-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα περισσότερα στο car είναι στα 12-14 χιλιάρικα. Δεν ξέρω βέβαια πόσο μπορεί να πέσουν με παζάρι...Έ οκ, τότε δεν υφίσταται θέμα σύγκρισης με Elise σε τιμή
-
εγω τα βλεπω γυρω στα 15.... απο την στιγμη που υπαρχουν αριστες 122αρες λιζες με 17-18.....
-
Ρε μλκ, καταλαβαίνεις ότι άλλο προσανατολισμό έχουν τα δύο αμάξια;
Btw, μιλάμε για ίδιας χρονολογίας/χιλιομέτρων αμάξια;
-
χιλιομετρα ισως και λιγοτερα, χρονολογιας πιο παλια...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω τα βλεπω γυρω στα 15.... απο την στιγμη που υπαρχουν αριστες 122αρες λιζες με 17-18.....Το πιο φτηνό Elise αυτή την στιγμή είναι στα 20k και μετά αρχίζουν από 23 και πάνω.
-
σε αυτα που φαινονται και δεν ξερουν τι ζητανε στο car.gr......
-
Ποπ, άλλη τιμή αγοράς, άλλος προσανατολισμός, άλλο κόστος συντήρησης/επισκευών. Δεν είναι ομοιογενής η σύγκριση πέραν των 2 θέσεων και της ανοιχτής οροφής.
Με την ίδια λογική, NC θα βρεις και με 8Κ καθώς στο car.gr υπερτιμολογούν.
-
Το ίδιο ισχύει και για τα mx-5 φυσικά.
Τέσπα, εγώ επιμένω πως ένα mx5 δεν έχει καμία σχέση με την elise. Άλλο που ορισμένοι προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα σαν αυτήν.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αηδειες...Το να κραζει το mx-5 ο αγγλαρας ειναι εντελως αδικο..Κ σπορ ειναι,κ μια χαρα δυνατο ειναι το διλιτρο κ κανεις κ τις ανωριμοτητες σου χωρις να φοβασαι μην σου ξεκολλησει το πισω μερος οπως π.χ στο s2k η στην ελιζα...
ΠίΤΣΕΣ
Κυριάκο βάλε κανέναν χέρι στην τσέπη! Σόμπες και τέτοια ξέρεις να αγοράζεις.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σκεψου ομως οτι με το τουρμπο μπορει να μην ησουν τοσο καλος στις στροφεςη επομενη λυση θα ηταν ειτε wankel ειτε περισσοτερα κυβικα
εκτος και αν θα ηθελες καποιο μοτερ στυλ ταπερ
Δυστυχώς ενώ υπάρχουν 2 λύσεις υπερτροφοδότησης (cosworth comp. & begi turbo kit), τα μισά nc σπάνε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
υ.γ. πρέπει να είμαι το μόνο μέλος του 4τφ, που δεν βγάζει το αμάξι του, το καλύτερο σου σύμπαντος...
Σ' εχω Κυριάκο! Το δικό μου το βγάζω τραγικό σε ορισμένα θέματα!
Καλύτερο απ όλα είναι το megane cc!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλύτερο απ όλα είναι το megane cc!
Ποιό ψψ ρέ! το απλό το κουπέ ήταν το καλύτερο και το ομορφότερο (ταριφάδικο)
-
Φρέσκα νέα
Report: BMW readying sub-Z4 Miata fighter for Geneva reveal?
Είμαι περίεργος για το εγχείρημα, αν και κρατάω μικρό καλάθι. Πόσο μικρό σε μοτέρ και κυρίως πόσο φθηνό, θα επιτρέψει ο ουμπεραλισμός από τον οποίο κατατρύχονται οι γερμανοί της Μπεμβέ, να είναι για να θεωρείται ανταγωνιστικό του ΜΧ-5 ?
http://www.autoblog.com/2011/02/08/report-bmw-readying-sub-z4-miata-fighter-for-geneva-reveal/
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οποια γενια και να παρεις η θεση οδηγησης ειναι για γελια....
Ειδικα οταν εχεις κοντα χερια-ποδια και μεγαλη κοιλια...
Ρε τι ναι αυτα που λετε, ειδικα με τοση σιγουρια...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δυστυχώς ενώ υπάρχουν 2 λύσεις υπερτροφοδότησης (cosworth comp. & begi turbo kit), τα μισά nc σπάνε.
Rotrex ?
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Rotrex ?
Νομίζω ροτρεξ δεν παίζει για nc. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Φρέσκα νέαReport: BMW readying sub-Z4 Miata fighter for Geneva reveal?
Είμαι περίεργος για το εγχείρημα, αν και κρατάω μικρό καλάθι. Πόσο μικρό σε μοτέρ και κυρίως πόσο φθηνό, θα επιτρέψει ο ουμπεραλισμός από τον οποίο κατατρύχονται οι γερμανοί της Μπεμβέ, να είναι για να θεωρείται ανταγωνιστικό του ΜΧ-5 ?
http://www.autoblog.com/2011/02/08/report-bmw-readying-sub-z4-miata-fighter-for-geneva-reveal/
Φρέσκα νέα η Ζ2; Εδώ και κάτι χρόνια το λιβανίζει η BMW και επίσημα θα το παρουσιάσει σαν concept τώρα με προοπτική την παραγωγή το 2012. Αν δεν φύγει πολύ πάνω από τα 30.000 η βασική έκδοση θα κλέψει μεγάλο μερίδιο από τις πωλήσεις του mx. Κινητήρες μόνο 4κυλινδροι turbo.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Rotrex ?
Νομίζω ροτρεξ δεν παίζει για nc. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια...
Γιατι να μην παιζει ; Παιρνεις εναν C30-94 και τον κανεις να παιξει !
-
Ρε συ ποπ το ΜΧ5 είναι χάλια ακόμα και με 14αρες;
-
ειναι ωραιο για να περνας καλα!
Mazda MX-5