-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δε νομίζετε ότι υπερβάλλετε λίγο?
Όχι.
Η απάντηση που μου έδωσες ταιριάζει στην εξής ερώτηση:
Γίνεται να μην υπερβάλλουμε για ΠΑΝΤΑ!?!?!?!?!
Και εδώ έρχεται η απάντηση.--> 'Οχι!Σοβαρά τώρα. Κατά τη γνώμη μου υπερβάλλετε. Δε ξέρω αν κάποιος από όλους εμάς που γκρινιάζει για διαφημίσεις κλπ κλπ δούλευε σε ένα κανάλι σαν αυτό, είχε γνώση της κατάστασης και είχε κάποια θέση που να παίρνει αποφάσεις θα άλλαζε τελικά την κατάσταση.
Συμφωνώ ότι είναι ενοχλητικό. Αυτά που θα ήθελα Τακη αν γίνονται είναι τα εξής:
-
Όχι διαφημίσεις στο γύρο πριν την εκκίνηση.
-
Να μειωθεί έως (μη πω εξαφανιστεί το σήμα) πρίν και μετά τις διαφημίσεις.
-
Οι διαφημίσεις να πέφτουν μετά των τερματισμό των 8 βαθμολογούμενων θέσεων!
-
Σε περίπτωση υλοποίησης των παραπάνω να μην αυξηθούν οι υπόλοιπες διαφημίσεις στη διάρκεια του αγώνα.
-
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Αυτά που θα ήθελα Τακη αν γίνονται είναι τα εξής:- Όχι διαφημίσεις στο γύρο πριν την εκκίνηση.
- Να μειωθεί έως (μη πω εξαφανιστεί το σήμα) πρίν και μετά τις διαφημίσεις.
- Σε περίπτωση υλοποίησης των παραπάνω να μην αυξηθούν οι υπόλοιπες διαφημίσεις στη διάρκεια του αγώνα.
Με δεδομενο οτι το 1 και το 2 εχουν λεφτα απο χορηγους, ζητας απο τον Τακη να προτεινει να χασουν διαφημιστικα εσοδα. Χλωμουλι ε; Και ειδικα για το 1 δεν καταλαβαινω το λογο, στο γυρο προθερμανης βλεπεις ζιγκ ζαγκ, το βρισκετε ενδιαφερον ή εγω ειμαι παραξενος;
ΥΓ Για το 3 συμφωνω και εχω την εντυπωση οτι εγινε κατα λαθος
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αυτά που θα ήθελα Τακη αν γίνονται είναι τα εξής:
- Όχι διαφημίσεις στο γύρο πριν την εκκίνηση.
- Σε περίπτωση υλοποίησης των παραπάνω να μην αυξηθούν οι υπόλοιπες διαφημίσεις στη διάρκεια του αγώνα.
Με δεδομενο οτι το 1 και το 2 εχουν λεφτα απο χορηγους, ζητας απο τον Τακη να προτεινει να χασουν διαφημιστικα εσοδα. Χλωμουλι ε; Και ειδικα για το 1 δεν καταλαβαινω το λογο, στο γυρο προθερμανης βλεπεις ζιγκ ζαγκ, το βρισκετε ενδιαφερον ή εγω ειμαι παραξενος;
Σωστό αυτό. Μάλλον αυτοαναιρέθηκα σε σχέση με αυτά που έλεγα.
Όσο για το γύρο προθέρμανσης είναι απλά ότι κορυφώνεται η αγωνία της εκκίνησης (όπως είχε πει και κάποιος άλλος δε θυμάμαι ποιος). Κατά τα άλλα κανένα ενδιαφέρον. -
Σοβαρά τώρα. Κατά τη γνώμη μου υπερβάλλετε. Δε ξέρω αν κάποιος από όλους εμάς που γκρινιάζει για διαφημίσεις κλπ κλπ δούλευε σε ένα κανάλι σαν αυτό, είχε γνώση της κατάστασης και είχε κάποια θέση που να παίρνει αποφάσεις θα άλλαζε τελικά την κατάσταση.
Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εννοεις υπερβολη, αλλα επειδη ΔΕΝ εχω δει τον Α σε κατι παρωδιες ποδοσφαιρου τυπου Πανιωνιος-Αιγαλεω να τελειωνει τη μεταδοση πριν σφυριξει τη ληξη ο κοραξ (και οχι με τη συμπληρωση των 90'), εχω την απαιτηση να αντιμετωπιζει το ΙΔΙΟ καναλι (και οχι φυσικα ο παρουσιαστης που συμπτωματικα ειναι παλι ο ιδιος ) τον Ραϊκονεν και τον Κλιν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τον ιδιο σεβασμο που αντιμετωπιζει τον Γουνδουλακη και το Λιαπακη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σοβαρά τώρα. Κατά τη γνώμη μου υπερβάλλετε. Δε ξέρω αν κάποιος από όλους εμάς που γκρινιάζει για διαφημίσεις κλπ κλπ δούλευε σε ένα κανάλι σαν αυτό, είχε γνώση της κατάστασης και είχε κάποια θέση που να παίρνει αποφάσεις θα άλλαζε τελικά την κατάσταση.
Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εννοεις υπερβολη, αλλα επειδη ΔΕΝ εχω δει τον Α σε κατι παρωδιες ποδοσφαιρου τυπου Πανιωνιος-Αιγαλεω να τελειωνει τη μεταδοση πριν σφυριξει τη ληξη ο κοραξ (και οχι με τη συμπληρωση των 90'), εχω την απαιτηση να αντιμετωπιζει το ΙΔΙΟ καναλι (και οχι φυσικα ο παρουσιαστης που συμπτωματικα ειναι παλι ο ιδιος ) τον Ραϊκονεν και τον Κλιν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τον ιδιο σεβασμο που αντιμετωπιζει τον Γουνδουλακη και το Λιαπακη.
Σωστά! Υπερβολές εννούσα τον τρόπο των αντιδράσεων τους στις διαφημίσεις του Αλφα και στα περιστασιακά (πάνω στην ένταση της μετάδοσης) λάθη.
-
Παιδιά, θυμάστε πέρυσι που σε έναν αγώνα ο Παλομπαρίνι είπε 'η Scuderia Benetton' ή 'Scuderia Renault' και υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ μερικών για το τι σημαίνει τελικά Scuderia. Εγώ και μερικοί άλλοι τότε πιστεύαμε ότι το scuderia δεν είναι ένα επίθετο που κολλάει μπροστά από όλες τις ομάδες αφού έχει μια ειδική έννοια και δεν σημαίνει ομάδα όπως αρκετοί υποστήριξαν.
Από το: http://auto.howstuffworks.com/enzo1.htm
Scuderia Ferrari - This is the name of Ferrari's racing division, and was the name of the original racing club Enzo Ferrari formed in 1929. 'Scuderia' comes from scudo, which means shield. In Italy's past, armored knights would fight in competitions, represented by a shield (or coat of arms) from a certain region or town. These regional teams came to be known as scuderia.
Αυτό δεν το γράφω για να την πω σε κάποιον, αλλά για να γνωρίζουμε όλοι τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πού είναι τα λεφτά στο Σουμάχερ σόνγκ και την κατρέλα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ! Όλοι ξέρουν τι βλέπουν εκείνη την ώρα, και αν μιλάμε για λήξη των διαφημίσεων και δεν ξέρουν τι ακολουθεί, θα τους διαφωτίσει η εικόνα ΑΜΕΣΩΣ...
Εκτός αν το κόψαν αυτό το κακό συνήθειο, οπότε πειτε μου το να χαρώ!! (δε μιλάω για καρτέλες χορηγού )
Επίσης τα 'προσεχώς'. Βρε και το Ράλι Ακροπολις να πάρουν για μετάδοση και να ρίξουν τρέηλερ εκπομπής, τη στιγμή που γυρνάνε ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ τα μονοθέσια στην πίστα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! Εκτός αν ο αγώνας είναι βαρετός, αλλά και πάλι δε θα το δω αφού κοιμάμαι!!
-
Παιδια οπως εγραψα και πιο πισω ο ALPHA ειναι το χειροτερο καναλι που θα μπορουσε να εχει μεταδοση αθλ.γεγονοτος. Γι΄αυτο οποιος μπορει ασ παρει ενα δορυφορ. πακετο να βρει την υγεια του. Εγω προχθες παρακολουθ.τον αγωνα απο το RTL και ζητημα να διεκοψαν 1 ή 2 φορες.Ενω ο ALPHA ΑΣΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ............................Καθε φορα που γυρνουσα στον ALPHA διαφημισεις ειχε.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..................
-
Παλιότερα που έβλεπα ΑρΤιΕλ έκοβε 3 φορές για διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, την δε τρίτη έμενε ο αγώνας σε ένα μικρό παράθυρο (χλωμό να καταλάβεις τι έγινε όμως αν δεν έχεις από 20' οθόνη και πάνω...)
-
Εχετε δικιο ειναι απαραδεκτος ο ALPHA ολο διαφημιση εινα.
Βασικα πιστευω οτι ετσι ειναι τα πραγματα μονο με διαφημιση μπορει να καλυψει ενα αγωνα που μαλλον τα δικαιωματα του ειναι ακριβα -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πού είναι τα λεφτά στο Σουμάχερ σόνγκ και την κατρέλα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ! Όλοι ξέρουν τι βλέπουν εκείνη την ώρα, και αν μιλάμε για λήξη των διαφημίσεων και δεν ξέρουν τι ακολουθεί, θα τους διαφωτίσει η εικόνα ΑΜΕΣΩΣ...
Εκτός αν το κόψαν αυτό το κακό συνήθειο, οπότε πειτε μου το να χαρώ!! (δε μιλάω για καρτέλες χορηγού )
Όχι δεν το έκοψαν, μην χαίρεσαι άδικα. Πραγματικά, γιατί δεν το κόβουν να ησυχάσουμε. Να πεις ότι παίζουμε καθημερινό σίριαλ τύπου Λάμψη και θέλουμε να κερδίσουμε τηλεοπτικό χρόνο, να το καταλάβω. Αλλά εδώ κόβουμε τη δράση (σιγά τη δράση, λέμε τώρα) για την καρτέλα και το τραγουδάκι του Σούμι. Πολύ καλή ιδέα και καλό είναι ο Τάκης να την προωθήσει.
-
Σωστά! Υπερβολές εννούσα τον τρόπο των αντιδράσεων τους στις διαφημίσεις του Αλφα και στα περιστασιακά (πάνω στην ένταση της μετάδοσης) λάθη.Πόσα περίπου είναι τα κανάλια που μεταδίδουν την F1 παγκοσμίως; Βάλτα όλα στη σειρά και μέτρα χρόνο διαφημίσεων ανά αγώνα (πριν και μετά δεν μας ενδιαφέρει, μιλάμε για την ώρα του αγώνα). Αν ο Alpha δεν παίρνει χαλαρά μετάλλιο θα παραδεχτώ ότι έιμαι υπερβολικός. Από όσα έγω ξέρω πάντως (περίπου δέκα) είναι πρώτος μακράν του δευτέρου.
-
Οχι αλλον Παλομπαρινι έλεος.
Αυτό΄θα ήθελα εγώ . -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σωστά! Υπερβολές εννούσα τον τρόπο των αντιδράσεων τους στις διαφημίσεις του Αλφα και στα περιστασιακά (πάνω στην ένταση της μετάδοσης) λάθη.
Πόσα περίπου είναι τα κανάλια που μεταδίδουν την F1 παγκοσμίως; Βάλτα όλα στη σειρά και μέτρα χρόνο διαφημίσεων ανά αγώνα (πριν και μετά δεν μας ενδιαφέρει, μιλάμε για την ώρα του αγώνα). Αν ο Alpha δεν παίρνει χαλαρά μετάλλιο θα παραδεχτώ ότι έιμαι υπερβολικός. Από όσα έγω ξέρω πάντως (περίπου δέκα) είναι πρώτος μακράν του δευτέρου.
Απ'αυτού του θέματος δε μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν έχω δει ποτέ αγώνες σε ξένο κανάλι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πόσα περίπου είναι τα κανάλια που μεταδίδουν την F1 παγκοσμίως; Βάλτα όλα στη σειρά και μέτρα χρόνο διαφημίσεων ανά αγώνα (πριν και μετά δεν μας ενδιαφέρει, μιλάμε για την ώρα του αγώνα). Αν ο Alpha δεν παίρνει χαλαρά μετάλλιο θα παραδεχτώ ότι έιμαι υπερβολικός. Από όσα έγω ξέρω πάντως (περίπου δέκα) είναι πρώτος μακράν του δευτέρου.
Πιστεύω είναι ΛΑΘΟΣ προσέγγιση να ψάχνουμε το χρόνο διαφημίσεων ανά αγώνα, γιατί ο takisp έχει ξεκαθαρίσει από καιρό και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ πως ΕΙΝΑΙ νόμιμοι!!
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ βλέπουμε στον Άλφα, και πόσο στα άλλα κανάλια, πχ RTL.
Και αγώνας ας το θέσουμε επιεικώς, να είναι από την ώρα της εκκίνησης (χαρίζουμε τον γύρο σχηματισμού, ΠΑΡΟΛΟ που ΠΟΛΛΕΣ φορές έχουν γίνει ΤΑ θεάματα...) μέχρι να τερματίσει ο όγδοος (παρότι και εδώ μπορεί να τύχει να γίνει κάτι αξιοσημείωτο...)Λοιπόν, πόσο χρονικό διάστημα από τα κόκκινα φώτα μέχρι την όγδοη καρώ βλέπουμε αγώνα στον Άλφα, και πόσο στο RTL;
Βάζω στοίχημα πως ο χρόνος ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ειναι όμοιος, ενώ ο χρόνος ΑΓΩΝΑ είναι μεγαλύτερος στο RTL ακριβώς λόγω κάτι καρτελών ΕΚΠΟΜΠΗΣ, τρέηλερ ΣΤΑΘΜΟΥ και έκτακτα ΑΔΙΑΦΟΡΑ...Ο αγώνας με νοιάζει, όχι οι διαφημίσεις!!
-
Σωστή προσέγγιση GeorgeTabs. Δηλαδή τα ξένα κανάλια δε βάζουν προσεχώς, ούτε έχουν σήμα εκπομπής? Δε ξέρω για αυτό ρωτάω.
-
Σωστή προσέγγιση GeorgeTabs. Δηλαδή τα ξένα κανάλια δε βάζουν προσεχώς, ούτε έχουν σήμα εκπομπής? Δε ξέρω για αυτό ρωτάω.Βάζουν σήμα εκπομπής, όχι όλα και όχι πάντοτε. Πάντως γενικά είναι μικρότερα και δεν το παραξηλώνουν.
Για τρέηλερ προσεχώς κατα τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγώνα αν θυμάμαι καλά δεν βάζουν κανένα, και σίγουρα δε θυμάμαι ποτέ να αναθεμάτισα την φάση που έχασα για τρέηλερς.
Για διαφημίσεις ναι, αλλά ούτε γκουρού μπορούνε να γίνουν, ούτε να ζήσουν χωρίς αυτές...
Σαφώς όμως στο RTL τελικά χάνεις λιγότερες φάσεις του αγώνα.
Δόξα σοι ο Θεός έχω πλέον ORF1 που είναι κρατικό Αυστριακό και δεν βάζει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ διαφημίσεις, ενώ βλέπουμε ελεύθερα την ΠΑρασκευή, όλα τα χρονομετρημένα του Σαββάτου και Κυριακής, και αγώνα. Όποτε τα δοκιμαστικά κάνουν παύση για διαφημίσεις (για τα άλλα κανάλια) εμείς βλέπουμε συνεντεύξεις (πέρσι έπηξα στον Κλίεν, αλλά φέτος έχει 2 οδηγούς ΚΑΙ ομάδα και είναι ωραία! )
Το ζωντανό υλικό σε κάθε αγώνα πρέπει να είναι της τάξεως των 7 ωρών. Πραγματικά ζορίζομαι να το χωρέσω σε ένα ΝτιΒιΝτι με μάλλον κακή ανάλυση (4,0-4,5 ώρες στο δισκάκι), πολλές φορές κόβω την Παρασκευή εντελώς...
-
Για το σήμα της εκπομπής με το τραγουδι του Σουμάχερ εχω την υποψία ότι έχει σχέση με το σημα της vodafone μετα που διαρκεί 1 δευτερόλεπτο. Δηλαδή, για να μπορεί να παίξει το σήμα της vodafone εντός της εκπομπής πρέπει να διαχωρίζεται με κάτι από τις διαφημίσεις, και αυτό ειναι το τραγουδι του Σουμάχερ. Με θυμίζει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχουν διάφορες εκπομπές (βλέπε Traction) που παίζουν διαφημήσεις σε πλαίσιο εντός της εκπομπής, ετσι ώστε να ξεπερνούν τον προβλεπόμενο χρόνο και να μην εχου πρόβλημα από το ΕΣΡ.
Οσο για τα τρέιλερ του σταθμού με τα προσεχως δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα. Πρώτα απ' ολα δεν παιζούν οι ιδιες διαφημήσεις πανελλαδικως. Δηλαδή, μια έταιρία που θέλει να διαφημιστεί αγοράζει διαφημιστικό χρόνο, αλλά δεν ειναι κατανάγκην πανελλαδικής μετάδοσης. Δηλαδή την ιδια στιγμή που πέφτει διαφήμηση για το ΤΑΔΕ college στην Αθηνα, στην Βορεια Ελλάδα παίζει διαφήμιση για την ΜΕΒΓΑΛ και στην Κρήτη παίζει διαφήμιση για φερρυ μποτ, π.χ. Επειδή δεν συμβαδίζουν χρονικά οι αντίστοιχες διάρκειες των διαφημίσεων στις διαφορετικές περιοχές τότε στις περιοχές που υπάρχει κενό μπορεί να πεσει τρέιλερ με προσεχως, για να καλύψει τον υπολοιπόμενο χρόνο.
