-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Έρε, θα μας ταράξουν στις διαφημίσεις φέτος. Επενδύουν πιο πολύ φέτος άρα θα περιμένουν να βγάλουν κιόλας... Βάλε ότι θα ναι και πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα απο πέρσι (χειρότερο δεν γίνεται), μεγαλύτερη τηλεθέαση αναμένεται, για να δούμε που θα φτάσουν...
Έχω βαρεθεί να γράφω και να ξαναγράφω ότι ο επιτρεπόμενος χρόνος διαφημίσεων δεν είναι στην δικαιοδοσία του Alpha. Ούτε μπορεί ο Alpha να τον αλλάξει. Ενημερωθείτε για να μην εκτίθεστε...
Και μπούρδες να λέει κάποιος, δεν είναι σωστό να τον καυτηριάζεις έτσι...
Μετά όταν θα σου ξεφύγει κάτι στον αέρα θα στην έχει φυλαγμένη... (δε λέω φυσικά προσωπικά για τον ody_xanthi) -
Σχετικά με τις διαφημίσεις να ξανααναφέρω αυτό που είχα γράψει τον Οκτώβριο.
Απ' όσο γνωρίζω οι διακοπές για διαφημίσεις είναι προαποφασισμένες (από άλλους) και διαιρεμένες σε πεντάλεπτα. Ο Τάκης μάλλον θα μπορεί να επιλέξει σε ποιο λεπτό μέσα στο συγκεκριμένο πεντάλεπτο θα γίνει η διακοπή. Έτσι υπάρχουν περιπτώσεις που να μην μπορεί να κάνει κάτι. Έτσι δεν είναι;
Πάντως οι διακοπές για διαφημίσεις πρέπει να είναι περίπου 750 δλ ανά ώρα μετάδοσης με κάποιο allowance (900 δλ)? Αν το κανάλι περάσει αυτό το χρόνο πέφτουν πρόστιμα.
-
Όπως έχω πολλάκις ξαναγραψει, το πρόβλημα δεν είναι οι καθαυτές διαφημίσεις, που και στα ξένα ΙΔΙΩΤΙΚΑ κανάλια τόσες είναι, αλλά:
-
τα διαφημιστικά σποτάκια (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ) που όπως έχει γράψει ο takisp ΔΕΝ προσμετρούν στον χρόνο των διαφημίσεων
-
το σήμα της ίδιας της εκπομπής στην αρχή και τέλος του 'διαλείμματος'
-
οι εμβόλιμες ειδήσεις που μαλλον ελάχιστους (εως κανέναν) ενδιαφέρουν εν μέσω Φ1 (εκτός αν είναι κάτι που ΣΥΝΕΒΗ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όχι που ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ και έχει νεώτερα και 'νεώτερα'...)
-
Το χρονικό σημείο του διαλείμματος. Ξέρω, μάγος και Νοστράδαμος δεν είναι δυνατόν να γίνει κανείς, αλλά κάπως γίνεται και σε ξένα κανάλια (ιδιωτικά) χάνω λιγότερα κρίσιμα σημεία...
Το 4 θα διορθωνόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτόματα, αν φτιαχνόντουσαν τα 1 και 2 (το 3 ασχολίαστο...)
Φυσικά και δεν φταίνε οι συντελεστές της εκπομπής για αυτό (εκτός του 4, αλλά και πάλι μόνο εν μέρει), αλλά οι παράγοντες του σταθμού. Πάντως πιστεύω πως αυτά είναι τα παράπονα αντικειμενικά. Από εκεί και πέρα τα άλλα είναι πιο υποκειμενικά.
-
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον GeorgeTabs και ειδικά με το 3.
Η ειδησεομανία στα Ελληνικά κανάλια είναι φαινόμενο μονάδικό, απίστευτα γελοίο και υπερβολικά ενοχλητικό. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Χθες ειδα για πρωτη φορα σποτακι,στον Alpha σχετικα με την F1...αρκετα θετικο αυτο,αν αναλογιστει κανεις οτι περυσι ειχαν διαφημισει κατ'ευθειαν δοκιμαστικα και αγωνα...
Για Preview που ειχε αναφερει ο Τακης ουτε λογος...
Ελπιζω Τακη να μην μας πεις την γνωστη δικαιολογια...(θα εχουμε το μισαωρο πριν απο τις δοκιμες του Σαββατου...)Υ.Γ Πρεπει να αναφερω οτι η μουσικη επενδυση που ειχε με το Vertigo των U2,ηταν καταπληκτικη!
Σάββατο
15:30 με 17:30 preview και πρώτη περίοδος δοκιμών.
Κυριακή
01:00 live η δεύτερη περίοδος δοκιμών
04:45 live ο αγώνας
14:30 μαγνητοσκόπηση ο αγώνας.re taki? giati i proti periodos konserva?
toso megalo pia einai to kostos paragogis? -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Χθες ειδα για πρωτη φορα σποτακι,στον Alpha σχετικα με την F1...αρκετα θετικο αυτο,αν αναλογιστει κανεις οτι περυσι ειχαν διαφημισει κατ'ευθειαν δοκιμαστικα και αγωνα...
Για Preview που ειχε αναφερει ο Τακης ουτε λογος...
Ελπιζω Τακη να μην μας πεις την γνωστη δικαιολογια...(θα εχουμε το μισαωρο πριν απο τις δοκιμες του Σαββατου...)Υ.Γ Πρεπει να αναφερω οτι η μουσικη επενδυση που ειχε με το Vertigo των U2,ηταν καταπληκτικη!
Σάββατο
15:30 με 17:30 preview και πρώτη περίοδος δοκιμών.
Κυριακή
01:00 live η δεύτερη περίοδος δοκιμών
04:45 live ο αγώνας
14:30 μαγνητοσκόπηση ο αγώνας.re taki? giati i proti periodos konserva?
toso megalo pia einai to kostos paragogis?Δηλαδή στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ήταν καλύτερα; Και preview πότε;
Τέλος πάντων το Σάββατο άλλαξε η ώρα και θα βγούμε 18:00 με 20:00 για preview και πρώτη περίοδο δοκιμών.
Έχουμε κάνει τρεις αποστολές στο εξωτερικό, έχουμε μαζέψει αρκετό και καλό υλικό, σας ετοιμάζουμε εκπλήξεις...
Καλή αρχή! -
Καλά και μέχρι το Σάββατο θα έχει αλλάξει πάλι και θα τα δείξετε πριν από τα δεύτερα δοκιμαστικά. Θα μείνουμε όλη μέρα εξω από το internet, αθλητικές ειδήσεις και πρακτορεία του οπαπ για να μην μάθουμε τα αποτελέσματα. Αυτά περι 'και ποτε preview' τα ακούω βερεσέ. Εγώ ξέρω πως τα previews τα δείχνουν πριν ξεκινήσει κάτι.
Μισή ώρα preview και 3 τέταρτα διαφημίσεις, λες και δεν τον ξέρουμε τον Alpha, τώρα θα τον μάθουμε...;
-
Προκαταβολη στη γκρινια παιζει; Ελεος...
Σαββατο απογευμα προς prime time, δε νομιζω το καναλι να μπορουσε να δωσει καλυτερη ωρα.
-
prime time γουστάρεις; Κάτσε να φας και prime διαφημίσεις. Και μην μου πεις πως το προτιμάς από το live...
-
Δηλαδη θα ξυπναγες ξημερωματα Σαββατου να δεις την πρωτη περιοδο που στο κατω κατω δεν ειναι η σημαντικη; Η μηπως θεωρεις οτι ειναι σημαντικο για το καλο της F1 να δειξουν και αυτη την περιοδο ζωντανα; Γιατι το τι προτιμαω εγω και εσυ οι φανατικοι δεν εχει και τοση σημασια, επιχειρηση ειναι ο Αλφα οχι ιδρυμα ικανοποιησης το βιτσιου μας
-
Δεν θα ξύπναγα, θα καθόμουν ξύπνιος για να τα δω. Τώρα αν είναι σημαντικά ή όχι, sorry κιόλας αλλά σε μλακίς δεν απαντάω. Μπορούσαν να τα δείξουν και live και κονσέρβα.
-
Αδερφέ, χαλάρωσε, μη βρίζουμε κιόλας!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Δηλαδή στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου θα ήταν καλύτερα; Και preview πότε;Συμφωνώ με τον Fire_Bro ότι καλύτερη λύση θα ήταν η απευθείας μετάδοση και μετά η μαγνητοσκοπημένη μαζί με το preview. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν για το κανάλι να γίνει αυτό, και γενικά πόσο του κοστίζει η απευθείας μετάδοση. Πάντως σε τηλεθέαση σίγουρα δεν θα έχαναν (τι καλύτερο έχουν να δείξουν στις 04:00 τα ξημερώματα; )
Δηλαδη θα ξυπναγες ξημερωματα Σαββατου να δεις την πρωτη περιοδο που στο κατω κατω δεν ειναι η σημαντικη;
Ξημερώματα Σαββάτου υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν κοιμηθεί ακόμα. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι η ντε και καλά απευθείας μετάδοση. Είναι αυτό που είπε ο Fire_Bro: Μεχρι τις 18:00 του Σαββάτου πρέπει να αυτοαποκλειστείς από internet, τηλεόραση και ραδιόφωνο και ολόκληρο τον κοινωνικό σου περίγυρο (πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου σφυρίξει τα απότελέσματα ) πράγμα πρακτικά αδύνατο. Γιατί, για μένα τουλάχιστον, το να μάθω τα πρώτα αποτελέσματα της χρονιάς χωρίς να τα δω είναι λίγο ξενέρωμα (εώς πολύ)!
