-
το είπε πριν αποχωρήσει ο 'αθλητής' και χάσει το 'σπορ'....την'αίγλη' του...
κατα τα άλλα ναι τα λάθη είναι ανθρώπινα, δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Απλά τα αναφέρουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το είπε πριν αποχωρήσει ο 'αθλητής' και χάσει το 'σπορ'....την'αίγλη' του...κατα τα άλλα ναι τα λάθη είναι ανθρώπινα, δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Απλά τα αναφέρουμε...
Κοροίδευε εσυ... Αλλού αναφερόταν η δευτερη φραση.
-
Γενικά, πέρα από τις περιπτώσεις που κάποιον αποχωρεί με πρωτάθλημα ή μετάλλιο ή κύπελλο κτλ σε οποιοδήποτε σπορ, ξέρετε πολλές περιπτώσεις που να μην ακούγεται η αττάκα 'έτσι άδοξα'?
Πολύ καραμέλα πλέον και νομίζω αδικεί ολόκληρες πορείες, από μια κακιά στιγμή που θα μπορούσε να έχει συμβεί οποτεδήποτε εν τω μέσω της καρριέρας κάποιου. Πάντως, όπως και με το Ζιντάν, όλοι θα θυμούνται αυτό το μοναχικό αυτοκίνητο και την επιστροφή με τα πόδια του Schumache στα pits... φτιάχνει κλίμα! -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Γενικά, πέρα από τις περιπτώσεις που κάποιον αποχωρεί με πρωτάθλημα ή μετάλλιο ή κύπελλο κτλ σε οποιοδήποτε σπορ, ξέρετε πολλές περιπτώσεις που να μην ακούγεται η αττάκα 'έτσι άδοξα'?
Πολύ καραμέλα πλέον και νομίζω αδικεί ολόκληρες πορείες, από μια κακιά στιγμή που θα μπορούσε να έχει συμβεί οποτεδήποτε εν τω μέσω της καρριέρας κάποιου. Πάντως, όπως και με το Ζιντάν, όλοι θα θυμούνται αυτό το μοναχικό αυτοκίνητο και την επιστροφή με τα πόδια του Schumache στα pits... φτιάχνει κλίμα!Ήταν το πεντάλεπτο της απελπισίας: Βγαίνει από το τελευταίο pit stop με άνεση μπροστά από τον Alonso, τα φαγητά έχουν σκορπίσει στο πάτωμα μαζί με το τραπεζάκι από τους πανηγυρισμούς του υποφαινόμενου και αμέσως μετά η καταστροφη! Καπνοί πίσω από μια στροφή και ο τηλεθεατής να μειδιά, αφού θεωρούσε ότι η συγκεκριμένη Ferrari ήταν το τελευταίο μονοθέσιο στην πίστα όπου θα συνέβαινε κάτι τέτοιο... Μουδιασμένος και με το στόμα ως το πάτωμα έντρομος βλέπει τον Ισπανό να ξεγλιστρά δίπλα από τη φλεγόμενη Ferrari. Να μια από τις εικόνες που χάραξαν ανεξίτηλα τον σκληρό δίσκο του μυαλού μου
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Πολύ καραμέλα πλέον και νομίζω αδικεί ολόκληρες πορείες, από μια κακιά στιγμή που θα μπορούσε να έχει συμβεί οποτεδήποτε εν τω μέσω της καρριέρας κάποιου. Πάντως, όπως και με το Ζιντάν, όλοι θα θυμούνται αυτό το μοναχικό αυτοκίνητο και την επιστροφή με τα πόδια του Schumache στα pits... φτιάχνει κλίμα!Ήταν το πεντάλεπτο της απελπισίας: Βγαίνει από το τελευταίο pit stop με άνεση μπροστά από τον Alonso, τα φαγητά έχουν σκορπίσει στο πάτωμα μαζί με το τραπεζάκι από τους πανηγυρισμούς του υποφαινόμενου και αμέσως μετά η καταστροφη! Καπνοί πίσω από μια στροφή και ο τηλεθεατής να μειδιά, αφού θεωρούσε ότι η συγκεκριμένη Ferrari ήταν το τελευταίο μονοθέσιο στην πίστα όπου θα συνέβαινε κάτι τέτοιο... Μουδιασμένος και με το στόμα ως το πάτωμα έντρομος βλέπει τον Ισπανό να ξεγλιστρά δίπλα από τη φλεγόμενη Ferrari. Να μια από τις εικόνες που χάραξαν ανεξίτηλα τον σκληρό δίσκο του μυαλού μου
Να γίνεις συγγραφέας red , καλή περιγραφή της στιγμής !!!!
Πάντως και εγω να πω την αλήθεια ενα ψιλο- παρτάκι το είχα ξεκινήσει .... μεχρι που
Στην αρχη μου φαινόταν οτι το ειδα στον ύπνο μου. Αλλα οταν άκουσα περι Ζιντάν κλπ λεω welcome to banania(A TV F1 ) -
Για τον αγώνα της Κυριακής ο alpha λεει στις 21.00 ώρα αλλα ο αγώνας ειναι στις 20.00 !! γνωρίζετε κάτι?
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Για τον αγώνα της Κυριακής ο alpha λεει στις 21.00 ώρα αλλα ο αγώνας ειναι στις 20.00 !! γνωρίζετε κάτι?Mήπως λόγω εκλογών? Την πρωτη ώρα βιδεακια κλπ (λογω τελους πρωταθλήματος) και εν συνεχεια ο αγωνας βιντεοσκοπημένος ίσως?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για τον αγώνα της Κυριακής ο alpha λεει στις 21.00 ώρα αλλα ο αγώνας ειναι στις 20.00 !! γνωρίζετε κάτι?
Mήπως λόγω εκλογών? Την πρωτη ώρα βιδεακια κλπ (λογω τελους πρωταθλήματος) και εν συνεχεια ο αγωνας βιντεοσκοπημένος ίσως?
Υπάρχει περίπτωση να ειναι λάθος η ώρα?
-
Ο χρήστης greo απο το Μαρτη έγραψε:
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το φιναλε στη Βραζιλια μου φαινεται οτι πεφτει μαζι με τις δημοτικες.Κανονιστε να βλεπουμε κανενα Καρατζαφερη οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
Η μαγνητοσκοπηση εξυπηρετει 2 λογους. Αφ'ενος στα εκτακτα που θα κανει δηλωση το καθε τσουραπι να πατανε στοπ και να μη χανεται αγωνας και αφετερου να εχει προλαβει ο Γιακουματος και ο Κουλουρης να σχολιασουν τα εξιτ πολς με ολιγη απο Τζωρτζοπουλο και Βανα Μπαρμπα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το φιναλε στη Βραζιλια μου φαινεται οτι πεφτει μαζι με τις δημοτικες.
Κανονιστε να βλεπουμε κανενα Καρατζαφερη οταν θα κρινονται οι τιτλοι.
Η μαγνητοσκοπηση εξυπηρετει 2 λογους. Αφ'ενος στα εκτακτα που θα κανει δηλωση το καθε τσουραπι να πατανε στοπ και να μη χανεται αγωνας και αφετερου να εχει προλαβει ο Γιακουματος και ο Κουλουρης να σχολιασουν τα εξιτ πολς με ολιγη απο Τζωρτζοπουλο και Βανα Μπαρμπα
θα φάμε στην μαπα όλους τους χαραμοφάηδες δηλαδη ...μάλλον η καλύτερη λύση ειναι το video, dvd-r και να παίζεις με το forward & rewide
-
Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι αντί για τον αγώνα θα δούμε τη γνωστή συμμορία της μπούρδας επι σκηνής και δηλώνω ευθαρσώς..
KOLLIAS LIVES!!!!!!!!!!!!!!
Ζει και βασιλεύει μάλιστα...
Στο ένθετο auto τύπος που γράφει διάβασα άρθρο του για την αποχώρηση του Schumacher. Και μεταφέρω...
