-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
Αποφυγετε μικρες που δελεαζουν με χαμηλα τιμολογια και πληρωνουν μετα απο ενα τριμηνο ή κλεινουν και σε αφηνουν εκτεθειμενο.
Μαλλον τσαμπα εχω πει ολα τα προηγουμενα..
Μηπως ολα αυτα τα ωραια που λες μπορουν να συνοδευτουν και με μια απαντηση σε οσα εχουμε γραψει πιο πριν?Υ.Γ. Απευθυνομαι προσωπικα(και φιλικα ) γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι η δουλεια σου.Διορθωσε με αν κανω λαθος.
-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
πιο σημαντικο ειναι να συμμετεχουν στο συστημα Φιλικου Διακανονισμου.Ποιες ειναι αυτές;
-
Απλως δεν αναφερθηκα σε ονοματα για να μην κανω Διαφημιση/ δυσφιμηση.
Πραγματι δουλευω σε τμημα αποζημιωσεων αυτοκινητων ασφαλιστικης εταιρειας και καθε μερα αντιμετωπιζω απιστευτες περιπτωσεις ατυχηματων και αποζημιωσεων απο κομπινες μεχρι μια απλη ζημια.
Συμβουλευτικα καλο ειναι να αποφυγετε εταιρειες οπως Ιντερσαλονικα, Γαλαξιας, Οικονομικη, Αργοναυτικη και Αιγαιον, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
Αλλα γενικα αχρειαστες να ειναι οι ασφαλιστικες γιατι αμα μπλεξεις δεν ξεμπλεκεις.
Τελος θελω να πως πως υπαρχει αγνοια στο κοσμο για τη χρησιμοτητα της ασφαλιστικης καλυψης αλλα και ο ελληνικος ασφαλιστικος νομος εχει παρα πολλα κενα που αφηνει εκτεθειμενο τον ασφαλισμενο σε πολλες περιπτωσεις.
-
Σχετικα με ποιες εταιρειες συμμετεχουν στο Συστημα Φιλικου Διακανονισμου (Φιλικη Δηλωση) παραθετω το link απο την ασφαλιστικη ενωση:
http://www.eaee.gr/dynaweb/index.php?te ... tml&ctg=27
-
Thanks
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω θα παω στην victoria απο το τελος του μηνα,αγνωστη ίσως αλλα εχω ακουσει απο γνωστό πολύ καλή προσωπική εμπειρία.Καθόλου άγνωστη. Είναι η εταιρεία που προέκυψε από τη συγχώνευση Magdembourger- Victoria. Η Magdembourger είναι κολοσσός. Έχει και τη νομική προστασία DAS.
Την περασμένη εβδομάδα πήρα το Toledo μου από την Commercial Value (που ήταν ασφαλισμένο μέσω της Brokins) και το πήγα στην Victoria. Με πολύ περισσότερες καλύψεις, 315 € ετησίως λιγότερα.
Επιτέλους τέλος η Brokins...
Ανδρέας
-
Ο χρήστης andrpetr έγραψε:
Εγω θα παω στην victoria απο το τελος του μηνα,αγνωστη ίσως αλλα εχω ακουσει απο γνωστό πολύ καλή προσωπική εμπειρία.
Καθόλου άγνωστη. Είναι η εταιρεία που προέκυψε από τη συγχώνευση Magdembourger- Victoria. Η Magdembourger είναι κολοσσός. Έχει και τη νομική προστασία DAS.
Την περασμένη εβδομάδα πήρα το Toledo μου από την Commercial Value (που ήταν ασφαλισμένο μέσω της Brokins) και το πήγα στην Victoria. Με πολύ περισσότερες καλύψεις, 315 € ετησίως λιγότερα.
Επιτέλους τέλος η Brokins...
Ανδρέας
Εννοεις οτι αποπλήρωσες το αυτοκίνητο και παίρνοντας την κυριοτητα αλλαξες ασφάλεια ?? Γιατι εαν ειναι ετσι, εχουμε αναφερει αρκετές φορές απο εδώ οτι καμμια αντιπροσωπεια αυτοκινήτων δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να ασφαλιστείς σε δική της ασφαλιστική εταιρεία. Νομικά αυτό δεν στέκει, μπορεις να ασφαλιστεις οπου θέλεις αρκει να εχεις τις καλύψεις που απαιτει η αντιπροσωπεία (σε περιπτωση αγοράς με δοσεις / παρακράτηση) που συνηθως ειναι ολική/μερική κλοπή και φωτιά (αν και ποικιλλει)
Οσο για την Brokins, ειχα Seat και σε καταλαβαίνω πλήρως. Τώρα τέρμα (και η Seat και η Brokins)
Ασφαλιστική εταιρεία