-
Ωχ!
-
Παρακαλούνται τα γυναικόπαιδα όπως μείνουν στα σπίτια των...
-
H καλύτερη μετατροπή που μπορεί να κάνει κάποιος στο MX-5 είναι τα πατάκια του Niseko.
Καμία σχέση με τα παλιά τα σάπια. Σκέφτομαι να βγάζω τα παπούτσια πριν μπω.
Είναι χοντρά, δεν κάνουν βόλτες και έχουν υπέροχη αίσθηση! -
Nαι, με τα πατάκια του Niseko, το 'Jinba ittai' πάει σε άλλο επίπεδο.
-
+1 κι'απο μένα.
-
Μπράβο, βρήκα και την επόμενη μετατροπή που θα κάνω.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μπράβο, βρήκα και την επόμενη μετατροπή που θα κάνω.Άντε! Και αναπτήρα εύχομαι...
-
H καλύτερη μετατροπή που μπορεί να κάνει κάποιος στο MX-5 είναι τα πατάκια του Niseko.
Είναι χοντρά, δεν κάνουν βόλτες και έχουν υπέροχη αίσθηση!Το σημαντικό είναι που του οδηγού κουμπώνει
Αξίζουν τα λεφτά τους, ελπίζω αν κάποτε φθαρούν να μπορούμε να τα ξαναβρούμε. -
Ο χρήστης mika έγραψε:
Είναι χοντρά, δεν κάνουν βόλτες και έχουν υπέροχη αίσθηση!Το σημαντικό είναι που του οδηγού κουμπώνει
Αξίζουν τα λεφτά τους, ελπίζω αν κάποτε φθαρούν να μπορούμε να τα ξαναβρούμε.Λες να πάρουμε από τώρα ένα δεύτερο για τις δύσκολες μέρες που έρχονται; Ο ilmotorsport έχει περιορισμένο stock πλέον.
Τελικά μου βγήκαν 70κάτι ευρώ με μεταφορικά. Πολύ καλή τιμή μου φάνηκε.xene δεν καπνίζω.
-
-
Αξίζουν τα λεφτά τους, ελπίζω αν κάποτε φθαρούν να μπορούμε να τα ξαναβρούμε.Λες να πάρουμε από τώρα ένα δεύτερο για τις δύσκολες μέρες που έρχονται; Ο ilmotorsport έχει περιορισμένο stock πλέον.
Τελικά μου βγήκαν 70κάτι ευρώ με μεταφορικά. Πολύ καλή τιμή μου φάνηκε.xene δεν καπνίζω.
Ναι μια χαρά τιμή, εγώ τα είχα πληρώσει με τα παλιά μεταφορικά του ilmotorsport 90-100€
Το είχα σκεφτεί να πάρω και 2o set αλλά μάλλον είναι υπερβολή πάντως δεν φθείρονται εύκολα, λερώνεται μόνο το γαλάζιο logo*άντε το επόμενο έξοδο τα ελατήρια , o Μπούτσης τα φέρνει αρκετά πιο φθηνά αν θυμάμαι καλά
-
Και τώρα τόσο βγαίνει αν πάρεις κατευθείαν από il. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm να σου πω άλλον τρόπο.
Με τα ελατήρια τι παίζει; Εννοείς για να χαμηλώσει ή κάτι άλλο; -
Ναι είναι τα κλασσικά που τα βάζουν όλοι κατευθείαν για να γλιτώσουν από το 4x4 look (τα δίνει και η mazda νομίζω αλλά πιο ακριβά)
δες εδώ -
Ο χρήστης mika έγραψε:
Ναι είναι τα κλασσικά που τα βάζουν όλοι κατευθείαν για να γλιτώσουν από το 4x4 look (τα δίνει και η mazda νομίζω αλλά πιο ακριβά)
δες εδώΔεν πρέπει να αλλάξω και αμορτισέρ;
Επειδή μετά τα πατάκια έχει μπει το tuning μέσα μου έλεγα να βάλω coilover, αλλά όταν αρχίσω να το βαριέμαι, όχι ακόμη. -
Επειδή μετά τα πατάκια έχει μπει το tuning μέσα μου έλεγα να βάλω coiloverΠοιο ΦΠΕ.. Lame! Pataki-coilover ή αλλιώς PC
Πλάκα κάνω ε!
-
Πριν λίγες μέρες καμάρωσες που έκανες αναστροφή και θα σκάσεις λεφτά για colilover; Τέλειωσε πρώτα τη 'μαμά', που δεν παίζει, και ύστερα...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πριν λίγες μέρες καμάρωσες που έκανες αναστροφή και θα σκάσεις λεφτά για colilover; Τέλειωσε πρώτα τη 'μαμά', που δεν παίζει, και ύστερα...Επειδή μετά τα πατάκια έχει μπει το tuning μέσα μου έλεγα να βάλω coilover, αλλά όταν αρχίσω να το βαριέμαι, όχι ακόμη.
διάβασε καλύτερα.
-
Το διάβασα, αλλά πραγματικά, για να πεις ότι βαριέσαι την ανάρτηση του MX-5 θεωρώ ότι πρέπει να 'το 'χεις πάει πολύ μακριά το θέμα'...
-
Καλά ντε, δεν είπα ότι θα την βάλω τώρα.
Απλά μου φαίνεται καλύτερη ιδέα από το να βάλω χαμηλότερα ελατήρια. -
νεολαια....
Mazda MX-5