-
Προς ΤΠ: Κάτι μου θυμίζει ο κεντρικός τίτλος του AtlasF1. Μήπως κάποιοι, στην Αγγλία, παρακολουθούν Alpha;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Προς ΤΠ: Κάτι μου θυμίζει ο κεντρικός τίτλος του AtlasF1. Μήπως κάποιοι, στην Αγγλία, παρακολουθούν Alpha;Απλά ήταν κοινότυπο αυτό που είπα ως τίτλο.
Φοβερό το αποψινό ε; Νοιώθω να μου έχει στραμπουλήξει ένα παγωμένο χέρι το σβέρκο.
Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε αθέατη παρασκηνιακή πλευρά που ούτε φανταζόμαστε, τι είναι αυτό που οδηγεί τη Williams στο να μην αγωνιστεί ενώ δεν έχει πρόβλημα;
Διαβάστε προσεκτικά την ανακοίνωση της Minardi
Τι παιχνίδι παίζει ο Στόνταρτ;
Σήμερα η Formula 1 ένα δέχτηκε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα. Αναρωτιέμαι εάν θα είναι μοιραίο... -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Προς ΤΠ: Κάτι μου θυμίζει ο κεντρικός τίτλος του AtlasF1. Μήπως κάποιοι, στην Αγγλία, παρακολουθούν Alpha;
Απλά ήταν κοινότυπο αυτό που είπα ως τίτλο.
Φοβερό το αποψινό ε; Νοιώθω να μου έχει στραμπουλήξει ένα παγωμένο χέρι το σβέρκο.
Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε αθέατη παρασκηνιακή πλευρά που ούτε φανταζόμαστε, τι είναι αυτό που οδηγεί τη Williams στο να μην αγωνιστεί ενώ δεν έχει πρόβλημα;
Σήμερα η Formula 1 ένα δέχτηκε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα. Αναρωτιέμαι εάν θα είναι μοιραίο...- Μόνο παγωμένο;
- Η Minardi δίνει την εντύπωση ότι θέλει να είναι και στα δύο στρατόπεδα ταυτόχρονα. Από τη μία τάσσεται υπέρ των 9, αλλά αγωνίζεται στον αγώνα επειδή την 'ανάγκασε' η jordan. Θα ήθελα να διαβάσω και το PR της jordan. (αυτό που έχει βγάλει μέχρι τώρα αναφέρεται στο podium και τα λέει πολύ γενικά για την απόφασή τους να τρέξουν)
- Μοιραίο; Δύσκολο!
- Για το μαλλί του Αντρέα δε μας είπες.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Απλά ήταν κοινότυπο αυτό που είπα ως τίτλο.
Σήμερα η Formula 1 ένα δέχτηκε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα. Αναρωτιέμαι εάν θα είναι μοιραίο...Τάκη, πρέπει να παίζονται χοντρά παιχνίδια! Αν δεν απατώμαι είναι η δεύτερη φορά που η Μισλέν παρακινεί τις ομάδες της να μη συμμετάσχουν στον αγώνα, με πρώτη όταν η ΦΙΑ άλλαξε τον κανονισμό για τα grooves προς το τέλος της σαιζόν πέρυσι ή πρόπερυσι (δεν θυμάμαι). Τότε που η Μισλέν είχε ζητήσει πολλάκις διευκρινήσεις για τον κανονισμό και η ΦΙΑ δεν τις έδωσε ποτέ, αν θυμάσαι.
Από την άλλη μεριά είναι κοινός τόπος πως ο Μαξ είναι ένθερμος υποστηρικτής της Φεράρι, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Μπέρνι ο οποίος ενδιαφέρεται πρωτίστως να μη χάσει η Φ1 τη δημοτικότητά της.
Έχουμε και την ιστορία με το GPWC που μια πεθαίνει, μια ζωντανεύει και γενικά όλα φαντάζουν να είναι ένα μπάχαλο.
Αν βρεις κάτι νεότερο και ουσιώδες ενημέρωσέ μας.
-
Η εκπομπή που μεταδίδεται μετά από κάθε αγώνα θα γίνει και αν ναί πότε?
-
Από ότι είπαν δεν θα γίνει. Κρίμα γιατί σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα ήθελα να ακούσω τι έχουν να πουν οι θετικοί και αρνητικοί πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από την άλλη μεριά είναι κοινός τόπος πως ο Μαξ είναι ένθερμος υποστηρικτής της Φεράρι, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Μπέρνι ο οποίος ενδιαφέρεται πρωτίστως να μη χάσει η Φ1 τη δημοτικότητά της.
Έχουμε και την ιστορία με το GPWC που μια πεθαίνει, μια ζωντανεύει και γενικά όλα φαντάζουν να είναι ένα μπάχαλο.
Αν βρεις κάτι νεότερο και ουσιώδες ενημέρωσέ μας.
Βρίσκεται σε πόλλα φόρουμ μετά το χτεσινό φιάσκο...
