-
Σε εμένα απευθύνεσαι?
-
Φυσικά.
-
Μια απλή ερώτηση έκανα, για να διαπιστώσω εάν υπάρχει πραγματική εμπειρία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο,,,,,,,,,,ή είναι ξανά αναμασημένη τροφή
-
Ο χρήστης deperni έγραψε:
Όσο τούβλο είναι η brera τόσο έρωτας είναι η spider
Να φανταστώ, ότι ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις οδηγήσει Brera για αρκετά χλμ, έτσι δεν είναι?
Μη μου πεις....άσε με να μαντέψω!...Αλφίστι ε?! (Αν έβαζα το emoticon που χρησιμοποίησες (:svivhaha:)νομίζω ότι δεν θα παρεξηγιόσουν ε?
Αν εχεις κάτι να πεις, πές το! Υπονοούμενα και σπόντες όχι όμως!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μη μου πεις....άσε με να μαντέψω!...Αλφίστι ε?! (Αν έβαζα το emoticon που χρησιμοποίησες (:svivhaha:)νομίζω ότι δεν θα παρεξηγιόσουν ε?
- Ναί:)
- Όχι
- Εγώ υπονοούμενα? ....απλώς περιμένω να διαβάσω την εμπεριστατωμένη άποψη του γράφοντος για τα συμπαθή δομικά στοιχεία των σπιτιών,προσθέτοντας λίγο χιούμορ και ειρωνία
-
- Ναί:)
- Όχι
- Εγώ υπονοούμενα? ....απλώς περιμένω να διαβάσω την εμπεριστατωμένη άποψη του γράφοντος για τα συμπαθή δομικά στοιχεία των σπιτιών,προσθέτοντας λίγο χιούμορ και ειρωνία
Κοίτα να δείς...Και εμένα η Brera δεν μου αρέσει καθόλου. Την βρίσκω ογκώδη, βαριά και τελικά άνοστη σαν σχήμα. Αντίθετα η Spider μου άρεσει πάρα πολύ...Προτείνω να πάω για μαστίγωμα σε κάποιο σκοτεινό υπόγειο μέχρι να παραδεχτώ οτι δεν υπάρχει άσχημη Alfa...Συγνώμη αν σου θίξαμε το αμάξι και μάλλον και τον εγωϊσμό. Προσωπικά πάντως θα αγόραζα μια GΤ αν ήθελα coupe της Alfa Romeo.
-
Και είναι βαριά. Έψαχνα να βρω ανεβασμένο το βιντεάκι με την μπρέρα στο TG. Εκεί, σαν τούβλο με διπλά ψαλίδια πάει.
-
Για να χαρακτηρίσει κάποιος ένα αυτοκίνητο 'τούβλο' ή καπως αλλιώς για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την εξωτερική του εμφάνιση πρέπει να το οδηγήσει κιόλας; Τε σπα, no of, μάλλον δεν κατάλαβες ότι το 'τούβλο' πήγαινε στην εξωτερική εμφάνιση
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
το 'τούβλο' πήγαινε στην εξωτερική εμφάνισηMadonna mia!:yikes:
Έγκλημα καθοσιώσεως!:lipsealed:
Ο Τράβελλερ, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για ένα αμάρτημα, υπέπεσε σε χειρότερο!
Να κληθούν το 47 Σύνταγμα Μελανοχιτώνων* και η Ιερά Εξέτασις!*(πήρε, πάντως, τ' αρχίδια του -παρά τον ηρωισμό που ομολογουμένως επέδειξε- στο ύψωμα Γραμπάλα του Καλπακίου Ιωαννίνων, από το ημέτερο 15 Σύνταγμα Πεζικού).
-
Ιερόσυλε!!!
Η Brera είναι πανέμορφη - αλλά μέχρι εκεί.Τούβλα είναι η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ονομασία της μάρκας που οδηγάς.
-
Καλά ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι? ούτε μένα μ'αρέσει εξωτερικά η Μπρέρα, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι? ούτε μένα μ'αρέσει εξωτερικά η Μπρέρα, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.σαν γουρουνακι σε σταση σεξ ειναι...
-
πολυ καλο!!!!!!
Και πραγματι η ανοιχτη αλλο πραγμα....αλλα και αυτη .....καθολου σπορ σε οδηγηση...... -
-
Ωραίο χρώμα!
-
Καλά το σαλόνι με αυτά τα καθίσματα και το ξύλινο τιμόνι είναι πλιτς πλιτς....
-
Τι λέει ρε παιδιά εδώ ο ποιητής; **7,3' για 0-100 η Spider 3,2; **
http://img413.imageshack.us/my.php?imag ... derlm3.jpg
http://img413.imageshack.us/my.php?imag ... er1nc3.jpg
http://img262.imageshack.us/my.php?imag ... er2av3.jpg -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι λέει ρε παιδιά εδώ ο ποιητής; **7,3' για 0-100 η Spider 3,2; **Πολύ είναι ή λίγο? Γιατί εμένα μια χαρά μου φαίνεται!
-
Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται!
-
Το εσωτερικό είναι φανταστικό! Εύγε στην Άλφα!
Υ.Γ. Δεν μου άρεσαν ιδιαιτέρως ούτε η Brera ούτε η Spider, αλλά επιτέλους κάτι διαφορετικό αυτό το εσωτερικό...
Αlfa Romeo Brera/Spider