-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Μην μου πεις Τακη,πως και φετος θα ειναι ο Παλομπαρινι μαζι σας γιατι αυτο δεν θα το αντεξω...Γιατί να μην το αντέξεις Φάνη? Αφού εσύ είπες ότι πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του σταθμού...
Και το λέω αυτό γιατί πολύ απλά εγώ δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του σταθμού, αλλά πολύ απλά να τις δεχόμαστε αφού δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα για αυτές.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας από εμάς με κάτι θα δυσαρεστηθεί και φέτος. Αυτό το κάτι θα είναι διαφορετικό από άτομο σε άτομο. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μην μου πεις Τακη,πως και φετος θα ειναι ο Παλομπαρινι μαζι σας γιατι αυτο δεν θα το αντεξω...
Γιατί να μην το αντέξεις Φάνη? Αφού εσύ είπες ότι πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του σταθμού...
Και το λέω αυτό γιατί πολύ απλά εγώ δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του σταθμού, αλλά πολύ απλά να τις δεχόμαστε αφού δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα για αυτές.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας από εμάς με κάτι θα δυσαρεστηθεί και φέτος. Αυτό το κάτι θα είναι διαφορετικό από άτομο σε άτομο.Aλλο το ενα και αλλο τ'αλλο...
Ειναι δυο,τελειως διαφορετικα πραγματα... -
Γιατί ρε παιδιά τι έχει ο Παλομπαρίνι; Ίσα ίσα που έχει πολύ 'τηλεοπτική' και ευχάριστη στα αυτιά φωνή. Όταν μάλιστα μιλάει και με την κλασική προφορά έχει πολύ ενδιαφέρον.
Όσο για τη Τζέιν, που είναι το πρόβλημα; Πέραν του ότι είναι όμορφη, έχει ωραία φωνή για να ντύνει τα ρεπορτάζ, ωραίες ατάκες και γενικά έχει πολύ καλή παρουσία στην κάμερα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά τι έχει ο Παλομπαρίνι; Ίσα ίσα που έχει πολύ 'τηλεοπτική' και ευχάριστη στα αυτιά φωνή. Όταν μάλιστα μιλάει και με την κλασική προφορά έχει πολλύ πλάκα.Βαγγελη,πρεπει να καταλαβει καποια στιγμη οτι δεν μπορει σε ολα να ειναι καλος...
Δε λεω στο ποδοσφαιρο που ειναι και η ειδικοτητα του,ειναι καλος!
Εκαστος στο ειδος του ομως... -
...Πέραν του ότι είναι όμορφη...Να ξερασω τωρα ή αργοτερα...;;;
-
Συμφωνώ, ούτε γνώσεις έχει, ούτε ειδικότητα στην F1. Ωστόσο εμείς δεν περιμένουμε τους σχολιαστές για να μάθουμε, τη στιγμή που έχουμε όλες τις πληροφορίες στα δάχτυλα μας. Απλά θέλουμε ευχάριστες φωνές να συνοδεύουν τον αγώνα μας.
Προφανώς αν ήμασταν σε άλλη χώρα που ο σταθμός θα δικαιολογούσε ταξίδια στους αγώνες, κλπ, κλπ προφανώς θα απαιτούσαμε οι σχολιαστές να έχουν 'inside' πληροφορίες σε κάθε αγώνα και να μπορούν να αναλύσουν το κάθε τι.
-
Συμφωνώ, ούτε γνώσεις έχει, ούτε ειδικότητα στην F1. Ωστόσο εμείς δεν περιμένουμε τους σχολιαστές για να μάθουμε, τη στιγμή που έχουμε όλες τις πληροφορίες στα δάχτυλα μας. Απλά θέλουμε ευχάριστες φωνές να συνοδεύουν τον αγώνα μας.Σε αυτο εν'μερει συμφωνω,αλλα απο τη στιγμη οπου πιστευω πως εχουν τη δυνατοτητα να βαλουν διπλα στον Τακη τον Σειτανιδη,δεν μπορω να καταλαβω γιατι τις περισσοτερες φορες δεν το πραττουν αυτο...
Ο Τακης ακομα δεν μας εχει λυσει αυτη την απορια...
-
Ο Τακης ακομα δεν μας εχει λυσει αυτη την απορια...Δηλαδη περιμενεις βρε Φανη ο ΤΠ να σχολιασει δημοσια τις αποφασεις των προισταμενων του?!
-
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Hellenic Tifosi. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παλομπαρίνι εφόσων υπάρχει και ο Τάκης. Δείτε το συμβολικά, ο ένας είναι ειδικός/φανατικός του σπορ και ο άλλος αντιπροσωπεύει τη μάζα που παρακολουθεί το άθλημα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μεχρι τις 18:00 του Σαββάτου πρέπει να αυτοαποκλειστείς από internet, τηλεόραση και ραδιόφωνο και ολόκληρο τον κοινωνικό σου περίγυρο (πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου σφυρίξει τα απότελέσματα ) πράγμα πρακτικά αδύνατο.