-
Ρε παιδια καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια γινονται,και'σεις κανετε λες και βλεπετε πρωτη φορα να συμβαινουν τετοια πραγματα... Δυστυχως τις αποφασεις που παιρνει ο σταθμος,πρεπει να τις σεβαστουμε,αλλα πιστευω πως το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι πως θα δουμε την 2η περιοδο δοκιμων ζωντανα.
Στο μονο το οποιο δεν συμφωνω ειναι η ωρα που θα ξεκινησει το απογευμα του Σαββατου η εκπομπη... -
Μην μου πεις Τακη,πως και φετος θα ειναι ο Παλομπαρινι μαζι σας γιατι αυτο δεν θα το αντεξω...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
... πιστευω πως το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι πως θα δουμε την 2η περιοδο δοκιμων ζωντανα.Πραγμα που ας πουμε δε θα κανει το ITV
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μεχρι τις 18:00 του Σαββάτου πρέπει να αυτοαποκλειστείς από internet, τηλεόραση και ραδιόφωνο και ολόκληρο τον κοινωνικό σου περίγυρο (πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου σφυρίξει τα απότελέσματα ) πράγμα πρακτικά αδύνατο.Το οποίο μου θυμίζει μια ιστορία όταν ήταν πέρυσι το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας εντούρο στο Ελληνικό. Την ίδια μέρα είχε και αγώνα MotoGP. Ξαφνικά λοιπόν, σε ένα διάλλειμα του αγώνα, η Τζέιν βγαίνει στο μικρόφωνο και ανακοινώνει τα αποτελέσματα του MotoGP. Το τι βρισίδι έφαγε δε λέγεται... Ολοι το γράφανε στο βίντεο για να το δούνε αργότερα, και τώρα είχαν μάθει τα αποτελέσματα με το ζόρι!
Φυσικά παρόμοια πατάτα έκαναν και στην εκπομπή του WRC στο Magic, και μάλιστα το επισήμανα εδώ στο φόρουμ και δε θυμάμαι αν το ξαναέκαναν!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το οποίο μου θυμίζει μια ιστορία όταν ήταν πέρυσι το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας εντούρο στο Ελληνικό. Την ίδια μέρα είχε και αγώνα MotoGP. Ξαφνικά λοιπόν, σε ένα διάλλειμα του αγώνα, η Τζέιν βγαίνει στο μικρόφωνο και ανακοινώνει τα αποτελέσματα του MotoGP. Το τι βρισίδι έφαγε δε λέγεται...
Αφου η γυναικα ειναι ξανθια,τι περιμενατε να εκανε...
Το Traction για δυο λογους αποφευγω να το βλεπω:
1.Την εχουν κυριολεκτικα ''γραμμενη'' την F1...
2.Και τελος εχουν και την Τζειν...(τρομαρα της)...Ευτυχως που υπαρχει και ο Φωτεινελης και βλεπουμε κατι καλο...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Το οποίο μου θυμίζει μια ιστορία όταν ήταν πέρυσι το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας εντούρο στο Ελληνικό. Την ίδια μέρα είχε και αγώνα MotoGP. Ξαφνικά λοιπόν, σε ένα διάλλειμα του αγώνα, η Τζέιν βγαίνει στο μικρόφωνο και ανακοινώνει τα αποτελέσματα του MotoGP. Το τι βρισίδι έφαγε δε λέγεται...
Αφου η γυναικα ειναι ξανθια,τι περιμενατε να εκανε...
Το Traction για δυο λογους αποφευγω να το βλεπω:
1.Την εχουν κυριολεκτικα ''γραμμενη'' την F1...
2.Και τελος εχουν και την Τζειν...(τρομαρα της)...Ευτυχως που υπαρχει και ο Φωτεινελης και βλεπουμε κατι καλο...
Εγώ πάντως το γκομενάκι το πάω... Δεν ξέρω αν θυμάστε πριν 1-2 χρόνια, το ρεπορτάζ για το RSV-Mile. Είχε πάει η τύπισσα στο Mugelo και καβάλησε ένα τέτοιο. Μία χαρά το πήγαινε το θηρίο στην πίστα. Και μη μου πείτε ότι πολλοί από εμάς μπορούν να το κάνουν αυτό. Εκτός αν έπαιζε stunt-man και απλώς εκείνη έβγαζε το κράνος στο τέλος και ανέμιζε το ξανθό μαλλί...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ πάντως το γκομενάκι το πάω... Δεν ξέρω αν θυμάστε πριν 1-2 χρόνια, το ρεπορτάζ για το RSV-Mile. Είχε πάει η τύπισσα στο Mugelo και καβάλησε ένα τέτοιο. Μία χαρά το πήγαινε το θηρίο στην πίστα. Και μη μου πείτε ότι πολλοί από εμάς μπορούν να το κάνουν αυτό. Εκτός αν έπαιζε stunt-man και απλώς εκείνη έβγαζε το κράνος στο τέλος και ανέμιζε το ξανθό μαλλί...
E,oχι τωρα επειδη καβαλησε το RSV-Mile ν'ανεβει και στην υποληψη μου...
Μην τρελλαθουμε τελειως...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη