-
Ρίχτου λοιπόν μια να σπάσει και φτιάχτο μέσω ασφαλιστικής. Αν είναι αστοχία υλικού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ευθύνεται η εταιρεία. Αλλά αφού κάνουν τους Κινέζους, κάνε κι εσύ το άλλο κόλπο.
Άκου κάτι πράγματα... -
Το ψαχνω να δω με ΙΝΚΑ. Τα κεντρικα στην αγγλια δεν ειναι για την Ευρωπη;
-
[quote='nasos79']100-κάτι λίγα
-
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί ξανά αλλά στο βιβλιαράκι του service εχει αυτο το λινκ για να ξερουμε τι εργασίες πρεπει να γινονται σε κάθε service
http://www.etis.ford.com/fordservice/se ... uleForm.do -
Boban δεν το ήξερα,είσαι αρχηγός
-
Καλησπέρα.
Πού μπορώ να βρω ρε παιδιά στοιχεία σχετικά με το νέο Focus 1.4 (και όχι αυτά που δίνει η εταιρεία?)
Θα ήθελα επίσης την άποψη σας αν με το συγκεκριμένο κυβισμό μπορείς να κινηθείς τουλάχιστον αξιοπρεπώς (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω για να καταλάβω αν με τα 1400 είναι 'ψόφιο' τελείως και δεν αξίζει τον κόπο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Αν εχουνε κρατησει τις ιδιες σχεσεις στο κιβώτιο με το παλιό, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κινείσαι αξιοπρεπώς. Βάρυνε κιόλας... Αν δεν είναι να το πάρεις εταιρικό, δωσε 1500 παραπάνω και πάρε το 1.6.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν εχουνε κρατησει τις ιδιες σχεσεις στο κιβώτιο με το παλιό, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κινείσαι αξιοπρεπώς. Βάρυνε κιόλας... Αν δεν είναι να το πάρεις εταιρικό, δωσε 1500 παραπάνω και πάρε το 1.6.Συμφωνω.
Γενικά η κατηγορια αυτη οπως εχουν βαρυνει τα αυτοκινητα δεν ειναι πια για 1.4. Το 1.6 ειναι σαφως καλυτερη λυση και ειδικα στην περιπτωση του Focus η διαφορα ειναι μεγάλη. Αν μπορεις προτιμησε το 1600. -
Παιδιά επειδή έχω το καινούργιο 1600 με τα 115 σας λέω σίγουρα ότι είναι πλέον πολύ πιο κοντό το κιβώτιό του από το focus I(και το 1400 την ιδια κλιμάκωση έχει).Ειδικά 3-4η ταχύτητα είναι κοντές ακόμα και σε σχέση με μικρά και γρήγορα αυτοκίνητα(η 3η στον κόφτη έχει 125-130 km).Παρ όλα αυτά όμως και λόγω πολύ αυξημένου βάρους με το 1400 δεν θα κινείσαι αξιοπρεπώς...αν μπορείς δώσε κάτι παραπάνω γιατί το 1600(με τα 115) πραγματικά δεν παίζεται σε κινητήρα....
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Καλησπέρα.Πού μπορώ να βρω ρε παιδιά στοιχεία σχετικά με το νέο Focus 1.4 (και όχι αυτά που δίνει η εταιρεία?)
Θα ήθελα επίσης την άποψη σας αν με το συγκεκριμένο κυβισμό μπορείς να κινηθείς τουλάχιστον αξιοπρεπώς (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω για να καταλάβω αν με τα 1400 είναι 'ψόφιο' τελείως και δεν αξίζει τον κόπο).
Φίλε μου ούτε να το σκέφτεσαι, ειδικά αφού έχεις τώρα αν δεν κάνω λάθος Μεγκάν ΙΙ 1600. Θα πάς απο τα 115 στα 80 άλογα?
-
7 στους 10 αγοραστές Focus ΙΙ επέλεξαν 1.6.Αυτοί ξέρουν.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καλησπέρα.
Πού μπορώ να βρω ρε παιδιά στοιχεία σχετικά με το νέο Focus 1.4 (και όχι αυτά που δίνει η εταιρεία?)
Φίλε μου ούτε να το σκέφτεσαι, ειδικά αφού έχεις τώρα αν δεν κάνω λάθος Μεγκάν ΙΙ 1600. Θα πάς απο τα 115 στα 80 άλογα?
Και όμως φίλε, είδες σε τί απόγνωση έχω φτάσει? Όταν δε πιέζεσαι οικονομικά, δεν έχεις και πολλά περιθώρια για 'μαγκιές'....
Ναι, θα έκανα σκόντο στις απαιτήσεις μου για ρεπρίζ κλπ, εφόσον δεν τίθεται θέμα του να καταλήγουμε να μιλάμε για επικίνδυνο να κυκλοφορείς σε εθνική πχ,(μη μπορώντας να προσπεράσεις).
Κάτι είχα ακούσει ότι παρόλο που το Άστρα (διότι κι αυτό κοιτάω) έχει 90 ίππους, κινούνται περίπου στα ίδια επίπεδα, γι' αυτό ψάχνω στοιχεία...
-
Το οικονομικό είναι όντως πρόβλημα....
Αν πάντως σκεφτεσαι μεταξύ ενος 1.4 με καλό εξοπλισμό και 1.6 μονο με τα απαραιτητα, προτιμησε το δευτερο που (κατ' εμε) ειναι και καλύτερο αυτοκινητο και τις αναγκες μιας οικογενειας τις καλύπτει (κι ας μην εχει ζαντες κλπ.)
Το Astra μη φανταστεις οτι εχει καμιά φοβερή διαφορά από το Φοκους. Ισως ειναι λίγο πιο ζωντανό 'ψηλά', οπου και μπορει λόγω οδηγικής ιδιοσυγκρασίας να μην το πας ποτε. Εξαρταται βεβαια κι από το κιβώτιο του Φοκους που ελπίζω να το εχουν κοντυνει... -
Για τις καινούργιες τιμές της ford τι λέτε???? Θα μας τρελλάνουν..Ρώτησε φίλος για το fiesta και του είπαν για το s 1600 14.000ευρώ και για το st 16500 ευρώ......Δώστε γκάζια στο λαό κοινώς....
-
@ Dali:
Όχι Focus, Mazda 3, Golf στα 1400. Είναι πιο αργά και αδύναμα από τον ανταγωνισμό. Σ' αυτά τα κυβικά πήγαινε σε Corolla, Megane, C4, Astra. -
Τώρα το παρατηρώ που το έγραψε ο manosk.Τα πιό καλοστημένα αυτοκίνητα της κατηγορίας, στην έκδοση των 1400 κ.ε. είναι τα πιό αργά της κατηγορίας.
-
να δωσω και την πληροφορια της ημερας....
οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οσα φοκους παραγονται απο το 2006 και μετα θα ερχονται με στανταρ δισκοφρενα και στους πισω τροχους ανεξαρτητως εξοπλισμου και κυβικων....
Που ειναι τωρα ο coyote να το διαβασει ?
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Που ειναι τωρα ο coyote να το διαβασει ?
και εγω τον ψαχνω
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Για τις καινούργιες τιμές της ford τι λέτε???? Θα μας τρελλάνουν..Ρώτησε φίλος για το fiesta και του είπαν για το s 1600 14.000ευρώ και για το st 16500 ευρώ......Δώστε γκάζια στο λαό κοινώς....μεχρι τελη φεβρουαριου ομως......
για μετα , δεν ξερω αν θα το κρατησουν....... οποιος προλαβει προλαβε
(ειδικα για το φιεστα ST)
FORD FORUM