'Ο Σουμάχερ αποσύρεται όπως είναι πια γνωστό και τη θέση του στο κόκκινο αυτοκίνητο της Ferrari παίρνει ο Φινλανδός ΜΙΚΑ ΧΑΚΙΝΕΝΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΛΛΙΑ ΑΘΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι αντί για τον αγώνα θα δούμε τη γνωστή συμμορία της μπούρδας επι σκηνής και δηλώνω ευθαρσώς..
KOLLIAS LIVES!!!!!!!!!!!!!!
Ζει και βασιλεύει μάλιστα...
Στο ένθετο auto τύπος που γράφει διάβασα άρθρο του για την αποχώρηση του Schumacher. Και μεταφέρω...
'Ο Σουμάχερ αποσύρεται όπως είναι πια γνωστό και τη θέση του στο κόκκινο αυτοκίνητο της Ferrari παίρνει ο Φινλανδός ΜΙΚΑ ΧΑΚΙΝΕΝΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΛΛΙΑ ΑΘΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!
Πέρνα το κομμάτι αυτό απο scanner, ή φωταγραφισε το με κινιτό ή ψηφ. φωτ. μηχανη και πόσταρε το. Θα το κάνω background στο desktop μου
-
τελικα ρε παιδια τη ωρα (ζωντανα) ειναι σημερα κ τη ωρα (ζωντανα) αυριο ο αγωνας ?????
και τη ωρα θα τα βαλει (κονσερβα ) ο αλφα ?????
υπαρχει καποιο καναλι μεσο του ΝΟVA που να τα εχει ζωντανα (κ σημερα κ αυριο) ????
-
ζωντανά θα τα βάλει τα δοκιμαστικά ....19:30 γράφει στο site τους.
και 20:00 ο αγώνας ...τον οποίο θα βάλει κονσέρβα στις 22:00.έχει ο καιρος γυρίσματα κύριοι του Α.
-
RTL για οσους ειναι κατοχοι Nova, ολα live...
To καναλι θα το βρειτε στο μπουκετο ''major networks''.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
RTL για οσους ειναι κατοχοι Nova, ολα live...To καναλι θα το βρειτε στο μπουκετο ''major networks''.
-
Καλε μου ανθρωπε με εσωσες.Μεχρι και την Νοva ειχα παρη να μου πουν αν εχουν το RTL και μου ειπαν οτι δεν το εχουν και δεν θα τον δω Live.Και πανω στην απελπισια μου βρεθηκες εσυ.
Μ'εσωσες.
Ευχαριστω. -
το RTL εκπεμπει ελευθερα στον ΑSTRA 1B. Η νοβα υπαρχει απλα για να κλεβει λεφτα
-
Ο χρήστης Ferraristas Στάθης έγραψε:
Καλε μου ανθρωπε με εσωσες.Μεχρι και την Νοva ειχα παρη να μου πουν αν εχουν το RTL και μου ειπαν οτι δεν το εχουν και δεν θα τον δω Live.Και πανω στην απελπισια μου βρεθηκες εσυ.
Μ'εσωσες.
Ευχαριστω.A καλα αν πηρες στο τηλεφωνικο κεντρο της Nova, σιγα μην επαιρνες απαντηση...
Ουσιαστικα αυτοι ειναι μονο να απαντουν για τεχνικα προβληματα. -
το πιο εντυπωσιακό στη χθεσινή μετάδοση ήταν, όταν αναφέρθηκαν στις διακοπές για διαφημίσεις και ότι η FOA δείνει 5 λεπτά από session σε session για να μην υπάρχουν διακοπές κατά τη διάρκεια αυτού... και έτσι ξαφνικά ο Άλφα διακόπτει για διαφημίσεις στο 3ο και καθοριστικό session των επίσημων δοκιμαστικών. Ρε Τάκη, ο Άλφα κάνει αυτά που κάνει... εσύ γιατί μας δουλεύεις? ...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη