-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Αγγελε, μπορεις να οδηγησεις γρηγορα σε δημοσιο δρομο, ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. Αυτο το σημειο καθοριζεται απο διαφορους παραγοντες, την ποιοτητα του δρομου, την κατασταση του αυτοκινητου, την οδηγικη παιδεια, την ορατοτητα απο απεναντι, το αν εχει κινηση ή οχι, το αν εχει διασταυρωσεις, με τι ταχυτητες θα κινηθεις (αλλο να εισαι στο οριο με 60-80 κι αλλο με 140-160). Λαμβανοντας υπ' οψη αυτα και αλλα, μπορεις να παιξεις σε δημοσιο δρομο. Δεν μπορεις ομως να πηγαινεις χωρις αυριο σε δρομο που χρησιμοποιει η μιση Αθηνα, γραφοντας στα @@ σου τους υπολοιπους!!! Αυτο θελω να συζητησουμε....
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ομως, τι σχεση εχουν οι 3 τελευταιες γραμμες σου με την κουβεντα μας? Ξερεις σιγουρα οτι καποιος απο τους συνομιλητες σου σε αυτο το topic οδηγει με αυτον τον τροπο?
Αν και δεν θυμαμαι να κατηγορησα συγκεκριμενα καποιον, ο kacey κατι αναφερει οτι κατεβαιναν τη Συγγρου μαζι με τον αλλο με τη BMW ? Δεν θυμαμαι αν αναφερει χιλιομετρα, δεν παιζει και τοσο ρολο.
Ξαναλεω οτι ξεκιναω μια κουβεντα, οχι λαικο δικαστηριο για καποιον συγκεκριμενα. Το μονο που θελω να αναλυσουμε, ειναι νοοτροπιες. Οσοι τις ακολουθουν, ζυγιζονται και κρινονται αναλογα... -
εγω 8α βγαλω το οταν εσυ μαθεις να και να σταματησεις να κανοντας πως δεν καταλαβαινεις
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ξαναλεω οτι ξεκιναω μια κουβεντα, οχι λαικο δικαστηριο για καποιον συγκεκριμενα. Το μονο που θελω να αναλυσουμε, ειναι νοοτροπιες. Οσοι τις ακολουθουν, ζυγιζονται και κρινονται αναλογα...Συμφωνοι
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Άγγελε (Pai Mei), δεν νομίζω ότι υπεράσπισαν ποτέ οι 4Τ τα όρια ταχύτητας, τουναντίον.
Συμβουλές για ασφαλή και γρήγορη οδήγηση σε δημόσιο δρόμο δημοσίευαν από αμνημονεύτων ετών (τους διαβάζω από Σεπτ. ΄82). Το βιβλίο του ΚΚ 'Οδηγώντας' είναι γεμάτο από τέτοιες.
Ο πειραματισμός στο όριο και πέρα από αυτό ειναι άλλη υπόθεση, και εφ' όσον υπάρχει πίστα, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να γίνεται αλλού.Νίκο, το όριο δεν είναι μία εγκοπή, στην οποία πέφτεις και καταστρέφεσαι, έχει άπειρες διαβαθμίσεις. Και από τότε που μάθαμε να οδηγούμε, η πορεία μας στο τιμόνι είναι μια πορεία αναπόσπαστα δεμένη με μικρούς πειραματισμούς, με μικρές 'παραβιάσεις ορίων', φαινόμενο που συνέβαλε στην οδηγική μας εξέλιξη.
Οι άπειρες τιμές στη διαβάθμιση της πρόσφυσης και την δυναμική ισορροπία του αυτοκινήτου κάνουν εφικτή την αξιοποίηση του αυτοκινήτου βαθμιαία, προοδευτικά. Κάθε κατάκτηση, συνοδεύεται και από ένα είδος εγγραφής. Αφότου κατακτήσεις ένα επίπεδο διαχείρισης του πράγματος, προχωράς στο επόμενο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη σου τους παράγοντες που ανέφερε και ο Τίμος και έχοντας πάντα κατά νου να μη βλάψεις τρίτους.
