-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δες τινα που ξεψαρωσε με τις Σερρες και παει και καθε σαββατοκυριακο......(και με βροχη παρακαλω)
να χαρω , να χαρωΉταν να μη μας μπει το μικρόβιο.. Τώρα που μπήκε, άστα..
Πάρτε και τους χρόνους από το προηγούμενο Track Day (μια ευγενική προσφορά του Hellenic VWclub )...
-
θα σε μαλώσω, δεν είναι τα τελικά.
ακού.... 1:40 !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
θα σε μαλώσω, δεν είναι τα τελικά.ακού.... 1:40 !
Αυτά είναι που πήρα στα χέρια μου όταν κλείσαμε το λογαριασμό της πίστας με τη δύση του ήλιου... Η τελική εκτύπωση δηλ..
Αν πας στο Gallery του VWclub έχω ανεβάσει και τους χρόνους όλων των γύρων.
Είχα και μια προηγούμενη εκτύπωση, αλλά προφανώς σκάναρα μόνο την τελευταία. Τώρα, αν δεν έχει καταχωθηθεί σωστά ο χρόνος σου εδώ, συνέβει σε αρκετούς, δεν είναι περίεργο.
-
Ο χρήστης clsfox έγραψε:
Αυτά είναι που πήρα στα χέρια μου όταν κλείσαμε το λογαριασμό της πίστας με τη δύση του ήλιου... Η τελική εκτύπωση δηλ..
αμα δεις έχει ώρα εκτύπωσης 16:39 το δικό σου.
τελικά αποτελέσματα πήραμε στις 17:19 και 4-5 αυτοκίνητα έχουμε λίγο καλύτερους χρόνους.
επιμένω απλά γιατί υπάρχουν πάντα έξυπνοι για να αρχίσουν 'άλλα γράφουν τα χρονόμετρα και άλλα λένε' μιας και είχα δώσει νωρίτερα τους πρώτους χρόνους. εσύ καλά έκανες και έβαλες όλους τους χρόνους για να τους δουν και τα παιδιά που έτρεξαν το πρωι και έφυγαν νωρίτερα.
-
Ta 106 ΄'σκίζουν'
-
Ο χρήστης clsfox έγραψε:
Πάρτε και τους χρόνους από το προηγούμενο Track Day (μια ευγενική προσφορά του Hellenic VWclub )...Γκουχ γκουχ!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πάρτε και τους χρόνους από το προηγούμενο Track Day (μια ευγενική προσφορά του Hellenic VWclub )...
Γκουχ γκουχ!
-
δες τινα που ξεψαρωσε με τις Σερρες και παει και καθε σαββατοκυριακο......(και με βροχη παρακαλω)
να χαρω , να χαρωΈεεεεεεεεεεεετσι έτσι!!!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Γκουχ γκουχ!
Καλά βρε τι βαράς; Αφού από το Gallery του VWclub τους πήρα τους χρόνους. Να τους ανεβάσουμε και στο motorwomen να πω ότι είναι και μια 'ευγενική' προσφορά του motorwomen.
-
Ναι, και οι Πατέλος-Τσιγκρής είναι 'μανούλες' στο να γράφουν χρόνους όμως .
Μην παίρνεις και όρκο...
Σχετικά με το EVO ήθελε ο Ηλίας να πάμε μαζί μέσα για να συζητήσουμε λίγο γραμμές και περάσματα. Μετά από 3-4 γύρους που δοκίμασε λίγο να ακολουθήσει τις γραμμές που του πρότεινα πεσαμε εύκολα 1,5 κάτω με καλύτερο χρόνο 1'35'06. Φυσικά και είχε κι άλλο καθώς δεν γίνεται να αλλάξει τρόπο οδήγησης ο άνθρωπος με τα λόγια σε 5 γύρους. Άλλωστε πρόκειται για αρκετά δύσκολο αυτοκίνητο που εύκολα σου κρατάει κρυμμένα δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο από όσο μου είπε είναι γύρω στα 400 άλογα (αν και δεν δουλεύει ακόμα ρολόι), TEIN ανάρτηση, φρενάκια είχε, 18άρια...αυτά θυμάμαι. Μιλάμε για αυτοκίνητο που μπορεί να γράψει νούμερα από 1'2Χ'ΧΧΧ.
