-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μια μικρή διευκρίνηση: οι τιμές για τα 15άρια είναι 240-270. Με 260, βάζω Exalto 2 , τα οποία και συνιστώ ανεπιφύλακτα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Δημητρηηη, σωστες οι τιμες, απλα λαθος το λαστιχο!!!
Ενα ειναι το λαστιχο για mx5
Τoyo T1R ή T1S!!!!Axxxxx!!!! Στη φυλαγα!!!
-
Δεν είναι να μπλέξεις με δικηγόρο !
Το Toyo είναι κορυφαίο - αν ψάχνεις για δικαιολογία για να είσαι συνέχεια κοντά στην κόρη είτε του λαστιχά είτε του φαναρτζή ! -
Αν και μερικοι (dimsavvan)προσπαθουν να μας στεναχωρήσουν εμας που αγορασαμε το ΝC δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.
Η ανάρτηση (ελατηρια αμορτισερ) είναι πιο άνετη λένε....και επηρεαζει το handling
Και λοιπον!!!!Λές και όσοι άλλαξαν ανάρτηση(ελατηρια αμορτισερ) σε οποιοδήποτε ΝΑ η ΝΒ βάλανε την ΜΑΜΑ.Σε ολο τον κοσμο μιλανε για koni ,bilstein ,tein αλλα οχι για μαμα
Απλώς η μαμα ΝΑ η ΝΒ ανάρτηση(ελατηρια αμορτισερ) έιναι καλυτερα για σπορ οδηγηση σε σχεση με το ΝC.
Αλλα αυτο διορθώνετε εύκολα και το αμαξι θα σκοτώνει . -
Ο χρήστης lefteris1976 έγραψε:
Αλλα αυτο διορθώνετε εύκολα και το αμαξι θα σκοτώνει .
αυτό είναι που φοβόμαστε και εμείς
(πλάκα έτσι; )σοβαρά τώρα. το NC είναι γαμώ τ'αμαξάκια. όμορφο, πιο άνετο, πιο στιβαρό.. με ωραίο εσωτερικό. και δε νομίζω ούτε ο dimsabas να διαφωνεί. είναι ένα πολύ καλό καινούργιο αμάξι, με κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς επιδόσεις και καλό στήσιμο σε επίσης καλή τιμή -και αν η πορεία των προηγούμενων mx-5 είναι ενδεικτική, αναμένεται και αξιόπιστο.
έχει όμως διαφορετικό 'feeling' και αυτό είναι γεγονός.
καλό ή κακό; εξαρτάται απ'την οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας.
αν θα άλλαζα το ΝΑ μου με αυτό; ΟΧΙ
αν θα το έπαιρνα; πιθανόν.. -
Βρε Λευτέρη μου, σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε στενοχωρήσω, απλά από όσα διαβάζω κυρίως και όσα έχω οδηγήσει (πολύ λίγο), έχω σχηματίσει μια γνώμη κι απλώς τη λέω. Ήθελα κι εγώ να είναι καλό το NC γιατί θα αποτελούσε ενδεχομένως τον επόμενο στόχο, τώρα όμως... Τέσπα, αλλιώς τα βλέπεις εσύ, που αυτό είναι το πρώτο σου σπορ αυτοκίνητο (δεν κάνω λάθος, ε; ) κι αλλιώς εγώ που είχα και τα προηγούμενα Miata. Άντε καλές βόλτες
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τέσπα, αλλιώς τα βλέπεις εσύ...κι αλλιώς εγώ...Ακριβώς!! Το αν το NC είναι ένα επιτυχημένο miata θα το κρίνουν οι αγοραστές του και κανείς άλλος. Και βάλε μέσα σε αυτό και έγκριτους δημοσιογράφους του ξένου τύπου και ό,τι άλλο θες...
-
καλώς τον firstnc,
είπαμε το μκ3 είναι μάπα,
αλλάζουμε θέμα.
-
dimsabas,
ποιά είναι τα πιστάδικα ζαντολάστιχα???
-
Έχω μια δεύτερη 4άδα ζάντες 15άρες, οι 2 φοράνε ημισλίκ και μπαίνουν μπροστά και στις πίσω παρελαύνουν διάφορα μεταχειρισμένα ελαστικά, τα οποία τοποθετούνται πίσω κι οδηγούνται σαν αμνοί στη σφαγή .
-
Είχα καιρό να τσεκάρω και είδα ότι οι τιμές του MX5 αυξήθηκαν κατά 1000 ευρώ (ή 500)!
Υπάρχει καμιά διαφοροποίηση των τιμών ή άλλη ευκολία για την αγορά του νέου MX5 από τα μέλη του club? Δηλαδή συμφέρει να γίνει κανείς από πριν ή περιμένει να το πάρει πρώτα και μετά? -
http://www.mx5.gr, φίλε onyx
-
Γιατί κανένας κάτοχος ΜΚ1 ΚΑΙ ΜΚ2 δεν θέλει το ΜΚ3??
Ενας φίλος (κάτοχος ΜΚ1) δεν θελει καν να το βλέπει το ΜΚ3...
Ποιος κάτοχος ΜΚ2 θα μου δωσει μια βόλτα????
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Γιατί κανένας κάτοχος ΜΚ1 ΚΑΙ ΜΚ2 δεν θέλει το ΜΚ3??Ενας φίλος (κάτοχος ΜΚ1) δεν θελει καν να το βλέπει το ΜΚ3...
Pad, περνα απο το club καποια Τεταρτη, η απο τα Μεγαρα στις 29/4 για να πας βολτα με ΜΚ2
Τωρα για το κανενας κατοχος ΜΚ1 και ΜΚ2, πιστευω οτι γινομαστε υπερβολικοι.
Εμεις οι miataδες εχουμε πλακα μεταξυ μας, γιατι οι κατοχοι ΜΚ1 'κραζουν' τους κατόχους ΜΚ2 ως Hyundai και οι κατοχοι ΜΚ2 τους ΜΚ3 ως Ford.
Ειναι ο χαβαλες μεταξυ μας.
Ως κατοχος ΜΚ2 για 7 σχεδον ετη, αν ειχα τα λεφτα θα αγοραζα ΜΚ3 και αυριο (Το 2.0 ομως ) -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Γιατί κανένας κάτοχος ΜΚ1 ΚΑΙ ΜΚ2 δεν θέλει το ΜΚ3??
Ενας φίλος (κάτοχος ΜΚ1) δεν θελει καν να το βλέπει το ΜΚ3...
Pad, περνα απο το club καποια Τεταρτη, η απο τα Μεγαρα στις 29/4 για να πας βολτα με ΜΚ2
Τωρα για το κανενας κατοχος ΜΚ1 και ΜΚ2, πιστευω οτι γινομαστε υπερβολικοι.
Εμεις οι miataδες εχουμε πλακα μεταξυ μας, γιατι οι κατοχοι ΜΚ1 'κραζουν' τους κατόχους ΜΚ2 ως Hyundai και οι κατοχοι ΜΚ2 τους ΜΚ3 ως Ford.
Ειναι ο χαβαλες μεταξυ μας.
Ως κατοχος ΜΚ2 για 7 σχεδον ετη, αν ειχα τα λεφτα θα αγοραζα ΜΚ3 και αυριο (Το 2.0 ομως )Ευχαριστώ!
29/4 θα ειμαι Σερρες!
Θα περάσω κάποια Τετάρτη απο το club! -
Οκ!!!
Νικομηδους 25 Κολωνος.
Καθε Τεταρτη 19.00-22.00. -
Έλα Παντελή. Κάθε Τετάρτη είμαι κι εγώ στα γραφεία!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έλα Παντελή. Κάθε Τετάρτη είμαι κι εγώ στα γραφεία!!τωρα ειναι που δε θα ρθει....
-
Γιατί καλέ; Δαγκώνω;
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
θα αγοραζα ΜΚ3 και αυριο (Το 2.0 ομως )και θα το παραλάμβανα μετα από 3 μήνες
-
Επιτρέψτε μου ένα άσχετο post...!
Απλώς θέλω να πω ότι είμαι ερωτευμένος! Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!!
Mazda MX-5