-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
.
Εκτός πραγματικότητας οι τιμές τους. Σε αυτά τα χρήματα θα κοίταγα μόνο 2λτ sport. Αν είναι να την κάνεις την κίνηση να την κάνεις σωστά. 6αρι+LSD vs Τέλη Κυκλοφορίας = Άσσος ξερός!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2818914/
Με τα σέα του και τα μέα του και χωρίς τις κλασικές γυφτιές της Mazda που δεν βάνει ούτε προβολάκια ομίχλης στις 2 βασικές εκδόσεις!
Σωστος, αν τα εξτρα 360 στα τελη ... δεν ειναι προβλημα.
Βεβαια αν θελησει να αναβαθμισει αναρτηση μπλοκε ζαντες δεσιματα κλπ στο 1.8 πιο πολυ θα του στοιχισει (κανα 3-αρι με το καλημερα μετρητα), και εξανεμιζονται τα οποια ωφελη απο τελη κυκλοφοριας για τα επομενα 10 χρονια...
Στο 2λιτρο τα παιρνει ολα αυτα εργοστασιακα και δωρο τα 40 αλογακια εξτρα ετσι να τα εχει για τις δυσκολες ωρες της μοναξιας, και τα πληρωνει σε 120 ατοκες δοσεις μεσω τελων...(360 εξτρα τελη χ10 χρονια).
Το υπουργειο οικονομικων χαριζει αλογα...παρε κοσμε
-
Δηλαδή για τα επόμενα 10 χρόνια η διαφορά θα παραμείνει στα 360;
Επίσης ποιός θα του χαρίσει το επιπλέον κόστος ασφάλισης; -
Δηλαδή για τα επόμενα 10 χρόνια η διαφορά θα παραμείνει στα 360;
Επίσης ποιός θα του χαρίσει το επιπλέον κόστος ασφάλισης;
κατα τη γνωμη μου, **το θεωρω πιο πιθανο να μικρυνει η διαφορα, προσεξε, για τη ΔΙΑΦΟΡΑ μιλαω οχι για ΑΠΟΛΥΤΑ νουμερα, που ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορει και να ΑΥΞΗΘΟΥΝ **[/color], διοτι στα 2-λιτρα πληρωνουμε δυσαναλογα πολλα για 200 εξτρα κυβικα. Επειδη τα κυκλοφορουντα 1800αρια ειναι πολλαπλασια απο τα 2λιτρα (στην ελλαδα), δεν το θεωρω απιθανο να αφησουν τα 2λιτρα στα 660, και τα 1800 να τα ανεβασουν κανα 150-αρι....και κανα 75-αρι τα 1600 αρια Πιο πολλα θα μαζωξουν ετσι...τη στιγμη που τα 1600 πληρωνουν κανα 50-αρι λιγωτερα απο τα 1800αρια που και εκει η διαφορα ειναι στα 200 κυβικα....θα ηταν και πιο δικαιο, να κλεισει το ανοιγμα αυτο...ωστε τα τελη μεταξυ 1400-1600-1800-2λ να ειναι πιο ομαλα κατανεμημενα.
Τα ασφαλιστρα ειναι τα ιδια....κανα 400αρι το χρονο. Επειδη εχουμε στην εταιρεια και 1800 και 2λ το ξερω σιγουρα.
Αυτη ειναι γενικη εκτιμηση και δεν αφορα μονο το ΜΧ5....εκτος και αν σκεφτουν κανα εξτρα χαρατσι στα καμπριο. Εναλλακτικα υπαρχει και η τρελλη σκεψη, να μειωσουν τα τελη των 2-θεσιων κατα τα 3/5, λογω του οτι εχουμε λιφωτερες θεσεις (2 αντι 5)...ε ρε γλεντιααααα...
ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ ειμαστε σου λεω, και σοβαρολογω.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μια χαρά μας κάνει , το νβ δεν μου πολυαρέσει
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2847176/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490859/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2764726/
τι λέτε γι αυτά , ενδιαφέρει και το clio rs επίσης .Πόσα σκοπεύεις να δώσεις?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
τις τιμες παντως δεν τις λες και ξεφτιλα...15-18Κ ειναι αρκετα λεφτα τη σημερον ημερα
+1
Αν πας για 1.8αρι NC, επιβάλλεται ότι θα ψάξεις σε ΠΟΛΥ (-50%) χαμηλότερα βαλάντια. Για κατανάλωση είσαι όπως προειπώθηκε στα 9-10 μικτά αρκετά ανελαστικά αν μπαίνεις πόλη (το χειμώνα τα 10, το καλοκαίρι τα 9) και από 6,5 έως 8 στον έξω δρόμο, ανάλογα με τις ταχύτητες.Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου τις αντιστρεπτικές του rx8 και αν θέλεις τόσο πολύ να ξοδευτείς, βάλε το μπλοκέ.
Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, με την ευχή μου. Θα το ξανα-αγόραζα αν μπορούσα.Τα πολύ φθηνά, συνήθως έχουν κάποιο κουσούρι. Εγώ έχω ζοριστεί πάντως με τους χώρους (κ μόνο) αλλά από το να το σκοτώσω καλύτερα να ζορίζομαι. Δεν είναι θέμα 'μια χαρά είναι κ το βάζω αγγελία μπας κ πουληθεί', απλά αν το σκοτώσω και θα έχω πετάξει τα $ μου και δεν θα μπορώ να πάρω κάτι άλλο.
-
Με τα roadster αν δεν έχεις και άλλο αυτοκίνητο να κάνεις τις δουλειές σου είναι δύσκολα για μοναδικό αυτοκίνητο.
Πολλά από αυτά στις αγγελίες πρέπει να έχουν αλλάξει και 3-4 χέρια, γι'αυτό και τόσο χαμηλές τιμές. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με τα roadster αν δεν έχεις και άλλο αυτοκίνητο να κάνεις τις δουλειές σου είναι δύσκολα για μοναδικό αυτοκίνητο.
Πολλά από αυτά στις αγγελίες πρέπει να έχουν αλλάξει και 3-4 χέρια, γι'αυτό και τόσο χαμηλές τιμές.Ρε συ το δικό μου πχ είναι '09, έχει 36κ χλμ, δεν έχει φαναρτζοδουλειά καμία, έχει ζάντες/μπλοκέ/αντιστρεπτικές/xenon/φιμέ/ψιλολόγια. Να το δώσω 9 κ 10? Μλκία μεγάλη δεν είναι? Κάποιοι λένε ότι τα πουλάνε 6 κ 7. Συμφωνώ αλλά προφανώς όχι σε τέτοια κατάσταση.
-
Σε γενικές γραμμές ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. (δε μιλάμε για καθυστερημένους σαν αυτόν)
Τα χρήματα των extra δεν πρόκειται να τα πάρει κάποιος βέβαια, αλλά κάνει το πακέτο πιο δελεαστικό.
Το ζήτημα είναι αν χρειάζεσαι τα χρήματα τώρα πούλησε έστω και στα 10Κ, διαφορετικά του χρόνου θα ψάχνεις να πουλήσεις στα 8Κ.
Οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές δεν ψάχνουν το καλύτερο, αλλά το φθηνότερο. -
Σε γενικές γραμμές ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. (δε μιλάμε για καθυστερημένους σαν αυτόν)
Τα χρήματα των extra δεν πρόκειται να τα πάρει κάποιος βέβαια, αλλά κάνει το πακέτο πιο δελεαστικό.
Το ζήτημα είναι αν χρειάζεσαι τα χρήματα τώρα πούλησε έστω και στα 10Κ, διαφορετικά του χρόνου θα ψάχνεις να πουλήσεις στα 8Κ.
Οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές δεν ψάχνουν το καλύτερο, αλλά το φθηνότερο.Nαι, αλλά το φθηνό συνήθως βγαίνει πιο ακριβό. Anyway, μάλλον θα το κρατήσω και θα γεράσουμε μαζί!
-
Τέλεια θα είναι να γεράσεις και να έχεις και ένα roadster για τις βόλτες.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα πολύ φθηνά, συνήθως έχουν κάποιο κουσούρι.Όχι απαραίτητα, με αυτήν την κατάσταση γύρω μας. Είναι από τα πρώτα πράγματα που φεύγουν στις δύσκολες στιγμές ένα διθέσιο κάμπριο, οπότε με λίγο ψάξιμο και πίεση μπορείς να βρεις μια χαρά αμάξια κυρίως μαμά κατάσταση. Τα 'θαύματα' που έχουν μπλοκέ, ανάρτηση, ηχοσύστημα κλπ. ή μένουν απούλητα στα 18Κ (όσο καπνίσει του καθενός που δεν θέλει να το πουλήσει) ή φεύγουν σήμερα στα 8Κ και είναι και προβληματικά, δηλ. παίζει ψέμα στο πόσο άριστα είναι.
-
Τέλεια θα είναι να γεράσεις και να έχεις και ένα roadster για τις βόλτες.Μόνο που θα σε θάψουν με αυτό αφού δεν θα μπορέσεις ποτέ να βγεις από κει μέσα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο που θα σε θάψουν με αυτό αφού δεν θα μπορέσεις ποτέ να βγεις από κει μέσα
Εντάξει μέχρι τα γεράματα θα με έχει ψήσει ο thomasc200d για SL.
-
Μόνο που θα σε θάψουν με αυτό αφού δεν θα μπορέσεις ποτέ να βγεις από κει μέσα
Εντάξει μέχρι τα γεράματα θα με έχει ψήσει ο thomasc200d για SL.
Μεγαλη ιδεα εχεις. Η SL θα ερθει σε μενα, επειδη ομως θα το παιζεις τζοβενο θα παρεις SLK
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις , γι αυτό το θέλω τώρα το μιάτα αυτή είναι η σωστή ηλικία όταν μεγαλόσω θα πάρω και γω μια σκούνα μέχρι 15κ θέλω να δώσω αν και υπάρχει ένα θεματάκι ο πατέρας μου δεν θέλει μεταχειρισμένο , στο μιάτα στοχεύω αλλά βλέπω οτι στο μρ2 οι τιμές είναι εντελώς χώμα
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις , γι αυτό το θέλω τώρα το μιάτα αυτή είναι η σωστή ηλικία όταν μεγαλόσω θα πάρω και γω μια σκούνα μέχρι 15κ θέλω να δώσω αν και υπάρχει ένα θεματάκι ο πατέρας μου δεν θέλει μεταχειρισμένο , στο μιάτα στοχεύω αλλά βλέπω οτι στο μρ2 οι τιμές είναι εντελώς χώμαΠαρε SLK να εισαι κυριος, να μπαινεις και να βγαινεις ανετα και ατσαλακωτος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις , γι αυτό το θέλω τώρα το μιάτα αυτή είναι η σωστή ηλικία όταν μεγαλόσω θα πάρω και γω μια σκούνα μέχρι 15κ θέλω να δώσω αν και υπάρχει ένα θεματάκι ο πατέρας μου δεν θέλει μεταχειρισμένο , στο μιάτα στοχεύω αλλά βλέπω οτι στο μρ2 οι τιμές είναι εντελώς χώμα
Παρε SLK να εισαι κυριος, να μπαινεις και να βγαινεις ανετα και ατσαλακωτος
Ωραία η προτελευταία την σκέφτομαι αλλά δεν είναι μιάτα που δεν θα το λυπηθείς
-
Παρε SLK να εισαι κυριος, να μπαινεις και να βγαινεις ανετα και ατσαλακωτος
Ωραία η προτελευταία την σκέφτομαι αλλά δεν είναι μιάτα που δεν θα το λυπηθείς
Πφφ σιγα το μιατα, πανω απο τα 140χλμ δεν πας λογω θορυβου . Αν δεν εχεις ανεση δεν λεει . Ασε που την SLK δεν την λυπασαι , εδω δεν λυπαμαι την C class ξανακαπνισαν τα πισω λαστιχακια προχθες
-
Μια χαρα ΔΕΝ τη λυπασαι την SLK και ΔΕΝ διαμαρτυρεται οπως και το Μχ5
-
Αν ψήνεσαι για MR2 (αμαξάρα ), δες αυτό εδώ.
Mazda MX-5