-
Μιά και θα γίνει πολύ σύντομα την πείρα σας για τον έμπορο που μείνατε ικανοποιημένοι. Προσφέρει κάποιος κάτι ιδιαίτερο? (Συναγερμός οκ τον δίνουν όλοι).Ευχαριστώ τον φίλο από την Θήβα, αλλά μου πέφτει λίγο μακριά... Πίσω δισκόφρενα ίσως...χωρίς να σε υποχρεώνουν σε πακέτο με ESP...??
-
Γειά σας και χρόνια πολλά. Τώρα γύρισα. Πριν από κανά 2-3 μέρες πήγα να ελέγξω πιέσεις ελαστικών, έτσι για πρώτη φορά. Κάφρος το ξέρω, γιατί το έκανα στα 7.000 χιλιόμετρα, ενώ σίγουρα έπρεπε πολύ νωρίτερα. Είχα μια υποψία ότι ήταν λίγο πάνω από το όριο. Το βιβλίο λέει 2,1 μπαρ με νορμάλ φορτίο, και τελικά ήταν 3 μπαρ σε όλα!!
Ήταν υπερβολικό; τι λέτε; Ίσως για αυτό και έπιανε τελικές τόσο εύκολα.. Το έριξα στο 2,2 με 2,3.
(Έφεραν το S και στη Ξάνθη. Ομορφούλι.. )
-
Μας δουλεύουν, έτσι; Έλαβα αυτό με e-mail σήμερα.
*Αγαπητέ κύριε / κυρία
Γνωρίστε τη νέα γενιά Ford Fiesta Sport Series.
Θέλετε το αυτοκίνητό σας όμορφο, γρήγορο, ασφαλές και ταυτόχρονα με ελκυστική τιμή; Με απόλυτα ακριβή συμπεριφορά στο δρόμο, σπορ επιδόσεις, αλλά παράλληλα άνετο και ευέλικτο;
Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά με τη νέα σειρά Ford Fiesta Sport. Ο σπορ σχεδιασμός, η ασύγκριτη οδική συμπεριφορά, οι κινητήρες 1.4lt και 1.6lt μέχρι 100 ίππους για το Fiesta S και ο κινητήρας 2.0lt με 150 ίππους για το Fiesta ST, αντανακλούν την εμπειρία των μηχανικών της Ford Team RS και υπόσχονται συναρπαστική, άνετη και ασφαλή οδήγηση.
Παρορμητικά και ασυγκράτητα έχουν τόσο δυναμική συμπεριφορά, όσο κανένα άλλο! Διακρίνονται για την απόλυτη ακρίβεια με την οποία ξεπερνούν και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές στροφές, το εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο και τις άμεσες αντιδράσεις τους.
Eίναι σίγουρο ότι κάθε απαιτητικός οδηγός, όπως εσείς, θα βρείτε στη νέα σειρά Ford Fiesta Sport τον ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στις σπορ επιδόσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη 'στο κόκκινο' και στη σίγουρη οδική συμπεριφορά που προσφέρει απολαυστική οδήγηση.
Γνωρίστε τώρα όλη την παρέα. Το Fiesta S, το Fiesta ST και το Super 1600, το οποίο και είναι ο αρχηγός της οικογένειας.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά Ford Fiesta Sport με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και...οδηγήστε στο όριο!
Φιλικά
Το τμήμα Marketing *
JimClark, η αντιπροσωπεία, για κάποιο ηλίθιο λόγο, βάζει στα λάστιχα 3 bar πίεση στην αρχή, και σου λέει να το μειώσεις στο φυσιολογικό (2 bar βάζω εγώ) μετά τα πρώτα δεν-ξέρω-πόσα χιλιόμετρα. Βλακεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό, έχω ρωτήσει 3 λαστιχάδες.
-
-
Βέβαια, για να λέμε και τα σωστά, οι άνθρωποι δεν γράφουν τίποτα για αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής κτλ. Όλα όσα γράφουν, ανταποκρίνονται σε κάποιο βαθμό στην πραγματικότητα. Οπότε, δεν τους κατηγορούμε για ψεύδος, αλλά για απόκρυψη της αλήθειας.
-
Ρε παιδιά,στα καινούρια φιέστα ( του 2005 ) ισχήουν τα προβλήματα με τριγμούς ή έχουν διορθωθεί?
-
Γιατι να εχουν διορθωθει (Οταν μαλιστα βλεπεις και τετοια μειωση στις τιμες);;
Νασο,δεν τους στελνεις καμια απαντηση με κανα 'γαλλικο'μεσα για να γουσταρουν οι ανθρωποι;Αντε με την κ..λοεταιρια -
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Γιατι να εχουν διορθωθει (Οταν μαλιστα βλεπεις και τετοια μειωση στις τιμες);;
Νασο,δεν τους στελνεις καμια απαντηση με κανα 'γαλλικο'μεσα για να γουσταρουν οι ανθρωποι;Αντε με την κ..λοεταιριαΌπως καταλαβαίνεις, το έσβησα το mail μόλις το έκανα paste εδώ. Τι να κάνω μωρέ με τους γελοίους, λες και θα βγάλω άκρη;
-
Ο χρήστης jimbou έγραψε:
Ρε παιδιά,στα καινούρια φιέστα ( του 2005 ) ισχήουν τα προβλήματα με τριγμούς ή έχουν διορθωθεί?Το ρισκάρεις;
-
Ο χρήστης jimbou έγραψε:
Ρε παιδιά,στα καινούρια φιέστα ( του 2005 ) ισχήουν τα προβλήματα με τριγμούς ή έχουν διορθωθεί?Aν δε το βιαζεσαι,θα σου πει ο Dazed ο οποιος εθελοντικα θα παιξει το ρολο του πειραματοζωου!
-
Μπα, επειδή είμαι ιδεολογικά αντίθετος με τα πειράματα σε ζώα προτίμησα να πάω σε άλλα λημέρια και περιμένω να μου έρθει το ibiza sport
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Μπα, επειδή είμαι ιδεολογικά αντίθετος με τα πειράματα σε ζώα προτίμησα να πάω σε άλλα λημέρια και περιμένω να μου έρθει το ibiza sportΜα γιατί βρε dazed; Έλα να έχουμε άλλον ένα Ford-όπληκτο να γελάμε και να κλαίμε όλοι μαζί!
-
Επειδή είμαι σε σκέψη για το Focu C-Max διάβαζα στο φόρουμ για την Φορντ αλλά πλέον έχω αμφιβολίες για το service καθώς στο συγκεκριμένο τομέα οι απαιτήσεις μου πλέον είναι υψηλές (κάτοχος Toyota γαρ). Τι εμπειρίες έχετε γενικά εσείς;
-
Bασικα για το σερβις εξαρταται που θα πεσεις.Εγω πχ στην Autolink στον Κηφισο ειχα παει 3 φορες(!!) για να μου φτιαξουν μια διαρροη στα υγρα του τιμονιου.Οι ανθρωποι ηταν τοσο ασχετοι που ενω τους εδειχνα οτι ειχε διαρροη ακομα και μετα την 1η επισκεψη, αυτοι ελεγαν οτι απλως ξεχασαν να γεμισουν το δοχειο οσο επρεπε!!!Σε ενα εξουσιοδοτημενο που ειχα παει για το 1ο σερβις του αμαξιου κοντα στη Συγγρου μου ειχαν φανει καλοι.Παντως σε σχεση με το after sales της Toyota μαλλον θα αναγκαστεις να κανεις αρκετες υποχωρησεις.
ΥΓ.Γιατι δεν κοιτας το Corolla Verso???
-
Δυστυχώς το Corola Versus πάει €2500 παραπάνω και ήδη υπερβαίνω τον προϋπολογισμό κατά €2500... Λέγαμε για Toyota Corolla , αλλά μας προβληματίζουν οι μικροί χώροι. Αν και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι σαν λύση και το Avensis. Η σύζυγος αντιστέκεται όμως
Γενικά με την εγγύηση είναι ok η Φορντ; Εγώ στην Toyota είμαι σούπερ ικανοποιημένος με αποκορύφωμα ότι άλλαξα στα 4,5 χρόνια αμορτισέρ και τα χρεώσανε στην εγγύηση (μάλλον είχε προκληθεί το πρόβλημα από πεσίματα σε λακκούβες-πηγάδια είναι η αλήθεια). Οπότε όταν διαβάζω ότι η Φορντ κάνει νερά για σκουριές και για τριξίματα πραγματικά προβληματίζομε...
-
Ο χρήστης eleos111 έγραψε:
Δυστυχώς το Corola Versus πάει €2500 παραπάνω και ήδη υπερβαίνω τον προϋπολογισμό κατά €2500... Λέγαμε για Toyota Corolla , αλλά μας προβληματίζουν οι μικροί χώροι. Αν και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι σαν λύση και το Avensis. Η σύζυγος αντιστέκεται όμως
.αυτό ειναι τούρκικο..... ετσι δεν ειναι?
-
απο αλλους εχω ακουσει οτι κατασκευαζετε στην Τουρκία και απο αλλους οτι κατασκευαζετε στην Αγγλια.
η γνωμη μου βεβαια ειναι οτι ισως ηταν ασυμφορο να το κατασκευαζουν στην Αγγλια αφου εχει υψηλα ημερομισθια. -
Στην τουρκία το Avensis? Πλάκα κάνετε; Στην Αγγλία ήξερα....
-
Ο χρήστης eleos111 έγραψε:
Στην τουρκία το Avensis? Πλάκα κάνετε; Στην Αγγλία ήξερα....Το Corola Versus .
-
Νομίζω ότι το verso φτιάχνεται στην Τουρκία, το avensis και corolla στην Αγγλία
FORD FORUM