-
Πολύ καλό το ένθετο αφιέρωμα, αλλά με το κανονικό τεύχος τι γίνεται;
Έχει ο FSI του Octavia σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων;
-
Θέλει πολλή 'προσωπικότητα' για να παραδεχθείς λάθος εκτίμηση (ΣΧ για Smart)!!
Η πτήση με Su-30 όλα τα λεφτά!!Και βέβαια η παρουσίαση των τρελών του TRF,τα αγωνιστικά κλπ,ο Setright και άλλα!!
Απορία:Ο ΚΚ φαίνεται ότι και άκρες έχει με διάφορους κυβερνητικούς και πολλά πράγματα έχει πετύχει μέχρι τώρα!Ειδικά για τις Αερολέσχες!!Μπράβο του!
Ωραίο το ένθετο!Για μένα το καλύτερο ήταν οι παλιές διαφημίσεις και οι περιγραφέςς ανθρώπων-μύθων!!!
-
Μόλις πήρα το περιοδικό...
Μετά από τις πρώτες ματιές, το αφιέρωμα είναι Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο. Πολλά βράδια θα περάσουν διαβάζοντας όλη αυτήν την προσπάθεια τόσο ετών...... . Και φυσικά θα κοσμήσει και την προσωπική μου βιβλιοθήκη.
Μπράβο στους 4Τ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τον αναγνωστικό τους κοινό.
-
μια απορια που μου εχει δημιουργηθει γιατι τα νουμερα με το παρουσιαστικο δεν μου κολλανε
ποσο χρονων ειναι ο ΚΚ??? -
Καταπληκτικη δουλεια και με ποιοτητα που αρμοζει σε ενα τετοιο περιοδικο.Θα μας παρει τουλαχιστον 1 μηνας για να τα διαβασουμε ολα αυτα(η να τα ξαναθυμηθουμε )
-
εσκασε μυτη και στη θεσσαλονικη............πιστευω οτι δεν επρεπε ΚΑΝ να λενε οτι το δινουν απο 11,3 ευρο ---> 5,3ευρο.........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εγώ πάντως πήρα 3
Ένα για την 'γυάλα',ένα για επένδυση,όπως τα έργα τέχνης και ένα για το σαλόνι του σπιτιού........ Κάτι σαν τα περιοδικά που έχουν στα ιατρεία.Όποιος επισκέπτης έρχεται να ξεφυλλίζει και να διαβάζει ΤΟ τεύχος.
35 χρόνια 4 τροχοί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και συνεχίζουνε-με.
μπράβο ρε, τέτοια κάνετε και έψαξα όλο τον Πειραιά για να το βρώ Παίδες είναι ΠΟΛΥ βαρύ!!! Το καημένο έτσι όπως το κοιτάω τώρα λυπάμαι να το ανοίξω
ΥΓ: αν με χάσετε καμιά βδομάδα από το φόρουμ φαντάζομαι θα ξέρετε το λόγο ε?
Σπύρος
-
Ετυχε να 'αγγαρέψω' την μητέρα μου μιας που βγήκε για ψώνια να μου το αγοράσει...όταν γύρισε μου το άφησε παραπονούμενη για το βάρος..χε χε!
Το σχόλιο...ΟΥΑΟΥ!
-
εξακολουθώ μετά από δυόμισι ώρες να μην το έχω ανοίξει... το λυπάμαι
να δω πόσο θ'αντέξω
Σπύρος
-
...εεεε μην είμαστε και υπερβολικοί...νομίζω?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξακολουθώ μετά από δυόμισι ώρες να μην το έχω ανοίξει... το λυπάμαινα δω πόσο θ'αντέξω
Σπύρος
Εντάξει ρε παιδιά,είπαμε εξαιρετικό,αλλά μην κάνουμε και υπερβολές
-
εχμ... παίζει κι ένα σινεμά στη μέση, οπότε δεν θα ανοιχτεί μέχρι αύριο τελικά... ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλοι μου, δεν είμαι όμως τόοοοοοσο, άρρωστος
Σπύρος
-
χαχα. ΟΛΟΙ υπερβαλουν! καποιοι λενε οτι πηραν 3, αλλος οτι πηρε 2 για να ανοιξει το 1 και το αλλο να μην το ξετυλιξει καν, και τετοια...
Ηρεμα βρε παιδια. Ηρεμα. -
Κι εγώ,κι εγώ!!!
