κι όσο για το αν είπες αν είναι δικά σου τα τουτού, μια στιγμή:Εγώ με Rav4 βγάζω γκόμενα ή να το αλλάξω;;;
Σε βεβαιώ ότι και τα υπόλοιπα μια χαρά είναι και λειτουργούν και όλα άψογα.....
Φυσικά έχω προοπτικές και για καλύτερο αυτοκίνητο... Άλλωστε 19 είμαι ακόμα.....Αυτά έγραψες, οπότε δεν μπορούσα να συνάγω το συμπέρασμα πως ήταν δανεικά ή νοικιασμένα ή με leasing βρε αδερφέ... Να με συμπαθάς! Άρα λοιπόν δεν ήταν/ είναι δικά σου, οπότε συγχωρείσαι!
Ούτε εσένα σε ρώτησε κανείς τι οδηγείς αλλά ήρθες εδώ σαν δεύτερος μεσσίας να μας ανοίξεις τα μάτια και να μας πεις ότι τα χιουντάι διώχνουν τις γκόμενες και να μας πεις πόσο καλό είναι το αυτοκίνητό σου... Βέβαια έγραψες ότι μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα.. Δεν είσαι σίγουρος...
Χρησιμοποίησα ένα παράδειγμα από την...πραγματική ζωή, για να δείξω πως υπάρχουν λύσεις κι εκτός Hyundai. Δεν είπα πως είναι φοβερό και τρομερό το αυτοκίνητο μου, απλά καλό για τα λεφτά του... Δεν θα μπορούσα να είμαι σίγουρος βλέπεις... Εσύ μπορεί να τα κατάφερνες καλύτερα! Λέμε τώρα...
Και μία ακόμα ερώτηση.... Το γεγονός ότι δεν είναι δικά μου τα αυτοκίνητα μειώνει την αξία τους;;;;;;
Την αξία των αυτοκινήτων ούτε κατά διάνοια, αλλά εδώ, κρίνουμε απόψεις , κι εγώ κι εσύ και οι υπόλοιποι... Πιο απλά, το βάρος των απόψεων του καθενός, κρίνεται ανάλογα...
Ουφ, δεν την γλιτώνουμε την διάσπαση μού φαίνεται...όντως έχουμε εξωκοίλει! Και θα χαθεί όλο το γέλιο!
-
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει, ειναι οτι το φαινομενο υπαρχει, αλλα τις γκομενες αυτου του τυπου, δεν τις διωχνει μονο το αμαξι, τις διωχνουν πολλα πραγματα...
Αν δεν ειναι το αμαξι, μετα θα ειναι το οτι μενεις πατησια και οχι κηφισια, και το οτι τελειωσες Το 3ο λυκειο πατησιων και οχι το Αρσακειο οπως πολυ σωστα ειπε καποιος...
Οποτε η πιασε 3-4 δουλειες για να αλλαξεις ζωη, η απλωνε τη τσουτσου σου μεχρι εκει που φτανει... -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει, ειναι οτι το φαινομενο υπαρχει, αλλα τις γκομενες αυτου του τυπου, δεν τις διωχνει μονο το αμαξι, τις διωχνουν πολλα πραγματα...
Αν δεν ειναι το αμαξι, μετα θα ειναι το οτι μενεις πατησια και οχι κηφισια, και το οτι τελειωσες Το 3ο λυκειο πατησιων και οχι το Αρσακειο οπως πολυ σωστα ειπε καποιος...
Οποτε η πιασε 3-4 δουλειες για να αλλαξεις ζωη, η απλωνε τη τσουτσου σου μεχρι εκει που φτανει...Συμφωνώ απόλυτα και το έχω καταλάβει απόλυτα! Και εννοείται πως η τσουτσού μας φτάνει μέχρι εκεί που της αξίζει! Είπα απλώς, πως αν αξίζει κάτι παραπάνω, γιατί να παίρνει κάτι παρακάτω λόγω του αυτοκινήτου! Μπορεί εσένα να μην σε πειράζει, μπορεί κάποιους να τους πειράζει!
Καλά; -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Οποτε η πιασε 3-4 δουλειες για να αλλαξεις ζωη, η απλωνε τη τσουτσου σου μεχρι εκει που φτανει...Συμφωνώ απόλυτα και το έχω καταλάβει απόλυτα! Και εννοείται πως η τσουτσού μας φτάνει μέχρι εκεί που της αξίζει! Είπα απλώς, πως αν αξίζει κάτι παραπάνω, γιατί να παίρνει κάτι παρακάτω λόγω του αυτοκινήτου! Μπορεί εσένα να μην σε πειράζει, μπορεί κάποιους να τους πειράζει!
Καλά;Όσο για τις δουλειές, αυτή τη στιγμή έχω 2, αλλά λέω να αφήσω τη μία για να περνάω περισσότερο χρόνο με την κοπέλα μου.
-
Για να τελειώνουμε με αυτή την κουβέντα το γεγονός πως υπάρχουν τέτοιες γυναίκες δε σημαίνει πως θα διάλεγα ποτέ αυτοκίνητο με βάση αυτό το κριτήριο. Δε θα ήθελα να έχω δίπλα μου κάποια και να ξέρω πως με θέλει για το αυτοκίνητο, έστω και αν το έχει πληρώσει ο πατέρας μου αλλά κυκλοφορώ με αυτό.
Εκτός αν την ήθελα για μία νύχτα οπότε αλλάζει το πράγμα...
Τέλος δε θα αγόραζα προς το παρόν χιουντάι. Θα προτιμούσα ένα πισωκίντο 10ετίας να σπάω και πλάκα.
Τέλος από εμένα. -
Τελικά εγώ ακόμα δεν κατάλαβα και η απορία μου έμεινε (όπως και του tazio για άλλον φορουμίστα σε άλλο θέμα).
Με το αμάξι που διαλέξατε γαμείτε καθόλου;
-
Για να τελειώνω κι εγώ, κι εμένα δεν θα μου άρεσε να ήταν κάποια δίπλα μου για το αυτοκίνητο που έχω. Αλλά θα την καταλάβαινα αν με απέρριπτε για το αυτοκίνητο που έχω! Κι εγώ θα απέρριπτα κάποια αν ντυνόταν χάλια για παράδειγμα και σίγουρα αν ήταν άσχημη, είχε μεγάλο κ~λο κλπ κλπ . Το βρίσκω από μια μεριά δίκαιο δηλαδή, γιατί υπεισέρχεται ο παράγων γούστο... Εκεί είναι όλη η διαφορά για μένα κι αυτό συνοψίζει τι προσπαθούσα να πω στα προηγούμενα....αναρίθμητα post!
Over and out!
-
Αν και δεν είχα αυτοκίνητο όταν την γνώρισα και ήμουν Πεζό2, δεν έχω παράπονο! Της αρέσει και η Elefantina μου...
Ελπίζω κι εσύ manosk το ίδιο... -
Να δω ποιος θα συνεχίσει τις προκλητικές/υβριστικές δημοσιεύσεις. ΕΛΕΟΣ
[mod]
Hyundai Accent 2006