Το οποίο μου θυμίζει μια ιστορία όταν ήταν πέρυσι το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας εντούρο στο Ελληνικό. Την ίδια μέρα είχε και αγώνα MotoGP. Ξαφνικά λοιπόν, σε ένα διάλλειμα του αγώνα, η Τζέιν βγαίνει στο μικρόφωνο και ανακοινώνει τα αποτελέσματα του MotoGP. Το τι βρισίδι έφαγε δε λέγεται... Ολοι το γράφανε στο βίντεο για να το δούνε αργότερα, και τώρα είχαν μάθει τα αποτελέσματα με το ζόρι!
Φυσικά παρόμοια πατάτα έκαναν και στην εκπομπή του WRC στο Magic, και μάλιστα το επισήμανα εδώ στο φόρουμ και δε θυμάμαι αν το ξαναέκαναν!
Πρώτος διδάξας ο Άρης Σταθάκης, από την θέση του οδηγού...
ΠΑΝΤΑ έλεγε όλη την εκπομπή και στο τέλος τους αγώνες...
Ε, τότε που παιζόταν στον πόντο Σουμάχερ Χιλ (τότε που ο Σούμε το έπαιξε εμβολίζουσα τριήρης ΜΕ επιτυχία...) βγαίνει στο άνοιγμα της εκπομπής:
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, νέος πρωταθλητής της Φ1 είναι από σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ!!Ενώ εμείς οι ηλίθιοι που δεν μπορούσαμε να ξυπνήσουμε νωρίτερα το γράψαμε στο βίντεο... (Αυστραλία γαρ...) Πες το στο τέλος βρε χριστιανέ, με το βιντεάκι!!! Τι νόημα έχει με το καλημέρα;; Να τιμωρήσεις όποιον χαζό σε βλέπει αντί να βάλει το βίντεο που έγραψε;;
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Hellenic Tifosi. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παλομπαρίνι εφόσων υπάρχει και ο Τάκης. Δείτε το συμβολικά, ο ένας είναι ειδικός/φανατικός του σπορ και ο άλλος αντιπροσωπεύει τη μάζα που παρακολουθεί το άθλημα.Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα. Βασικός και απαράβατος όρος είναι ο δημοσιογράφος που περιγράφει τον αγώνα να είναι και γνώστης του αντικειμένου. Αμά είναι να πάω κι εγώ να κάνω περιγραφή καλιτεχνικού πατινάζ γιατί έχω ωραία φωνή. Εδώ στο ποδόσφαιρο ένα όνομα λέει λάθος ο εκφωνητής και πέφτουν όλοι να τον φάνε. Σε αναλογία, με τα μαργαριτάρια που έχει αμολήσει ο Παλομπαρίνι, εμείς θα έπρεπε να έχουμε αυτοκτονήσει.
Και επειδή ακριβώς η Formula 1 είναι ένα σπορ άγνωστο στο ευρύ κοινό, επίβάλλεται ο παρουσιαστής να ξέρει τη λέει. Γιατι αλλιώς θα συνεχίσουμε να ακούμε κι άλλα όπως το αμίμητο: Σε αγώνες γκραν πριξ πρώτος τερμάτισε ο Parmalat, δεύτερος ο Parmalat, μεγάλους οδηγούς έβγαλε αυτή η οικογένεια!
Και το κακό είναι ότι πολλοί θα τον πιστέψουν κιόλας! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Hellenic Tifosi. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παλομπαρίνι εφόσων υπάρχει και ο Τάκης. Δείτε το συμβολικά, ο ένας είναι ειδικός/φανατικός του σπορ και ο άλλος αντιπροσωπεύει τη μάζα που παρακολουθεί το άθλημα.
Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα. Βασικός και απαράβατος όρος είναι ο δημοσιογράφος που περιγράφει τον αγώνα να είναι και γνώστης του αντικειμένου. Αμά είναι να πάω κι εγώ να κάνω περιγραφή καλιτεχνικού πατινάζ γιατί έχω ωραία φωνή. Εδώ στο ποδόσφαιρο ένα όνομα λέει λάθος ο εκφωνητής και πέφτουν όλοι να τον φάνε. Σε αναλογία, με τα μαργαριτάρια που έχει αμολήσει ο Παλομπαρίνι, εμείς θα έπρεπε να έχουμε αυτοκτονήσει.
Και επειδή ακριβώς η Formula 1 είναι ένα σπορ άγνωστο στο ευρύ κοινό, επίβάλλεται ο παρουσιαστής να ξέρει τη λέει. Γιατι αλλιώς θα συνεχίσουμε να ακούμε κι άλλα όπως το αμίμητο: Σε αγώνες γκραν πριξ πρώτος τερμάτισε ο Parmalat, δεύτερος ο Parmalat, μεγάλους οδηγούς έβγαλε αυτή η οικογένεια!
Και το κακό είναι ότι πολλοί θα τον πιστέψουν κιόλας!Μα στην προκειμένη περίπτωση συζητάμε για τις δικές μας ανάγκες από τους σχολιαστές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει στο στούντιο κάποιος πρώην οδηγός(όπως Lauda στο RTL, Brundle στο ITV ή πρώην μηχανικό και συγγραφέας όπως στο SpeedTV). Συνεπώς για εμάς τουλάχιστον που έχουμε μια γνώση του αντικειμένου μας φτάνει και μας περισσεύει μια καλή φωνή που θα μας συντροφεύει στον αγώνα. Δηλαδή τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει 'Ελληνας σχολιαστής, τι πληροφορίες να δώσει;
-
Μα στην προκειμένη περίπτωση συζητάμε για τις δικές μας ανάγκες από τους σχολιαστές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει στο στούντιο κάποιος πρώην οδηγός(όπως Lauda στο RTL, Brundle στο ITV ή πρώην μηχανικό και συγγραφέας όπως στο SpeedTV). Συνεπώς για εμάς τουλάχιστον που έχουμε μια γνώση του αντικειμένου μας φτάνει και μας περισσεύει μια καλή φωνή που θα μας συντροφεύει στον αγώνα. Δηλαδή τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει 'Ελληνας σχολιαστής, τι πληροφορίες να δώσει;Σύμφωνοι ως ένα σημείο, αλλά μην ξεχνάς ότι έναν αγώνα δεν τον παρακολουθούν μόνο γνώστες του αθλήματος. Όσο για το τι περισσότερο μπορεί να κάνει ένας σχολιαστής, την απάντηση θα την πάρεις αν δεις ένα GP με περιγραφή Πουρναράκη-Παλομπαρίνι και ένα με περιγραφή Πουρναράκη-Σεϊτανίδη. Οι διαφορές είναι εξόφθαλμες.
Ως απλό παράδειγμα: Τα 5-6 λάθη που θα κάνει φυσιολογικά ο Πουρναράκης, ο Σεϊτανίδης (και γένικα οποισδήποτε γνωρίζει πέντε πράγματα) είναι σε θέση να τα διορθώσει. Ο Παλομπαρίνι όχι. -
Για πρώην οδηγούς ούτε λόγος αλλά για πρώην τεχνικούς γιατί όχι. Τουλάχιστον σαν καλεσμένοι σε ένα αγώνα. Να ακούσουμε και κάτι από κάποιον που τα έχει ζήσει από μέσα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα. Βασικός και απαράβατος όρος είναι ο δημοσιογράφος που περιγράφει τον αγώνα να είναι και γνώστης του αντικειμένου. Αμά είναι να πάω κι εγώ να κάνω περιγραφή καλιτεχνικού πατινάζ γιατί έχω ωραία φωνή. Εδώ στο ποδόσφαιρο ένα όνομα λέει λάθος ο εκφωνητής και πέφτουν όλοι να τον φάνε. Σε αναλογία, με τα μαργαριτάρια που έχει αμολήσει ο Παλομπαρίνι, εμείς θα έπρεπε να έχουμε αυτοκτονήσει.
Και το κακό είναι ότι πολλοί θα τον πιστέψουν κιόλας!Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...
-
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟALPHA ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ; ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΗΓΗΘΩ RTL. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Για πρώην οδηγούς ούτε λόγος αλλά για πρώην τεχνικούς γιατί όχι. Τουλάχιστον σαν καλεσμένοι σε ένα αγώνα. Να ακούσουμε και κάτι από κάποιον που τα έχει ζήσει από μέσα.Κατι παρομοιο ειχε εφαρμοσει και περυσι στα δοκιμαστικα του Μονακο το καναλι,οπου ειχε φερει σαν καλεσμενο τον Δημητρη Δεβερικο...
-
Ο χρήστης george BMWF1 έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟALPHA ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ; ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΗΓΗΘΩ RTL. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΒαριέσαι να διαβάσεις λίγα ποστς παραπάνω;
Τότε γιατί να μην βαρεθούν να τα ξαναγράψουν αυτοί που τα έγραψαν; -
Για πρώην οδηγούς ούτε λόγος αλλά για πρώην τεχνικούς γιατί όχι. Τουλάχιστον σαν καλεσμένοι σε ένα αγώνα. Να ακούσουμε και κάτι από κάποιον που τα έχει ζήσει από μέσα.
Κατι παρομοιο ειχε εφαρμοσει και περυσι στα δοκιμαστικα του Μονακο το καναλι,οπου ειχε φερει σαν καλεσμενο τον Δημητρη Δεβερικο...
Ο οποίος βέβαια δεν 'έγραφε' στον φακό αλλά είχε άπειρη εμπειρία.
Σαν παρουσία ήταν θετικότατη...
-
Tελικα για ενα πραγμα μετανοιωσα στη ζωη μου , που δεν εμαθα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Exει να πεσει πολυ RTL και φετος .....
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη