-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποιο από τα δύο ...μενεκέν που μετέδιδαν έκανε σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Πολωνού;;α όλα κι όλα πρέπει να είσαι όμορφος για να οδηγάς!
σαν τις τραγουδίστριες - σκυλούδες ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιο από τα δύο ...μενεκέν που μετέδιδαν έκανε σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Πολωνού;;
α όλα κι όλα πρέπει να είσαι όμορφος για να οδηγάς!
σαν τις τραγουδίστριες - σκυλούδες ένα πράγμα...
Ημαρτον ρε παιδια!!! Ακριβώς αυτό είπε ο ανθρωπος!!! Οτι δίνει απαντήσεις στην πίστα.
Για την ακρίβεια τον υπερ-εκθείασε τον RK ('με αυτή την εμφάνιση λεει στον JV να πάει σπίτι του...') -
Gilles_27
έχει κοροιδέψει πολλές φορές τον Κubica...δεν είναι μόνο εδώ.
-
Καθρέπτης δεν θα υπάρχει στο στούντιο ε;
Ποιος ήταν τελικά; άκουγα χωρίς να βλέπω και δεν κατάλαβα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποιο από τα δύο ...μενεκέν που μετέδιδαν έκανε σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Πολωνού;;Αυτό μού έκανε κι εμένα ΦΟΒΕΡΑ ΑΣΧΗΜΗ εντύπωση.
Ο ΤΠ ήταν που είπε, 'ό,τι χάνει ο Kubica σε εξωτερική εμφάνιση, το αναπληρώνει σε... (κάτι άλλο)'.
-
Ε, αλήθεια είπε!
Κοπλιμέντο του έκανε αφού αυτό που μετράει, είναι οι οδηγικές του ικανότητες και όχι η εξωτερική του εμφάνιση. Και αυτό τόνισε ο ΤΠ.Δηλαδή εσείς όταν βλέπατε τον Λυπηρίδη, φωνάζατε την αδελφή σας να δει έναν κούκλο μπασκετμπολίστα;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δηλαδή εσείς όταν βλέπατε τον Λυπηρίδη, φωνάζατε την αδελφή σας να δει έναν κούκλο μπασκετμπολίστα;
όχι αλλά δεν καυτηριάζαμε κάθε τρεις κ λίγο την εμφάνισή του ...γιατί από αυτόν άνθρωπο θέλαμε να δούμε μπάσκετ και όχι έκθεση μόδας...
-
Άσχετο, αλλά δεν είχα που αλλού να το γράψω:
Το rally.gr γιατί πλέον καθυστερεί τόσο ν' ακολουθήσει τις εξελίξεις;
Είναι 19.50 κ ακόμα λέει ότι O Alonso θα εκκινήσει 10ος!
Θυμάμαι επί ΤΠ πως μισή ώρα μετά τον αγώνα είχε το review. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι αλλά δεν καυτηριάζαμε κάθε τρεις κ λίγο την εμφάνισή του ...γιατί από αυτόν άνθρωπο θέλαμε να δούμε μπάσκετ και όχι έκθεση μόδας...Ε, δε το έκανε κάθε τρεις και λίγο. Μία φορά το είπε στη PC. Και δεν το είπε με κακία.
Το ίδιο και στον προηγούμενο αγώνα, όταν βγήκε καπνός από το grid στο μέρος του Raikkonen και είπε μάλλον Mercedes θα είναι, το οποίο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Πάλι δίκιο είχε, αλλά πάλι πέσαμε να τον φάμε.
Δεν γίνεται σχολιασμός αγώνα παραθέτοντας απλά τα γεγονότα. Πρέπει να κάνεις και κάποια σχόλια.
Παραείμαστε εύθικτοι πιστεύω.
Εμένα με ενοχλεί περισσότερο το ¨Γκαστόνε¨, γιατί επαναλαμβάνεται, από τα προηγούμενα σχόλια στα οποία είχε δίκιο. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
όχι αλλά δεν καυτηριάζαμε κάθε τρεις κ λίγο την εμφάνισή του ...γιατί από αυτόν άνθρωπο θέλαμε να δούμε μπάσκετ και όχι έκθεση μόδας...
Ε, δε το έκανε κάθε τρεις και λίγο. Μία φορά το είπε στη PC. Και δεν το είπε με κακία.
Το ίδιο και στον προηγούμενο αγώνα, όταν βγήκε καπνός από το grid στο μέρος του Raikkonen και είπε μάλλον Mercedes θα είναι, το οποίο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Πάλι δίκιο είχε, αλλά πάλι πέσαμε να τον φάμε.
Δεν γίνεται σχολιασμός αγώνα παραθέτοντας απλά τα γεγονότα. Πρέπει να κάνεις και κάποια σχόλια.
Εμένα με ενοχλεί περισσότερο το ¨Γκαστόνε¨, γιατί επαναλαμβάνεται, από τα προηγούμενα σχόλια στα οποία είχε δίκιο.Δεν είπε 'μάλλον Merc θα είναι', είπε: 'όταν βλέπεις καπνό από κινητήρα, σκέφτεσαι αυτόματα Mercedes' και νομίζω ότι η μία διατύπωση απ' την άλλη έχει μεγάααααλη διαφορά!
Δεν πέσαμε να τον φάμε για το αν είχε δίκιο ή άδικο, για το φτηνό πνεύμα του πέσαμε να τον φάμε, που είναι ΑΧΡΗΣΤΟ σε μετάδοση επιπέδου F1. Και αν αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, τότε και ο Τάκης καλά κάνει που δεν καταβάλλει καμμία προσπάθεια για να αλλάξει το επίπεδο της μετάδοσής του.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ε, δε το έκανε κάθε τρεις και λίγο. Μία φορά το είπε στη PC. Και δεν το είπε με κακία.
Εμένα με ενοχλεί περισσότερο το ¨Γκαστόνε¨, γιατί επαναλαμβάνεται, από τα προηγούμενα σχόλια στα οποία είχε δίκιο.τον έχω ακούσει να το λέει όχι μόνο σήμερα τουλάχιστον 5 φορές...
-
'όταν βλέπεις καπνό από κινητήρα, σκέφτεσαι αυτόματα Mercedes'
Νάσο και αυτό αλήθεια είναι. Και εσύ νομίζω ότι όταν βλέπεις καπνό Mercedes σκέφτεσαι. Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι.
elteo αν το είπε πολλές φορές (δεν το άκουσα) λάθος του , καθώς η εμφάνιση του είναι επουσιώδης, πάντως δεν παύει να είναι αλήθεια (κακός ).
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
'όταν βλέπεις καπνό από κινητήρα, σκέφτεσαι αυτόματα Mercedes'Νάσο και αυτό αλήθεια είναι. Και εσύ νομίζω ότι όταν βλέπεις καπνό Mercedes σκέφτεσαι. Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι.
elteo αν το είπε πολλές φορές (δεν το άκουσα) λάθος του , καθώς η εμφάνιση του είναι επουσιώδης, πάντως δεν παύει να είναι αλήθεια (κακός ).
Πόσα μοτέρ Mercedes έσπασαν φέτος;;; Θα με τρελάνετε απόψε;;; Όχι, εγώ όταν βλέπω καπνό, σκέφτομαι Honda ή BMW ή Cosworth, με τη σειρά που τις αναφέρω. Όχι όμως Mercedes, για φέτος τουλάχιστον! Εκτός αν μετράς στατιστικά απ' τα 3 τελευταία χρόνια!
Αν θυμάμαι καλά, 2 ή 3 εγκαταλείψεις μονοθεσίων McLaren από μοτέρ είχαμε φέτος. Για μετρήστε Honda, στα 4 μονοθέσια που τους χρησιμοποιούν;
Έλεος, έτσι; Μας βλέπουν και παιδιά!
-
Δεν μιλάμε για φέτος. Όταν παράγεις επί 5 χρόνια πυροτεχνήματα, απλά σου βγαίνει το όνομα.
Απλά είπε τη σκέψη του φωναχτά.
Σίγουρα πικρόχολο το σχόλιο, άλλα αληθινό. Εμένα δεν με πείραξε γιατί έκανα την ίδια σκέψη. -
Ωραία... Όταν βλέπω μονοθέσια στο πίσω μέρος του grid, να φαντάζομαι ότι είναι Ferrari, εξ αιτίας της 20-ετίας και πλέον, κατά την οποία η ομάδα παρέπαιε. Επίσης, η Williams πρέπει να κερδίζει πάντα, γιατί επί Senna έκοβε kwl0υς! Ομοίως και η Honda ΚΑΙ η McLaren, γιατί κατά τη μεταξύ τους συνεργασία είχαν πάρει τα σώβρακα σε όλο το grid.
Όταν κάποιος παρακολουθεί F1 τα τελευταία 5 χρόνια, αυτά παθαίνει... Συμφωνεί με τον Τάκη σ' αυτές τις εξυπνάδες! Γιατί πριν απ' αυτά τα 5 χρόνια, η Mercedes-Ilmor έβγαζε ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα μοτέρ. Και δεν θα πω πάλι για βυρίλλια και άλλες τέτοιες τρίχες που είναι περσινά ξυνά σταφύλια, δεν χρειάζεται!
F1 δεν είναι τα τελευταία 5 χρόνια, McLaren δεν είναι τα τελευταία 5 χρόνια, Mercedes δεν είναι τα τελευταία 5 χρόνια, όπως ΚΑΜΜΙΑ ομάδα του grid, πλην της Toyota δεν έχει ιστορία ίση με 5 χρόνια. Και ο Τάκης όφειλε να το ξέρει αυτό και να περιορίζει τα ανούσια σχολιάκια του!
-
Παραβλέπω το ειρωνικό και λέω απλά ότι παρακολουθώ F1 από το 1990. Όλες η παραδόσεις που ανέφερες ανήκουν στο μακρυνό παρελθόν, τα σκασμένα μοτέρ της Mercedes είναι πολύ πρόσφατα.
Η Mercedes-Ilmor έβγαλε και γαμώ τα μοτέρ το 1998-99. Το 1997 πάλι πυροτεχνήματα είχαμε.
Και δυστυχώς Ilmor δεν υπάρχει πια. Το σκέτο Mercedes μοτέρ μετρά μόνο αποτυχίες.
Η Mercedes μόνη της έχει προκαλέσει τα σχολιάκια.EDIT: Ο PDLR σήμερα εγκατέλειψε από κινητήρα.
-
Ωραία, άκυρο το ειρωνικό σχόλιο. Αφού λοιπόν έχεις την εμπειρία και τη γνώση, γιατί δικαιολογείς τον Πουρναράκη; ΜΙΑ χρονιά ήταν πραγματικά καταστροφική για τη Mercedes, το 2003. Το 2002 και 2004, το μονοθέσιο είχε συνολικά προβλήματα αξιοπιστίας (θυμήσου κάτι πτέρυγες που απογειωνόταν στη Γερμανία, αναρτήσεις που έσπαγαν κτλ). Το 2005 ήταν σχετικά καλύτερη χρονιά, από πλευράς αξιοπιστίας κινητήρων. Και το '06 σχεδόν κανένα πρόβλημα.
Επίσης, σκέψου ότι φέτος μιλάμε για εντελώς διαφορετική σχεδίαση! Άρα, η όποια επιτυχημένη ή αποτυχημένη ιστορία ενός κατασκευαστή, πρακτικά μηδενίζεται γιατί τα δεδομένα είναι καινούρια! Και φέτος, η Mercedes έχει δείξει αξιοσημείωτη σοβαρότητα στο θέμα αυτό! Έτσι, ΔΕΝ αξίζει τέτοια μικρά σχόλια από κανέναν Τ.Π.
Η γνώμη μου. Δεν είναι ανάγκη να τη δεχτείς!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ωραία, άκυρο το ειρωνικό σχόλιο. Αφού λοιπόν έχεις την εμπειρία και τη γνώση, γιατί δικαιολογείς τον Πουρναράκη; ΜΙΑ χρονιά ήταν πραγματικά καταστροφική για τη Mercedes, το 2003. Το 2002 και 2004, το μονοθέσιο είχε συνολικά προβλήματα αξιοπιστίας (θυμήσου κάτι πτέρυγες που απογειωνόταν στη Γερμανία, αναρτήσεις που έσπαγαν κτλ). Το 2005 ήταν σχετικά καλύτερη χρονιά, από πλευράς αξιοπιστίας κινητήρων. Και το '06 σχεδόν κανένα πρόβλημα.Δεν διαφωνώ (αν και νομίζω οτί κάνεις λάθος στις χρονολογίες ), αλλά τα πέντε αυτά χρόνια από πλευράς αξιοπιστίας ο κινητήρας της Mercedes ήταν ο χειρότερος.
Επίσης, σκέψου ότι φέτος μιλάμε για εντελώς διαφορετική σχεδίαση! Άρα, η όποια επιτυχημένη ή αποτυχημένη ιστορία ενός κατασκευαστή, πρακτικά μηδενίζεται γιατί τα δεδομένα είναι καινούρια! Και φέτος, η Mercedes έχει δείξει αξιοσημείωτη σοβαρότητα στο θέμα αυτό! Έτσι, ΔΕΝ αξίζει τέτοια μικρά σχόλια από κανέναν Τ.Π.
Συμφωνώ απόλυτα, άλλα όπως είπα καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Επαναλαμβάνω, τον δικαιολογώ γιατί έκανα την ίδια σκέψη. Και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν το είπε με κακία. Άλλωστε ο καπνός δεν ήταν πρόβλημα τελικά. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ωραία, άκυρο το ειρωνικό σχόλιο. Αφού λοιπόν έχεις την εμπειρία και τη γνώση, γιατί δικαιολογείς τον Πουρναράκη; ΜΙΑ χρονιά ήταν πραγματικά καταστροφική για τη Mercedes, το 2003. Το 2002 και 2004, το μονοθέσιο είχε συνολικά προβλήματα αξιοπιστίας (θυμήσου κάτι πτέρυγες που απογειωνόταν στη Γερμανία, αναρτήσεις που έσπαγαν κτλ). Το 2005 ήταν σχετικά καλύτερη χρονιά, από πλευράς αξιοπιστίας κινητήρων. Και το '06 σχεδόν κανένα πρόβλημα.
Δεν διαφωνώ (αν και νομίζω οτί κάνεις λάθος στις χρονολογίες ), αλλά τα πέντε αυτά χρόνια από πλευράς αξιοπιστίας ο κινητήρας της Mercedes ήταν ο χειρότερος.
Πιθανόν, η μνήμη δεν είναι το καλύτερο σημείο μου! Αλλά το νόημα και η συνολική εικόνα πρέπει να είναι σωστή! Γενικότερα προβλήματα αξιοπιστίας ταλάνιζαν το μονοθέσιό μας την τελευταία 5-ετία και μόνο μία χρονιά φτάσαμε στο απροχώρητο ως προς τον κινητήρα. Ειδικά το '04 νομίζω, μετρήσαμε 11/17 εγκαταλείψεις του ενός ή και των δύο μονοθεσίων. Το '03 ήταν κάπως καλύτερα, γιατί ο Kimi θυμάμαι το πάλευε μέχρι το τέλος κόντρα στον Schumacher.
Τέλος πάντων... Εγώ σας αφήνω. Τα λέμε από αύριο!
Καλό βράδυ!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ποιο από τα δύο ...μενεκέν που μετέδιδαν έκανε σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση του Πολωνού;;
Αυτό μού έκανε κι εμένα ΦΟΒΕΡΑ ΑΣΧΗΜΗ εντύπωση.
Ο ΤΠ ήταν που είπε, 'ό,τι χάνει ο Kubica σε εξωτερική εμφάνιση, το αναπληρώνει σε... (κάτι άλλο)'.
Eyxaριστώ 'avel'
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη