-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ãåëïéüôçôåò ç ÷þñá ôçò ÁíáãÝííçóçò,Da Vinci,Raphael,Michelangelo,Botticelli,Caravaggio,Vivaldi,Verdi,Puccini,Salieri,Bertolucci,Fellini,Pasolini,Rossellini,Pininfarina,Giugiaro,Bertone,Zagato,Armani,Cavalli êëð.êëð.êëð.!!!!!!!
ÊáëÜ ...åóý öüñá êÜëôóåò ìå óáíäÜëé!!!Ôé ó÷Ýóç Ý÷ïõí üëïé áõôïß ðïõ áíÝöåñåò, ìå ôéò ãåëïéüôçôåò ôçò AlfaRomeo.
¼óï ãéá ôéò êÜëôåò ìå óáíäÜëéá èá ôçò áöÞóù ãéá óÝíá. Äõóôõ÷þò ãéá óÝíá äåí íôýíïìáé Ýôóé.Êáé åóåßò åêåé 'ðÜíù' ëßãá ìå ôïí ÃêÝñáñíô...
Oops!!!
Äåí ôï åßäá!!!
Ìáýñï ðïõêÜìéóï ...å???
ÂáóéêÜ üëïõò áõôïýò ðïõ áíÝöåñá ôïõò îÝñåéò???
Ãéáôß áí åß÷åò ãíþóç ðåñß ôçò éôáëéêÞò êïõëôïýñáò êáé ôçò ðáãêüóìéáò åðßäñáóçò ôçò èá Þîåñåò ðéèáíþò êáé ôçí ðáãêüóìéá åðßäñáóç ôçò Alfa -ôï ðéï ëáìðñü ßóùò ôÝêíï ôçò éôáëéêÞò áõôïêéíçôïâéïìç÷áíßáò- óôçí áõôïêßíçóç!
Ìçí îå÷íÜò ïôß ôá áõôïêßíçôá öôéÜ÷íïíôáé óÞìåñá äßíïíôáò óçìáóßá óå üôé äßíáí óçìáóßá áðü ðáëéÜ ïé Éôáëïß! -
και ξανά προς τη δόξα τραβά
-
Τι αμφισβητείς?
-
http://put.edidomus.it/auto/mondoauto/e ... brera6.jpg -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Oops!!!
Δεν το είδα!!!
Μαύρο πουκάμισο ...ε???
Βασικά όλους αυτούς που ανέφερα τους ξέρεις???
Γιατί αν είχες γνώση περί της ιταλικής κουλτούρας και της παγκόσμιας επίδρασης της θα ήξερες πιθανώς και την παγκόσμια επίδραση της Alfa -το πιο λαμπρό ίσως τέκνο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας- στην αυτοκίνηση!
Μην ξεχνάς οτί τα αυτοκίνητα φτιάχνονται σήμερα δίνοντας σημασία σε ότι δίναν σημασία από παλιά οι Ιταλοί!Αυτό πλεόν είναι προσωπική επίθεση.
Τι να σου πω φίλε μου. Το επίπεδό μου, η μόρφωσή μου και γενικά η κουλούρα μου, δεν μου επιτρέπει να κατέλθω στο επίπεδό σου...
Καλά να είσαι και καλά να περνάς στη ζωή σου... -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
...εμ,βεβαια υπηκοος μπουρζουαζιας ειμαι τι να τα κανω τα ποιοτικα
μακαρονια κ τις ντελικατες γευσεις?
ψωνιζω απ τον μαρινοπουλο τα δικα του προιοντα για να γλιτωσω
10σεντσΦίλε Νάσο, άλλο το ένα και άλλο το άλλο...
Δεν διαφωνώ για το καλό κρασί και τα καλά ρούχα και οτιδήποτε άλλο μας προσφέρει ο σύγχρονος πολιτισμός.
Όμως τι σχέση έχει η 159 με το κρασί (όσο καλό και να είναι αυτό)?... -
http://www.racewaynews.net/immagini/art ... 11/18a.jpg -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όμως τι σχέση έχει η 159 με το κρασί (όσο καλό και να είναι αυτό)?...Είναι και τα δύο δείγματα καλού γούστου.
Πρόσεξε το avatar σου για να καταλάβεις... -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
¼ìùò ôé ó÷Ýóç Ý÷åé ç 159 ìå ôï êñáóß (üóï êáëü êáé íá åßíáé áõôü)?...
Åßíáé êáé ôá äýï äåßãìáôá êáëïý ãïýóôïõ.
Ðñüóåîå ôï avatar óïõ ãéá íá êáôáëÜâåéò...Áõôü åßíáé äõï áðü ôá êáëýôåñá ðñÜãìáôá óôïí êüóìï ìáæß!!!
Éôáëéêü êñáóß êáé éôáëéêÞ áõôïêßíçóç!!! -
Mια φορά και έναν καιρό...
Περασμένα μεγαλεία με άλλα λόγια... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Méá öïñÜ êáé Ýíáí êáéñü...
ÐåñáóìÝíá ìåãáëåßá ìå Üëëá ëüãéá...Ποια είναι περασμένα μεγαλεία?
Το Panda?
Η Enzo?
H pizza?
To canti?
H mozzarela?
H Monica?
Αφού είσαι άσχετος ...τι το συνεχίζεις??? -
Μετά μας φαίνεται περίεργος ο Γαβριήλ.
-
edit: γιατί βαριέμαι......
-
Μου αρέσουν τα υψηλότατα επίπεδα γούστου και αισθητικής (κρασί Μαρινόπουλος και γραβάτα από λαική) που χαρακτηρίζουν το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών αυτού του forum. Γι' αυτό το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το forum...
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Περασμένα μεγαλεία με άλλα λόγια...Αφού είσαι άσχετος ...τι το συνεχίζεις???
Έγινα και άσχετος τώρα...
Άκουσε να δεις Spidey. Έγραψα πιο πάνω ότι δεν θα κατέβω στο επίπεδό σου.
Αν δεν σου αρέσει η άποψή μου αυτός δεν είναι λόγος να με προσβάλλεις.
Τα άσχετος και τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς κράτησε τους για αυτούς που γνωρίζεις καλά και προσωπικά.
Είδες εγώ να σε χαρακτηρίσω έτσι ή αλλιώς σε κάποιο μου post???
Kαι πίστεψέ με μου έχεις δώσεις πολλές φορές το δικαίωμα...
Όσο για αυτό που σε πείραξε.
Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να χαρακτηρίζουν οι 4Τροχοί την Ε200 Μercedes πιο σπορ από τη Lancia Τhesis και θα βγεις εσύ να μου κάνεις κύρηγμα για την τελειότητα της ιταλικής αυτοκίνησης εν έτη 2005???
Λυπάμαι, αλλά αυτά να τα λες στους πραγματικά άσχετους και όχι σε μένα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Περασμένα μεγαλεία με άλλα λόγια...Αφού είσαι άσχετος ...τι το συνεχίζεις???
Έγινα και άσχετος τώρα...
Άκουσε να δεις Spidey. Έγραψα πιο πάνω ότι δεν θα κατέβω στο επίπεδό σου.
Αν δεν σου αρέσει η άποψή μου αυτός δεν είναι λόγος να με προσβάλλεις.
Τα άσχετος και τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς κράτησε τους για αυτούς που γνωρίζεις καλά και προσωπικά.
Είδες εγώ να σε χαρακτηρίσω έτσι ή αλλιώς σε κάποιο μου post???
Kαι πίστεψέ με μου έχεις δώσεις πολλές φορές το δικαίωμα...
Όσο για αυτό που σε πείραξε.
Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να χαρακτηρίζουν οι 4Τροχοί την Ε200 Μercedes πιο σπορ από τη Lancia Τhesis και θα βγεις εσύ να μου κάνεις κύρηγμα για την τελειότητα της ιταλικής αυτοκίνησης εν έτη 2005???
Λυπάμαι, αλλά αυτά να τα λες στους πραγματικά άσχετους και όχι σε μένα...αυτο που νομιζω πως δεν καταλαβες ειναι πως ο spidey μιλα για την
κυριως για την ταλειοτητα της ιταλικη κουλτουρας. αυτο εθιξαν μερικοι
με την αναφορα στα μπουκαλια. -
-
βρε φιλαρακι σπιντει καλα τι προσπαθεις να πεις με τα περι ιταλικης κουλτουρας?
ειμαι 8 χρονια στη Μπολονια και απο τα παιδια εδω καταλαβα πως απλα οι περισσοτεροι ιταλοι ειναι θρασυτατοι βρωμιαριδες(ελα να δεις φοιτητες να καταλαβεις).απλυτοι χασικληδες....
αυτοι μετα γινονται αλαζονες και γεμιζουν το μυαλο καθε τυπου σαν εσενα που εχεις κολλημα...
φιλε μην ψαχνεις υποκαταστατα οταν εισαι το αληθινο πραγμα...the real thing ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
αν οι πολιτικοι μας μας εχουν κανει ετσι αλλο αυτο αλλα βασικα οι ελληνες ειναι ηρωες...αν βρισκοταν ιταλοι στην θεση τουε θα ηταν η στη φυλακη η κλεφτες(κοιτα κατω ιταλια)
ασε τα αρμανι και τα Καβαλι....(ακου ο καβαλι κουλτουρα...η κουλτουρα του σκησιματος...)και αν το παιζεις εξυπνος επειδη ξερεις πεντε μαρκες καταλαβα...(τα ετρο τα ξερεις?α μαλλον δεν τα διαβασες στο νιτρο ακομα εεε?...)αυτο το υφακι που εχεις και οι οποιες σπουδες σου σε κανουν να νομιζεις πως εχεις το αλαθητο?
αν θες να γινεις σαν αυτους που λες πρεπει να μαθεις να σεβεσαι αλλα ξεχασα στην ιταλικη κουλτουρα δεν υπαρχουν λεξεις οπως διαλογος δημοκρατια (τυχαια ειναι και σ αυτη ελληνικες?)
αν δεν ηταν το βυζαντιο και οι μαλακες οι ελληνες οι τουρκοι τωρα θα ετρωγαν πιτα στο μιλανο...και θα σου ελεγα εγω αναγεννηση...
αλλα οι ιταλιανοι... πουλησαν με τον παπα τους ελληνες και θυμησου ποια σταυροφορια αντι να παει στους αγιους τοπους πηγε προς αλλου και γιατι...αρα γενικα ξεκολλα...και οπως σου εχω πει πολλακις παρε τα πραγματα λιγο πιο χαλαρα...
φιλικα...
ΥΓ.η μπρερα καμπριο ειναι πολυ ομορφη....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βρε φιλαρακι σπιντει καλα τι προσπαθεις να πεις με τα περι ιταλικης κουλτουρας?...................
ασε τα αρμανι και τα Καβαλι....(ακου ο καβαλι κουλτουρα...η κουλτουρα του σκησιματος...)και αν το παιζεις εξυπνος επειδη ξερεις πεντε μαρκες καταλαβα...(τα ετρο τα ξερεις?α μαλλον δεν τα διαβασες στο νιτρο ακομα εεε?...)αυτο το υφακι που εχεις και οι οποιες σπουδες σου σε κανουν να νομιζεις πως εχεις το αλαθητο?
.................................
αρα γενικα ξεκολλα...και οπως σου εχω πει πολλακις παρε τα πραγματα λιγο πιο χαλαρα...φιλικα...
ΥΓ.η μπρερα καμπριο ειναι πολυ ομορφη....Τι ψάχνεις να βρεις τώρα και συ.
Πάντως τα ιταλικά ρούχα εμένα μου αρέσουν...Όσο για τις σπουδές του, οι τρόποι του δείχνουν ότι δεν πρέπει να είναι και πολύ υψηλού επιπέδου.
Και αν κατά τύχη είναι τότε ένα μόνο έχω να πω: Κρίμα...Υ.Γ. Η coupe έχει ξεχωριστό σχήμα και για μένα είναι η πιο όμορφη σύγχρονη AlfaRomeo...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βρε φιλαρακι σπιντει καλα τι προσπαθεις να πεις με τα περι ιταλικης κουλτουρας?ειμαι 8 χρονια στη Μπολονια και απο τα παιδια εδω καταλαβα πως απλα οι περισσοτεροι ιταλοι ειναι θρασυτατοι βρωμιαριδες(ελα να δεις φοιτητες να καταλαβεις).απλυτοι χασικληδες....
αυτοι μετα γινονται αλαζονες και γεμιζουν το μυαλο καθε τυπου σαν εσενα που εχεις κολλημα...
φιλε μην ψαχνεις υποκαταστατα οταν εισαι το αληθινο πραγμα...the real thing ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
αν οι πολιτικοι μας μας εχουν κανει ετσι αλλο αυτο αλλα βασικα οι ελληνες ειναι ηρωες...αν βρισκοταν ιταλοι στην θεση τουε θα ηταν η στη φυλακη η κλεφτες(κοιτα κατω ιταλια)
αν θες να γινεις σαν αυτους που λες πρεπει να μαθεις να σεβεσαι αλλα ξεχασα στην ιταλικη κουλτουρα δεν υπαρχουν λεξεις οπως διαλογος δημοκρατια (τυχαια ειναι και σ αυτη ελληνικες?)
αν δεν ηταν το βυζαντιο και οι μαλακες οι ελληνες οι τουρκοι τωρα θα ετρωγαν πιτα στο μιλανο...και θα σου ελεγα εγω αναγεννηση...
αλλα οι ιταλιανοι... πουλησαν με τον παπα τους ελληνες και θυμησου ποια σταυροφορια αντι να παει στους αγιους τοπους πηγε προς αλλου και γιατι...αρα γενικα ξεκολλα...και οπως σου εχω πει πολλακις παρε τα πραγματα λιγο πιο χαλαρα...
φιλικα...
ΥΓ.η μπρερα καμπριο ειναι πολυ ομορφη....
και εγω λεω οτι αν δεν ηταν οι Γαλλοι στο Πουατιε το 732μΧ τοτε οι Αραβες θα ειχαν καταλαβει ολη την ευρωπη και το βυζαντιο θα ηταν περικυκλωμενο! αρα το λογικο της υποθεσης ειναι οτι οι Γαλλοι μαμανε γενικως αρα και τα αυτοκινητα τους! γαλλικα αυτοκινητα ολοι τωρα!
Αlfa Romeo Brera/Spider