Για αυτό θεωρώ άκρως γενικευτικό και κατά συνέπεια μη λογικό, το να πει κανείς ξερά ότι 'πέρασες το όριο; σκοτώθηκες'. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άγγελε (Pai Mei), δεν νομίζω ότι υπεράσπισαν ποτέ οι 4Τ τα όρια ταχύτητας, τουναντίον.
Συμβουλές για ασφαλή και γρήγορη οδήγηση σε δημόσιο δρόμο δημοσίευαν από αμνημονεύτων ετών (τους διαβάζω από Σεπτ. ΄82). Το βιβλίο του ΚΚ 'Οδηγώντας' είναι γεμάτο από τέτοιες.
Ο πειραματισμός στο όριο και πέρα από αυτό ειναι άλλη υπόθεση, και εφ' όσον υπάρχει πίστα, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να γίνεται αλλού.Νίκο, το όριο δεν είναι μία εγκοπή, στην οποία πέφτεις και καταστρέφεσαι, έχει άπειρες διαβαθμίσεις. Και από τότε που μάθαμε να οδηγούμε, η πορεία μας στο τιμόνι είναι μια πορεία αναπόσπαστα δεμένη με μικρούς πειραματισμούς, με μικρές 'παραβιάσεις ορίων', φαινόμενο που συνέβαλε στην οδηγική μας εξέλιξη.
Οι άπειρες τιμές στη διαβάθμιση της πρόσφυσης και την δυναμική ισορροπία του αυτοκινήτου κάνουν εφικτή την αξιοποίηση του αυτοκινήτου βαθμιαία, προοδευτικά. Κάθε κατάκτηση, συνοδεύεται και από ένα είδος εγγραφής. Αφότου κατακτήσεις ένα επίπεδο διαχείρισης του πράγματος, προχωράς στο επόμενο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη σου τους παράγοντες που ανέφερε και ο Τίμος και έχοντας πάντα κατά νου να μη βλάψεις τρίτους.
Για αυτό θεωρώ άκρως γενικευτικό και κατά συνέπεια μη λογικό, το να πει κανείς ξερά ότι 'πέρασες το όριο; σκοτώθηκες'.Συμφωνώ. Ως 'όριο' εννοώ το 100%+ των εκάστοτε (σίγουρα διευρυνόμενων βαθμιαία) δυνατοτήτων του οδηγού, όπου δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι ελέγχει σε κάθε περίπτωση, όπου δεν ξέρει αν έφτασε το όριο του αυτοκινήτου ή αν 'έχει κι άλλο', όπου ελλοχεύει αναπόφευκτα το λάθος. Και το λάθος δεν συγχωρείται, συνήθως, σε δημόσιο δρόμο.
Δεν είναι τυχαία τα πρόσθετα μέτρα ασφαλειας στα αγωνιστικά: Στους αγώνες, με αυτονόητη την προσπάθεια στο 100%, το λάθος θεωρείται δεδομένο.
Σίγουρα, κάθε οδηγός, ανάλογα με το ήθος του, φροντίζει να μη θέτει άλλους, τουλάχιστον, σε κίνδυνο, όπου κι αν κινείται. Θερώ πάντως ότι και με ορατότητα, δεν θα έπρεπε να πάει κάποιος σε δημόσιο δρόμο με περισσότερο από το 85-90% του οδηγικού δυναμικού του. Το ρίσκο είναι απαράδεκτο (για μένα).
-
timkoul:
ποια συγγρου, ποια BMW? Για θυμισε μου γιατι σε εχασα.
απο κει και περα, το γαμησατε και ψοφησε (δις φορες...). Αυτο που ειπα εγω και ο λογος για τον οποιο εγραψα οτι εγραψα ΑΡΧΙΚΑ, ηταν αυτος:
μην μας ζαλιζετε κυριοι 4Τροχοι τα @@ περι οδικης ασφαλειας, παιδειας, για το ποσο νοιαζεστε και προαγετε την οδικη ασφαλεια μεσω του SafeTrack (αληθεια, αμα χρεωνετε την ημερα στην πιστα 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, το safetrack ποσο το χρεωνετε?), οταν εσεις κανετε τα ιδια και χειροτερα. Ποσως με νοιαζει τι θα γινει με τον δημοσιογραφο η αν το ηξερε ο ΚΚ, απλα ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑΤΑ...
και μετα συμπληρωσα:
α) ολοι οι 'οδηγοι αγωνων', που εμαθαν να οδηγουν αγωνιστικα? Στις πιστες?
β) οι 'δημοσιογραφοι αυτοκινητου', που εμαθαν να οδηγουν οσο ξερουν ωστε να μπορουν να δοκιμαζουν και να κρινουν αυτοκινητα οπως Μ5 κλπ?
γ) ολα τα παραπανω, δινουν το δικαιωμα σε αυτους να οδηγουν ετσι ενω σε εμενα οχι(ασχετα που εδω και 3 χρονια λεω οτι μεσα σε κοσμο ΔΕΝ τα κανω αυτα)?
δ) πως τολμανε οι 4Τ να κανουν κυρηγμα απο την στιγμη που κυνηγιονται με 200+ στους δρομους?
ε) ολοι οι απο πανω, πανε σαν κυριες? Η αυτοι 'ξερουν καλυτερα' οποτε δεν πειραζει, ασ΄τους?καπου εκει ολοι με γραψατε στα @@ σας, ο αναβ(λακα)σακιας μας εκανε και ειρωνικα κυρηγμα αντι να κοιταει τα χαλια του, και αλλα τετοια ωραια.
-
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
Αγαπητοί κύριοι καλημέρα σας!Θα μπορούσα άνετα να σας παρομιάσω με ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ και μάλιστα πελαγίσιες, που όχι μόνο τσιμπάνε, αλλά τρώνε και όλο το δολωματάκι τους για να χορτάσουν...
**Τσούζει η υπόθεση TFRC εεεε; **
Πραγματικά πολύ μ'αρέσει να ασχολούμαι μαζί σας για να περνάω ευχάριστα την ώρα μου, έχετε πολύ πλάκα!!!
Πάω τώρα να προπονηθώ, μήπως και γλιτώσω τον γκρεμό...
Υ.Γ.: Σας ικετεύω, συνεχίστε να μου απαντάτε, σας πάω απίστευτα, είστε τέλειοι!
Κ. Κασιμάτης
Εμ, δεν γαμεις που δεν γαμεις, το εριξες στο ψαρεμα...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν θα'ταν καλυτερα πριν βγαλουμε την ετυμηγορια να ακουσουμε και τον κατηγορουμενο;Λεω.Ας εμφανιστεί να τον ακούσουμε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η αξιοπρεπής κίνηση εκ μέρους του Κ.Κ. θα είναι να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός, να επιπλήξει τον συντάκτη του που εξέθεσε το περιοδικό και, επιτέλους, να αναθεωρήσει το νεοπαγές δόγμα 'γρήγορη οδήγηση; μόνο στην πίστα', γιατί και με το παρελθόν του δεν συνάδει και δεν το εφαρμόζουν ούτε καν οι άνθρωποι του περιοδικού. Γιατί δεν είναι θέμα 'ρουφιανιάς' ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα μπορούσε κανείς να σκαρφιστεί για να περάσει στο ντούκου αυτή η ιστορία. Ο άνθρωπος αυτός, οδηγώντας με τρόπο εντελώς αντίθετο με όσα κηρύσσει το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ακυρώνει ακριβώς την τρέχουσα οδηγική ιδεολογία των 4Τ.
αμα ειναι να αναθεωρησει (που για μενα δεν πρεπει), τοτε γιατι να επιπληξει τον υπαλληλο?
Πρώτον, πρέπει να αναθεωρήσει την καινοφανή του ιδέα ότι 'η γρήγορη οδήγηση είναι μόνο για τις πίστες', διότι ούτε ο ίδιος δεν την εφαρμόζει - και δεν την εφαρμόζει γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ (και ΚΑΛΑ κανεί και δεν την πιστεύει). Όταν κηρύττεις κάτι, πρώτα το εφαρμόζεις στον εαυτό σου και μετά λες και στους άλλους να σε ακολουθήσουν - και, επίσης, πρέπει να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ αυτό που κηρύττεις, αλλιώς κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Δεύτερον, πρέπει να επιπλήξει τον υπάλληλο, διότι με τις πράξεις του ανέτρεψε τα τωρινά κηρύγματα του περιοδικού.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έξοχος ο ιατρός tsilis, θα μπορούσε να είναι και ψυχίατρος!
Για να πούμε και κάτι ουσιαστικό, πέρα από βρισιές, έχω να προσθέσω σε όσα έγραψα πριν σελίδες, το εξής, περί Καβαθά.
Ο άνθρωπος αυτός, τον οποίον γνωρίζω, όπως και τους περισσοτερους συμφορουμίτες, μονον μέσα από τα γραπτά του, έχει γράψει το εξής, στο μνημειώδες βιβλίο 'Οδηγώντας', στο τέλος μιας ανάλυσης περί υπό-υπέρ-στροφής:
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥΗ ΑΡΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΘΑ:
-
Με εμπόδισε να γίνω καλύτερος οδηγός όσο δεν υπήρχε πίστα, αφού σχεδόν ποτέ δεν πειραματίστηκα στο όριο, σε δημοσιο δρόμο.
-
Μου έσωσε τη ζωή.
Ο Καββαθάς που έμαθε να διορθώνει εκτροπές πέρα από την πρόσφυση; Στην πίστα;
Όχι βέβαια. Ακόμα και το High Performance Course της Αγγλίας, με τον πολύ John Lyon επικεφαλής, ΔΕΝ διδάσκει γρήγορη οδήγηση ΜΟΝΟ για την πίστα. Και τολμά ο Lyon και το λέει ότι η γρήγορη οδήγηση ΔΕΝ είναι μόνο για την πίστα. Διαβάστε και τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Octane φέτος...
-
-
Αγγελε, μπορεις να οδηγησεις γρηγορα σε δημοσιο δρομο, ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. Αυτο το σημειο καθοριζεται απο διαφορους παραγοντες, την ποιοτητα του δρομου, την κατασταση του αυτοκινητου, την οδηγικη παιδεια, την ορατοτητα απο απεναντι, το αν εχει κινηση ή οχι, το αν εχει διασταυρωσεις, με τι ταχυτητες θα κινηθεις (αλλο να εισαι στο οριο με 60-80 κι αλλο με 140-160). Λαμβανοντας υπ' οψη αυτα και αλλα, μπορεις να παιξεις σε δημοσιο δρομο. Δεν μπορεις ομως να πηγαινεις χωρις αυριο σε δρομο που χρησιμοποιει η μιση Αθηνα, γραφοντας στα @@ σου τους υπολοιπους!!! Αυτο θελω να συζητησουμε....Από αυτό όμως που λες (και συμφωνώ 10000% μ'αυτό που λες) μέχρι το 'γρήγορη οδήγηση στην πίστα κι όχι στους δρόμους' των τελευταίας κοπής 4Τ υπάρχει τεράστια απόσταση.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Έξοχος ο ιατρός tsilis, θα μπορούσε να είναι και ψυχίατρος!
Για να πούμε και κάτι ουσιαστικό, πέρα από βρισιές, έχω να προσθέσω σε όσα έγραψα πριν σελίδες, το εξής, περί Καβαθά.
Ο άνθρωπος αυτός, τον οποίον γνωρίζω, όπως και τους περισσοτερους συμφορουμίτες, μονον μέσα από τα γραπτά του, έχει γράψει το εξής, στο μνημειώδες βιβλίο 'Οδηγώντας', στο τέλος μιας ανάλυσης περί υπό-υπέρ-στροφής:
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑ ΤΟΥΗ ΑΡΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΘΑ:
-
Με εμπόδισε να γίνω καλύτερος οδηγός όσο δεν υπήρχε πίστα, αφού σχεδόν ποτέ δεν πειραματίστηκα στο όριο, σε δημοσιο δρόμο.
-
Μου έσωσε τη ζωή.
Ο Καββαθάς που έμαθε να διορθώνει εκτροπές πέρα από την πρόσφυση; Στην πίστα;
Προφανώς έμαθε αλλού, με κίνδυνο της ζωής του, όπως όλοι οι σεβάσμιοι αυτοκινητάνθρωποι εν Ελλάδι.
Δεν το 'χει ομως για καμάρι (το με κίνδυνο της ζωής του), δεν το προτείνει.
Γι' αυτό και θεωρείται υποκριτής, από κάποιους ανθρώπους που ψυχογράφησε με μεγαλη ακρίβεια ο doctor tsilis.Άρα δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τους άλλους και να τους βρίζει ή προσβάλλει μέσα από άρθρα στο περιοδικό.
-
-
Τελικά ή ο ΚΚ έχει υπαλλήλους γιούς εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι δεν δούλεψαν ποτέ, που βελτιώνουν τα αυτοκίνητα με το ξεπλυμμένο χρήμα, που κάθε βράδυ παίζουν τη ζωή τους για μερικά ευρώ κλπ κλπ κλπ ή τελικά μάλλον δεν είναι όλοι έτσι.
Ισως τελικά υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χρήματα από μια νόμιμη δουλειά, που δεν κάνουν κόντρες με λεφτά, που δεν γεμίζουνε μπλε πιτσιλιστίρια/νέον/σπόιλερ τα αυτοκίνητα του μπαμπά, που δεν θέλουν να τραυματίστούν οι ίδιοι/οι γύρω τους/τα αυτοκίνητά τους, που ξέρουν πότε θ'αφήσουν γκάζι ή θα πατήσουν φρένο.
Αν λοιπόν ο ΚΚ και τα γραφόμενά του, τον οποίον πολλοί εδώ μέσα και ακόμα περισσότεροι απ'έξω τον έχουν περί πολλού, παράδειγμα προς μίμηση, προστάτη της Ελλάδος, γροθιά στο κατεστημένο και άλλα όμορφα λογάκια που τους κάνουν να εκστασιάζονται όταν τον διαβάζουν, είναι τελικά μια ακόμα αερολογία ενός δήθεν, και έχει όμως τα κορόιδα από κάτω να του χτυπάνε παλαμάκια (δεν σας θυμίζει τους πολιτικούς μας η ιστορία;), δεν θα σας έκαναν να αναγουλιάσετε;
Αν τελικά ειλικρινά ο ΚΚ δεν ήξερε ότι υπάρχει και άλλη πλευρά του νομίσματος από εκείνο το κ--οάρθρο που έγραψε τότε, ας ρωτήσει τον υπάλληλό του για το αν ανήκει στις κατηγορίες που ανέφερε. Αν το ήξερε και παρ'όλα αυτά το έγραψε, δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος με ένα δράμμι εγκέφαλο που να μην καταλαβαίνει την κοροϊδία που συζητάμε ή ίσως ο ΚΚ να κατοικεί σε κανένα χρυσό κλουβί. Το αν πρέπει να αγανακτήσει κιόλας ή όχι κάποιος βλέποντας την κοροϊδία, είναι άλλο θέμα.
Αλλωστε ποιος θα οδηγούσε ένα SLK55 και θα μπορούσε να πάει κυρία; Πόσο μάλλον όταν ο άνθρωπος δουλεύει σε περιοδικό αυτοκινήτου, έχει το αυτοκίνητο για δοκιμή, και θα είναι σίγουρα και καυλωμένος. Ας ψυχολογήσει λοιπόν ο ΚΚ τους ανθρώπους που έχει δίπλα του πρώτα για να δει αν είναι φυσιολογικοί/καθημερινοί εργαζόμενοι/νοήμονες άνθρωποι ή αν είναι εγκληματίες-έμποροι ναρκωτικών-νταβατζήδες-ξεπλένουν χρήμα-κλπ κλπ, και μετά ας ψυχολογήσει κι εμάς που δεν μας ξέρει ή ΝΟΜΙΖΕΙ πως μας ξέρει πριν αρχίσει τους χαρακτηρισμούς και τις κατάρες.
Προσωπικά τα έχω μαζεμένα στον ΚΚ για λόγους που είπα πιο πάνω, ή είπαν άλλοι πιο πριν. Είναι σαν το 'γύρισμα του τροχού', είναι σαν να είσαι τόσο στενόμυαλος και να χλευάζεις/κοροϊδεύεις με τον χειρότερο τρόπο τους ομοφυλόφιλους, και ένα ωραίο πρωί ο γιός σου να σου πει πως είναι ομοφυλόφιλος. Για σκεφτείτε, πως θα αντιδράσουν οι ομοφυλόφιλοι που χλεύαζες/κορόιδευες μέχρι τότε;
Ας είχε κάνει λοιπόν ένα διαχωρισμό τότε, και ας μην τους έβαζε όλους σ'ένα τσουβάλι ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.
Σ'έπιασα Kacey;
-
Δεν ξερω για τον kacey αλλα εγω συμφωνω και επαυξανω!
-
Aπίστευτος ο nasos...
Είναι ακριβώς αυτό που λέει...μου θυμίζει τους πολιτικούς και τα πρόβατα που πανηγυρίζουν, ενώ όλα όσα λένε είναι λόγια του αέρα...
-
Αν και δεν θυμαμαι να κατηγορησα συγκεκριμενα καποιον, ο kacey κατι αναφερει οτι κατεβαιναν τη Συγγρου μαζι με τον αλλο με τη BMW ? Δεν θυμαμαι αν αναφερει χιλιομετρα, δεν παιζει και τοσο ρολο.Mάλλον δεν είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε σε ποια Bmw αναφέρεσαι...
-
Ο ΚΚ νομίζω ότι βρίζει την καφρίλα, την ασέβεια προς τους άλλους, την έλλειψη παιδείας.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζονται ορισμένοι συμφορουμίτες. Πως ξέρουν ότι μιλάει γι' αυτούς;
Εκτός κι αν είναι βέβαιοι ότι εμπίπτουν στις ανωτέρω κατηγορίες (οπότε ευλόγως αρπάζονται, και δικαίως τους βρίζει ο ΚΚ). -
Βρίζει και άλλα πράγματα.... Όπως το να πουλάς μούρη με μία μερσεντές.... Φυσικά πιο κάτω μας λέει πως έδωσε 10 χιλιάρικα για μία βόλτα με αεροπλάνο...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ο ΚΚ νομίζω ότι βρίζει την καφρίλα, την ασέβεια προς τους άλλους, την έλλειψη παιδείας.Εγώ δεν έχω δει κανέναν διαχωρισμό φίλε Coyot, ένα τσουβάλι βλέπω πάντα. Στον ΚΚ, στον Star, Alter, Antenna, κλπ κλπ...
Την καφρίλα άλλωστε τη βρίζουμε όλοι μας, δεν χρειαζόμαστε κανέναν ΚΚ για να χειροκροτάμε.
-
Coyot
ισως να μην εχεις δει το συγκεκριμενο αρθρο, αλλα δεν εχεις καταλαβει και γενικα το κραξιμο απεναντι στους 'αλητες κοντρακηδες' που ριχνει το περιοδικο, θελωντας να περασει μια εικονα 'εμεις οι προστατες και προαγωγοι της οδικης παιδειας', ενω την ιδια στιγμη τα τσακωνουν τρελλα για το χωραφι που ονομαζουν πιστα, για το safetrack, και φυσικα ουτε ως ανεκδοτο δεν στεκει οτι οι ιδιοι πηγαινουν σαν κυριες στον δρομο. αλλα ξεχασα, αυτοι ειναι 'οδηγοι αγωνων', 'δημοσιογραφοι', 'αναβασακηδες' και 'ξερουν καλυτερα'. Που εμαθαν δεν μας λενε...
κατα τα αλλα, ο σκοπος του αρχικου μου ποστ ηταν να γραψω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που γραφει ο nasos. Και οι περισσοτεροι εδω μεσα το μονο που ειχατε να πειτε ειναι το ποσο λαθος ηταν αυτο που εκανα ΕΓΩ...Κατανταει γελοιο...
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