Τό έκανα εικόνισμα,καί άναψα καί κεράκι!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:lol:
Κι εγώ,κι εγώ!!!
Τό έκανα εικόνισμα,καί άναψα καί κεράκι!!!!Εγώ το έταξα στην Αγία Ελεούσα...
-
Εγω δεν μετραγα! πηρα οσα χρειαζομουν!
- Για να διαβαζω
Ενα για να το κρατησω ετσι αλλα το εκρυψα στο καλαθι με τα απλυτα μη το βρει κανενας κλεφτης
ενα στο χρηματοκιβωτιο Μην το κλεψουνε,
ενα μεσα στο αμαξι, πηρα ενα να ακουμπαω στη σχολη και να γραφω, πηρα αλλο ενα για πρες παπιε, πηρα ενα για να κανει αερα η μητερα μου οταν ζεστενεται, και καπως το κουρασα ε? Ας σταματησω...
Υγ. Οταν πηγα στο περιπτερο, μου φανηκε πολυ φθηνο ΜΟΝΟ 5,3 ευρω, και γιαυτο εδωσα 11, 3 στον περιπτερα, και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
- Για να διαβαζω
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Εγω δεν μετραγα! πηρα οσα χρειαζομουν!- Για να διαβαζω
Ενα για να το κρατησω ετσι αλλα το εκρυψα στο καλαθι με τα απλυτα μη το βρει κανενας κλεφτης
ενα στο χρηματοκιβωτιο Μην το κλεψουνε,
ενα μεσα στο αμαξι, πηρα ενα να ακουμπαω στη σχολη και να γραφω, πηρα αλλο ενα για πρες παπιε, πηρα ενα για να κανει αερα η μητερα μου οταν ζεστενεται, και καπως το κουρασα ε? Ας σταματησω...
Υγ. Οταν πηγα στο περιπτερο, μου φανηκε πολυ φθηνο ΜΟΝΟ 5,3 ευρω, και γιαυτο εδωσα 11, 3 στον περιπτερα, και ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
Πρόσεχε μην το βάλεις με τα λευκά στο πλυντήριο
- Για να διαβαζω
-
Εγώ έδωσα ένα στον παπά της ενορίας και του υποσχέθηκα πως αν διαβάζει το περιοδικό αυτό στη λειτουργία θα πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία απ'τα χαράματα...
Και επίσης θα χτίσω ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στους 'άγιους 4Τροχούς (όχι σαράντα...) τεύχος συλλεκτικό 35 χρόνια'.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Εγώ έδωσα ένα στον παπά της ενορίας και του υποσχέθηκα πως αν διαβάζει το περιοδικό αυτό στη λειτουργία θα πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία απ'τα χαράματα...Και επίσης θα χτίσω ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στους 'άγιους 4Τροχούς (όχι σαράντα...) τεύχος συλλεκτικό 35 χρόνια'.
εγω αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει να πεταξω τις εικονες τις χριστιανικες απο ολο το σπιτι, και να αρχισω να κρεμαω στο σπιτι τευχη 4Τ τευχος συλλεκτικο 35 χρονια!!!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Εγώ έδωσα ένα στον παπά της ενορίας και του υποσχέθηκα πως αν διαβάζει το περιοδικό αυτό στη λειτουργία θα πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία απ'τα χαράματα...
Και επίσης θα χτίσω ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στους 'άγιους 4Τροχούς (όχι σαράντα...) τεύχος συλλεκτικό 35 χρόνια'.
εγω αρχισα να σκεφτομαι οτι πρεπει να πεταξω τις εικονες τις χριστιανικες απο ολο το σπιτι, και να αρχισω να κρεμαω στο σπιτι τευχη 4Τ 35 χρονια!!!
Και μην ξεχάσουμε το θυμιατό.... λιβάνι εκλεκτό και μυρωδάτο φτιαγμένο από τα θεικά χεράκια των συντακτών που έγραψαν αυτό το τεύχος 'ΘΕΟΣ'.
Και παρακαλώ τη διεύθυνση των 4Τροχών από αύριο να 'ράψει' και να διαθέσει στο πιστό '4τροχικό' ποίμνιο ράσα κεντημένα με το σηματάκι '4Τροχοί 35 χρόνια'...
Ω ! ΤΙ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! 35 ΧΡΟΝΙΑ 4ΤΡΟΧΟΙ