-
Αν το φτιαξουν οπως το φανταζομαστε και με τιμη κατω απο 25,000 ευρω
θα γεμισει η Αθηνα, παντως απο τις κατασκοπευτικες φωτο δεν φαινεται τιποτα -
Αυτό το τεύχος των 4Τ έχει κανονική φωτογραφία. Τετρακίνηση από Mitsubishi -φυσικά - και κινητήρας 1.500 - 100 άλογα
-
http://www.channel4.com/car/media/spysh ... ore-01.jpg
-
Δηλαδή η τιμή των 25000 Ευρώ θεωρείται λογική για αυτό τον κουβά, έτσι; Τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα τελικά;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Δηλαδή η τιμή των 25000 Ευρώ θεωρείται λογική για αυτό τον κουβά, έτσι; Τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα τελικά;Ελα ντε....
-
Δηλαδή η τιμή των 25000 Ευρώ θεωρείται λογική για αυτό τον κουβά, έτσι; Τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα τελικά;Αφού θα υπάρξουν αγοραστές, είναι λογική η τιμή. Εδώ αγοράζουν -κι αγόραζαν- άλλα κι άλλα (ξέρετε εσείς)
-
Η τιμή δεν είναι λογική... απλά πρόκειτε γιά εξειδικευμένο (πολύ) μοντέλο που απευθύνεται σε περιορισμένο αγοραστικό κοινό.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
(...)απευθύνεται σε περιορισμένο αγοραστικό κοινό.Ναι...περιορισμένης ευθύνης κοινό...
-
Δηλαδή η τιμή των 25000 Ευρώ θεωρείται λογική για αυτό τον κουβά, έτσι; Τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα τελικά;Πες τα ρε μεγάλε, γεμίσαμε κουβάδες πολυτελείας τελευταία (βλ & Α Klass), νομίζω ότι η Smart μπορούσε να συνεχίσει με περιορισμένου κόστους εκκεντρικά αυτοκίνητα πόλης. Ούτε το forfour μου αρέσει και δεν νομίζω να έχει πίάσει κιόλας.
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Δηλαδή η τιμή των 25000 Ευρώ θεωρείται λογική για αυτό τον κουβά, έτσι; Τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα τελικά;
Πες τα ρε μεγάλε, γεμίσαμε κουβάδες πολυτελείας τελευταία (βλ & Α Klass), νομίζω ότι η Smart μπορούσε να συνεχίσει με περιορισμένου κόστους εκκεντρικά αυτοκίνητα πόλης. Ούτε το forfour μου αρέσει και δεν νομίζω να έχει πίάσει κιόλας.
Τα λέμε αλλά καλύτερα να μην ασχολούμαστε και πολύ με τα κοινωνικά συμπλέγματα ορισμένων... ξέρεις τώρα... Θέλω να πάρω Μερσέντα, θέλω να πάρω ΑΣΤΕΡΙ, αλλά δεν έχω μία βρε αδερφέ! Τι κάνω; Χαλαρά αγοράζω το νέο πατίνι της Μερσεντέ με 1000 δόσεις από το 2020 (βλέπε Άλφα ή Μάπα Κlass) και νομίζω ότι έγινα κάποιος...
smart formore