-
αν κανουμε εναν παραλληλισμο με τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων θα διαπιστωσετε οτι ειναι η δευτερη φορα μεσα σε 10 μερες που οι ευρωπαιοι αδυνατουν να βρουν λυση σε σημαντικα προβληματα (βλ. δηλωσεις κουλτχαρντ)...
δε τα βλεπω καλα τα πραγματα...το σχισμα ερχεται νωριτερα απ'οτι το περιμενουμε...? -
Δείτε και κάτι ενδιαφέρον, σχετικά με τις διαφημίσεις που αναφέραμε προηγουμένως σε αυτό το topic.
Το ABC δοκίμασε split-screen μετάδοση αγώνα Indy Racing League, με διαφημίσεις σε μεγάλο 'παράθυρο' και τον αγώνα να συνεχίζει να εμφανίζεται παραδίπλα, και δήλωσε επιτυχία:
http://www.pvrwire.com/2005/06/13/abc-s ... a-success/
-
Πάντος ,δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, μου κάνει μεγάλη εντύπωση κ. Πουρναράκη που δεν κάνατε καμμία αναφορά για το ράλι Ακρόπολις. Σας έστειλα και e-mail εχθές για το ίδιο θέμα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος π.χ. κάποια πνευματικά δικαιώματα ή κατι τέτοιο. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που θα ήθελε να ακούσει κάτι για τον εθνικό μας αγώνα έστω για το ΟΑΚΑ, αλλά πραγματικά είναι κρίμα να μην το διαφημίζουμε όπου και όποτε μπορούμε.
Κ.Κωττάκης
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δείτε και κάτι ενδιαφέρον, σχετικά με τις διαφημίσεις που αναφέραμε προηγουμένως σε αυτό το topic.Το ABC δοκίμασε split-screen μετάδοση αγώνα Indy Racing League, με διαφημίσεις σε μεγάλο 'παράθυρο' και τον αγώνα να συνεχίζει να εμφανίζεται παραδίπλα, και δήλωσε επιτυχία:
http://www.pvrwire.com/2005/06/13/abc-s ... a-success/
Όπως έχει αναφερθεί άπειρες φορές, αυτό απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Πάντος ,δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, μου κάνει μεγάλη εντύπωση κ. Πουρναράκη που δεν κάνατε καμμία αναφορά για το ράλι Ακρόπολις. Σας έστειλα και e-mail εχθές για το ίδιο θέμα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος π.χ. κάποια πνευματικά δικαιώματα ή κατι τέτοιο. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που θα ήθελε να ακούσει κάτι για τον εθνικό μας αγώνα έστω για το ΟΑΚΑ, αλλά πραγματικά είναι κρίμα να μην το διαφημίζουμε όπου και όποτε μπορούμε.Κ.Κωττάκης
Δεν είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε τι συμβαίνει...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάντος ,δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, μου κάνει μεγάλη εντύπωση κ. Πουρναράκη που δεν κάνατε καμμία αναφορά για το ράλι Ακρόπολις. Σας έστειλα και e-mail εχθές για το ίδιο θέμα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος π.χ. κάποια πνευματικά δικαιώματα ή κατι τέτοιο. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που θα ήθελε να ακούσει κάτι για τον εθνικό μας αγώνα έστω για το ΟΑΚΑ, αλλά πραγματικά είναι κρίμα να μην το διαφημίζουμε όπου και όποτε μπορούμε.
Κ.Κωττάκης
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η εξέλιξη του προχθεσινού αγώνα δεν μας επέτρεψε να προβάλλουμε αυτά που είχαμε ετοιμάσει για το Ακρόπολις.
Εάν παρακολουθούσατε θα είχατε δει πρώτον ότι προβάλλουμε εκτεταμένα θέματα από όλους τους αγώνες Ράλι στην βραδινή εκπομπή και δεύτερον ότι χτες το μεσημέρι έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων θέμα της Υπερειδικής το οποίο είχαμε ετοιμάσει για τις 20:30 την Κυριακή αλλά δεν μπορέσαμε λόγω των εξελίξεων να το παίξουμε.
Αισθάνομαι άσχημα για τον τρόπο σκέψης ορισμένων.
Επίσης αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορέσαμε να προβάλλουμε όσο έπρεπε το Ακρόπολις. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Κ.Κωττάκης
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η εξέλιξη του προχθεσινού αγώνα δεν μας επέτρεψε να προβάλλουμε αυτά που είχαμε ετοιμάσει για το Ακρόπολις.
Εάν παρακολουθούσατε θα είχατε δει πρώτον ότι προβάλλουμε εκτεταμένα θέματα από όλους τους αγώνες Ράλι στην βραδινή εκπομπή και δεύτερον ότι χτες το μεσημέρι έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων θέμα της Υπερειδικής το οποίο είχαμε ετοιμάσει για τις 20:30 την Κυριακή αλλά δεν μπορέσαμε λόγω των εξελίξεων να το παίξουμε.
Επίσης αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορέσαμε να προβάλλουμε όσο έπρεπε το Ακρόπολις.Εδώ σε (επίτρεψέ μου τον ενικό) φάουλ. Γιατί στον προχθεσινό αγώνα, από ένα σημείο και μετά αναμασούσατε τα ίδια και τα ίδια. Και πέρισυ έγινε μια ελάχιστη αναφορά στο γεγονός.
Επίσης, μην ξεχνάμε ότι άλλο κοινό βλέπει το δελτίο ειδήσεων και άλλο την F1...
Κρίμα πάντως, χάθηκε άλλη μια ευκαιρία και φέρετε εσείς ευθύνη γι' αυτό..
-
Εντάξει ρε παιδιά! Λες και δεν παέι κόσμος στο Ακρόπολις κάνετε!
Εσείς στις δουλειές σας είστε καλύτεροι? Δεν το νομίζω! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά! Λες και δεν παέι κόσμος στο Ακρόπολις κάνετε!
Εσείς στις δουλειές σας είστε καλύτεροι? Δεν το νομίζω!To θέμα είναι ότι εγώ στη 'δουλειά' μου προσπαθώ να ανεβάσω κόσμο στο βουνό. Γιατί το Acropolis δεν είναι μόνο η SSS που θα πάει ο καθένας. Όσο περισσότερος κόσμος ανέβει στις ειδικές, τόσο καλύτερα! Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά αναφερόμαστε σε αγώνα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ... Οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα έρθουν στη χώρα μας και εμείς κολλάμε στα μικρά μας συμφέροντα;
Εγώ επιμένω στα προηγούμενα λόγια μου. Χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία...
-
Εγώ επιμένω ότι το έχετε παρακάνει. ΔΕΝ είμαστε καλύτεροι στις δουλειές μας για να κρίνουμε με τόσο μένος κάτι. Αν ήταν η τύχη ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ αγώνα παγκοσμίας κλάσης να στηρίζει την επιτυχία του σε αναφορές (και εκτεταμένες αν θέλετε) σε ένα κανάλι και πιο συγκεριμένα σε μία εκπομπή (εδώ μετάδοση ενός αγώνα F1) και ακόμα πιο συγκεκριμένα από ένα πρόσωπο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θες να μας πεις ότι τώρα καταστράφηκε ο αγώνας???
Έλεος δηλαδή...
Ας βελτιώσουμε πρώτα τους εαυτούς μας! Καλό θα κάνει σε όλους μας.
-
Μια αναφορά στο Ράλι Καταλονίας, είναι συζητήσιμο αν είναι στον τομέα εργασίας ενός σπήκερ Φ1, τη στιγμή που το ΠΠΡάλλι το έχει κάποιο άλλο ανταγωνιστικό κανάλι...
Όμως το Ακρόπολις είναι ΕΘΝΙΚΟΣ μας αγώνας, κάτι σαν ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες, έστω και μικρότερης διάρκειας και βεληνεκούς.
Εκεί δεν είναι το πόσο καλός είσαι στη δουλειά σου, αλλά καθήκον σου. Και ναι, εγώ διαφημίζω το ακρόπολις σε Ιταλούς, Γερμανούς, Ινδούς, ΤΟΥΡΚΟΥΣ κλπ κλπ κλπ εθνικότητες που έχω στο μάστερ μου.
Δεν θεωρώ όμως πως αυτό με ανεβάζει σαν μηχανολόγο. -
Ναι δεν διαφωνώ. Σαφώς θεμιτό θα ήταν να είχε κάνει αναφορά ο ΤΠ αλλά εσείς κοντέψατε να τον φάτε!
Επίσης πως ο TΠ μέσω του αγώνα θα διαφημίσει τον εθνικό μας αγώνα στους 'Ιταλούς, Γερμανούς, Ινδούς, ΤΟΥΡΚΟΥΣ κλπ κλπ κλπ'?
Και ακόμα όσο αφορά τη διαφήμιση στους Έλληνες ξαναλέω: 'Αν ήταν η τύχη ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ αγώνα παγκοσμίας κλάσης να στηρίζει την επιτυχία του σε αναφορές (και εκτεταμένες αν θέλετε) σε ένα κανάλι και πιο συγκεριμένα σε μία εκπομπή (εδώ μετάδοση ενός αγώνα F1) και ακόμα πιο συγκεκριμένα από ένα πρόσωπο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας'
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Εάν παρακολουθούσατε θα είχατε δει πρώτον ότι προβάλλουμε **εκτεταμένα θέματα από όλους τους αγώνες Ράλι στην βραδινή εκπομπή **και δεύτερον ότι χτες το μεσημέρι έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων θέμα της Υπερειδικής το οποίο είχαμε ετοιμάσει για τις 20:30 την Κυριακή αλλά δεν μπορέσαμε λόγω των εξελίξεων να το παίξουμε.
Επίσης αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορέσαμε να προβάλλουμε όσο έπρεπε το Ακρόπολις.βραδυνή ή '¨πρωινή' εκπομπή? Έλεος δηλαδή? Δεν αναρωτιέστε τι τηλεθέαση υπάρχει την ώρα του αγώνα και τι την ώρα της εκπομπής? Εγώ προσωπικά βαριέμαι να κάτσω μέχρι 1 το πρωί να δω την εκπομπή....
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη