-
Ο χρήστης ×ñÞóôïò ËÜððáò έγραψε:
501 ÷ëì/þñá. Ðá ìáë, ðá ìáë...ÌÝôñçóá ïôé óôï 1¨50 ðÞãáéíå ìå 80 Km/h êé åíá ëåðôü ìåôÜ, ìå 460km/h...
-
Λευτέρη μπορεί ο Κ.Κ να τα έχει πει αυτά (όχι απλά δνε έχω μιλήσει με τον άνθρωπο μόνο απο photo τον έχω δει) στους συντάκτες, απο εκεί και πέρα, δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια τι κάνουν όταν βγαίνουν για δοκιμή. Απο την άλλη σίγουρα διαβάζει τα άρθρα που μιλάνε για απαγορευτικές ταχύτητες σε δημόσιους δρόμους κλπ.
Δεν θα κρίνω τις πράξεις του Κ.Κ ούτε τα λεγομενά του, απλά στην συγκεκριμένη φάση δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι υπόλογος για κάτι που έκανε κάποιος συντάκτης του, ενώ δεν ήταν παρόν. +Ότι μου φαίνεται κάπως σαν δώσιμο ρε συ για τον συντάκτη.
Σίγουρα όταν οδηγείς αμάξι με διακριτικά είτε περιοδικό είναι αυτό είτε τις εταιρίας που δουλεύεις κλπ πρέπει να είσαι 10 φορές πιο σωστός απ'ότι είσαι με το δικό σου αμάξι!
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
http://video.google.com/videoplay?docid=2926400396387878713&q=JAPANESE+MAGLEVΚοντράκηδες εεεε; Τωρα θα σας δείξω εγω, πως πανε στη δουλειά !!!
Μάνταφάκα!!!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
...Ολοι καταλαβαινουμε οτι η δοκιμη ενος σπορ αυτοκινητου δεν μπορει να γινει με σεβασμο των οριων ταχυτητας. Η οδηγηση ομως ενος αυτοκινητου με σφηνες με 160 μεσα στην κινηση, ασφαλως δεν εμπιπτει σ' αυτη την περιπτωση και δεν νομιζω να μπορει να τη δικαιολογησει κανεις. Πολυ περισσοτερο, οταν το αυτοκινητο φερει τα αυτοκολλητα του περιοδικου. Απλα ο Kacey οδηγειται στο συμπερασμα οτι ολοι (πρεπει να) το κανουν, ενω εγω στο συμπερασμα οτι δεν πρεπει να το κανει κανεις....για το α)
α, δηλαδη αφου κανουν την δουλεια τους, ολα οκ? Η εστω τα ορια ταχυτητας?για το β)
Αντε παλι...Ειπα εγω κατι τετοιο? Αυτο που λεω εγω, ειναι σταματηστε να μας πρηζετε τα @@ στο κυρηγμα οταν εσεις οι ιδιοι κανετε τις ιδιες και χειροτερες μλκιες... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
**Αυτο που λεω εγω, ειναι σταματηστε να μας πρηζετε τα @@ στο κυρηγμα οταν εσεις οι ιδιοι κανετε τις ιδιες και χειροτερες μλκιες...**
Eδω ακριβως kacey εχω διαφορετικη γνωμη.Αν ηταν ο Κ.Κ ειχες 100% δικιο οτι και να'λεγες και θα ειμαστε ολοι μαζι σου.
Απο τη στιγμη που ο Κ.Κ δεν συμμετειχε στις μαλακιες του υπαλληλου του ΔΕΝ ειναι φταιχτης και υπολογος.
Απλως ενας υπαλληλος του δεν πιστευει (σε ολα τα τσιτατα του.Απλα πραγματα.
Αν θα τον απολυσει η θα τον προαγαγει μου ειναι εντελως αδιαφορο.Ερ.Γ. Τα γραμματα πως θα ερθουν στο κανονικο μεγεθος;
-
Δεν διαβάζω το περιοδικό, οπότε ούτε ξέρω τι κάνει και τι γράφει ο συγκεκριμένος κύριος, ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν έβλεπα δύο τύπους να οδηγούν «ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+», σίγουρα θα το είχα γράψει εδώ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
για το β)
Αντε παλι...Ειπα εγω κατι τετοιο? Αυτο που λεω εγω, ειναι σταματηστε να μας πρηζετε τα @@ στο κυρηγμα οταν εσεις οι ιδιοι κανετε τις ιδιες και χειροτερες μλκιες...Να μοιράσουμε τη διαφορά;
Να μη λένε τίποτα και να κάνουν ότι θέλουν, αλλά και οι άλλοι να μη βγαίνουν να γράφουν π.χ. ότι σήμερα κατέβαινα στις ευθείες τις Κατερίνης με 210 και να καμαρώνουν γι΄ αυτό. -
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
**Εξάλλου, οι 4Τ πλέον ανήκουν στις εκδόσεις Λυμπέρη...... και θα μετακομίσουν λίαν συντόμως στα νέα τους γραφεία ..... **
Άντε βρε! Ν'αναβαθμιστούν επιτέλους! Να δούμε να παίρνει στήλη στον Αντίλογο και ο Ζαμπούνης...
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
**Εξάλλου, οι 4Τ πλέον ανήκουν στις εκδόσεις Λυμπέρη...... και θα μετακομίσουν λίαν συντόμως στα νέα τους γραφεία ..... **Οι Τεχνικές Εκδόσεις ανήκουν πλέον σε ποσοστό τουλάχιστον 33,3% στις Εκδόσεις Λυμπέρη (το ποσοστό που πούλησε η οικογένεια Καββαθά), η οικογένεια Καββαθά όμως συνεχίζει να κατέχει ποσοστό 30,33%. Πρακτικά λοιπόν οι Τεχνικές Εκδόσεις συνδιοικούνται πλέον...
Το ότι μετακομίζουν στα γραφεία των Εκδόσεων Λυμπέρη έχει σχέση καθαρά με τη μείωση κόστους. Η πώληση των παλαιών γραφείων θα οδηγήσει στην μείωση των δανείων και όλοι θα βγουν κερδισμένοι.
Με λίγα λόγια ο κ. Καββαθάς θα συνεχίσει λογικά να μας μεταφέρει τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του και εφόσον θέλει να τις λαμβάνουμε στα σοβαρά οφείλει πρώτα να εξασφαλίζει την υλοποίησή τους στο 'σπίτι' του.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Με λίγα λόγια ο κ. Καββαθάς θα συνεχίσει λογικά να μας μεταφέρει τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του και εφόσον θέλει να τις λαμβάνουμε στα σοβαρά οφείλει πρώτα να εξασφαλίζει την υλοποίησή τους στο 'σπίτι' του.Ακριβώς. Δε γίνεται τα στελέχη της εταιρείας, με αυτοκίνητα φέροντα τα σήματα της εταιρείας (δηλαδή σε ώρα που ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ όλα όσα λέει η εταιρεία) να κάνουν ακριβώς τα ανάποδα από τα 'πιστεύω' των 4Τ.
-
Πριν κατι μερες ειχα γραψει μεταξυ αλλων και αυτο:
Ο χρήστης DAP έγραψε:
αληθεια kacey τι ωρα συνεβησαν ολα αυτα;Για δωσε λεπτομερειες.
φιλε kacey να περιμενω καποια απαντηση;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πριν κατι μερες ειχα γραψει μεταξυ αλλων και αυτο:αληθεια kacey τι ωρα συνεβησαν ολα αυτα;Για δωσε λεπτομερειες.
φιλε kacey να περιμενω καποια απαντηση;
Τι σημασία έχει τι ώρα ήταν; Και 3 το πρωϊ να ήταν, ο συγκεκριμένος συντάκτης κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με διακριτικά των 4Τ, άρα οι πράξεις του χαρακτηρίζουν σε κάποιο βαθμό το περιοδικό.
-
DAP
Δεν το ειχα δει. Ηταν την τεταρτη που μας περασε, κατα τις 9μμ (λιγο πριν, λιγο μετα). Σιγουρα γιατι ετρεχα να προλαβω Βοσνια-Ελλαδα αρα ουτε η μερα ουτε η ωρα επιδεχεται αμφισβητησης . Μαλλον τσιμπησε επειδη βιαζομουν (αλλα σε καμμια περιπτωση δεν πηγαινε οπως αυτος μετα και εγω οταν αποφασισα να τον περασω) και αρχισε το παιχνιδι.
tazio
εγω οταν λεω 'κανω κοντρες', η 'κανω το ταδε', το λεω ακριβωςα) γιατι δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου
β) επειδη αφου δνε γνωριζομαστε, πρεπει καπως οι υπολοιποι να ξερουν τι εχουν απεναντι τους οταν μιλαμε για το αυτο θεμα.ουτε καμαρωνω, ουτε την εχω δει. Απλως δεν γουσταρω το κυρηγμα απο ατομα που κανουν τα ιδια, η που κανουν διαφορετικα αλλα χειροτερα (πχ να μου την πει καποιος αλλος οδηγος για την οδηγηση μου ενω εκεινος αλλες φορες οδηγαει μεθυσμενος, απροσεκτα, με ρημαδι αυτοκινητο κλπ). Κοινως ας κοιταει ο καθενας την καμπουρα του και μονο ο τελειος να κανει κυρηγμα...
-
Νομιζω οτι ειναι πια ευκολο απο το περιοδικο να βρουν τον ξεσκεπο να μας πει και αυτος την αποψη του.Ο kacey τα'πε καθαρα ας κανει και κεινος το ιδιο.
Αλλα επαναλαμβανω οτι για μενα δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη.
Αν δουμε εναν αστυφυλακα να οδηγει χωρις κρανος (ανελπιστα σπανιο γεγονος) δεν θα κραξουμε τον Πολυδωρα.Εχουμε τοσα αλλα να του πουμε. -
Κατσε να το παρουμε αλλιως. Ασε την προσωπικη αποψη του ΚΚ. Ποσες φορες διατινεται το ποσο προσφερει ή προσπαθει να προσφερει στην οδικη ασφαλεια και την οδικη παιδεια το περιοδικο και οι Τεχνικες Εκδοσεις, με το safetrack κλπ κλπ? Τωρα δεν ειναι γελοιο να γινεται αυτο?
-
Επειδή δεν μπορώ να κρατηθώ ακούστε και το εξής: Αν οι κύριοι συντάκτες θέλουν να δοκιμάσουν τη Μ5 ή όποιο άλλο αυτοκίνητο σε παράνομες ταχύτητες και να γράψουν γι'αυτό, να πάνε στη Γερμανία που επιτρέπεται. Και κυρίως όταν το περιοδικό υποτίθεται ότι προωθεί την οδηγική παιδεία... Δηλαδή όλα τα άλλα τα κορόιδα να πηγαίνουν δεξιά και 120 και οι συντάκτες να πηγαίνουν όπως θέλουν επειδή κάνουν 'δοκιμή'! Να δούμε πότε τα κυνηγετικά περιοδικά θα αρχίσουν τις δοκιμές για το πιο επικίνδυνο όπλο ενάντια σε ανθρώπινο στόχο! 'Δοκιμή' είναι κι αυτή! Τη δουλειά τους κάνουν!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Επειδή δεν μπορώ να κρατηθώ ακούστε και το εξής: Αν οι κύριοι συντάκτες θέλουν να δοκιμάσουν τη Μ5 ή όποιο άλλο αυτοκίνητο σε παράνομες ταχύτητες και να γράψουν γι'αυτό, να πάνε στη Γερμανία που επιτρέπεται. Και κυρίως όταν το περιοδικό υποτίθεται ότι προωθεί την οδηγική παιδεία... Δηλαδή όλα τα άλλα τα κορόιδα να πηγαίνουν δεξιά και 120 και οι συντάκτες να πηγαίνουν όπως θέλουν επειδή κάνουν 'δοκιμή'! Να δούμε πότε τα κυνηγετικά περιοδικά θα αρχίσουν τις δοκιμές για το πιο επικίνδυνο όπλο ενάντια σε ανθρώπινο στόχο! 'Δοκιμή' είναι κι αυτή! Τη δουλειά τους κάνουν!οκ, αλλα και εμεις οι υπολοιποι θα πρεπει να πηγαινουμε με τα ορια ταχυτητας ε?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ολοι καταλαβαινουμε οτι η δοκιμη ενος σπορ αυτοκινητου δεν μπορει να γινει με σεβασμο των οριων ταχυτητας.
Άλλο δε σέβομαι το όριο του 120 στην Εθνική και πηγαίνω με 160 και άλλο δηλώνω ρητά ότι έμπαινα με ανάποδα τιμόνια στις στροφές του Αρτεμισίου με 190 και 200 χλμ/ώρα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Σχεδόν κανείς δεν τηρεί τα όρια των δρόμων, εγώ όμως δε θα βγω και θα προσπαθώ να διδάξω τον κόσμο οδηγική συμπεριφορά και ύστερα θα βγαίνω και θα λέω με υπερηφάνεια ότι πήγαινα φέτες στο δρόμο δοκιμάζοντας μια Μ5.
Το ότι και οι συντάκτες ενός περιοδικού είναι απλοί πολίτες και ως εκ τούτου δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα στο δρόμο απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί δε το σχολιάζω, το θεωρώ απλά δεδομένο. Εδώ λοιπόν υπεισέρχεται το ότι αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και όχι να θεωρούν ότι είναι υπεράνω και να κάνουν μ@λ@κίες, διαφημίζοντάς τες κιόλας.**Άλλο **η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου με την SLK μέσα στην κίνηση (απαράδεκτη) και μάλιστα με τα διακριτικά των 4Τ (απαράδεκτο και άδικο για το περιοδικό) και άλλο οι δοκιμές σπορ αυτοκινήτων από επαγγελματίες σε επιλεγμένες συνθήκες, στο πλαίσιο του αντικειμενικώς επικίνδυνου επαγγέλματός τους.
Αν είναι, aserf μου, να υιοθετήσουμε ωριμότητα και παιδεία αμερικανών κρετίνων, τότε ας τυπώνουν πια οι 4Τ σε κάθε σελίδα τους το (αυτονόητο για νουνεχείς ανθρώπους) DO NOT TRY THIS AT HOME / ON YOUR OWN.
ΔΕΝ είναι ίσα κι όμοια ο επαγγελματίας (εν ώρα εργασίας) και ο μέσος αναγνώστης - κατά τεκμήριο - , κι αυτό σε πεπαιδευμένες κοινωνίες ο κόσμος το αντιλαμβάνεται.Το να βρίζει το 'ευρύ κοινό' τον Καββαθά ή τον Σουμάχερ (π.χ.) επειδή έτρεξαν (εκεί που ήξεραν πως μπορούσαν και διότι οι συγκεκριμένοι ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ) είναι απλός φθόνος.
ΥΓ: οδηγική παιδεία είναι, μεταξύ άλλων, να ξέρεις πόσο σε παίρνει, προσωπικά, να τρέξεις (και που, αντικειμενικά).
-
spiros, όπως έχω ξαναπεί, δεν πάω πάντα με τα όρια. Στην Ελλάδα δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Τις πιο πολλές φορές είμαι με ταχύτητα ίση με το όριο ή το πολύ +20. Εξαίρεση αποτελούν τα όρια 70 στην Αθηνών-Πατρών στα σημεία με 2+2 και μπαριέρες, και κάτι ολίγα ακόμα αντίστοιχα όρια.
Στην τελική πρώτα πρέπει να δικαιολογηθούν όσοι πάνε τελικιασμένοι και τυχαίνει να γράφουν σε περιοδικό που προωθεί την οδηγική παιδεία και μετά εγώ επειδη'πάω με 130-140 στα καλά κομμάτια της ΕΟ (σήμερα πήγαινα με 120 πάντως!). Λογικό δεν ακούγεται;
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
spiros, όπως έχω ξαναπεί, δεν πάω πάντα με τα όρια. Στην Ελλάδα δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Τις πιο πολλές φορές είμαι με ταχύτητα ίση με το όριο ή το πολύ +20. Εξαίρεση αποτελούν τα όρια 70 στην Αθηνών-Πατρών στα σημεία με 2+2 και μπαριέρες, και κάτι ολίγα ακόμα αντίστοιχα όρια.Στην τελική πρώτα πρέπει να δικαιολογηθούν όσοι πάνε τελικιασμένοι και τυχαίνει να γράφουν σε περιοδικό που προωθεί την οδηγική παιδεία και μετά εγώ επειδη'πάω με 130-140 στα καλά κομμάτια της ΕΟ (σήμερα πήγαινα με 120 πάντως!). Λογικό δεν ακούγεται;
δεν ειναι απλο θεμα. Ελα εσυ στη θεση αυτου που δοκιμαζει μια Μ5. Με ποσα να παει για να γραψει εντυπωσεις? Η μηπως εγω αμα την αγορασω μετα θα πηγαινω οπως παω με το Ιμπιζα?
ολα τα περιοδικα του κοσμου ετσι δοκιμαζουν τα αυτοκινητα.
ισως οι συνθηκες κατα τη δοκιμη της Μ5 'επετρεπαν' να πας γρηγορα, το αυτοκινητο σιγουρα το επιτρεπει.
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