Νίκο μιλάς για πολιτικό ή για αγωνιστικό αυτοκίνητο? Πχ, αγωνιστικό είναι και το honda btcc του Χαλκιόπουλου... Ο Ξενοκώστας (αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αγωνιστικά αυτοκίνητα ειδικά κατασκευασμένα για πίστα) έκανε 1'32'44.
Ο Ηλίας με το EVO νομίζω ότι έχει γυρίσει με σλικ στο χαμηλό 33.
Εγώ έχω γυρίσει 1'33'53 (μέχρι να ξαναπάω με λάστιχα... ).Την Κυριακή πάντως θα πάω ξανα με τον Ηλία και με όλα τα σύνεργα (τηλεμετρία, πυρόμετρα κτλ..) και αν δεν βρέχει εκτιμώ ότι θα σπάσει το ρεκορ που έχει με τα σλικ φορώντας πολιτικά. Αλλιώς θα έχω αποτύχει! έχει πολύ περιθώριο ακόμη.
-
για χρόνους, θέλω μερικούς ενδεικτικούς για λέω σε όποιον ενδιαφέρεται.
έψαξα και βρήκα και το χρόνο από τα BTCC
οκ, έχω 2-3 ενδεικτικά νούμερα.τώρα συνεχίζεται το μπριζωμα... γι'αυτό έλεγε να πάμε στις Σέρρες αυτο το ΣΚ ?
ευτυχώς ακουσα οτι θα στρώσει λιγο ο καιρος το ΣΚ οπότε καλά τα βλέπω τα πράγματα. τι να πω, εχει και ΓΣ ο ΣΟΑΑΒΕ την Κυριακή.... μπορεί να πεταχτούμε να σας δούμε. αλλά δεν έχω αλλα πίσω σλικ για φάγωμα !!!
-
Καλά περνάτε εσείς εκεί πάνω, ε;
-
.... που να χιονίσει κιόλας !
αλήθεια !!! αμα είναι χιονισμένη η πίστα και θέλουμε να μπουμε, γίνεται ?
να κάνουμε snow lessons !!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
.... που να χιονίσει κιόλας !αλήθεια !!! αμα είναι χιονισμένη η πίστα και θέλουμε να μπουμε, γίνεται ?
Χιονολάστιχα και βουρρρρρρ!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
.... που να χιονίσει κιόλας !
αλήθεια !!! αμα είναι χιονισμένη η πίστα και θέλουμε να μπουμε, γίνεται ?
Χιονολάστιχα και βουρρρρρρ!
τι θα γινει με αυτες τις γυναικες ρε????? τις προσφερεις κατι και μετα δεν λενε να το αφησουν
-
τι θα γινει με αυτες τις γυναικες ρε????? τις προσφερεις κατι και μετα δεν λενε να το αφησουνΔεν ξέρω για τα άλλα θέματα, αλλά για το συγκεκριμένο μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότερες
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
τι θα γινει με αυτες τις γυναικες ρε????? τις προσφερεις κατι και μετα δεν λενε να το αφησουν
Δεν ξέρω για τα άλλα θέματα, αλλά για το συγκεκριμένο μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότερες
Ξέρω σίγουρα 3 που και με χιόνι θα πήγαιναν στην πίστα...
Υ.Γ.: Eva να βάζεις πάντα αντικείμενα στις προτάσεις.. 'για το συγκεκριμένο θέμα της πίστας μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότερες'
-
Ο χρήστης clsfox έγραψε:
Ξέρω σίγουρα 3 που και με χιόνι θα πήγαιναν στην πίστα...Υ.Γ.: Eva να βάζεις πάντα αντικείμενα στις προτάσεις.. 'για το συγκεκριμένο θέμα της πίστας μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότερες'
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
.... που να χιονίσει κιόλας !αλήθεια !!! αμα είναι χιονισμένη η πίστα και θέλουμε να μπουμε, γίνεται ?
Χιονισμένη πίστα!!! μμμμ...πολύ καλή ιδέα...!!! μέσα.
-
λοιπόν εγώ ΣΟΒΑΡΑ είμαι μέσα για χιονισμένη πίστα με χιονολάστιχα.
ούτε αλυσίδες ούτε καρφιά ούτε τίποτα για να μην κανουμε ζημιά στην άσφαλτο. απλά να υπάρχει και ένα 4χ4 για να μας ξεκολλήσει αν φύγουμε στα σπαρτά.
Γιά πίστα είναι κανείς