-
οι τιμες ειναι εκπληκτικες, αλλα το μοτερ του στ ειναι διλιτρο - μη το ξεχναμε - και βγαζει 150 αλογα....
δεν θα ελεγα οτι ισχυει το 'δωστε γκαζι στο λαο' ...
μαλλον 'δωστε κυβικα στον λαο' ταιριαζει καλυτερα... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι τιμες ειναι εκπληκτικες, αλλα το μοτερ του στ ειναι διλιτρο - μη το ξεχναμε - και βγαζει 150 αλογα....δεν θα ελεγα οτι ισχυει το 'δωστε γκαζι στο λαο' ...
μαλλον 'δωστε κυβικα στον λαο' ταιριαζει καλυτερα...ελα ρε τριανταφυλε....
εδω καποτε λεγαμε αντε και ποτε να φυγουν τα τεκμηρια και τωρα που φυγανε παλι γκρινιαζουμε????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για μετα , δεν ξερω αν θα το κρατησουν....... οποιος προλαβει προλαβε
(ειδικα για το φιεστα ST)Ούτε τώρα είναι σίγουροι. Αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα και τον εξοπλισμό που θέλεις, δε δεσμεύονται για την τιμή
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
για μετα , δεν ξερω αν θα το κρατησουν....... οποιος προλαβει προλαβε
(ειδικα για το φιεστα ST)Ούτε τώρα είναι σίγουροι. Αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα και τον εξοπλισμό που θέλεις, δε δεσμεύονται για την τιμή
οχι δεσμευονται......
100%
-
οχι δεσμευονται......
100%
τότε θα πρέπει να τσεκάρουν τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους τους, γιατί σε δύο εμπορίες της ford στην αθήνα που πήγα, μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν πολυνοιάζονται να πουλήσουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
(καλά, για test drive δεν το συζητάω...)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
οχι δεσμευονται......
100%
τότε θα πρέπει να τσεκάρουν τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους τους, γιατί σε δύο εμπορίες της ford στην αθήνα που πήγα, μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν πολυνοιάζονται να πουλήσουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
(καλά, για test drive δεν το συζητάω...)
μαλλον σε λαθος ανθρωπους πηγες φιλε μου....
-
μαλλον σε λαθος ανθρωπους πηγες φιλε μου....Προφανώς!
Αλλά αν κρίνουμε από την 'εξυπηρέτηση' που παρέχει η γραμμή εξυπηρέτησης της fmh, μάλλον είναι γενικό το φαινόμενο. Θυμάμαι και κάποιον παλιότερα από δω μέσα, που είχε τηλεφωνήσει ζητώντας test drive στο sportka, και η υπάλληλος του είχε πει ότι το μοντέλο δεν θα εισαχθεί
-
Καλά στη γραμμή εξυπηρέτησης της FMH το μόνο που σου λενε όταν ρωτάς κάτι είναι ''επικοινωνήστε με κάποια αντιπροσωπεία''
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μαλλον σε λαθος ανθρωπους πηγες φιλε μου....
Προφανώς!
Αλλά αν κρίνουμε από την 'εξυπηρέτηση' που παρέχει η γραμμή εξυπηρέτησης της fmh, μάλλον είναι γενικό το φαινόμενο. Θυμάμαι και κάποιον παλιότερα από δω μέσα, που είχε τηλεφωνήσει ζητώντας test drive στο sportka, και η υπάλληλος του είχε πει ότι το μοντέλο δεν θα εισαχθεί
για ποιο πηγες να ρωτησεις????
-
για ποιο πηγες να ρωτησεις????
έχεις pm
-
να δωσω και την πληροφορια της ημερας....οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
Ωχ, ωχ, ωχ... Και για τί θα γκρινιάζουν τώρα οι κακεντρεχείς;
Σοβαρα τωρα. Σωστη κινηση. Το καλό γινεται καλύτερο (και μεγαλώνει την πιθανότητα να ειναι και το επόμενό μου αμάξι )
-
Από το 2007 θα το κάνουν όμορφο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από το 2007 θα το κάνουν όμορφο;Καλό
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
να δωσω και την πληροφορια της ημερας....
οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
Σοβαρα τωρα. Σωστη κινηση. Το καλό γινεται καλύτερο (και μεγαλώνει την πιθανότητα να ειναι και το επόμενό μου αμάξι )
δεν ξερω αν θα αλλαζα φοκους ΜΚ1 με ΜΚ2.....
-
οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
δεν ξερω αν θα αλλαζα φοκους ΜΚ1 με ΜΚ2.....
Το τιμονι εχεις στο μυαλό σου.... ΟΚ, συμφωνω (οπως και στην εμφανιση, βεβαια) αλλά καποια στιγμη eventually θα πρεπει να το κανω (στην τετραετια τα ψιλοβαριεμαι ) και λόγω παλαιότητας και λόγω αυξημενων αναγκών (5θυρο αντι 3θυρο) οπότε.....
Αν δεν παω σε 3 ή Golf βεβαια.... -
Δεν έχω οδηγήσει το Μκ1, αλλά το Μκ2 μου άρεσε πολύ σε συμπεριφορά.
Και τιμόνι του πολύ καλό. Ίσως να χάνει σε αίσθηση σε σχέση με το πρώτο, αλλά δεν παύει να είναι από τα καλύτερα τιμόνια.Οπτικώς, το Μκ2 μου αρέσει περισσότερο. Μου φαίνεται πιο αρμονικό, αν και θα μπορούσε να είναι πιο ευφάνταστο.
Χρήστο, πήγαινε για Φοκά κατευθείαν, ασυζητητί, θα σε ενθουσιάσει.
-
δεν ειναι μονο το τιμονι........ ειναι και ο τροπος ολικης συμπεριφορας....το μκ2 ειναι λιγο πιο πλαδαρο ας το πουμε.....
το ΜΚ1 ειναι πιο agile.... -
να δωσω και την πληροφορια της ημερας....οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
Εισαι σίγουρος γι' αυτό? Γιατί εμένα μου είχαν πει ότι ακομα και παραγγελία να κανεις (ετοιμοπαράδοτα με πισω δισκόφρενα υπάρχουν ελάχιστα) που σημαίνει ότι το αυτοκινητο ΘΑ κατασκευαστεί εντος 2006, παλι πρεπει να πληρωσεις εξτρα για πισω δισκοφρενα και ESP.
Εκτος αν αλλαξει κατι αργοτερα... -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εισαι σίγουρος γι' αυτό? Γιατί εμένα μου είχαν πει ότι ακομα και παραγγελία να κανεις (ετοιμοπαράδοτα με πισω δισκόφρενα υπάρχουν ελάχιστα) που σημαίνει ότι το αυτοκινητο ΘΑ κατασκευαστεί εντος 2006, παλι πρεπει να πληρωσεις εξτρα για πισω δισκοφρενα και ESP.
Εκτος αν αλλαξει κατι αργοτερα...δεν γραφω ευκολα ανακριβειες τετοιου ειδους.....
-
Εκτος αν αλλαξει κατι αργοτερα...δεν γραφω ευκολα ανακριβειες τετοιου ειδους.....
Δε σου ειπα οτι εγραψες ανακριβειες, αλλα στις αντιπροσωπεια δεν λενε κατι τετοιο και χρεωνουν κανονικα το ESP μαζι με τα πισω δισκοφρενα στον εξτρα εξοπλισμο και μαλιστα κατοπιν παραγγελιας. Τωρα αν δεν ξερουν τι τους γινεται ειναι αλλο θεμα...
Γι' αυτο σε ρωτησα αν ησουν σιγουρος.
FORD FORUM