-
Ο χρήστης platopc έγραψε:
Καλα γιατι τρελαθηκατε με το θεμα της διαγραφης?
Με το κυριως θεμα θα ασχοληθει κανεις?
Ειναι η δεν ειναι δικαιολογημενη η αγανακτησι μου ειναι η δεν ειναι η μεταδοση [λιβελος εναντιον Σουμαχερ και Φεραρι?] τα τελευταια χρονια εδω εχω κρατησει μεχρι και ηχητικα ντοκουμενταΚαι λοιπόν τί σε νοιάζει εσένα; Μπας και σε έχει βάλει δικηγόρο ο Σουμάχερ;
-
Kαταλαβα οποιος δεν γουσταρει τον σουμαχερ αναλαβε την υπερασπιση του ειδημονα.
Καληνυχτα κυριοι -
το να σπασεις την τηλεοραση για σχολιο καποιου παρουσιαστη δειχνει οτι αλλος εχει το προβλημα και οχι ο σχολιαστης.
λετε βλακειες και η δυο κατα τη γνωμη μου.(thunder,platopc οι οποιοι κατα τυχη γραφτηκαν την ιδια μερα και αρχισαν με περιεργα σχολια, συγχαρητηρια)
μαμα μου θειξανε το καλο το παιδακι το μιχαλακη μου,μπαμπα καντους ντα
-
platopc
Ξεκολλα. Ολοι εχουμε παραπονα απο την παρουσιαση αλλα υπαρχει κομψος τρόπος να τα πεις. Με το 'ο καραφλας' κλπ κλπ ποιος περιμενει να σε διαβασει κ να προβληματιστει με αυτα που λες?Στο κατω κατω αν εχεις τόσο μεγαλο προβλημα που να σπας την τηλεόραση εξαιτειας της μεταδοσης, βαλε nova, πιο φθηνα θα σου ερθει.
-
Kαταλαβα οποιος δεν γουσταρει τον σουμαχερ αναλαβε την υπερασπιση του ειδημονα.
Καληνυχτα κυριοιΠροτρέχεις και αυτό δεν είναι, αν μη τι άλλο, δείγμα ωριμότητας.... Πρώτα ο Τ.Π. αντισουμαχερικός και φασίστας mod (!!!), που δεν υπήρξε απ' όσο γνωρίζω ποτέ τίποτα από τα δύο, έπειτα όλοι εδώ μέσα αντισουμαχερικοί!!!!
Τι να πω... Ας έβλεπες τουλάχιστον το αβαταρ μου. Θα το σκεφτόσουν 2 φορές... Αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να καταθέσω διαπιστευτήρια 'Φερραρικότητας' ή 'Σουμαχερισμού'.
Και πότε, για να έχουμε καλό ερώτημα, υπήρξε η μετάδοση λιβελος εναντίον Φερράρι-MS??? Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι ειναι ότι ο Τάκης προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό του 'Σουμαχερικού', κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί, όχι μόνον εδώ μέσα, αναρίθμητες φορές. Με αποτέλεσμα να πιστώνει, σε υπερβολικό βαθμό ίσως μερικές φορές, στις ικανότητες του FA κάποιες από τις εμφανίσεις του (βλ Ουγγαρία). Αυτό είναι όλο....
Αυτά γιατί αρκετά έχω συγχυστεί με την εθνική, δε μου χρειάζεται άλλο...
-
Παίδες, μην απαντάτε στο troll...
(Πάνω που άρχισε η καλή κριτική με επιχειρήματα)
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
την ωρα που επαθε τη ζημια ο ΜΣ ακουω τον ενα εκ των δυο σχολιαστων να μιλαει με ειρωνικο υφος και να προσπαθει με κοπο να κρυψει τη χαρα του απο το απροσμενο γεγονος!Αν δεν το αντιλληφθηκε ΚΑΝΕΙΣ αλλος απο σας, μπορει να σημαινει οτι... ηταν η ιδεα μου (αν και δε νομιζω)
Οχι φιλε δεν ηταν μονο δικη σου ιδεα
-
Εντάξει την άποψη μου για τον ΤΠ την ξέρεται δεν χρειάζεται να την επαναλάβω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι mod μπαίνουν στην διαδικασία να τον υπερασπιστούν κάθε φορά ενώ δεν τους θυμάμαι με την ίδια θέρμη να υπερασπίζονται εμάς. Δηλαδή τι διάολο όλοι εμείς βλάκες είμαστε και ο ΤΠ έχει πάντα δίκαιο;;; Θα το δεχόμουνα αν ήταν έτσι αλλά το να μην μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις και από πάνω να σε υπερασπίζονται αυτό πάει πολύ. Λοιπόν ΤΠ αφού διάλεξες αυτόν τον δρόμο δεν έχει νόημα άλλο αυτό το thread κλειδώστε το λοιπόν όπως και το προηγούμενο για να χαθεί σε λίγο....
