-
Παίδες,μήπως κανένας από εσάς,θά ήθελε (λέμε τώρα,πάλι εγώ καί ο Μάνος θά είμαστε!!!),νά οργανώσουμε κανένα τράκ-ντέι;
-
Παίδες,μήπως κανένας από εσάς,θά ήθελε (λέμε τώρα,πάλι εγώ καί ο Μάνος θά είμαστε!!!),νά οργανώσουμε κανένα τράκ-ντέι;
-
-
αιγινιο η σερρες???
-
Σέρρες,Σέρρες!!!
Είσαι; -
αν μου βρεις αμαξι
λυπαμαι να το ριξω μεσα......... δεν ειναι και τιποτε το αξιολογο......και ψιλοκαλοδιατηρημενα λαστιχα εχω...... -
Τό λυπάσαι;Γιατί βρέ,τί θά πάθει;
Τό πολύ πολύ,άμα δείς μετά τό πρώτο ημίωρο,ότι δέν αντέχει (πού δέν τό νομίζω),βγαίνεις καί παρακολουθείς τούς υπόλοιπους.Καί άμα τό θέλεις,γιατί όχι,καί από τή θέση τού συνοδηγού. -
Ρε αντρεα κανε λιγο υπομονη.Αμα συμφωνησουμε ολοι οι βορειοι για τις 17 για σουβλακια ειπαμε περναμε και μια βολτα απο το αιγινιο και ολοι θα μεινουν ευχαριστημενοι.Θελεις μαλλον εναγωνιως να δοκιμασεις τα καινουργια σου 'πραγματακια' στο οπελ ετσι;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ρε αντρεα κανε λιγο υπομονη.Αμα συμφωνησουμε ολοι οι βορειοι για τις 17 για σουβλακια ειπαμε περναμε και μια βολτα απο το αιγινιο και ολοι θα μεινουν ευχαριστημενοι.Θελεις μαλλον εναγωνιως να δοκιμασεις τα καινουργια σου 'πραγματακια' στο οπελ ετσι;Πού τό κατάλαβες βρέ θηρίο;
Ναί μέν θέλω νά δοκιμάσω τά 'πραγματάκια' μου,αλλά δέν θέλω νά μπώ στό Αιγίνιο δέ.
Ο λόγος είναι ότι θέλω νά μπώ καί νά τό πιέσω,οπότε η ερημωμένη πίστα,ίσως νά μού προξενήσει πρόβλημα!!!
Εκτός αυτού,δέν θά βγάλω καί συμπέρασμα (εκτός τής ''αίσθησης') σέ χρόνους. -
Κανένας υπερ-βόρειος (Στάθης-Staz) δέν θά 'τσιμπήσει';
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κανένας υπερ-βόρειος (Στάθης-Staz) δέν θά 'τσιμπήσει';Υπομονή,υπομονή,τα αμορτισέρ ήρθαν,σε 15-20 μέρες έρχεται η εξάτμιση από Αγγλία και είμαι έτοιμος
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Υπομονή,υπομονή,τα αμορτισέρ ήρθαν,σε 15-20 μέρες έρχεται η εξάτμιση από Αγγλία και είμαι έτοιμος
Αντε μπρε μαστορα που είσαι ....................Αντρέα μου φαίνεται θα έρθω εγω για να κάνουμε παρέα γυροβολιές.. Την προηγούμενη φορά μου άρεσαν οπότεεεεεεε
-
Τί θά λέγατε γιά μία εκ τών δύο 26 ή 28 τού Οκτώβρη,όπου,καί αργεία είναι,καί δέν πηγαίνω γιά κυνήγι,καί τό 'αγρίμι' τού Στάθη θα είναι έτοιμο;
Νά πάρω τηλέφωνο νά ρωτήσω άν θά είναι άδεια η πίστα;ΑΓΓΕΛΕΕΕΕ!!!!Κάνε παραγγελία τόν καιρό,καί ανέβα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τί θά λέγατε γιά μία εκ τών δύο 26 ή 28 τού Οκτώβρη,όπου,καί αργεία είναι,καί δέν πηγαίνω γιά κυνήγι,καί τό 'αγρίμι' τού Στάθη θα είναι έτοιμο;
Νά πάρω τηλέφωνο νά ρωτήσω άν θά είναι άδεια η πίστα;ΑΓΓΕΛΕΕΕΕ!!!!Κάνε παραγγελία τόν καιρό,καί ανέβα!!!
Πάρε ένα τηλεφωνάκι έτσι ενημερωτικά να ξέρουμε τι παίζει.Εγω λογικά θα είμαι έτοιμος μέχρι τότε.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Υπομονή,υπομονή,τα αμορτισέρ ήρθαν,σε 15-20 μέρες έρχεται η εξάτμιση από Αγγλία και είμαι έτοιμος
Αντε μπρε μαστορα που είσαι ....................Αντρέα μου φαίνεται θα έρθω εγω για να κάνουμε παρέα γυροβολιές.. Την προηγούμενη φορά μου άρεσαν οπότεεεεεεε
Έλα μάστορα τι έγινε χαθήκαμε(η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη ).Σε αναμμένα καρφιά κάθομαι,αλλά σύντομα θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για 'αγωνιστικές δραστηριότητες'.
Υ.Γ Μαθαίνω πως η πίστα στο Ρύσιο προχωράει με γοργούς ρυθμούς,θα κατέβω να δω τι γίνεται και θα σας ενημερώσω.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Υ.Γ Μαθαίνω πως η πίστα στο Ρύσιο προχωράει με γοργούς ρυθμούς,θα κατέβω να δω τι γίνεται και θα σας ενημερώσω.Την Τετάρτη βράδυ ήμουν εκεί για καρτ. Δεν είδα τίποτα! (για το διπλανό οικόπεδο δεν μιλάς; )
Τα έργα πότε θα αρχίσουν;
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Υ.Γ Μαθαίνω πως η πίστα στο Ρύσιο προχωράει με γοργούς ρυθμούς,θα κατέβω να δω τι γίνεται και θα σας ενημερώσω.
Την Τετάρτη βράδυ ήμουν εκεί για καρτ. Δεν είδα τίποτα! (για το διπλανό οικόπεδο δεν μιλάς; )
πιστα????? τι πιστα???
-
hunter κατα πασα πιθανοτητα ειμαι και εγω μεσα.......
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Την Τετάρτη βράδυ ήμουν εκεί για καρτ. Δεν είδα τίποτα! (για το διπλανό οικόπεδο δεν μιλάς; )
Για πήγαινε 100 μέτρα δίπλα από την παλιά πίστα και δες
-
28 τού μήνα,η πίστα είναι σίγουρα ελεύθερη.Γιά τίς 26,θά ξαναπάρω τήν άλλη εβδομάδα,για νά είμαστε σίγουροι.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΥ!!!!
Γιά πίστα είναι κανείς