Πάντως για όλα αυτά δεν νομίζω ότι φταίει ο Τάκης.
-
filandos, δεν ξέρω αν η Αθήνα βλέπει άλλες διαφημίσεις και ο Βόλος πχ άλλες, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οποιοσδήποτε να βλέπει περισσότερες, βάσει συμβολαίου Άλφα-ΦΙΑ που ο takisp λέει πως τηρείται με ευλάβεια, και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω.
Επίσης θεωρώ αδύνατον να βλέπει η Αθήνα (η μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη της Ελλάδας) ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ διαφημίσεις από το ΟΡΙΟ. Οπότε και οι άλλες πόλεις βλέπυν ή τόσο, ή λιγότερο. Οπότε τα τρέηλερ που βλέπω στην Αθήνα μπορούν να κοπούν, δεν συντρέχει τεχνικός λόγος, αλλά το κακό που τους κυβερνάει... (όχι τα μέλη της εκπομπής, αλλά τους αποφασίζοντες στο σταθμό)
(πάντως φαντάρος στη Σάμο το 2003 τις ίδιες διαφημίσεις ποιοτικά και ποσοτικά έβλεπα με Αθήνα.)
Όσο για το τρέηλερ της ίδιας της εκπομπής δεν νομίζω να είναι αναγκαία η προυσία του, αλλά και πάλι μπορεί να περιοριστεί η διάρκειά του! ΠΟΛΛΕΣ φορές θυμάμαι να γυρνάμε με τον Τάκη να φωνάζει επειδή ο πρωτοπόρος μόλις μπαίνει ή μόλις βγαίνει από τα πιτς, και είτε που μόλις χάσαμε το γεγονός του αγώνα, είτε που ίσα που τη γλιτώσαμε. Με 5-10 δευτερόλεπτα μικρότερο διάλειμμα θα είχαμε γλιτώσει περισσότερα. (Και επί τόσα διαλείμματα ίσον μισό-ένα λεπτό παραπάνω τηλεθέαση, μόνο για τρέηλερ της εκπομπής που ηδη βλέπω!)
Αν διακόψουν ταινία του Τζέημς Μπόντ, ποτέ δεν βάζουν σαν τρέηλερ της ταινίας την κλασσική σκηνή με τον Μποντ να πυροβολεί την κάνη του όπλου και να κοκκινίζει η οθόνη.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πιστεύω είναι ΛΑΘΟΣ προσέγγιση να ψάχνουμε το χρόνο διαφημίσεων ανά αγώνα, γιατί ο takisp έχει ξεκαθαρίσει από καιρό και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ πως ΕΙΝΑΙ νόμιμοι!!Αυτό που πρέπει να δούμε είναι ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ βλέπουμε στον Άλφα, και πόσο στα άλλα κανάλια, πχ RTL.
Και αγώνας ας το θέσουμε επιεικώς, να είναι από την ώρα της εκκίνησης (χαρίζουμε τον γύρο σχηματισμού, ΠΑΡΟΛΟ που ΠΟΛΛΕΣ φορές έχουν γίνει ΤΑ θεάματα...) μέχρι να τερματίσει ο όγδοος (παρότι και εδώ μπορεί να τύχει να γίνει κάτι αξιοσημείωτο...)Λοιπόν, πόσο χρονικό διάστημα από τα κόκκινα φώτα μέχρι την όγδοη καρώ βλέπουμε αγώνα στον Άλφα, και πόσο στο RTL;
Βάζω στοίχημα πως ο χρόνος ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ειναι όμοιος, ενώ ο χρόνος ΑΓΩΝΑ είναι μεγαλύτερος στο RTL ακριβώς λόγω κάτι καρτελών ΕΚΠΟΜΠΗΣ, τρέηλερ ΣΤΑΘΜΟΥ και έκτακτα ΑΔΙΑΦΟΡΑ...Ο αγώνας με νοιάζει, όχι οι διαφημίσεις!!
Όταν λέω 'διαφημίσεις' αυτό ακριβώς εννοώ. Πόση ώρα ζωντανής μετάδοσης αγώνα χάνουμε. Το ότι τηρούν το συμβόλαιο δεν το αμφισβητώ. Και συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Εκτός από το στοίχημα. Εγώ δε θα έβαζα. (κλάψτα τα λεφτά σου )
Όσον αφορά το θέμα με τα έκτακτα, άστο καλύτερα γιατι θα μας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη