-
Μέσα για όποια ημερομηνία πείτε... Να το πω στον λαστιχά μου να μου έχει έτοιμα λάστιχα όμως... Σάκη, με ποιοι και πόσοι θα είστε αυτό το Σάββατο;;; (προλαβαίνει να μου φέρει λάστιχα;;; )
-
Οι μόνες ημερομηνίες πού η πίστα είναι ελεύθερη,είναι:
19-20 Μαρτίου
14 Απριλίου (καθαρά Δευτέρα)
1 Μαίου (πάσχα)ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕ!!!!
-
για καθαρα δευτερα εχω ακουσει οτι εχει track day to porsche club (κανω λαθος???)
ανδρεα μεσοβδομαδα δεν μπορουμε να παμε???? πρεπει να ειναι σαββατοκυριακο???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για καθαρα δευτερα εχω ακουσει οτι εχει track day to porsche club (κανω λαθος???)Να πάμε, να τους ρίξουμε μερικούς γύρους να ησυχάσουμε...
ανδρεα μεσοβδομαδα δεν μπορουμε να παμε???? πρεπει να ειναι σαββατοκυριακο???
Πολύς κόσμος δουλεύει ή έχει άλλες υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για καθαρα δευτερα εχω ακουσει οτι εχει track day to porsche club (κανω λαθος???)Πρίν λίγο μίλησα με τόν Ολύμπιο στό τηλέφωνο,καί μου έδωσε αυτές τίς ημερομηνίες.
Μπορεί φυσικά καί να έχει κάνει λάθος.
Πάντως,επειδή δέν μπορούμε νά ''κλείσουμε' κάποια ημερομηνία,λόγω του ότι θά είμαστε λίγοι,όποια ημερομηνία θά αποφασίσουμε να πάμε,θά τήν επιβεβαιώσουμε τήν τελευταία εβδομάδα.
Ισως μέχρι τότε,κάποιος άλλος νά τήν 'καβαντζώσει'.
Ποπολάρε,δέν δουλεύεις; -
Εγώ για Καθαρά Δευτέρα είμαι μέσα!
-
οχι......
(απλα μια ερωτηση εκανα.....)
-
Η πίστα είναι ανοιχτή κάθε μέρα.Δηλαδή άν θα σέ βολέψει να πάς κάποια οποιαδήποτε καθημερινή δέν θα έχεις πρόβλημα.
-
τελικα τι λετε παιδια? για πια μερα? στις 27 δεν ειναι ελευθερη η πιστα?
-
Ελεύθερη είναι,αλλα θά πάμε στη δεξιοτεχνία μάλλον,οπότε λέμε να ψάξουμε γιά άλλη ημερομηνία.
Εσύ θά ανέβεις μέ τό ΡενώΚλάμπ στίς 27; -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σάκη, με ποιοι και πόσοι θα είστε αυτό το Σάββατο;;;
)salome, calibrator, kyriakos και εγώ οι σίγουροι. Πολύ πιθανόν να έρθουν και άλλοι φορουμάδες και μη.
Αν κάποιος έχει ψηφιακή κάμερα, αν μπορεί ας τη φέρει μαζί του να κάνουμε κανά in-car. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Σάκη, με ποιοι και πόσοι θα είστε αυτό το Σάββατο;;;
)salome, calibrator, kyriakos και εγώ οι σίγουροι. Πολύ πιθανόν να έρθουν και άλλοι φορουμάδες και μη.
Αν κάποιος έχει ψηφιακή κάμερα, αν μπορεί ας τη φέρει μαζί του να κάνουμε κανά in-car.Σάκη, εγώ ακόμα ψάχνομαι με τα λάστιχα... Μάλλον αύριο θα ξέρω στα σίγουρα...
-
Αλλος γιά Καθαρά Δευτέρα;
Τώρα πού γυρίζει,νά ανακοινώσω καί σέ άλλο φόρουμ. -
NAI, στις 27 θα ειμαι εκει. οποιος απο εσας θελει να ερθει, ας ερθει
για Καθαρα Δευτερα δεν ξερω. ελπιζω να μπορεσω
-
σαββατο μαλλον θα ειμαι εκει για καφεδακι .......
-
Σάββατο θα πάω κι εγώ κι ας μην έχω βρει ακόμα λάστιχα... Στη χειρότερη την επόμενη εβδομάδα θα το κλειδώσω...
-
Για ποιό Σάββατο μιλάτε;
νά μήν κανονίσουμε κάποια ημερομηνία δικιά μας; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για ποιό Σάββατο μιλάτε;
νά μήν κανονίσουμε κάποια ημερομηνία δικιά μας;Tι για ποιο Σάββατο ρε χαμένε....μεθαύριο!!! Αντε, κανονισε....
-
Τί να κανονίσω ρε Σάκη;
Τήν ώρα πού θα κλείνω εγώ τό μαγαζί,εσείς θα φεύγετε από τήν πίστα. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Για ποιό Σάββατο μιλάτε;
νά μήν κανονίσουμε κάποια ημερομηνία δικιά μας;Tι για ποιο Σάββατο ρε χαμένε....μεθαύριο!!! Αντε, κανονισε....
Aν δεν την κοπανήσω το σ/κ μάλλον θα έρθω και εγώ για καφέ
Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω καιρό να δω τη Salome
Γιά πίστα είναι κανείς