-
Όταν ΕΣΥ kyan λες ότι η Brera έμπαινε γρήγορα στις στροφές είναι όλα καλά, όταν σου αποδεικνύουν τα νούμερα ότι μάλλον δεν έμπαινε τόσο γρήγορα όσο νομίζεις, νυστάζεις. Ε, μάλλον έγραφες πράγματα αστήρικτα και χωρίς βάση για να πεις κάτι για το λίκνο της αυτοκίνησης, και επειδή αποδείχτηκε ότι λες ότι να ναι, νυστάζεις ξαφνικά. Ε, έλεος πια. Εδώ καταλαβαίνουμε τι γίνεται, δεν είμαστε κολλημένοι.
Καλό το q4, ωραία -για τους περισσότερους- η brera, αλλά γρήγορη ΔΕΝ είναι. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είναι γρήγορη.
Και ναι, κούρασε αυτό το θέμα με την brera και το πόσο γρήγορη ή μη είναι, δίκιο έχουν τα παιδιά, οπότε δεχτείτε ότι ΔΕΝ είναι γρήγορη (ούτε για τα λεφτά της, ούτε εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό) να τελειώνουμε.
-
Ρε μικρέ, αμφιβάλλω αν έχεις οδηγήσει ή έστω καν να έχεις μπει σε 3.2 Brera....
Έχει ένας φίλος μια, έλα μια βόλτα καμιά μέρα και μετά πες μας αν πείστηκες ότι ΔΕΝ είναι γρήγορη και ότι είναι βαριά...
-
Θα σε απογοητεύσω, και έχω μπει, και έχω οδηγήσει brera 3.2.
-
και?
με τι άλλο που έχεις οδηγήσεις την σύγκρινες και σου φάνηκε έτσι όπως λες? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Think 106 Rallye.Δλδ? Γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι πρέπει να σκεφτώ
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
και?
με τι άλλο που έχεις οδηγήσεις την σύγκρινες και σου φάνηκε έτσι όπως λες?Για πες μου εσύ που έχεις μπει σε τόσα αυτοκίνητα συγκριτικά με ποιο είναι γρήγορη.
Επειδή εγώ έχω μπει μόνο σε ΤΤ 1.8Τ -προηγούμενο κιόλας- και Boxster και μου φάνηκαν και τα 2 πολύ πιο γρήγορα.
-
RE Paidia tha mas trelanete diladi???
1744 kg exei baros
Den einai baria?
Toso zygizei to VOLVO V70!!!!! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και?
με τι άλλο που έχεις οδηγήσεις την σύγκρινες και σου φάνηκε έτσι όπως λες?Για πες μου εσύ που έχεις μπει σε τόσα αυτοκίνητα συγκριτικά με ποιο είναι γρήγορη.
Επειδή εγώ έχω μπει μόνο σε ΤΤ 1.8Τ -προηγούμενο κιόλας- και Boxster και μου φάνηκαν και τα 2 πολύ πιο γρήγορα.
Τυγχάνει να έχω οδηγήσει και τα 3 που λες...το μικρό ΤΤ και την 2.8 Βoxster και πραγματικά η 3.2 Βrera είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο σταθερή.
Ναι, μπορεί να δείχνει πιο βαριά, λιγότερη σπορ και ίσως πιο αργή σε αίσθηση, στα φανάρια της Αθήνας σου δίνει αυτήν την αίσθηση που λες, σε μια μεγάλη διαδρομή όμως δίνει άλλη αίσθηση 'κρύβοντας' την ταχύτητα με την οποία κινείτε και φτάνοντας πολύ νωρίτερα στον προορισμό της και από τα 2 που αναφέρεις. -
Boxster 2.8 δεν υπάρχει.
2.5, 2.7, 3.2 & 3.4, διάλεξε.Κατά τα άλλα, σταματάω να ασχολούμαι με αυτά που γράφεις, κάθε normal άνθρωπος καταλαβαίνει Διεγράφη προσβλητική / προσωπική έκφραση. Kid σεμνά! (Moderator nass)
-
Δεν τα ξέρω και καλά τα Porsche η καινούργια δεν είναι η 2.7
και 2.5 η παλιά, Τεσπά και 2 έχω οδηγήσει...σε S δεν έτυχε ακόμα....
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ρε μικρέ, αμφιβάλλω αν έχεις οδηγήσει ή έστω καν να έχεις μπει σε 3.2 Brera....Έχει ένας φίλος μια, έλα μια βόλτα καμιά μέρα και μετά πες μας αν πείστηκες ότι ΔΕΝ είναι γρήγορη και ότι είναι βαριά...
κοιτα πως κονομησε βολτα..
εγω ουτε εχω οδηγησει ουτε εχω μπει μεσα μπορω να ρθω?
δεχομεθα προσφορες κ απο αλλες εταιρειες..
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
Ρε μικρέ, αμφιβάλλω αν έχεις οδηγήσει ή έστω καν να έχεις μπει σε 3.2 Brera....
Έχει ένας φίλος μια, έλα μια βόλτα καμιά μέρα και μετά πες μας αν πείστηκες ότι ΔΕΝ είναι γρήγορη και ότι είναι βαριά...
κοιτα πως κονομησε βολτα..
Στην παραχωρώ την θέση μου ευχαρίστως.
-
Είναι γρήγορη η Brera 3.2 σε σχέση με τι???
Εκεί πρέπει να δούμε...γιατί η πίστα λέει άλλα πράγματα...εκτός αν δε ξέρουν να οδηγούν βέβαια
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είναι γρήγορη η Brera 3.2 σε σχέση με τι???Εκεί πρέπει να δούμε...γιατί η πίστα λέει άλλα πράγματα...εκτός αν δε ξέρουν να οδηγούν βέβαια
Είναι γρήγορη σε γι' αυτό που ΘΕΛΩ, που ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΕΓΩ και δεν με ενδιαφέρει αν είναι πιο γρήγορα 3764 ακόμη οχήματα!
Αν ΕΜΕΝΑ με ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, αν **ΕΜΕΝΑ **μου ΑΡΚΕΙ, δεν πα να είμαι **ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ **από τον άλλο με το ΤΤ, το 350Z ή την....316 Μ3 του κάγκουρα!
ΣΤΑ @@ μου εμένα! Κόντρα θα κάνω; Και στην πίστα θα την βάλω κι ας κάνω τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, πίσω και από Atos! Πέρασα καλά; Μου αρέσει να οδηγώ το αυτοκίνητο;
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!Τέλος κάτι για σένα Nikos120i: Εσύ δεν πήρες τον Ασσο, επειδή γουστάρεις την BMW και την πίσω κίνηση κι ας είσαι πιο αργός από ένα απλό Golf GTi και προφανώς και πιο ακριβός;
Αυτός που θέλει την Brera , γιατί να μην κάνει το ίδιο; Θα δώσει κάτι παραπάνω, επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , κι ας πάει πιο αργά! ΔΕΝ τον πειράζει! Οπως δεν πειράζει κι εσένα φαντάζομαι, όταν σε προσπερνάει ένα GTi! Το γνώριζες όταν αγόραζες την 120i σωστά;Κάπου έχει παρατραβήξει αυτό το πράγμα: είναι αργή, είναι βαριά , είναι ιταλική , σπάει , χαλάει , δεν πάει, πετάξτε την κλπ κλπ! Κάποιοι την θέλουν κι έτσι, τους αρέσει κι ας πάει και λίγο αργότερα κι ας της ρίχνει και το απλό Rallye, τι σημασία έχει;
-
+άπειρο στον Γρηγόρη...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι γρήγορη η Brera 3.2 σε σχέση με τι???
Εκεί πρέπει να δούμε...γιατί η πίστα λέει άλλα πράγματα...εκτός αν δε ξέρουν να οδηγούν βέβαια
Είναι γρήγορη σε γι' αυτό που ΘΕΛΩ, που ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΕΓΩ και δεν με ενδιαφέρει αν είναι πιο γρήγορα 3764 ακόμη οχήματα!
Αν ΕΜΕΝΑ με ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, αν **ΕΜΕΝΑ **μου ΑΡΚΕΙ, δεν πα να είμαι **ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ **από τον άλλο με το ΤΤ, το 350Z ή την....316 Μ3 του κάγκουρα!
ΣΤΑ @@ μου εμένα! Κόντρα θα κάνω; Και στην πίστα θα την βάλω κι ας κάνω τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, πίσω και από Atos! Πέρασα καλά; Μου αρέσει να οδηγώ το αυτοκίνητο;
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!Τέλος κάτι για σένα Nikos120i: Εσύ δεν πήρες τον Ασσο, επειδή γουστάρεις την BMW και την πίσω κίνηση κι ας είσαι πιο αργός από ένα απλό Golf GTi και προφανώς και πιο ακριβός;
Αυτός που θέλει την Brera , γιατί να μην κάνει το ίδιο; Θα δώσει κάτι παραπάνω, επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , κι ας πάει πιο αργά! ΔΕΝ τον πειράζει! Οπως δεν πειράζει κι εσένα φαντάζομαι, όταν σε προσπερνάει ένα GTi! Το γνώριζες όταν αγόραζες την 120i σωστά;Κάπου έχει παρατραβήξει αυτό το πράγμα: είναι αργή, είναι βαριά , είναι ιταλική , σπάει , χαλάει , δεν πάει, πετάξτε την κλπ κλπ! Κάποιοι την θέλουν κι έτσι, τους αρέσει κι ας πάει και λίγο αργότερα κι ας της ρίχνει και το απλό Rallye, τι σημασία έχει;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!Αλλη συζητηση ειναι εαν σε ικανοποιει ενα αυτοκίνητο (που και μονο που επέλεξες την αγορα του τα λέει όλα,και όντως δεν θα'πεφτε λόγος σε κανεναν αλλον να μιλήσει) και άλλη συζητηση ειναι το άν ειναι γρηγορο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Τα ξαναπαμε αυτα.Μπορει να σε ικανοποιει προσωπικα το Χ αυτοκίνητο,αλλα να εμφανίζεται αργο σε χρόνους σε καποιες δοκιμασίες.
Απο την ωρα που υπάρχουν γυρολόγια,οφείλουν να λαμβανονται σοβαρα υπ'όψιν για τις επιδόσεις καθε αυτοκινήτου.Αυτες οι επιδόσεις δε σημαίνει οτι μετρανε και την οδηγική ευχαρίστηση που αποκομίζεις.Πάντως,απ'ότι βλέπω,απο τη μια ο κιντ ισχυρίζεται οτι εφτασε στα όρια οδηγώντας την μπρερα και αρα εχει αδιαμφισβητητη αποψη επι του θεματος,και απο την άλλη ο κυαν,ομολογει πώς δεν βρηκε τα όρια του αυτοκινήτου,αλλα πιστευει πώς θα πηγαίνει πολύ καλύτερα με καποιον άλλον τροπο οδηγησης (που δεν δοκιμάστηκε όμως)
Μαλλον κανεις δεν εχει δίκαιο,και μαλλον κανεναν δεν τον ενδιαφερει το να βρεθει μια αντικειμενική αλήθεια,η οποία δεν θα αμβισβητειται απο κανεναν πλέον.
Προτείνω να βρεθούνε και άλλα γυρολόγια απο άλλους δοκιμαστες σε άλλες πίστες (γιατι και εγω δεν δινω πολύ βαση στα γυρολόγια του ντραιβ) και να εξαχθει μια κεντρική ιδεα πάνω σε μετρησεις χρόνων.
Αυτα,εαν λέμε οτι αναζητούμε να λύσουμε το πρόβλημα της ταχυτητας.
Το θεμα της οδηγικής ευχαρίστησης είναι άλλο κεφαλαιο,ξεχωριστο., -
Εγω συμφωνώ με τον Γρηγόρη.
Τα γυρολόγια δεν λένε κάτι απαραίτητα. Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αυτοκίνητο 'καλύτερο' από ενα άλλο. Πιο γρήγορο, σε μια συγκεκριμένη πίστα, μόνο.
Ένα αυτοκίνητο, πρέπει κατ΄αρχάς να σε ικανοποιεί.
Αν το κάνει αυτό....είναι όπως τα λέει ο Γρηγόρης. Και μακάρι να νοιώθαμε όλοι έτσι... -
Και εγω συμφωνω με το Γρηγορη,απλά διαχωριζω τα δυο θεματα που καλως τα εμπλέκουμε το ενα με το άλλο.Εαν συζηταμε για ταχυτερο αυτοκίνητο,θα πρεπει να συμβουλευτούμε απαραιτητα τους αριθμούς.
Και φυσικα,το ταχυτερο δεν σημαινει και καλύτερο. -
Για τα γυρολόγια απλά να πω κάτι.
Τα φιντάνια του Drive ήταν τόσο απασχολημένα με το τι εξυπνάδα θα γράψουν για να εκθειάσουν το OPC που δεν πήραν χαμπάρι ότι το VDC (ΕSP) στην Brera απενεργοποιείται...
Αποτέλεσμα; Όπως έγραψαν και οι ίδιοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τελείως το στυλ οδήγησης... Να κόβουν πολύ στην αρχή της στροφής για να 'ξεγελάσουν' το VDC και στη συνέχεια προσπαθούσαν να εκμεταλευτούν το πάτημα του αυτοκινήτου. Τσέκαρα τους επιμέρους χρόνους σε κάθε στροφή και είδα ότι η Brera είχε -10 με -15 χλμ σε σχέση με τα άλλα αμάξια του συγκρητικού. Μιλάμε για επιπέδου.
Για φανταστείτε να οδηγούσαν την Μ5 και να μην έπαιρναν χαμπάρι ότι έπρεπε να πατήσουν το κουμπάκι για να πάει 500 άλογα το θηρίο;
Δεν θέλω να πω ότι η Brera είναι για πίστες ή κάτι τέτοιο, απλά τονίζω ότι οι μετρήσεις από το συγκεκριμένο τεστ που αναφέρετε είναι γελοίες και δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα.Πάντως,απ'ότι βλέπω,απο τη μια ο κιντ ισχυρίζεται οτι εφτασε στα όρια οδηγώντας την μπρερα και αρα εχει αδιαμφισβητητη αποψη επι του θεματος
Φίλε μου στείλε ένα βιογραφικό στη McLaren. Παίζει να διώξουν τον Alonso και ψάχνουν Νο2...
Ε ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
80% με την πρώτη βόλτα ούτε ο μακαρίτης ο Ayrton...
Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ και ας σταματήσει αυτή η ιστορία που στην τελική δεν βγάζει πουθενά.
Αlfa Romeo Brera/Spider