Ας είναι...
-
Να κλειδωθεί αμέσως και να ανοιχθεί καινούργιο, έχουμε δικαίωμα στην κριτική, δεν μπορώ παράδειγμα τις διαφημίσεις που βάζουν με τίποτα, έχοθυν πάντα καπέλο, προτείνω μαζική ααποστολή email με διαμαρτυρία.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Να κλειδωθεί αμέσως και να ανοιχθεί καινούργιο, έχουμε δικαίωμα στην κριτική, δεν μπορώ παράδειγμα τις διαφημίσεις που βάζουν με τίποτα, έχοθυν πάντα καπέλο, προτείνω μαζική ααποστολή email με διαμαρτυρία.+1
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Να κλειδωθεί αμέσως και να ανοιχθεί καινούργιο, έχουμε δικαίωμα στην κριτική, δεν μπορώ παράδειγμα τις διαφημίσεις που βάζουν με τίποτα, έχοθυν πάντα καπέλο, προτείνω μαζική ααποστολή email με διαμαρτυρία.
+1
ναι και θα καταλαβουν οτι ειμαστε πολλοι και θα βαλουν περισσοτερες
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Εντάξει την άποψη μου για τον ΤΠ την ξέρεται δεν χρειάζεται να την επαναλάβω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι mod μπαίνουν στην διαδικασία να τον υπερασπιστούν κάθε φορά ενώ δεν τους θυμάμαι με την ίδια θέρμη να υπερασπίζονται εμάς. Δηλαδή τι διάολο όλοι εμείς βλάκες είμαστε και ο ΤΠ έχει πάντα δίκαιο;;; Θα το δεχόμουνα αν ήταν έτσι αλλά το να μην μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις και από πάνω να σε υπερασπίζονται αυτό πάει πολύ. Λοιπόν ΤΠ αφού διάλεξες αυτόν τον δρόμο δεν έχει νόημα άλλο αυτό το thread κλειδώστε το λοιπόν όπως και το προηγούμενο για να χαθεί σε λίγο....Ας είναι...
Συμφωνω 100%!Ποτε δεν καταλαβα κι εγω αυτη την υπερασπιση απ τους μοντς!Δε μπορει οσα λεμε να ειναι λαθος..Επισης ο Κος Πουρναρακης σπανιως εχει υπερασπιστει τον εαυτο σ αυτο το θρεντ για καταλαβουμε κι εμεις που εχουμε δικιο η αδικο.Συνεχεια μπαινουν οι μοντς στη μεση και αρχιζουν και τον δικαιολογουν χωρις να του βρισκουν τπτ το αρνητικο κι ετσι γεμισαμε 110 σελιδες...Σε πολυ μεμονομενες περιπτωσεις εχει πει καποιο σχολιο.Αφου τον σκοπο για τον οποιο δημιουργηθηκε το θρεντ ποτε δεν τον εξυπηρτησε(και καλα θα γινοταν διαλογος μεταξυ του Κου Πουρναρακη και ημων για τη βελτιωση της μεταδοσης, ουτε διαλογος εγινε ποτε αφου ο Κος Πουρναρακης σχεδον ποτε δεν επαιρνε θεση σε οτι λεγαμε -ελπιζω να τα διαβαζε τουλαχιστον- δηλαδη ελειπε η μια πλευρα του διαλογου και κατ εμε ουτε η μεταδοσεις εχουν βελτιωθει καθολου) ας κλειδωθει!
edit:οταν λεω mods εννοω τον Go For Pole περισσοτερο(ισως να σας συνδεει και καποια φιλια αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει βλεπουμε τα λαθη του και να τα επισημαινουμε(ειτε με χιουμοριστικο τροπο ειτε ευθεως))
-
Υπάρχει μια τεράστια διαφορά όμως ανάμεσα στη διατύπωση γνώμης και την εμπάθεια. Πολλές φορές έχω αναφερθεί κι εγώ σε πράγματα που με ενοχλούσαν στη μετάδοση, πάντα όμως με σεβασμό στη δουλειά του παρουσιαστή.
Άλλο το να γράψεις 2 παραγράφους με επιχειρήματα/κριτική/προτάσεις/σχόλια, και εντελώς άλλο το να κάνεις απαξιωτικά, μειωτικά ή προσβλητικά σχόλια. Λυπάμαι που λόγω του στρατού δεν έχω το χρόνο να παρακολουθώ στενότερα το τόπικ, και ακόμα περισσότερο λυπάμαι για ορισμένα κακεντρεχή σχόλια.
Από την άλλη πλευρά, θεωρώ ότι ο ίδιος ο ΤΠ θα έπραττε καλώς αν συμμετείχε πιο ενεργά στο τόπικ αυτό, συνομιλώντας με όσους έχουν πραγματικά τη διάθεση για συζήτηση.
-
Σιγουρα υπαρχουν και ακομψα σχολια(εχω κανει κι εγω) αλλα το να επικεντρωνομαστε σ αυτα και να κλειδωθει το τοπικ λογω αυτων ειναι τουλαχιστον ανοητο(το λεω οσο πιο σικ μπορω!)!Απλως πιστευω πως αν ο Κος Πουρναρακης συμμετειχε πιο ενεργα(και χαιρομαι πολυ που συμφωνεις σ αυτο) θα σταματαγαν αυτα τα σχολια γιατι πολυ απλα κανεις δε θα δινε σημασια.Τωρα το τοπικ εχει καταντησει να ακουγονται καποια ακομψα σχολια και καποιοι να κραζουν αυτον που το εγραψε και καποιοι αλλοι να τον υπερασπιζονται.Οι περισσοτεροι ομως πιθανοτατα εχουν παψει να ασχολουνται με το τοπικ γιατι πολυ απλα δεν εχει κανενα νοημα!Ειναι φαυλος κυκλος οσο ο ΤΠ δεν ειναι ενεργος!
-
Με χαρα μου βλεπω οτι αρχισε να γινεται κριτικη και για τους μοντς και τον τροπο που χειριζονται τους υπολοιπους.
θα ηθελα μονο σημιωσω οτι δεν ειμαι οπαδος του σουμαχερ τον οποιο βεβαια παραδεχομαι σαν οδηγο αλλα του Μοντογια απλα οταν ακουω τον ειδημονα να μεταδιδει δεν χρειαζεται πτυχιο ψυχολογου για να αντιληφθει κανεις την εμπαθεια και την χαιρεκακια [μερικες φορες] στον σουμαχερ και αυτο με ενοχλει πολυ.
Αυτο που περιμενω εγω απο την μεταδοση να ειναι απολυτα αντικειμενικη
και με σεβασμο σε ανθρωπους που μοχθουν απο το πρωι εως το βραδι για να παρουσιασουν το καλυτερο αποτελεσμα που μπορουν.Και οχι οταν αποτυγχανουν να μιλαμε για τοστιερες και γκαστονε. -
Αν αφιερώσεις 20 λεπτά από το χρόνο σου και διαβάσεις μεγάλο μέρος του παρόντος θέματος θα δεις ότι ανάλογες κριτικές έχει δεχτεί και για εμπάθεια εναντίον του Alonso, της Mclaren, της Mercedes, κλπ. Μήπως ο καθένας ερμηνεύει τα λεγόμενα του παρουσιαστή με βάση τα δικά του κριτήρια;
Θεωρώ επίσης αυτονόητο ότι οι προσβολές 'ακυρώνουν' τα όποια δίκια μπορεί να έχει μια δημοσίευση.
-
Oχι αλλο πραγμα καποιο ειρωνικο σχολιο [ποτε κατα του κιμι ] και αλλο η εμπαθεια.
-
Με χαρα μου βλεπω οτι αρχισε να γινεται κριτικη και για τους μοντς και τον τροπο που χειριζονται τους υπολοιπους.Πολυ γρηγορος εισαι, απο οτι βλεπω γραφτηκες μια βδομαδα πριν και ηδη δηλωνεις ενθουσιασμο για την κριτικη στον moderator που εκτος των αλλων ειναι κολητος του καραφλα. Μετα σε βλεπω να μιλας για σεβασμο, εσυ που πρωτος δε σεβεσαι τη προσωπικοτητα του αλλου μειωνοντας τον με χαρακτηρισμους που ΔΕΝ ειναι τοου επιπεδου αυτου του φορουμ. Το γεγονος δε οτι ασχολεισαι μονο και με επιμονη με αυτο το θεμα μπορει να ερμηνευτει με πολλους τροπους. Παντως το σιγουρο ειναι οτι η παρουσια σου δεν προσφερει σε τιποτα στο φορουμ και ο μονος λογος που δεν εχεις γινει ακομη ban για τα δυο σου πρωτα αχαρακτηριστα posts ειναι η ασυνενοησια αναμεσα στους mods.
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
edit:οταν λεω mods εννοω τον Go For Pole περισσοτερο(ισως να σας συνδεει και καποια φιλια αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει βλεπουμε τα λαθη του και να τα επισημαινουμε(ειτε με χιουμοριστικο τροπο ειτε ευθεως))
Eκ μέρους μου απλά να διευκρινήσω το εξής δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους mods και πολύ περισσότερο δεν έχω τίποτα μαζί τους. Αυτό για να μην παρεξηγούμαστε...
-
Διαγραφηκε post του platopc (το οποιο πληροφοριακα ηταν στο γνωστο προσβλητικο στιλ) και το ιδιο θα συμβαινει μεχρι να εφαρμοστει απο τον administrator το ban.
mod
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη