-
Ζυγίζει 727 κιλά, μηχανικά είναι τελείως στάνταρ (πρώτης γενιάς, 1.6 με 116 αλόγατα).
-
Και δεν κλαίει η καρδιά σου που το βλέπεις έτσι;;
-
Γιατί; Για πίστα μια χαρά θα είναι. Αν ήταν φθαρμένο από τα
-
parapro, κατασταση!!!
-
Να έχεις Μιάτα ΜΚ 1 και να το κάνεις έτσι.. μάλλον μόνο Αμερικάνος!
-
Ariel Atom φαση. Γουσταρω!!!
-
Αν δεν ήταν να έχω προβλήματα με το Νόμο και με τις ασφαλιστικές, θα καραγούσταρα να ήταν το Miata μου έτσι. Και δεν απέχει και παααάρα πολύ ! Με λίγες τροποποιήσεις βέβαια σε θέματα ασφάλειας. Για παράδειγμα, δε θέλω να φανταστώ τι ακρωτηριασμό θα υποστεί ένας πεζός αν τον πετύχεις με το μπροστινό μέρος. Η τετραγωνισμένη όμως αισθητική μού αρέσει πολύ. Φέρνει κάτι σε hot rod.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.
-
Με το νόμο τι προβλήματα υπάρχουν;
-
Θα σε σταματά η αστυνομία κάθε 3 χλμ. ΚΤΕΟ δε θα περνάς ούτε απ' έξω. Σε σοβαρό τρακάρισμα, η ασφαλιστική προσπαθεί να βρει δίοδο να μη σε αποζημιώσει. Ε, όπως καταλαβαίνεις, θα είσαι η πιο εύκολη περίπτωσή της. Γενικώς, αν δεν είχα πινακίδες και το κουβαλούσα με το τρέιλερ στην πίστα, θα άξιζε. Αλλιώς, όχι στην Ελλάδα.
-
-
-
-
E αφού είπε ο παπάρας ο χάρις ότι είναι ένα καλό ρόουντστερ, οκ...
-
αν έλεγε καλά λόγια θα τον αποθέωνες όμως ε;
-
Δε διαφωνώ με όσα λέει στο βίντεο για το mx5 και τις 3 γενιές του. Ούτως ή άλλως δεν είμαι τόσο μεγάλος φαν του mx, αν δεν κάθεται ο κώλος μου σε ρομέο δεν ευχαριστιέται όπως έχει πει και ο GB.
Απλά o Xάρις είναι κωλοτούμπας παπάρας -
-
ξερω εναν που κανει ευθυγραμμισεις
-
Τι έπαθε το ματάκι του?
-
Είναι αγγλικό και για να κυκλοφορεί νόμιμα στην Ευρώπη πρέπει το αριστερό του ματακι να μην τυφλωνει !
-
Κυκλοφορει στον δρομο δηλ?!!
Mazda MX-5