-
Ο χρήστης LiNUX έγραψε:
Ελπίζω να μην έχει παράταση [καθόλου απίθανο έτσι όπως πάει το ματσάκι] το Αργεντινή - Μεξικό, και έχουμε μετάθεση της ώρας μετάδοσης στον 'Α'.Ναι, υπάρχει τέτοια περίπτωση, αφού οι 2 αγώνες προβάλλονται από το ίδιο κανάλι...
-
Ρε παιδια τι μου ειπαν...?
Εχουν παει Πουρναρακης-Παλομπαρινι στον Καναδα...?Τα δοκιμαστικα τα ειδα χθες live απο το RTL και το βραδυ μετα δεν τα ειδα στον Α ,γιατι ημουν εξω...
-
So far ,so good.
Μακάρι οι διαφημίσεις όμως να ήταν λιγότερες. Ας είναι καλά το RTL για back-up. -
πολλά αμέτρητα τα λάθη του Πουρναράκη στη μετάδοση....
αυτή η τελική ρε Τάκη.... αφού τόσο ο ΜΣ όσο ο Κιμι κτλ εκτός από Αλόνσο είχαν slip stream (και γι'αυτό είχαν τέτοιες διαφορές) και εσύ έλεγες ότι κάτι συμβαίνει με τον Κίμι και το μονοθέσιο του.....
άσε το άλλο με το Μάσσα και τον Φισικέλα..... ο Φίσι είχε κάνει το 2ο ανεφοδιασμό του (και τελευταίο) ήταν μπροστά από Μάσα, και ο Τάκης έλεγε ότι η διαφορά μεταξύ τους ήταν 9 δευτ. άρα ο Μάσα αφού δε κάνει ανεφοδιασμό έχει ελπίδες να βρεθεί μπροστά του....
ο Κίμι γιατί ήταν άτυχος στη φάση με τον ΜΣ? την έπαθε 1 φορά (νωρίτερα).... 2η δικαιολογείται σαν 'ατυχία'?
-
Λογικό είναι ότι διαβάζει τι γράφεται εδώ μέσα ο Τάκης..Γι αυτό και στο τέλος,μετά από μια μινι επίδειξη γνώσεων του Παλομπαρίνι του είπε..:'Με εκπλήσσεις..'..Σποντίτσα λοιπόν αν και εγώ πιστεύω ότι ο Παλομπαρίνι δεν είναι άσχετος..τουλάχιστον ενημερώνεται για διάφορα νέα και δε μένει στάσιμος..
-
Gastone Gastone Gastone μας τα έπρηζε όλη την ώρα.
Μπας και γουστάρει την γκόμενα του Αλόνζο γι΄αυτό τόση εμπάθεια? -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Gastone Gastone Gastone μας τα έπρηζε όλη την ώρα.
Μπας και γουστάρει την γκόμενα του Αλόνζο γι΄αυτό τόση εμπάθεια?έχει μεγάλο κόλλημα με το 'τυχερός' και το 'άτυχος' ο Τάκης.
-
εδωσε ρεσιταλ ο τακης....ειδικα εκει παρομοιασε τους πιλοτους του αεροπλανου με τους δημοσιογραφους σπασανε τα μηχανακια...
ηταν τοσο αναγκη να αναφερει το ονομα του πιλοτου που τους αφησε να κατσουν στο κοκπιτ?
και αυτο με το 'γκαστονε' θα του περασει...που θα παει...
γενικα η μεταδοση δε μου αρεσε...
-
Κρίμα που δεν μετέδωσαν όλη την συνέντευξη των τριών πρώτων -το λέω αυτό γιατί μου κόστισε την μεγαλοπρεπή στιγμή της ανάκρουσης των Υμνων Ολλανδίας-Πορτογαλίας στον αγώνα της φάσης των 16 στο μουντιάλ- αν και μετά αποδείκτηκε ποσο δυσφημιστικό ήταν αυτο το ματς αλλά δεν εχει να κάνει..
ΥΓ: Επανήλθα στα σχολια σπάζοντας το προσωπικό εμπάργκο εδω
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εδωσε ρεσιταλ ο τακης....ειδικα εκει παρομοιασε τους πιλοτους του αεροπλανου με τους δημοσιογραφους σπασανε τα μηχανακια...ηταν τοσο αναγκη να αναφερει το ονομα του πιλοτου που τους αφησε να κατσουν στο κοκπιτ?
και αυτο με το 'γκαστονε' θα του περασει...που θα παει...
γενικα η μεταδοση δε μου αρεσε...
Ναι, ναι! Εκεί ήταν όλα τα λεφτά η υπόθεση! Άλλωστε η FOM τους υποχρεώνει όταν ο ένας κοιτά απ' έξω, ο άλλος να μην παίρνει τα μάτια του απ' τα video walls! Εξετάζονται από τους αγωνοδίκες οι περιπτώσεις δημοριογραφικών team που κατά παράβαση του κανονισμού κοιτούσαν εκτός αμφότεροι και προξένησαν:
α) τη σύγκρουση Rosberg-Montoya
β) την έξοδο του Kimi στον τελευταίο γύρο
γ) τις 2 καθυστερήσεις στα pit
δ) τη σύγκρουση Villenueve με τον τοίχο
ε) 2 λιωμένα παγωτά λέκιασαν το μπούστο μίας κυρίας στα pit (όνομα δεν μπορώ να αναφέρω, καταλαβαίνετε...)Αυτά συμβαίνουν κύριοι όταν δεν κοιτάτε τα όργανα, εεεεε με συγχωρείτε, τις οθόνες σας εννοώ! Γι' αυτό άλλωστε είναι το ίδιο σημαντικό με τους κυβερνήτες α/φ (οι οποίοι παρεμπιπτόντως, ΔΕΝ κοιτούν ΣΥΝΕΧΩΣ τα όργανα, τα σύγχρονα α/φ πετάνε και χωρίς τη βοήθειά των ανθρώπων, επιτήρηση θέλουν απλά, για παν ενδεχόμενο).
Επίσης, κάτι ακόμα... Αυτό το Mon-real του Παλομπαρίνι... Έλεος άνθρωπέ μου, λυπήσου μας με το 'αξάν' δηλαδή!!!
-
-
άλλο ένα που θυμήθηκα.....
όταν ο Φίσικο μπήκε στα πιτς για το 'πέναλτυ' ο Τάκης είπε ότι ο Φίσικο έχει χάσει σίγουρα 30 δευτ. looooooooooooooooool που? στο Μικρότερο pit lane στη Φόρμουλα 1. LOL
-
πάντως υπάρχουν και χειρότερα
οι σχολιασμοί τον κύπριων δημοσιογράφων....
ο adis θυμάται..... και ο vasilakis το βλέπει κάθε δεύτερο ΣΚ lol
'ο πύραυλος του Σούμαχερ μπαίνει για ανεφοδιασμό' LOL
-
Ελα ρε, μια χαρα ειναι...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
πάντως υπάρχουν και χειρότεραοι σχολιασμοί τον κύπριων δημοσιογράφων....
ο adis θυμάται..... και ο vasilakis το βλέπει κάθε δεύτερο ΣΚ lol
'ο πύραυλος του Σούμαχερ μπαίνει για ανεφοδιασμό' LOL
αν θυμαμαι λεει...η 'βολιδα' δεν ηταν?
-
και βολίδα και πύραυλος! και ο vasilakis μου είπε τώρα ότι έλεγαν για τον Hakkinen ότι πάει σαν μετεωρήτης! Πολύ γρήγορα δηλ. LOL
-
Είναι αρκούντως παραστατικοί
-
Αυτός ο Γκαστόνε !!!!!!
Πάντως αναρωτιέμαι αν τα δωμάτια περιγραφής στην πίστα του Καναδά μοιάζουν με cockpit αεροπλάνου ..... -
this is your captain speaking mr pournarakis...
αν δεν ηταν ο τακης, θα το χα κλεισει εκεινη την ωρα...ευτυχως που ειναι χωρατατζης!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
this is your captain speaking mr pournarakis...αν δεν ηταν ο τακης, θα το χα κλεισει εκεινη την ωρα...ευτυχως που ειναι χωρατατζης!!!
Θα πέσει πολύ γέλιο οταν θα φάει τρίπλα από τον Μιχαλάκη
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη